Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסין היה מותר או אולי גם היום מותר לך להביא רק ילד אחד לעולם לכן הם מעדיפים שזה יהיה בן.

בהודו לעומת זאת האישה מביאה את הנדוניה לכן הורים מפילים או הורגים בנות. כמו כן, ישנם לא מעט מצבים בהם הבעל מנסה לרצוח את האשה על מנת להתחתן שוב ולקבל שוב פעם כסף. זאת הסיבה מדוע רואים נשים ברחוב שהגוף שלהן הושחת. זאת "תאונת עבודה" של הבעל שלא הצליחה. מה שגרוע עוד יותר בחברה ההודית החולנית זה שלא רק שאותה אישה נחשבת לסוג ז' אלא היא מושפלת ונלעגת. במקום להעניש את הטורף מענישים את הקורבן. חברה חולנית כבר אמרתי?

ובהקשר לדבריך (הנכונים) על החברה ההודית ומעמד האישה (ובכלל, החלוקה שם למעמדות), אני ממליץ לכולם לקרוא את הספר "הטיגריס הלבן". רב מכר על הודו האמיתית + עסקים ויזמות.

ספר מצויין.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
sperial- האוקראינית לרוב תהיה יותר יפה,פחות מוזנחת,תתמוך בך בתור גבר וכל יום תודה על מה שנתת לה.:wink:

או ש(סיכוי יותר גבוה)היא תלמד כאן את השפה, תגלה מה למה וכמה, תתחיל לעשות עיניים לכל מיני חבר'ה עם אוטו יפה, ותעיף אותך לאלף עזאזל בהזדמנות הראשונה.

gold digger זה gold digger, לא משנה המוצא.

או ש(אם אין לה רצון לעשות משהו עם עצמה)היא תתחתן, תלד, תזניח את עצמה, תשמין, ותהפוך להיות פרה שיכולת לפגוש גם פה.

לא כל מה שנוצץ זהב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי ישראליות VS לא-ישראליות. אנחנו אולי העם הנבחר, אבל ההוא שם למעלה קצת דפק אותנו בקטע הזה

בהצלחה לכולנו.

לפני חודש ביקר אצלי קרוב משפחה מקנדה שנינו בשנות ה 20 לחיינו

יצאנו פה ושם לבלות

הבחור,חתף כזה הלם תרבות מהבנות בארץ

והסיפורים שלו על הבנות שם גרמו לי להזיל דמעה.

מישהו מוכן להסביר למה? , מאיפה זה בא לעזעזל למה בארץ הקושי עולה מספר שלבים בלהגיע למשהו עם בחורה

מה אצלנו שמים אבקת סנוביות במטרנה??

פורסם

שרשור מעולה. המון מסקנות אופרטיביות.

די, די, תמשיכו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יצאנו פה ושם לבלות

מישהו מוכן להסביר למה? , מאיפה זה בא לעזעזל למה בארץ הקושי עולה מספר שלבים בלהגיע למשהו עם בחורה

זאת בעצם השאלה שאנחנו מנסים לענות עליה כאן.

אני אומר שזה בעיקר בגלל היחס הכמותי בין גברים לנשים.

חייתי חודש במזרח אירופה, וראיתי את ההבדלים התהומיים. אני טוען שהשורש לזה הרבה מזה בגלל היחס הכמותי.

עוד תוצרי לוואי של היחס הוא ההזניה וההחפצה של נשים. בכל מועדון יש בפינה בחורה חצי ערומה רוקדת (אם לא יותר מאחת...). תערוכת רכב שם הייתה יותר דומה לסט של סרט פורנו עם כל הבנות שם בביקיני. וכו' וכו'. זה ד"א תוצר לוואי שלילי שאני נגדו, אבל במדינה שלנו, קיים ציבור דתי שאני מאמין שישמור שדברים כאלה לא יגיעו לטלויזיה ולכל פינה.

יצא לי לצאת שם עם בחורה, והיא פשוט סיפרה לי שהיחס של הגברים אליהם הוא מחפיר- אין שם ג'נטלמנים. ברגע שבקשתי לעזור לה בסחיבה של שקית קניות היא הייתה בשוק.

אבל כאן, בתל אביב?

כל בחורה שעוברת, חצי רחוב מסובב את הראש.

כל תמונה של בחורה ממוצעת פלוס מקבל 1000 לייקים בפייסבוק.

במכון כושר כל פקאצה עם C CUP חושבת שהיא קייט אפטון.

המסקנה?

אנחנו הגברים - האשמים.

כמה שנים (5-6 שנים) של חוסר תשומת לב ואדישות מוחלטת, ייצרו כאן דור של בחורות שגדלו מגיל 18 ועד גיל 23-24 בלי תשומת לב, ובלי הרמת אף.

זה ישנה את מאזן הכוחות, אני בטוח.

אם לא אנחנו, לפחות בואו נסדר לבנים שלנו דור של בנות זורמות ופתוחות! די לסבל!

172

פורסם

עוד דרך - קח בקבוק וודקה זולה ותתחיל לשתות. אם יגדל פה דור של גברים אלכוהוליסטים שמתים כמו זבובים, מהר מאוד יהיה פה עודף של בחורות יפות וזורמות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם לא אנחנו, לפחות בואו נסדר לבנים שלנו דור של בנות זורמות ופתוחות! די לסבל!

שמעתם את הבחור! קדימה לעבודה! :lol:

יש לי ילדה קטנה בבית, מה אתה מציע כפעולת חינוך מתקנת?

Gn'f'R

פורסם

יצאנו פה ושם לבלות

אותי לימדו שכאשר מפנים אצבע מאשימה כלפי מישהו יש לשים לב ששלוש אצבעות מופנות אלינו. זה לא סוד כלל וכלל שישנם גברים זבל שמתנהגים לבחורות בצורה מגעילה. למרבה הצער והטיפשות הן מפנות את הזעם והתסכול שלהם אל אותם גברים נורמאלים.

אבל בכל מקרה, הנשים בארץ סנוביות חבל"ז.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה לא שרק בארץ יש חרא של גברים זה תקף לגבי כל מקום

ונזכרתי בזה

• @Teo_Galvan

נשים רוצות בחור נחמד> בחור נחמד ניגש> נדחה> דושבג ניגש> מזיין אותה בשרותים> בחור נחמד מבין> הופך לדושבג> נשים בוכות על זה שאין בחורים נחמדים

ובתכלס מי שנחמד ובלי ביטחון בשמים הסיכויים שלו מאד נמוכים למצוא מישהי אלא אם זה במסגרת מקום כלשהו או הכרות בין חברים.. שמתי לב שרק ככה זה עובד ממקום בילוי או ציבורי נדיר שצומח קשר כלשהו
פורסם

כמה שנים (5-6 שנים) של חוסר תשומת לב ואדישות מוחלטת, ייצרו כאן דור של בחורות שגדלו מגיל 18 ועד גיל 23-24 בלי תשומת לב, ובלי הרמת אף.

זה ישנה את מאזן הכוחות, אני בטוח.

זה יעבוד כמו ההצעה להחרים את יבואני הרכב

שמעתם את הבחור! קדימה לעבודה! :lol:

יש לי ילדה קטנה בבית, מה אתה מציע כפעולת חינוך מתקנת?

ובכן, בתור צעד ראשון הייתי מונע ממנה להתקרב למי שיש לו משתמש בקארספורום :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

להשתמש בשיטה ההודית - לשדך לה מישהו בן גילה ממשפחה טובה. כבר עכשיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי פשוט נדמה שרובכם כאן צריכים לעבור שני קורסים

קורס אחד באיך להיות יותר אסרטיביים! והקורס השני זה איך להתחיל עם בנות!

דיי כבר להתבכיין בחייאתת! קצת קשה אז מוותרים? קצת קשה מאשימים גורם חיצוני ב-למה הבנות פה ככה וככה?

דיי כבר עם הילדותיות חבר'ה, כל השרשור הזה נהיה "למה לי אין ולאחרים יש?!" ו"למה אני לא מצליח לז**ו?!"

בקצב הזה, בעמוד הבא כבר נראה מספרי טלפונים ולינקים לאתרים שמוכרים ויאגרה מזוייפת, ממי להיזהר ואיפה יש מחיר טוב ועד הזמנות נשים קנייתיות שלא דורשות יותר מדיי תשומת לב!

לא קניתם קצת בטחון עצמי בדרך לפה?!?!?

...יאללה עליהום

:roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הייתי רוצה לראות שרשור מקביל של בנות. אני בטוח שלהן יש לא פחות טרוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני נתקלתי בזה כמה פעמים.

אני קווקזי, אז הן ישר "אהה קווקזים בעייתיים", שוב פעם סטיגמה כזו.

עד שהן מכירות ומבינות שאני רחוק מלהיות בעייתי.

הרבה פעמים חברים מדברים על עדות, עד שאני אומר להם "כולם נולדו בארץ, כל העדות זה היה פעם, היום כבר נגמר"

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אני קווקזי, אז הן ישר "אהה קווקזים בעייתיים", שוב פעם סטיגמה כזו.

רק את זה היה לך?

פעם שוחחתי בצ'אט של איזה אתר הכרויות מעפן עם מישהי,מדברים פה ושם עד שהיא שאלה אותי איזה מזל אני.

עניתי,וההיא ישר ענתה "עזוב,לא יוצאת עם אנשים במזל כזה,אתם אנשים קשים".

הייתי בהלם לכמה שניות וסגרתי את החלון.

בכזאת טיפשות עדיין לא נתקלתי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...