Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה פה היא ההתרברבות והגאוותנות.

אישה שאומרת שהיא רוצה חתונה מפוארת יותר מחברה שלה כדי להוציא לחברה שלה את העיניים בסוף תוציא לך את הנשמה בכל דבר בחיים.

אתם לא חייבים להסכים איתי, אבל זו דעתי. אהבה לא נמדדת בכסף, בכמה יהלומים ובכמה קראט הגבר קנה לה את הזהב והיהלומים (ולצערי הרבה בנות חושבות ככה, שוב לא כולן).

אנחנו אוהבים מכוניות כי זה התחביב שלנו, אני לפחות אוהב מכוניות לא בשביל להוציא לשכנים את העיניים אלא כי זו האהבה שלי. אם בת הזוג שלי אוהבת שופינג ותרצה חצאית יקרה אני יחסיר מעצמי ויתן לה רק שיהיה לה טוב (והאקסית שלי יודעת את זה טוב מאוד, כי זה מה שהיה- החסרתי מעצמי רק כדי לקנות לה ה-כ-ל).

היא לא קונה בגדים כדי להוציא לחברות שלה את העיניים אלא כי זה נשי ועושה לה טוב. אבל לעשות חתונה ב 200 אלף שקל כדי להוציא לכולם את העיניים- זו גאוותנות ומתכון בטוח להתחיל את החיים עם חובות ואולי בעתיד גם גירושין.

לא אומר שלא צריך חתונה בכלל, אבל בכל דבר בחיים צריך איזון.

עריכה: מציע לכולם לקרוא את הכתבה הבאה בגלובס.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש הבדל גדול בין לעבוד קשה בשביל להגשים חלום לבין להיות טיפש עם סדר עדיפויות שגוי שקבור בהלוואות.

++ (מחזק בשפה חנונית)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אוף (מרגיש שאני מצטרף למיואשים),

אני גם גבוה,

גם עם כסף,

גם עם רכב,

גם עם דירה,

גם רזה,

גם משכיל,

גם אינטיליגנט,

גם מנומס,

גם נחמד,

וגם מצחיק,

אפילו לרקוד אני יודע!

חבל רק שאני לא יפה. :(

משכנתא זה קל

פורסם

דווקא בתור מי שראה קודם את הסדרה ורק עכשיו משלים בספרים, הספרים יותר מרתקים (אם כי עמוסים להתפקע בדמויות ועלילות משנה).

נ״ב התמונה שהדגימה את אחד משלושת הדברים החסרים, בדגש המיני, לא נראית כמו דאינריז?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני גם גבוה,

גם עם כסף,

גם עם רכב,

גם עם דירה,

גם רזה,

גם משכיל,

גם אינטיליגנט,

גם מנומס,

גם נחמד,

וגם מצחיק,

אפילו לרקוד אני יודע!

חבל רק שאני לא יפה. :(

קירח? :wink:

אני נתקלתי בהפלייה הפוכה. מתישהו בעבר ניסיתי להכיר אתיופיות והתגובה שקיבלתי: אנחנו מעוניינות רק בבחור אתיופי. :shock:

פורסם

סאורון לא מת כי הוא לא יכול למות. במהלך הקריירה שלו קרה לו כמה פעמים שהוא נאלץ לעזוב את גופו הגשמי ולהמלט כרוח לקצוות העולם, שם במשך השנים לבש שוב צורה.

במהלך האחרון של הסיפור סאורון עזב את העולם כרוח שלא על מנת לשוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין שום בעיה, אם הנשים הכריזו מלחמה על איך שהגברים יושבים באוטובוסים ע"י פתיחת עמוד פייסבוק תוסס בשם "גברים באוטובוסים" ומעלות לשם תמונות מעליבות וסיפורים אידיוטים, תפתחו עמוד פייסבוק משלכם בשם "נשים בכבישים" ותעלו סרטונים רלוונטים ממצלמות DVR - נראה מי יינצח... מבטיח לעשות לייק :)

פורסם

לאדע על מה אתה מדבר,נשים נוהגות אחלה שבעולם !!111

(רק שיזיו את הראש כשנכנסות לכיכר,או עוקפות בכביש מהיר,ובכלל כל פעולה שדורשת להזיז את הראש המקובע שלהן באופן ישר,והכל יבוא על מקומו בשלום ;))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני גם גבוה, אני לא כל כך גבוה

גם עם כסף, ממש אין לי כסף

גם עם רכב, יש

גם עם דירה, של ההורים, עם ההורים

גם רזה,

גם משכיל,

גם אינטיליגנט,

גם מנומס,

גם נחמד,

גם מצחיק,

גם נראה טוב, והקעקועים גם אטרקציה למען האמת

אפילו לרקוד אני יודע! מסכים

ראה באדום, אין הרבה הבדלים, ועדיין, טפו טפו, יש לי את הזכות לסנן. איך אני שונה?

אני מניח שהכל מסתכם בכמות העבודה שאתה נותן ומה שאתה משדר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני חושב שזה רק מה שאתה משדר.

למשל, במקום עבודתי עובד בחור בגיל 24-25,מטר 70, מעשן ג'וינטים כל היום, צימוק ברמה מפחידה (מבנה גוף), ומתולתל עם זקן מלא.

ונחשו מה, הבחור מעמיס בחורות בקצב מסחרר (ואיכותיות יש לציין), והוא אפילו לא קרוב ללהיות עשיר או שיש לו משהו חומרי שיכול למשוך בנות.

תמיר.

• תוכן חדש...