Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להלן משפטים ששמעתי בחצי אוזן בין בנות שדיברו בניהן בתחום מוסד אקדמי (כלומר - הן סטודנטיות). שימו לב, מדובר בבחורות שונות:

אני בן 26 ואין לי כרגע חברה. עדיף להישאר כרגע רווק ולא להיכנס למערכת יחסים שמבוססת על אינטרסים. איך אני אומר לחברים ששואלים? לא רע לי לבד, אבל יותר טוב ביחד (עם מישהי) - אבל מישהי איכותית, אחרת זה לא שווה.

+1

בדיוק בגילך עם בדיוק אותו ראש, אין לי זמן מיותר לבזבז על קשרים רציניים עם בנות לא רציניות, יש המון זבל בחוץ וחבל, אבל מה שכן לפעמים ש בשביל דברים טובים צריך לחכות וכשזה בא זה בא בגדול. מנסיון.

Cerebral Cortex אז מה ההמלצה? לצאת עם מישהי שהיא עד גיל 24?

גם מבחינת נתונים פיזיים וגם מבחינת תמימות טהורה מבלי אובדן התמימות שמתחיל בגילאים האלה. בהחלט.

זה כל כך גרוע לבן 29 30 לצאת עם בת 24 25? לא נראה לי בכלל!

מצד שני גם תבינו את הבנות שרוצות גבר מבוסס, זה צורך בסיסי מושרש עוד משחר האבולוציה למצוא זכר אלפא חזק שימשיך את הגנים שלהם בבטחון, בערך כמו שאצלנו הצורך הבסיסי זו פשוט בחורה יפה עם חזה ענק :wink:

(בכדי שיוכלו להניק את התינוקות שלנו לעתיד...כמובן... :-D )

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם זה שאהבה אמיתית אפשר למצוא בקלות באוניברסיטה.

חוץ מזה זה טבעי שאנשים הולכים לפי עדות לא?

אני למשל מעדיף אותן אשכנזיות עם עניים בהירות ורצוי שיהיו מבוססות.

לא כדאי שיממנו אותי חלילה, בדרך פשוט לרוב הן יותר איכותיות.

תמיר.

פורסם
פשוט לרוב הן יותר איכותיות.

אוי, גוואעלד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא משנה איפה אתם נמצאים על ציר הגילאים של נשים, הדרישות לא הגיוניות בכלל. כל בחורה (למעט הבחורות הזולות) מחפשת משהו שלא קיים שם. אני לא יודע בני כמה חברי הפורום פה, אבל בוא נגיד שהבחורות בנות 19-22 לא רק מחפשות כסף - כי כסף זה כלום אם אתה לא חתיך על הורס !

אני בכלל מאשים את 90210 בכל המצב :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אוי, גוואעלד!

אני לא מתפלא עליו

, כשהדעות מתעצבות בעזרת המדיה האלקטרונית כמו עם רוב האהבלים צופי האח הגדול ותוכניות שתמיד ילהקו לפי סטראוטיפים, גם פרסומות על טהרת השבט הלבן כשמדובר בדמות חיובית, (אלא אם מדובר בירקן, שיפוצניק, עבריין, עממי, נבער, אז זה תמיד מזרחי).

כך מנציחים סטריאוטיפים.

פורסם

משהו שלמדתי על בשרי לאחר פרידה מקשר של 3 שנים-

קל למצוא בחורה ליציאה, קשה מאוד למצוא בחורה נורמאלית לקשר.

בסוף חזרתי אליה :-P

פורסם

בניגוד לאחרים בשרשור שהציעו לך לא להתייאש, אני ממליץ לך בחום כן להתייאש.

זה עבד לי.

ברגע שכבר התייאשתי מכל הדייטים האלה, הגיעה אשתי לעתיד. היא שלחה לי הודעה באתר היכרויות, סתם התחלנו לדבר במסנג'ר (זה היה להיט פעם) ומשכתי אותה חודשיים עד שנפגשנו בפעם הראשונה וגם זה רק בגלל ידידה שלי שהכריחה אותי ללכת.

באתי מיואש לחלוטין מעולם הדייטים, בלי ציפיות בכלל ופתאום זה פגע בי...

פורסם

תשמע, תקשיב, תראה...

קודם כל ברוך הבא למועדון!

קודם כל אני מתנצל על הבוטות, האשם היחיד ברמת הבחורות שאתה יוצא איתן זה אתה!

אני בערך באותו מצב שלך, ולקח לי זמן להבין את זה.

אחרי הרבה דייטים כושלים, אם בחורות שגרמו לי לחשוב שאולי עדיף לי להיות א-מיני או גיי, הבנתי תהליך הסינון שלי לוקה בחסר.

בחורות כאלה, הן בחורות שימצאו איזה בעל פח , שישים אותם כל היום במטבח שיעשו לו אוכל,וימליטו לו צאצאים.

בחורות כאלה לרוב נראות מאד טוב, וזה מה שהיה מסנוור אותי.

חבר טוב שראה כמה המצב שלי היה קשה תפס אותי לשיחה ושאל אותי שאלה פשוטה.

מה אני אוהב?

תשאל את עצמך טוב טוב את השאלה הזו.

אתה תראה שמאד קשה לך לענות על השאלה הזו באופן חד משמעי.

ולכן הוא אמר לי, איך אתה מצפה למצוא עניין בבחורה שאתה לא יודע מה מעניין אותך?

לך תעשה דברים שאתה אוהב קודם כל .

לך להרצאות בנושאים שאתה מתעניין בהם, חוגי העשרה, סדנאות וכו'.

שאתה מוצא משהו שאתה אוהב, אתה תיהיה הרבה יותר פתוח וקליל ולא תסתכל על דייט בתור ראיון עבודה.

(ואולי אתה תמצא גם מישהי אם תחומי עניין חופפים שזה בכלל בונוס.)

תרחיב את מעגל החברים שלך, תגוון, בצורה כזו אתה תוכל לשבור את המעגל הזה של בחורות לא איכותיות.

ואני גם חושב כמו קליפת מוח לגבי הגיל.

בחורות איכותיות בגיל שלנו (26-/+) תפוסות, כי למה לא?

אז האופציה שלך היא או בחורה צעירה יותר או "ליפול" על מישהי שסיימה קשר בדיוק.

(טיפ, בחורות כאלה ברוב המקרים אתה תמצא רק באוניברסיטאות, מקווה שיש לך חברים סטודנטים).

תיהיה חזק!

אל תתיאש!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עזוב, בחורות עם מנטליות של "ילדות קטנות" יש בכל מקום. דלג הלאה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קראתי שוב את כותרת השרשור ורציתי להגיד לכם שמה שאני הכי שונא בשד העדתי הוא שבד"כ הפיטמה מאוד כהה :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה אפשר לחשוב שאת השערות מסביב לפטמה שלך כולן אוהבות.

לעניין השרשור, תקרא מה שכתבתי, ישראליות הזויות בהרבה מקרים, אבל אסור להתייאש, מי שעושה פוזות, סרק את שיערך ושים ג'ל עם דגש על פוני לצד, נעל נעלי נייקי עם פקקים, לבש חולצה של ריאל מדריד עם כיתוב מאחורה של השם רונאלדו, למד לעמוד לפני ביצוע הבעיטה, קח אוויר ובעט אותה חזרה למקום ממנו היא באה.

דע לך כי בשלב מתקדם, תלמד להכיר גם את הוריה, וזהו גם מטבע המשחק אצלי תפקיד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בגירה אני מוכרח להגיד לך שמכל המשפטים שרשמת עד היום בפורום, עם המשפט הנ"ל אני הכי מזדהה!

ותשמע אני בגילך, ואני מכוון 5-7 שנים מתחת לגיל שלי.

למה?

כי לי עצמי יש ראש של אחד בן 18-19 ולעיתים גם מתנהג ככה, וגם כי רוב האיכותיות בגילאים שלנו תפוסות.

אגב, אני גם מעדיף אותן הולנדיות\רוסיות\שוודיות או כל מי שיש לה עור בהיר שיער חלק ועיניים בהירות, חפש Alison angel בגוגל ותהנה 8)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...