Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרווין במיטבו. חסכת זמן ועלויות יציאה עם מישהי שאינה ראויה.

לאחרונה פורסם איזה מחקר שטען שזוגות שנפגשו ונישאו לאחר היכרות באינטרנט סבלו פחות מגירושין מזוגות שנפגשו בדרכים היותר מסורתיות מצד שני - מדובר בארה"ב, במחק בטווח די קצר (הרי כמה שנים נפוצם שירותי היכרויות באינטרנט ולאיזה ותק הגיעו הזוגות שנפגשו באמצעותם?) וכנראה שהמחקר נערך בחסות אתר היכרויות, מה שעלול להחשיד לחוסר אובייקטיביות.

ולענייני עדות - לא צריך להתבייש במוצא המשפחה, לכולנו יש מסורות משפחתיות ועדתיות ואין שום סיבה למחוק את העבר. אבל צריך להפריד בין מסורות לבין סטיגמות חסרות בסיס. ולא להעלב מבדיחות עדתיות - הן חלק מההומור הישראלי המשותף לכולנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל:

אם לא אנחנו, לפחות בואו נסדר לבנים שלנו דור של בנות זורמות ופתוחות! די לסבל!
יש לי ילדה קטנה בבית, מה אתה מציע כפעולת חינוך מתקנת?

נלקח לחתימה.

דבר שני: בחורות ישראליות קשות, כן, זה נובע מהמון סיבות, שאחת מהן היא הגברים הישראלים - חוסר נימוס, וולגריות, בטחון עצמי "יענו" מופרז וכו' - גועל נפש במיטבו. במספר פעמים חד ספרתי שניסיתי להתחיל עם בנות במקומות בילוי נדחתי בצורה כלכך מגעילה וחסרת נימוס שפשוט לא בא לי לנסות שוב. את החברות שלי אני פוגש בעבודה/חברים/חוגים חברתיים אחרים. את המועדונים יכולים הערסים להשאיר לעצמם.

אגב מדינות אחרות - גרתי תקופה בקנדה ואני לא יכול להגיד שהבחורות שם קופצות על כולם עם הציצים בחוץ, אבל כשהן מסרבות, הן מסרבות בנימוס. ואת זה לדעתי, אי אפשר לנצח.

לגבי ראיה עדתית קדומה - לא טוב לכן שאני XYZ? אחלה! תסננו את עצמכן, פחות עבודה בשבילי. אני לא רוצה להיות בקשר עם מישהי שפוסלת בן אדם על סמך המדינה בה נולדו הורים שלו, נראה לי מגוחך.

מילא אם הן לא נמשכות מלכתחילה, אז זה לא היה מגיע לשאלות על עדה בכלל כי הן אוטומטית לא נמשכות למראה כהה/בהיר/נמשים/סנדלים עם גרביים. אבל להימשך למישהו ולפסול אותו על סמך העדה שלו אחר כך? נראה לי פשוט מטומטם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
חכה שתתחתן ותשים טבעת על האצבע..בוא נגיד ככה. אם לפני בחורה אחת בשבוע זרמה עלייך, אחרי הטבעת זה יכפיל את עצמו פי כמה

ברור!!! נשים קורעות את עצמן עליך, נמרחות עליך, פותחות את הרגליים עוד לפני שהוצאת מלה מהפה...

תרשה לי לגחגך ולצחקק. זה פשוט בולשיט. תאורייה בשקל שצעירים רווקים חרמנים המציאו לעצמם.

חצי תימניה חצי תוניסאית

הדודים שלה ממש מעצנים אותי ומתעקשים לקרוא לי אלכס ולדבר איתי רוסית

תקרא להם חנניה/ מכלוף ותדבר איתם בח' וע'. ממש שיא חדש בבורות, טימטום וגזענות :shock:

דבר אחד אני לא מצליח להבין- לא עברתם כבר את הגיל בו קוראים לנשים "בנות"? טוב שלא כותבים פה "איכסה, לבנות יש כינים!!". תתבגרו קצת חבר'ה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט זה הנשים עצמן אלא זה גברים נשים ומה שביניהם, זה פשוט התנהלות וסאגה שלמה מסביב להתנהלות שלך מול המשפחה שלה, מולה ומול העולם.

אני מרגיש שאני בתחרות יח"צ, כל אחד רוצה לחוות דעתו על בת זוגך, לבקר את ההתנהלות שלך ושאר מרעין בישין.

זה לא משהו שיחלוף מן העולם אבל תמיד טוב להוציא קיטור בנושא זה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

טוב, יש מצב שתשנאו אותי אחרי ההודעה הזו אבל נו טוב...

המטרה פה היא באמת לא לדכא מישהו אלא פשוט לגרום לכם לשינוי בצורת ההתנהלות.

יש דברים שנשים מסוימות מגיבות אליהם ואחרות לא, ויש דברים שכמעט כולן מגיבות אליהם.

אז אוקי, יש לך עור שחום. מה עכשיו?

1) אתה מחייך חיוך עקום ודבילי? תפסיק עם זה!

נשים מגיבות לגבר עם חיוך שנראה אינטליגנטי. אלו שמגיבות טוב לחיוך של רב-זיין, ערס או מישהו "זורם בכיף" הן לרוב בחורות זולות (במובן של זה שקל להשיג אותן אבל זה מרגיש כמו צעצוע סיני).

חיוך צריך להיות אותנטי, מכל הלב.

הוא צריך להיות חיוך של "אני שמח לראות אותך ואני בן אדם רציני וחיובי", ולא חיוך של "אני חרמן עליך" או "הלו, בובה... את באה לפה הרבה?".

לא להראות שאתה מתאמץ לחייך. נשים יודעות לקרוא כשזה לא בא מבפנים וזה הורס לך כבר מהרגע הראשון כי הן כבר רואות משהו לא אמיתי ואתה לא אמין.

2) אתה פותח במשפטים מפוצצים? די!

אותו דבר כמו החיוך.

תבין שאתה לא מגניב, אתה לא "זורם".

אתה רוצה אישה? תפסיק להתנהג כמו ילד אידיוט ותבין שמישהי שתרצה יציבות, זה יהיה עם מישהו שיודע לדבר כמו בן אדם ומתייחס אליה כאל בן אדם אחר.

חוץ מאברי מין שמתאימים בול לאלו שיש לך, מה היא מביאה לשולחן? אתה לא צריך להרשים אותה.

שהיא תראה שהיא שווה משהו לפני שאתה מתחיל בסאגת יסורים בשביל להרשים אותה.

3) אתה מתלבש בצורה רשלנית? חאלס!

שוב, אם אתה מחפש בת זוג רצינית, תתלבש כמו בן אדם.

אני התחלתי להתלבש עם מכנס אלגנטי וחולצת כפתורים ואני רואה מבטים מבחורות ואפילו מתחילות איתי (אני מטר 70 וכרגע עם 15 קילו עודף משקל).

אם אתה יוצא מהבית עם בגדים קרועים או עם חולצה של איירון מיידן, בחורות איכותיות שמחפשות קשר פשוט לא ישימו עליך.

תתלבש כמו גבר, תעמוד זקוף, תהיה נקי ואל תיכנס למצבים שבהם אתה מזיע יותר מדי.

ואל תגידו "אה, זה אשכנזי מניאק, מתלבש יפה ומתנשא".

צאו מזה!

4) אתה מתחיל עם בחורות במסיבות ומקומות בילוי? נו באמת!

הבחורות הטובות לא נמצאות שם. שכח מזה.

הבחורות הטובות נמצאות באוניברסיטה, בבילויים אצל חברים, בבתי קפה ובכלליות במקומות מוארים.

ככל שיש פחות תאורה ככה הסיכוי שלך להתחיל עם מישהי הוא קטן יותר.

בחושך כולם מתחילים עם בחורות, אז עד שתבנה את האומץ להתקרב אליה, כבר 20 עשו את זה ואתה עוד אחד שנוסף לרשימה של ערסים מגעילים שמנסים להתחיל איתה באותו ערב..

5) אתה מעשן ושותה? די כבר!

נשים לא מגיבות טוב לשיכורים או אנשים שמריחים כמו מאפרה.

אם אתה לא יכול ליהנות או להשתחרר גם בלי חומרים. זרים בגוף שלך, אז כנראה שאתה לא זורם ואתה לא ממש כיף..

נשים יודעות את זה ובגלל זה לא ישימו עליך.

בקיצור, כל הקטעים האלו של להתלבש "מגניב" או "זורם" ולצפות למצוא בחורה טובה פשוט לא עובדים.

אפשר להתבכיין כל היום או לגדל ביצים ולהתנהג כמו גבר ולא כמו ילד.

אם אתה לא עושה את זה ומשנה את צורת החשיבה הילדותית הזו, זה כי אתה לא באמת בקטע של קשר רציני כרגע, או שהתה מחפש בחורה להשתעשע איתה ולא אישה אמיתית.

ובלי קשר, ישראליות הן הכי סנוביות שיש בעולם ולא באמת אומרות לך את מה שהן מחפשות, אז אתה לא יודע במשך המון שנים מה לעשות כי שום דבר לא מצליח.

גם אין ספר מסודר שיסביר את כל זה.

אבל אתם יודעים מה?

כרגע כתבתי לכם כל מה שישראליות מחפשות! עלו והצליחו!

פורסם

6) כסף, אם יש לך כסף, כול הסעיפים בטלים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

למרות אלו שיצא לי להיפגש איתן או ליתר דיוק לשוחח איתן בטלפון ופסלו אותי על רקע עדה

אני מאמין שיש בחורות טובות וזה רק עניין של סבלנות.

באמת שאני חושב על זה- הן רק עזרו לי לסנן אותן מהר יותר וחסכו לי זמן וכאב ראש :-D

אגב, מגיע מזל טוב לכל אלו שקיבלו מהשרשור הזה חתימה חדשה :roflmao:

פורסם

יוסי, אחלה מדריך! כמעט כמו המדריך למשפר המתחיל

בכל מקרה, אתה צודק ברוב הנקודות. בקשר ללבוש, תקופה ארוכה הייתי עם מדי קבע של חיל האוויר מגוהצים, מתוחים, סיכות צמודות למדים. מיותר ציין שזה עבד טוב על בנות (חיילות/קצינות/עוברות אורח ברכבת)

מצד שני אסור לך להשקיע יותר מהן

תקרא להם חנניה/ מכלוף ותדבר איתם בח' וע'. ממש שיא חדש בבורות, טימטום וגזענות :shock:

מאמץ!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יוסי אני חושבת שזאת פעם ראשונה שאני מצדיקה אותך, או לפחות חלק גדול מהנקודות שרשמת.

הלוואי והיה לי כוח וזמן להגיב לכל אחד מהבנים שרושמים כאן תגובות מה אני חושבת באמת, ברור לי שזה פורום של גברים ולכן המירמור על בנות בשיאו בנוגע ליחסי גברים-נשים.

אל תשכחו שלמטבע יש שני צדדים וגם בנים זה לא עם כזה פשוט, יום יבוא ואני אפתח שרשור על חוויות אישיות שלי מעולם הדייטים.

פורסם
טוב שלא כותבים פה "איכסה, לבנות יש כינים!!"

שני מנדבושק'ס שגדלו יחד נפגשו בבר אחרי כמה שנים שלא ראו אחד את השני. אחד היה מדושן, שמנמן ושמח, והשני רזה ומשתעל.

"אחי, מה קרה לך?" שאל השמנמן.

"אל תשאל" ענה הרזה, "מצאתי מקום על שפם של אופנוען, כל הזמן רוח, קר. חולים."

"אתה דפוק?" ענה השמנמן "תמצא איזו דיילת, תתמקם. ותהנה מהחיים. חו"ל, עניינים. החיים דבש"

קבעו להיפגש חודש אח"כ לראות מה קורה.

אחרי חודש השמנמן שוב כפי שהיה והרזה משתעל עוד יותר, מצונן.

"עזוב" אמר המשתעל, "מצאתי דיילת כמו שאמרת, היה חם ונעים. נרדמתי. כשהתעוררתי שוב הייתי על שפם של אופנוען".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים עם מה שיוסי אמר, בחור מכובד תמיד יעשה רושם טוב יותר, ואם יגיע עם רכב יוקרה הוא יבוא עם נקודת פתיחה הרבה יותר טובה מבחור אחר.

כמובן שאין מנוס וצריכים לדבר כמו שצריך ולהראות שאתה בחור שלא נופל לכל אחת.

תמיד עבד לי לפחות.

מזכיר לי שהתחלתי עם החברה האחרונה שלי לפני שנתיים, בפעם הראשונה שנפגשנו מחוץ לבסיס לא ידעתי לאיזה כיוון זה הולך אבל הגעתי עם חבר וחניתי את הטוארג על הבר בת"א (בנס לא קיבלתי דוח:lol: )

הגענו לבר היא הייתה מוקפת בשלושה בנות שאחת מהן הייתה יפייפה, שיודעת מה היא שווה.

פשוט לא השתנתי לכיוון שלה ואפילו הסתלבטתי עליה קצת.

חודש אח"כ שהייתי עם חברה שלי היא אמרה שהן מאוד התלהבו ממני שלא שמתי עליהן ונראיתי בחור רציני שיודע מה הוא רוצה מעצמו.

תמיר.

פורסם
אל תשכחו שלמטבע יש שני צדדים וגם בנים זה לא עם כזה פשוט, יום יבוא ואני אפתח שרשור על חוויות אישיות שלי מעולם הדייטים.

למען תיאום ציפיות את יותר ממוזמנת לפתוח שירשור כזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נכון שהולכת פה סוג של התבכיינות על המצב

אבל עובדתית ובהשוואה לא רק למדינה אחת, הבנות בארץ הרבה יותר 'קשות'

מעיין צד נשי יתרום פה בהחלט לדיון

• תוכן חדש...