Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

tamirh - אתה יודע? אני חשבתי על זה כבר די הרבה זמן ואני איתך במחשבה הזו.

אם אתה משדר שאתה בטוח בעצמך ולא שם $#@ על מישהי שתגיד לך "לא" או סתם תסרב בביצ'יות, בנות יקלטו את זה.

אני לא מבין את הראש של האישה (מי כן?) אבל אני בטוח בדבר אחד, הן מריחות בטחון עצמי מקילומטרים.

ולא משנה אם תבוא עם פרארי 430, אאודי Q7, או סתם מאזדה 2..

הכל תלוי באיך אתה רואה את עצמך.

כי גם אם תקבל ממנה לא, ואתה יודע מה אתה שווה.. מה אכפת לך? הפסד שלה..

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערם של הלא משוחררים/בטוחים בעצמם, its all about the game. ומשחק בבסיסו, לפחות לטעמי זה משחק של חם-קר. לא יותר מדי תשומת לב, וגם לא מעט מדי. נשים עובדות אחרת לעצערנו, ולכן קיים המשחק. ללא העידן המודרני, זה היה לא רחוק מכמה חזק אתה מכה אותה בראש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לצערם של הלא משוחררים/בטוחים בעצמם, its all about the game. ומשחק בבסיסו, לפחות לטעמי זה משחק של חם-קר. לא יותר מדי תשומת לב, וגם לא מעט מדי. נשים עובדות אחרת לצערנו, ולכן קיים המשחק.

מתודת "המשחק" רלוונטית לגברים בדיוק באותה מידה כמו לנשים, לא רק בתחום הרומנטי אלא גם בהיבטים רבים אחרים. לא מדובר באיזה זן אקזוטי ומיוחד שאיש לא יודע איך לתקשר איתו, בסופו של דבר כולנו בני אדם.

כמו שכבר אמרנו פה הרבה פעמים בעבר בדיונים דומים: לא כולם "משחקים" ולא כולם מחפשים את זה. השחקנים והפלרטטנים והמחזרים ומנהלי המרדפים מתחברים מצויין איש לרעהו, בעוד שהאנשים הפשוטים והענייניים גם הם מוצאים בסוף זה את זה. הכל עניין של סטטיסטיקה וזמן, לכל סיר יש מכסה, ולא צריך לאלץ אף אחד בכח לפעול נגד הטבע שלו או לגרום לו להרגיש שהוא עושה משהו לא נכון.

אם יש דבר אחד שמעצבן אותי בחיים, זה האדם הבוגר וחסר הבטחון שחייב לדחוף את האף שלו לענייניו של השכן ולתת לו חוות דעת שאיש לא ביקש. אם כל אחד היה מתעסק בעניינים שלו (כפי שאכן קורה בתרבויות מסויימות), העולם היה מקום הרבה יותר נחמד לחיות בו.

פורסם

לפני 48 שעות פתחתי כרטיס באפליקציית דייטינג איי.אל בפייסבוק. מדובר באתר היכרויות לכל דבר ועניין, רשומים שם מאות אלפי אנשים ויש מבחר רציני. האפליקציה משתמשת בתמונת הפרופיל בפייסבוק לתמונה הראשית בכרטיס. שליחת ההודעות היא חינם והכל בעצם בחינם.

ב- 48 שעות האלה צפו לי 6 בנות בכרטיס, מתוכן 2 סימנו "לייק" על הפרופיל שלי (רמז שאשלח להן הודעה? אני רואה את זה כ"אהבתי אותך"), ואחת שלחה הודעה.

במקביל, באתר "החצי השני" צפו לי כבר 7 בנות בפרופיל, אחת חמודה שצפתה לי כבר כמה פעמים בפרופיל (גם כן רמז למשהו?) אבל אין לי מנוי. בקיצור נראה לי שאחזור לשוק הדייטים לראות מה נשמע :)

פורסם

אם יש דבר אחד שמעצבן אותי בחיים, זה האדם הבוגר וחסר הבטחון שחייב לדחוף את האף שלו לענייניו של השכן ולתת לו חוות דעת שאיש לא ביקש. אם כל אחד היה מתעסק בעניינים שלו (כפי שאכן קורה בתרבויות מסויימות), העולם היה מקום הרבה יותר נחמד לחיות בו.

"כנראה כל אחד יש לו מושג ברור איך האחרים צריכים לחיות את חייהם, אבל אין לו שום מושג על חייו שלו עצמו." - מתוך האלכימאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קצת באיחור- ילדים, אם תשימו זין על כל המשחקים והפוזות והשטויות שאתם חושבים שצריך לשחק, ופשוט תהיו עצמכם, בסוף תמצאו מישהי.

את המישהי שמתאימה לכם.

אם מישהו בוחר לשנות את מי שהוא, כדי להתיישר לפי "המשחק" המטופש שנשים משחקות- מגיעה לו אישה כזאת, ש"משחקת משחקים".

מגיע לו לחיות עם פוסטמה שאף פעם לא אומרת באמת מה מפריע לה, שאין אצלה 100% כנות ושהיא חושבת שגם בן הזוג שלה לא כנה איתה ב100%, כי כל מערכת היחסים העקומה הזאת מבוססת על "משחקים" ו"פוזות".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

וזו כל התורה על רגל אחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 48 שעות פתחתי כרטיס באפליקציית דייטינג איי.אל בפייסבוק. מדובר באתר היכרויות לכל דבר ועניין, רשומים שם מאות אלפי אנשים ויש מבחר רציני. האפליקציה משתמשת בתמונת הפרופיל בפייסבוק לתמונה הראשית בכרטיס. שליחת ההודעות היא חינם והכל בעצם בחינם.

ב- 48 שעות האלה צפו לי 6 בנות בכרטיס, מתוכן 2 סימנו "לייק" על הפרופיל שלי (רמז שאשלח להן הודעה? אני רואה את זה כ"אהבתי אותך"), ואחת שלחה הודעה.

במקביל, באתר "החצי השני" צפו לי כבר 7 בנות בפרופיל, אחת חמודה שצפתה לי כבר כמה פעמים בפרופיל (גם כן רמז למשהו?) אבל אין לי מנוי. בקיצור נראה לי שאחזור לשוק הדייטים לראות מה נשמע :)

לא מכיר ספציפית את האפליקציה, אבל אם זה כמו כל שאר אתרי ההכרויות, שלח הודעה נראה כמה יענו. גם מאלו ששלחו הודעה ועשו לייק רק מעטות יענו. קטע מוזר כזה, ברגע שאתה מראה גם התעניינות, גם אם הן הראו קודם, הן מאבדות עניין. נשים זה עם מוזר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ב- 48 שעות האלה צפו לי 6 בנות בכרטיס, מתוכן 2 סימנו "לייק" על הפרופיל שלי (רמז שאשלח להן הודעה?)

מדובר ככה"נ ביוצאות הנדסה קרבית - כל אצבעותיהן נקטעו למעט אחת, לכן הן יכולות לעשות לייק אבל לא לכתוב הודעה שלמה.

פורסם

גיא, אתה בחור מבוקש בחוצות העיר, הבנתי את זה עוד בימים שהייתי גולש בפורום מועדון פיאט.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

טוב, בינתיים מונה הצפיות בפרופיל שלי עומד על 12 צפיות, 3 לייקים על הפרופיל עצמו ו- 2 הודעות בדואר נכנס... וכשאני חושב על זה לא השקעתי כ"כ לא בפרופיל ולא בתמונות לעומת אחרים.

אני מסתכל על מראה חיצוני (כמו כולם. אין מה לעשות), אבל ואפילו בעיקר על האופי. לצאת עם בחורה שמעשנת כמו קטר זו בעיה, או אחת שכותבת בפרופיל "לא יוצאת עם תימנים" וחיה על סטראוטיפ זה לדעתי מראה על האופי שלה (ואני בכלל לא תימני).

אני חושב שאתחיל לשלוח עוד מעט הודעות לכמה בנות. מה קורה אם כולן עונות חזרה ביחד? פאדיחה...

בכל מקרה, הייתם שולחים הודעה לבחורה שנראית חמודה, אבל גרה 50 ק"מ מכם?

פורסם
מדובר ככה"נ ביוצאות הנדסה קרבית

איך אומרים משק"ית חבלה כשמדברים בקשר הצבאי?

חריץ נפיץ :-D

הייתם שולחים הודעה לבחורה שנראית חמודה, אבל גרה 50 ק"מ מכם?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3510360#post3510360

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...