Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע, תקשיב, תראה...

קודם כל ברוך הבא למועדון!

קודם כל אני מתנצל על הבוטות, האשם היחיד ברמת הבחורות שאתה יוצא איתן זה אתה!

אני בערך באותו מצב שלך, ולקח לי זמן להבין את זה.

אחרי הרבה דייטים כושלים, אם בחורות שגרמו לי לחשוב שאולי עדיף לי להיות א-מיני או גיי, הבנתי תהליך הסינון שלי לוקה בחסר.

בחורות כאלה, הן בחורות שימצאו איזה בעל פח , שישים אותם כל היום במטבח שיעשו לו אוכל,וימליטו לו צאצאים.

בחורות כאלה לרוב נראות מאד טוב, וזה מה שהיה מסנוור אותי.

חבר טוב שראה כמה המצב שלי היה קשה תפס אותי לשיחה ושאל אותי שאלה פשוטה.

מה אני אוהב?

תשאל את עצמך טוב טוב את השאלה הזו.

אתה תראה שמאד קשה לך לענות על השאלה הזו באופן חד משמעי.

ולכן הוא אמר לי, איך אתה מצפה למצוא עניין בבחורה שאתה לא יודע מה מעניין אותך?

לך תעשה דברים שאתה אוהב קודם כל .

לך להרצאות בנושאים שאתה מתעניין בהם, חוגי העשרה, סדנאות וכו'.

שאתה מוצא משהו שאתה אוהב, אתה תיהיה הרבה יותר פתוח וקליל ולא תסתכל על דייט בתור ראיון עבודה.

(ואולי אתה תמצא גם מישהי אם תחומי עניין חופפים שזה בכלל בונוס.)

תרחיב את מעגל החברים שלך, תגוון, בצורה כזו אתה תוכל לשבור את המעגל הזה של בחורות לא איכותיות.

ואני גם חושב כמו קליפת מוח לגבי הגיל.

בחורות איכותיות בגיל שלנו (26-/+) תפוסות, כי למה לא?

אז האופציה שלך היא או בחורה צעירה יותר או "ליפול" על מישהי שסיימה קשר בדיוק.

(טיפ, בחורות כאלה ברוב המקרים אתה תמצא רק באוניברסיטאות, מקווה שיש לך חברים סטודנטים).

תיהיה חזק!

אל תתיאש!

מסכימה עם כל מילה!

אני לא יכולה להכליל ולהגיד שכל הבנות חושבות ככה אבל רובנו נמשכות לגבר שיודע מה הוא רוצה מעצמו, יציב, עם ביטחון עצמי (אבל לא גבוה מידי), בעל חוש הומור.

ברגע שתגדיר לעצמך מה אתה מחפש בבחורה, מה אתה מחפש כרגע בחיים שלך יהיה לך הרבה יותר קל ואתה גם תקרין את זה החוצה.

גם אני יצאתי מקשר ארוך לאחרונה והייתי מאוד מבולבלת לגבי מה אני רוצה בחיי כרגע, אז עוד עצה לי אליך: פשוט תזרום. תזרום עם הזמן, תזרום עם מה שבאמת עושה לך טוב כי רק הזמן מרפא את הפצעים (כמה קלישאתי-ככה נכון). מי ששופטת אותך לפי עדה זה פאטתי ומגוחך אבל כמו שכבר אמרו לך קודם, זה רק עוזר לך לסנן ולהגיע לאחת.

אל תלחץ מידי ואל תחפש באובססיה, פשוט תזרום עם סיטואציות. אם זה באוניברסיטה או בפאב השכונתי, אל תצפה ואל תחכה כי אז רק אז האהבה תגיע מהמקום הכי לא צפוי

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעיין, זה לא שאני לא יודע מה אני רוצה מעצמי. אני בהחלט כן :)

ברוך השם גם מראה לא חסר (וגם חוש הומור למי שמכיר אותי), ואלו שרצו אותי אני לא הייתי בעניין כי האופי שלהן לדעתי לא טוב (למשל בחורה שמדברת בקולי קולות שכל העולם צריך וחייב לשמוע אותה, למרות שהמראה החיצוני שלה טוב, זה לא הדבר היחיד שקובע)

כפי שציינתי באחת ההודעות אני בנאדם דתי ולא יוצא למועדונים ופאבים אז ההכירויות זה בדרך כלל דרך חברים לעבודה ואנשים שמכירים אותי שמציעים לי להכיר בנות אחרות ואין לי בעיה עם זה...

מה שציינתי זה שהבחורות שהכרתי כבר בשיחה ראשונה שואלות על העדה ואני העליתי את הנושא לדיון כאן בקטע של מה? עוד לא עברנו את זה אחרי מעל 60 שנה בארץ? ואני נתקלתי בעוד מקרים (מקוראית שלא רוצה תוניסאי, אחת שרוצה רק אשכנזי ועוד המון דוגמאות שאני גם שומע מחברים).

ברור לי שמה שקרה לי רק עוזר לי לסנן יותר טוב וחוסך לי המון זמן בתהליך הסינון, אבל סתם בכלליות זו תופעה שלדעתי צריכה להיעלם.

פורסם

ניסת להכיר בחורות דרך תחומי עניין משותפים שיש לך?

אל תתן לאנשים שלא מכירים אותך טוב לנסות "לסדר" לך מישהי, בדרך כלל הם יסדרו לך את הבחורה הפנויה הראשונה שעולה להם בראש.

לגבי מעיין:

38931087.jpg

עוד לא הוכחת אחרת....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
מסכימה עם כל מילה!

גם אני יצאתי מקשר ארוך לאחרונה

מעיין, זה לא שאני לא יודע מה אני רוצה מעצמי. אני בהחלט כן :)

בפעם הראשונה בתולדות הפורום אני רואה שיש מצב אולי לאיזה שידוך פה? :wink:

עם 9 הודעות וגישה לאוף-טופיק הייתי בודק, אולי זה מלמעלה!

מקסימום זה רוני עם יוזר אחר...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
Stio

אל תייחס הרבה חשיבות לדברים ששמעת, זו שיחת בנות - הרוב זה בולשיט,

גם אם תאזין לשיחות גברים תצא מבולבל משהו.

זה קו מחשבה שיש אצל הרבה בנות. לא מעניין אותן כלום, חוץ מזה שהפרטנר שלהן יהיה חתיך על (כדי להשוויץ לחברות אח"כ) ובעל כסף ורכוש (כדי שיוכלו לשבת כל היום בבית מול הטלוויזיה. כנראה).

אני לא יודע אם זה בולשיט או לא, אבל רוב הבחורות בגילאי 23-26 האיכותיות תפוסות. אם במקרה מישהי יצאה מקשר, היא לא תמהר להיכנס לאחד חדש בחצי השנה הקרובה לפחות, בד"כ הן מפחדות להיפגע שוב (אם מערכת היחסים הקודמת הסתיימה רע, בעקבות בגידה למשל) - ואז לך תרדוף אחריהן.

גברים לא מדברים בצורה כזאת. אף פעם לא שמעתי גבר אומר לחבר'ה: "אני רוצה מישהי עם כסף, אחרת שתלך לחפש". אין דברים כאלה...

פורסם
מסכים עם זה שאהבה אמיתית אפשר למצוא בקלות באוניברסיטה.

חוץ מזה זה טבעי שאנשים הולכים לפי עדות לא?

אני למשל מעדיף אותן אשכנזיות עם עניים בהירות ורצוי שיהיו מבוססות.

לא כדאי שיממנו אותי חלילה, בדרך פשוט לרוב הן יותר איכותיות.

אתה צוחק, נכון?

כי לפי השרשור שפתחת פה, חייב להיות שאתה צוחק.

מעדיף בחורות אשכנזיות, בוגרות אוניברסיטה ומבוססות, כי הן יותר איכותיות - בזמן שאתה צריך לעבור בחינה בשביל להתקבל להשלמת בגרויות לפני ההרשמה למכללת לוינסקי.

חייב להיות שאתה צוחק...

:lol:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מה שציינתי זה שהבחורות שהכרתי כבר בשיחה ראשונה שואלות על העדה ואני העליתי את הנושא לדיון כאן בקטע של מה? עוד לא עברנו את זה אחרי מעל 60 שנה בארץ? ואני נתקלתי בעוד מקרים (מקוראית שלא רוצה תוניסאי, אחת שרוצה רק אשכנזי ועוד המון דוגמאות שאני גם שומע מחברים).

ברור לי שמה שקרה לי רק עוזר לי לסנן יותר טוב וחוסך לי המון זמן בתהליך הסינון, אבל סתם בכלליות זו תופעה שלדעתי צריכה להיעלם.

אני באמת לא מבינה מה העניין לשאול את זה, מילא בצחוק כדי לשבור את הקרח, אבל על סמך זה להחליט מה יהיה הלאה?

שיהיה לבנות האלה בהצלחה...

פורסם

בד"כ זה תוצאה של שיטחיות וחוסר בטחון עצמי.

אני נתקלתי בבחורה שהייתה בטוחה שנפרדנו בגלל שהיא שחורה (היא תמנייה).

למען הסר ספק אני ממש אבל ממש לא לבנבן, אני חצי אתיופי בכלל.

אבל למה היא חשבה ככה? כי היא הייתה חסרת בטחון והחברות הפרות שלה דחפו לה ךראש שטויות כדי שהיא תרגיש יותר טוב עם עצמה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אתה צוחק, נכון?

כי לפי השרשור שפתחת פה, חייב להיות שאתה צוחק.

מעדיף בחורות אשכנזיות, בוגרות אוניברסיטה ומבוססות, כי הן יותר איכותיות - בזמן שאתה צריך לעבור בחינה בשביל להתקבל להשלמת בגרויות לפני ההרשמה למכללת לוינסקי.

חייב להיות שאתה צוחק...

:lol:

נראה לי שאתה צוחק. איפה רשמתי בוגרות אוניברסיטה? בסה"כ ציינתי שאהבה קל למצוא באוניברסיטה כמו שכבר כמה אמרו כאן.

חוץ מזה אתה מכיר אותי? אתה לא יודע איפה גדלתי ובאיזה רמת חיים ועם איזה אנשים.

אני הולך לשפר בגרויות כדי ללמוד באוניברסיטה ולא מוותר לעצמי והולך למכללה.

זה יפה לבוא לקטול ולנסות להוציא אותי אהבל, אבל אני מדבר מניסיון מוכח של החברים הכי טובים שלי.

מה לעשות שכל החברים סטודנטים (תל אביב, בר אילן), וכל האהבות שלהם הם מצאו שם באמצע השיעור.

תמיר.

פורסם

איכות לא תמיד קשורה בגיל, אלא למה שעוברים, אני סיימתי לפני שנה מערכת יחסים עם סטודנטית בת 27, גדולה ממני בשנה, שהיתה עם מוח של בת 18 שמשחקי אגו עניינו אותה.

משום מה זה נוטה לרוב לבנות עדות המזרח (ואני מזרחי שלם). אומרים שכמה יפה ככה יותר צרות.

לבנתיים זה באמת מה שאני נתקל בו :?

Opel Adam S 2017

פורסם
קליפת מוח זה כל מי שלא ישראלית, אני יכול להעיד שרוב ההצלחות שלי עם המין היו עם נשים שמוצאן אינו בישראל אלא באיטליה, נורבגיה וארה"ב תלוי בעונה שבה אני הולך למסיבה.

הצלחות הכי טובות זה הבחורות העולות מארה"ב מבחינת קשר רציני, המבטא והבגרות שלהן זה דברים שגומרים גברים.

ישראליות חיות בסרט בכל גיל וזה לא משנה אם היא בת 18 או בת 40, האף שלהן כ"כ למעלה, שתסביר לי איך אמריקאית שיכולה להיות דוגמנית שמה עליי ויוצאת איתי, ולעומת זאת תימניה קבבית בת 24 עושה לי פרצופים, עזוב את השבדיות בלי שמץ של ציניות שהן מתורבתות בקטע שבא לך לבכות, ואת מקבל בלונדינית שזופה עם עיניים כחולות שמדברת איתך בגובה העיניים ומסתכלת קצת מעבר לאם אתה עם משקפיים ולא אומרת על GTI6 בזמנו אה זה סתם עגלה ישנה, אלא אומרת לך קלאסיקות.

כרגע יש לי חברה ישראלית 10 חודשים, ואני יכול להגיד לך שלקח לי הרבה מאוד זמן עד שהתייצבתי איתה, לפניה היו בעיקר תיירות וסטוץ אחד קבוע.

אמת, אני מסכים איתך. אני נדהם כל פעם מחדש מרמת הסנוביות של הישראליות. אני מחזיק מהן מאוד כי הן עושות צבא והן פייטריות אבל אחר כך, בגילים מאוחרים זה הופך לגרוע משנה לשנה. כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל רוב רובן הן אכן ככה. הרכב, הלבוש ותזרים המזומנים שלך בבנק משחקים כאן תפקיד חשוב.

איך שבועז שרעבי שר "היום כבר לא מתים מאהבה".

בדיוק בגילך עם בדיוק אותו ראש, אין לי זמן מיותר לבזבז על קשרים רציניים עם בנות לא רציניות, יש המון זבל בחוץ וחבל, אבל מה שכן לפעמים ש בשביל דברים טובים צריך לחכות וכשזה בא זה בא בגדול. מנסיון.

גם מבחינת נתונים פיזיים וגם מבחינת תמימות טהורה מבלי אובדן התמימות שמתחיל בגילאים האלה. בהחלט.

זה כל כך גרוע לבן 29 30 לצאת עם בת 24 25? לא נראה לי בכלל!

מצד שני גם תבינו את הבנות שרוצות גבר מבוסס, זה צורך בסיסי מושרש עוד משחר האבולוציה למצוא זכר אלפא חזק שימשיך את הגנים שלהם בבטחון, בערך כמו שאצלנו הצורך הבסיסי זו פשוט בחורה יפה עם חזה ענק :wink:

(בכדי שיוכלו להניק את התינוקות שלנו לעתיד...כמובן... :-D )

התכוונתי למשהו אחר. לא התכוונתי שבחור בן 24 ינסה לצאת עם אישה בת 34. התכוונתי בכלליות שלצאת עם אשה שנמצאת בשנות השלושים פלוס זה כבר הופך לעניין עסקי נטו. לא מעט נשים בוחנות מה הן ירוויחו מקשר עם גבר מסוים בעל מעמד חברתי וכלכלי כזה או אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
קליפת מוח זה כל מי שלא ישראלית, אני יכול להעיד שרוב ההצלחות שלי עם המין היו עם נשים שמוצאן אינו בישראל אלא באיטליה, נורבגיה וארה"ב תלוי בעונה שבה אני הולך למסיבה.

הצלחות הכי טובות זה הבחורות העולות מארה"ב מבחינת קשר רציני, המבטא והבגרות שלהן זה דברים שגומרים גברים.

ישראליות חיות בסרט בכל גיל וזה לא משנה אם היא בת 18 או בת 40, האף שלהן כ"כ למעלה, שתסביר לי איך אמריקאית שיכולה להיות דוגמנית שמה עליי ויוצאת איתי, ולעומת זאת תימניה קבבית בת 24 עושה לי פרצופים, עזוב את השבדיות בלי שמץ של ציניות שהן מתורבתות בקטע שבא לך לבכות, ואת מקבל בלונדינית שזופה עם עיניים כחולות שמדברת איתך בגובה העיניים ומסתכלת קצת מעבר לאם אתה עם משקפיים ולא אומרת על GTI6 בזמנו אה זה סתם עגלה ישנה, אלא אומרת לך קלאסיקות.

כרגע יש לי חברה ישראלית 10 חודשים, ואני יכול להגיד לך שלקח לי הרבה מאוד זמן עד שהתייצבתי איתה, לפניה היו בעיקר תיירות וסטוץ אחד קבוע.

אמת, אני מסכים איתך. אני נדהם כל פעם מחדש מרמת הסנוביות של הישראליות. אני מחזיק מהן מאוד כי הן עושות צבא והן פייטריות אבל אחר כך, בגילים מאוחרים זה הופך לגרוע משנה לשנה. כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל רוב רובן הן אכן ככה. הרכב, הלבוש ותזרים המזומנים שלך בבנק משחקים כאן תפקיד חשוב.

איך שבועז שרעבי שר "היום כבר לא מתים מאהבה".

+1

בדיוק בגילך עם בדיוק אותו ראש, אין לי זמן מיותר לבזבז על קשרים רציניים עם בנות לא רציניות, יש המון זבל בחוץ וחבל, אבל מה שכן לפעמים ש בשביל דברים טובים צריך לחכות וכשזה בא זה בא בגדול. מנסיון.

גם מבחינת נתונים פיזיים וגם מבחינת תמימות טהורה מבלי אובדן התמימות שמתחיל בגילאים האלה. בהחלט.

זה כל כך גרוע לבן 29 30 לצאת עם בת 24 25? לא נראה לי בכלל!

מצד שני גם תבינו את הבנות שרוצות גבר מבוסס, זה צורך בסיסי מושרש עוד משחר האבולוציה למצוא זכר אלפא חזק שימשיך את הגנים שלהם בבטחון, בערך כמו שאצלנו הצורך הבסיסי זו פשוט בחורה יפה עם חזה ענק :wink:

(בכדי שיוכלו להניק את התינוקות שלנו לעתיד...כמובן... :-D )

התכוונתי למשהו אחר. לא התכוונתי שבחור בן 24 ינסה לצאת עם אישה בת 34. התכוונתי בכלליות שלצאת עם אשה שנמצאת בשנות השלושים פלוס זה כבר הופך לעניין עסקי נטו. לא מעט נשים בוחנות מה הן ירוויחו מקשר עם גבר מסוים בעל מעמד חברתי וכלכלי כזה או אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איתמר, אני בערך באותו סטטוס כמוך (רק חילוני), ואם אני ארשום את כל מה שאני יודע וחושב על הבנות הישראליות, אני אשבור את שיא ההודעה הארוכה בפורום. מעולם לא יצא לי לדעת על כך שבחורה פסלה אותי על היותי מזרחי או על רקע עדתי כלשהו (ת'אמת שפעם מישהי חשבה לפסול אותי בגלל שאני שומר כשרות, אבל היו לה נטו מניעים רציונליים ולא גזעניים). לדעתי התנהגות זו שמורה לנחותות שבשוק. ברשותך, אציין את המילה שוק פה ושם, כי זה מה שזה, שוק פנויים פנויות. יש לו אותם חוקים של כל שוק, ובשביל להיות סוחר טוב, אתה צריך להתמחות בשוק הספציפי הזה.

בשנתיים האחורנות יצאתי עם בנות בגילאים 22 ועד 35, ישראליות, ולא ישראליות.

בגדול, בנות סוג של בני אדם, שפשוט --- לא סגור על עצמו.

והדרך הפשוטה ביותר להבחין בכך, היא לראות איך בחורה בגיל 22, מתנהגת באופן שונה לגמרי מאחת בת 25, שהיא לא אותה אחת כמו שתהיה בת 28, וכו'... (אני הבחנתי בשינויים עד גיל 35 בערך).

אז קודם כל - אתה זה שצריך להיות סגור על עצמך. אם אתה לא סגור, בטוח, יודע מה אתה רוצה - אתה לא תצליח לפתח משהו רציני עם בחורה שאתה רוצה. להיות סגור זה אומר על עיסוק/תחום לימודים שבו אתה רואה את עצמך בעתיד, שאיפות מוגדרות, יציבות כלכלית, בטחון עצמי מינימלי.

מבחינת גילאים, הגיל המומלץ עבורך להכיר בחורה הוא 24-26 (זה תלוי בבחורה). הן הסחורה החמה בשוק, ובעלות חיי מדף קצרים. בגיל הזה היא עדיין לא סופר בררנית ולחוצת חתונה (מתחיל ב-28 בערך), וכבר עברה את שלב הסטוצים והשטויות (18-24, ונדמה לי שכיום זה כבר מתחיל מ-16 שלא נדע). בגיל הזה היא סטודנטים, או אחרי תואר, בד"כ עם עבודה, מה שמקנה לחייה יציבות ורצון לחפש יציבות (וכמובן חושבת על העתיד הקרוב- משפחה ילדים וכו').

לגבי ישראליות VS לא-ישראליות. אנחנו אולי העם הנבחר, אבל ההוא שם למעלה קצת דפק אותנו בקטע הזה. יש לי הרבה דברים טובים לרשום על ישראליות, אבל בהקשר הזה, ישראליות הן לא זורמות, לא ספונטניות, לא נעימות, מאוד רופסות (ולא רק מנטלית), מושפעות, לא הרפתקניות, וכו'. אבל מה, יש לנו מזל שיהודיות יש לא רק בארץ ישראל, וברוך השם יש עליה לא קטנה בעיקר מאיזור ארה"ב, וגם קצת מאירופה (אתה בכלל לא מבין כמה עולות יש פה). הבנות האלה פתוחות יותר, הרבה פחות סנוביות, יודעות מה הן רוצות (לפחות יותר מהישראליות), אוהבות לכייף (וכיף זה לא טיול בקניון). החיסרון של האמריקאיות הוא שהן ילדותיות, אבל אפשר להתגבר על זה. לגבי לצאת עם בחורות בחו"ל, זו בכלל חויה אחרת, וגם תלוי בדיוק באיזו ארץ אתה עושה את זה, אבל זה קצת סוטה מנושא השרשור (אוכל להרחיב אח"כ).

כל מה שרשמתי כאן הוא כמובן הכללה אחת ענקית, ואני שונא להכליל, אבל זה באמת הרושם שאני קיבלתי (ועוד עשרות אנשים, כולל בנות, שדיברתי איתם/ן על הנושא). לגבי הסיבות לכך, גם לזה יש לי תשובות, אבל שוב, אני לא רוצה לחפור.

עכשיו, הניתוח הנ"ל מתייחס לשוק החילוני. מכיוון שאתה דתי, אז המצב קצת שונה. הפתרון שלך, במילה אחת- רעננה. אם אתה מעוניין אוכל לפרט עוד.

בהצלחה לכולנו.

172

פורסם
עזוב, בחורות עם מנטליות של "ילדות קטנות" יש בכל מקום. דלג הלאה.

בארץ יש גם את העניין שיש כאן יותר גברים מנשים (במיוחד בפריפריה), אז בחורה כאן, לא משנה כמה היא שמנה, טיפשה, מכוערת, ולא מטופחת, עדיין יהיו כאלה שיחזרו אחריה, יחד עם כל הג'וקים שהכניסו לה לראש המשפחה והחברות הפוסטמות שלה. היא עדיין תמצא מישהו שייקח אותה, ויתחתן איתה באירוע שזרקו עליו מחיר של מכונית משפחתית חדשה, כדי שגם היא תוכל להשוויץ בחתונה מצועצעת מול החברות הדבות שלה.

שורה תחתונה, אם היא לא צריכה להשקיע בעצמה, ועדיין יכולה להיות בררנית, אז למה לה לטרוח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...