Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית מוותרת על קוביות בבטן בשביל חיוך יפה - זה הדבר הכי יפה בעיני אצל גבר (זה וכתפיים \ גב)

אני משתדל תמיד לעזור, לכן מצאתי לך את הגבר המושלם: יש לו יופי של חיוך ואחלה גב (סאורון בעצמו!). נכון שזה יפה כשהכל מתחבר?

http://www.youtube.com/watch?v=6hTwlBwQPa0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סאורון זה העין הבוערת שנמצאת על המגדל. אין לו גוף, כי על ההתחלה הוא מת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רואים שלא גדלת בשכונת פשע...

(ושלא קראת את הספרים)

רואים שקראתי אותם יותר ממך - זה לא סאורון זה הפה שלו (אחד הקצינים)

The Mouth of Sauron was the ambassador and lieutenant of Sauron and Messenger of Barad-dûr in Middle-earth at the time of the War of the Ring. His true name had been forgotten even by himself.

** עכשיו שאני מסתכלת על ההודעה עם הוידאו אני רואה איך זה יכול להשתמע לשתי פנים - נראה לי שעדיף שאני אוותר על המולטיטסקינג היום **

פורסם

מקווה שזה לא משפיע על הקוד שאת כותבת... :wink::-P

ואגב, אני מעדיף את הטקסט המקורי שמתאר את הבחור; יותר בקונטקסט המתאים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חשבת אולי להוציא את הידידות שלך מה-friendzone? לפעמים האנשים הכי איכותיים יושבים לנו מתחת לאף ואנחנו לא שמים לב.

וגם אני דיברתי על מקומות איכותיים - עדיין לא היו חסרות פעמים שרקדתי לבד ומישהו פשוט תפס אותי במותניים וניסה להמשיך לרקוד (אני ממש שונאת שנוגעים בי בלי רשותי)

ואני מסכימה שמראה חיצוני קובע - השאלה מה חשוב לך בו (וכמובן שאצל כל אחד זה משתנה) - חזה \ ישבן \ רגליים \ חיוך יפה \ פנים וואטאבר.

אני אישית מוותרת על קוביות בבטן בשביל חיוך יפה - זה הדבר הכי יפה בעיני אצל גבר (זה וכתפיים \ גב)

חשבתי על זה, הבעיה שהרוב המוחלט כמעט כבר תפוסות, ואלו שלא כבר רואות אותי בfriendzone ככה שזה די מת..

יותר כיף להכיר מישהי "מחדש" לדעתי, למרות שיש קסם בלהעביר מישהי מידידה לבת זוג.

אני אישית נמשך לגוף נשי עם סקס אפיל - אני לא אפרט כדי שלא אשמע סוטה :twisted: , כמובן שגם פנים יפות וחיוך יפה מאוד עושה לי את זה.

יסכימו איתי הגברים בפורום שיש הבדל בין מישהי סתם כוסית שהיית מוכן לבלות איתה לילה או 2, למישהי שהיא יפיפייה שפשוט תענוג להתעורר לידה כל בוקר.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
רואים שקראתי אותם יותר ממך

אוש, רק עכשיו שמתי לב לטענה הזו...

מזמין אותך למבחן בקיאות (ללא שימוש בדוד גוגל כמובן), נשמתו של המפסיד תתנדף לה אל מעבר לגבולות העולם.

מוזמנת לבחור בזמן ובמקום.

Winston S. Churchill -

פורסם
זכור לי ספציפית בחור אחד שניסה להתחיל איתי בצורה המקסימה ביותר שראיתי - פשוט ניגש אלי ואמר לי "שלום, את נראית חמודה - רוצה לרקוד איתי?" - וכל זה בלי לגעת בי בלי שום נימה של חוסר כבוד. אם אתם רוצים בחורה מנומסת וחכמה - צריך גם להתחיל איתה בהתאם.

אני רק שאלה (פילוסופית):

במקרה יש לנו כמה מכרים משותפים ואני יודע שאת בחורה הרבה יותר אינטליגנטית ו"איכותית" מהממוצע הנהוג היום. את רוצה להגיד לי שבאמת היית רוצה לקשור את חייך עם מישהו שניגש אלייך רק כי חשב שאת נראית טוב? האם זה באמת מדד למשהו או מבטיח סיכויי הצלחה למערכת היחסים? לדעתי זה מעיד על האישיות שלו ולאו דווקא באופן חיובי.

בדיוני הזוגיות בפורום תמיד יש את אלה שאומרים "אין מה לעשות/ככה זה/כולנו כאלה", אבל איכשהו לשמוע יציאה כזאת ממך מוריד את האמון שלי בנשות ישראל בעוד מדרגה (לא שיש עוד הרבה לאן).

פורסם
אני רק שאלה (פילוסופית):

במקרה יש לנו כמה מכרים משותפים ואני יודע שאת בחורה הרבה יותר אינטליגנטית ו"איכותית" מהממוצע הנהוג היום. את רוצה להגיד לי שבאמת היית רוצה לקשור את חייך עם מישהו שניגש אלייך רק כי חשב שאת נראית טוב? האם זה באמת מדד למשהו או מבטיח סיכויי הצלחה למערכת היחסים? לדעתי זה מעיד על האישיות שלו ולאו דווקא באופן חיובי.

בדיוני הזוגיות בפורום תמיד יש את אלה שאומרים "אין מה לעשות/ככה זה/כולנו כאלה", אבל איכשהו לשמוע יציאה כזאת ממך מוריד את האמון שלי בנשות ישראל בעוד מדרגה (לא שיש עוד הרבה לאן).

וואו, אתה לוקח הכל כ"כ קשה וללב אין דברים כאלה.

אתה צריך 1 מה3:

Picture%20061.jpg

joint.jpg

alface-blowjob-cute-gay-Favim.com-374037.gif

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אני רק שאלה (פילוסופית):

רגע שאני אבין, אז מי שמתחיל בצורה שהיא תיארה עם בחורות, במקרה הזה במועדון, זה מעיד עליו דברים שליליים?

אז איך כבודו מציע להכיר בחורות? איך אתה מכיר? עושה תחקיר בטחוני לכל הקרובים שלה ואז מזמין אותה לדינמיקה קבוצתית ולאחר שצלחה את כל השרשרת, כמובן תלוי במידת הצלחתה, לוקח אותה או לשרותים או לעו"ד\רב?

פורסם
סאורון זה העין הבוערת שנמצאת על המגדל. אין לו גוף, כי על ההתחלה הוא מת.

ועכשיו לפינת החנון הממושקף עם השיניים הבולטות, המכנסיים מעל קו הפופיק והסנדלים עם הגרביים:

" מה פתאום, סאורון בכלל מת מאות שנים לפני שר הטבעות ולא על ההתחלה"!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, שאני לא אבוא עליך עם החוטיני והשוט!

אני אפילו לא מתחיל להכנס להסבר על מצב הצבירה של סאורון באותו זמן, או בכל זמן אחר למען האמת.

Winston S. Churchill -

פורסם
בגירה, שאני לא אבוא עליך עם החוטיני והשוט!

איום או הבטחה? :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...