Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי, כולכם בכיינים :roflmao: אתם חושבים שלכם קשה? נסו להיות בחורים דתיים פעם - רק אז תוכלו להרוויח את הזכות להתלונן :lol: :lol: :lol:

בזמנו, כשעוד הייתי מסתובב עם כיפה והייתי ילד טוב ירושלים, הייתי יוצא פה ושם לדייטים. עכשיו, שתבינו שבחורות דתיות מגיעות מתוכנתות מהתיכון/אולפנא לגבי "מי שהן מחפשות", והקונספציה הזו לא מאבדת שליטה עד שהן מגיעות לגילאי ה-30 והלאה. בכל אופן, זה הולך ככה: נגיד וצלחת את השלבים הראשונים (מראה, גובה ושאר דברים סטנדרטיים) אתה מוצא את עצמך בדייט, ולפני שאתה מבין מי נגד מה, אתה מותקל ב"מהי רמת הדתיות שלך?"; "אתה קובע עיתים לתורה?"; "מה אתה עושה בחיים?" וכן הלאה והלאה. יש איזושהי ציפייה שבנאדם יהיה חתיך, גבוה, מרוויח מליונים, עובד 25 שעות ביום ובשעות הנותרות ילמד דף יומי ועוד דרישות שאני בטוח שהן שומרות בפנקס כלשהו, כי זה בלתי אפשרי לזכור הכל.

אבל זה לא משנה. בחורות ככלל, מתנהגות בסנוביות מסויימת, ואני מניח שזו דרך לסינון מקדים. זה לא אומר שבחורות מחו"ל (או כאלו שנולדו כאן, וההורים מחו"ל) לא מסננות - אבל הבדלי המנטליות קיימים, ואפעס, זה בולט. עכשיו כמובן צריך לשאול האם בהתחלה הבחורות היו סנוביות, ובחורים היו צריכים לפתח התנהגות ערסית, או להפך.

זה מה יש, ועם זה ננצח :D

ומי שחושב שבמועדון הוא יתחיל עם בחורה - עדיף שיצא מהסרט הזה. אי אפשר להתחיל עם בחורה, אא"כ המטרה היא סקס לערב. כל דבר אחר דורש סביבה יותר רגועה. במועדון ממילא הן מודעות לכך שכולם יתחילו איתן, אז הן מגיעות עם סנוביות על 100%. נסו פאבים וכאלה.

אה, ומראה חיצוני משנה - אפשר לומר מה שרוצים, אבל אף אחד לא מתחיל עם בחורה (ללא היכרות מקדימה, בכ"א) על סמך זה שיש לה אופי טוב.

ואני מסכימה שמראה חיצוני קובע - השאלה מה חשוב לך בו (וכמובן שאצל כל אחד זה משתנה) - חזה \ ישבן \ רגליים \ חיוך יפה \ פנים וואטאבר.

הכלל הוא שתחת טוב מפצה על חזה פחות מאופטימלי, אבל ההפך אינו נכון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה? לא. אבל מה זה משנה אם בסוף נפטרו ממנו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחרי זה עוברים לשירים של אש וקרח.

אגב - דרך טובה לסנן בנות זוג פוטנציאליות - לשאול אותן מה הן קוראות.

פורסם

רק חבל ש'שירים של אש וקרח' זה ספר בינוני ולעיתים משעמם רצח. או כדברי מעריץ מושבע של סדרת הספרים: "נו ברור שזה משעמם! אבל אחרי ה500 עמודים הראשונים זה ממש מעניין" - נאמר לאחר שאמרתי לו שאני חושב שרוב ההתלהבות זה סתם hype.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עכשיו, שתבינו שבחורות דתיות מגיעות מתוכנתות מהתיכון/אולפנא לגבי "מי שהן מחפשות", והקונספציה הזו לא מאבדת שליטה עד שהן מגיעות לגילאי ה-30 והלאה. בכל אופן, זה הולך ככה: נגיד וצלחת את השלבים הראשונים (מראה, גובה ושאר דברים סטנדרטיים) אתה מוצא את עצמך בדייט, ולפני שאתה מבין מי נגד מה, אתה מותקל ב"מהי רמת הדתיות שלך?"; "אתה קובע עיתים לתורה?"; "מה אתה עושה בחיים?" וכן הלאה והלאה. יש איזושהי ציפייה שבנאדם יהיה חתיך, גבוה, מרוויח מליונים, עובד 25 שעות ביום ובשעות הנותרות ילמד דף יומי ועוד דרישות שאני בטוח שהן שומרות בפנקס כלשהו, כי זה בלתי אפשרי לזכור הכל.

ואני חשבתי שזה משהו שהתחיל רק עכשיו. זה פשוט סיוט- עוד לפני שהיא מכירה את האופי שלך היא בודקת אותך מליון בדיקות.

וזה בדרך כלל על השיחה הראשונה, כמו איזו חקירת שב"כ.

שחכת לציין שהן גם בודקות איזו השקפה אתה "רגע,איזה דתי אתה? אתה דתי לאומי, או דתי לאומי תורני דתי לאומי חרידי?" או "באיזו ישיבה למדת?"

"אתה תרצה שאישתך תלך עם כיסוי ראש? אם כן כיסוי מלא או חצי כיסוי ראש?"

בקצב הזה אני לא אתפלא אם ייפתחו מכוני בדיקה כמו קומפיוטסט שיבדקו אותך במכונת אמת.

פורסם

כן, ואוי ואבוי לך אם אין תשובה :D לומר על משהו שזה בחירתה שלה (כיסוי ראש נגיד) זה termination on the spot

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
רק חבל ש'שירים של אש וקרח' זה ספר בינוני ולעיתים משעמם רצח. או כדברי מעריץ מושבע של סדרת הספרים: "נו ברור שזה משעמם! אבל אחרי ה500 עמודים הראשונים זה ממש מעניין" - נאמר לאחר שאמרתי לו שאני חושב שרוב ההתלהבות זה סתם hype.

חלק טובים יותר, חלק פחות, והחמישי די מייגע אותי.

אז עוברים ל-Dune?

פורסם

אמנם השרשור יצא קצת מההקשר שלו אבל אני רוצה להעיר משהו לגביי הכסף שאנשים דיברו כאן.

לגביי אותן בנות שמחפשות רק כסף (ויש כאלו שאם הגבר לא מסנוור אותן עם יהלומים וזהב הוא לא אוהב אותן אבל לא כולן ככה, אני מכיר גם כאלו שהן לא חושבות כך ומחפשות רק כסף)- היה לי ויכוח עם אחת כזו שהיא מבחינתה רוצה חתונה יקרה להחריד ויהי מה.

מבחינתה שבעלה יממן הכל ואני שאלתי שאלה פשוטה, תמימה: האם זה מה שיעשה לכם את חיי הנישואין מאושרים?

מה זה שווה שתהיה לכם חתונה מפוארת והבעל יקנה לך יהלומים וזהב אבל יכה אותך ויתעלל בך? זה מה שחשוב? הכסף?

אותה בחורה התבלבלה ולא ידעה מה לענות, ובסוף הודתה בטעות שלה.

פורסם

אני לא מבין למה לפסול בחורה על זה שהיא רוצה חתונה גדולה למשל? זה חלום של הרבה בנות.

אם היא מוצאת חן בעייני אז אני ישכנע/יסביר לה שזה לא לדעתי- או לחילופים ישוכנע להפך.

אבל לפסול נשים על כך שחשוב להן דברים נשיים?

זה כמו שבחורה תפסול אותך על זה שאתה אוהב רכבים- "ילדותי,מפרק ומרכיב את הרכב שלו... שוטף אותו... קורא לו מאמי... מנגב לו ת'אגזוז :lol:"

מעדיף להתמקד בדברים יותר חשובים.

פורסם

כי זה כל מה שאכפת לה, זה לא שהוא פוסל רק כי היא רוצה מסיבה גדולה.

בכ"א, מי שמתחיל את החיים שלו במסיבה מפוצצת שממילא הוא לא יכול לממן הוא אידיוט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יפה לשפוט אנשים אחרים לפי החלומות שלהם...

אני בטוח שיש פה אוכלוסיה קטנה של בעלי רכבים מיוחדים שבקושי ממנים את הרכב- אבל בגלל שהם חובבי רכב זה בסדר נכון?

אני אישית,לא מתחבר לחתונה בכלל.... בואי נעשה ברבנות ונטוס לירח דבש מגניב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל גדול בין לעבוד קשה בשביל להגשים חלום לבין להיות טיפש עם סדר עדיפויות שגוי שקבור בהלוואות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...