Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כאמור אני בן 26.5, בתהליך של היכרות לאחר פרידה שהייתה מאוד קשה אך הכרחית.

התחלתי לצאת לדייטים אבל אני נתקל בתופעה- בנות מסתכלות על עדה עוד לפני שהן פוגשות את הבן אדם ואני אתן דוגמה קטנה:

1) שבוע שער הכרתי מישהי, כבר בשיחה הראשונה היא אמרה לי "אני קשורה לעדה שלי, למנהגים שלי, למנטליות של העדה שלי ואני מחפשת מישהו שיתנהג כמו העדה שלי".

2) הכרתי עוד אחת דרך חבר, שוחחנו בטלפון והיה ממש כייף, צחקנו המון. לאחר השיחה היא שוחחה עם החבר ואמרה "רגע, אבל הוא חצי פרסי וחצי הודי, אני לא רוצה הודי" (יש לציין שגם היא מעדות המזרח).

ואני שואל את עצמי ראבאק, לא עברנו את השלב הזה כבר? אנחנו בארץ ישראל או שאנחנו בתוניס/פולין/אלג'יר/תימן/איראן?

אגב סתם לצורך העניין, אני מבחינתי ישראלי לכל דבר, ההורים שלי נולדו בארץ ואני לא רוצה צורך להמשיך את מה שהיה בחו"ל.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד אחד זה נורא לא נחמד שיש אנשים גזענים בעולם, מצד שני זה עוזר לך להחליט בקלות עם איזו בחורה אתה לא רוצה לצאת.

בחורות כאלה בסוף לא מוצאות אביר על סוס לבן - הן מוצאות בדיוק את מה שמגיע להן.

לא יודעת מה אתך - אבל אותי זה קצת מנחם :)

פורסם

תפסיק לצאת עם תימניות! :lol:

בנימה יותר רצינית, אתה צריך לשמוח שהן עושות לך את החיים קלים ומאפשרות לך לסנן אותן על ההתחלה.

זה לא סוד שהחברה כל הזמן הולכת ונהפכת ליותר אלימה ויותר גזענית אז פתאום גם כל מיני אהבלות שרואות האח הגדול מתחילות להתנהג בהתאם.

כשתמצא לך בחורה הגונה, תאמין לי שהעדה שלך זה הדבר האחרון שיעניין אותה(אלא אם אתה תימני).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם

מסכים עם קודמיי, תחשוב כמה כסף הן חוסכות לך כשהן ״יוצאות מהארון״ כ״כ מוקדם :-)

וברצינות, גם בתקופה הפעילה שלי שהסתיימה לפני 13 שנה, לא זכורות לי יציאות טיפשיות כאלה,

טעיתי לחשוב שהעסק נהיה קצת יותר מתוחכם.

מעבר לשיטחיות של הבחורות האלה, מבטיח לך שהדבר הגרוע יותר הוא שהן סוחבות גם משפחה כזו מאחוריהן

ואתה ממש לא רוצה לארגן חתונה או לנסות לנהל חיים תקינים עם תיק כזה.

איזה מזל שאני לא בשוק :|

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היה אצלי השבוע איש מבוגר מזרחי עם ילד קטן, רכש לכלב קולר ב 15 ש"ח, התווכח שעה ובסוף הוריד את המחיר ל 12(על מה אנשים מבזבזים אנרגיה) ואז מול הפרצוף ההמום שלי אומר לילד שלו (בן עשר), אלה האשכנזים, רק דופקים אותנו, מצווה להוציא מהם כל שקל.

העובדת שלי, לא הבינה אם הוא רציני או צוחק והסתכלה עליו במין פרצוף המום.

יש אנשים מתוסבכים בעולם הזה, שחבל על הזמן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira בזה אני בטוח מכיון שכשיש זוגיות טובה כל הדברים האלו ממש לא משנים.

אני פשוט שם לב שזו תופעה שקיימת ולא נעלמת מהעולם.

אני למשל מגיע עם ראש פתוח. לא מעניינת אותי העדה ולמרות שאני אדם דתי (מתפלל 3 תפילות ביום, עובד בתחום המחשבים ולומד תורה בערב) אני לא שולל בחורה שלא מתכוונת להשים כיסוי ראש אחרי החתונה (וכן, הרבה אנשים למי שמכיר מתמקדים בעיקר בנושאים האלו לפני שבכלל מכירים את האופי של הבן אדם).

לדעתי, האופי המידות והתקשורת בין בני הזוג הרבה יותר חשובה.

עריכה: איתי זו אחת הסיבות שאני והאקסית כבר לא ביחד :-D המנטליות של המשפחה שלה הייתה צעקות/השפלות/שתלטנות כי "ככה נהוג אצלהם"

פורסם

לסכם לך בקצרה,

השוק של הבנות היום לא משהו בחוץ אני בדיוק בגילך, לפעמים זה מרגיש שכבר אי אפשר להפתיע אותי אבל תמיד יש משהו חדש וחמור יותר ברמת הדביליות שלו.

ד"א כל הכבוד על הקפיצה המהירה, אני ב"שוק" הפנויים פנוייות כבר כשנה ועדיין לא נתקלתי ברמה כזאת נמוכה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ההפסד כולו שלהן.

לי היה קל מאד מבחינה זו - ייקה בהיר עור ועוד כמה נתונים מצודדים כנקודת פתיחה. אבל הרי גם עלי היה לסנן את הדייטים, המוצא מעולם לא היה קריטריון (ובסופו של דבר גם התחתנתי עם בת ליוצאי מרוקו).

אל תאבד את הבטחון עצמי שלך. בסופו של דבר תמצא את אלה שיבינו שגדלת והתחנכת בישראל, והעובדה שהוריך או סביך הגיעו מהודו ואתה בעל מראה שחום (ניחוש שלי) אינה הופכת אותך לאיזו חיה רעה. מנהגי עדות ושימור מסורות הם דבר נחמד שבהחלט אפשר להנות ממנו, אבל צריך לשמור אותו בפרופורציות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

עריכה: איתי זו אחת הסיבות שאני והאקסית כבר לא ביחד :-D המנטליות של המשפחה שלה הייתה צעקות/השפלות/שתלטנות כי "ככה נהוג אצלהם"

אז אני סומך עליך שלא תיפול בבורות האלה עוד פעם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בדיוק לכך התכוונתי. לא צריך לשפוט אותך באופן שטחי, צבע העור הוא רק דוגמא לקריטריון חסר משמעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הופך לרדוד ומעפן יותר ויותר, נסה להכיר במקומות שהם יותר על רמה, אני מסתכל על הפרחות הערסיות המזעזעות שאני נאלץ לנסוע איתן לאוניברסיטה ויורדות הרבה לפני, לעומת הבנות שבאוניברסיטה, הבדלים של שמיים וארץ.

אישה בוגרת שנמצאת בפרק הנכון בחיים ומשדרת על אותו גל קשה למצוא, אך אל תתייאש הכל משמיים, ואם היא לא רוצה אל תרדוף, עוד תבוא הבחורה שתרדוף אחריך.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...