Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל מסתכם בחיצוניות (גובה בעיקר). לא תצליחו לשכנע אותי אחרת.

אני רק 1.70, והרקורד שלי יעיד אחרת....

זה לא שזה לא הפריע לי מעולם, שכן חלק מהבנות שהייתי איתן התלוננו על כך שכשהן שמות עקבים הן גבוהות ממני, אבל במבחן התוצאה הן היו איתי כמו גדולות. כשאני חושב על זה, אפילו היו לי 5 בנות זוג שהיו גבוהות ממני, כשאחת מהן הייתה גבוהה ממני בראש (:|). אני בגישה שאם היא גבוהה ממך, שתתכופף 8)

לדעתי, אם צריך לסכם את זה בקצרה, זה דווקא הכל עניין של השפרצת גבריות( נונשלנטיות, כוחנות מופנמת, חכמה, יכולת להנהיג), ובעיקר בעיקר, טיימינג. טיימינג נכון יכול לשנות הכל מקצה לקצה.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

בכל מקרה, הייתם שולחים הודעה לבחורה שנראית חמודה, אבל גרה 50 ק"מ מכם?

50 ק"מ זה לא כזה הרבה, יצאתי עם משהי שגרה 60 ק"מ ממני, אם רוצים לפתח ולהתקדם באמת אז המרחק לא באמת מכשול.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

220 ק"מ. היום +1.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק דיברתי עם חבר אתמול בעבודה, על זה שכשהיינו צעירים עד לפני כעשור, היינו נוסעים גם שעתיים בשביל סקס. היום אם זה יותר 30 דקות נסיעה, אני לא מתאמץ. אם זה בתל אביב, אני כבר ישן אצלהן או שעושים מה שעושים ואז אני נזרק אצל חברים על הספה. למי יש כח לחזור הביתה אחרי בילוי וסקס...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה פשוט מאד! יש את ״ חוק הבייגלה״. לא משחקים בדברים האלו.

קח מפה וקח בייגלה. הבייגלה נוגע בעיר שלך ושלה, תופס.

50 ק״מ - היום מאורס.

פורסם
220 ק"מ. היום +1.

אבל מה היה מחיר הדלק אז? :lol: אתה יודע, הכל בסוף נפרט לפרוטות: גם מסעדה/סרט/סתם דייט וגם דלק - זו כבר מכה לכיס

מישהו צריך לשכלל את כל ההוצאות האלו למספר סופי שאפשר להכניס לחוזה טרום נישואין או משהו. או שלפחות הכרה במס...

אה, וגם המע״מ עלה :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קח מפה וקח בייגלה. הבייגלה נוגע בעיר שלך ושלה, תופס.

50 ק״מ - היום מאורס.

120 ק"מ (אני הייתי בהרצליה והיא בבאר שבע)- היום נשוי :lol:

חוצמזה, איזה בייגלה? יש טבעות, יש מקלות ארוכים, יש בייגלה ענק, כמו שמוכרים באבולעפיה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עם מפה בקמ"נ הנכון ועם הבייגלה הנכון, בן אדם עוד עלול ליפול על כלה ממאדים.

במחשבה שניה, על מי אני עובד?

הן כולן ממאדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...