Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נתפס כמעשה "מכבד" - "אני מכבד אותך כאדם ולכן אני לא תופס אותך בישבן 5 דקות אחרי שהכרתי אותך, ולוקח את הזמן להכיר את השכל שלך לפני הגוף שלך".

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה,

פגשתי בחורות שעבורן חוסר אסרטיביות (נשיקה ++) עוד בדייט הראשון, מוריד להן.

לי לא קרה, אבל מחברים שמעתי גם על כאלו שעל הדייט הראשון יזמו עליה אליהן לדירה.

המסקנה היא שאי אפשר להכליל בכל דבר והתנהגות, אבל בגדול הבנות כאן לא זורמות (בקטע הטוב של הזרימה, ולא בקטע הזול).

172

פורסם

תקשיבו ילדים.

אם אתם לא מצליחים למצוא אנשים שמתאימים לכם, נשים או אחרים, הבעיה אצלכם.

אני לא אומר שקשרים איכותיים נמצאים בכל פינה, אבל דחילק, מישהי נחמדה לדייט, ידידה, יזיזה, פוטנציאל לקשר משמעותי... לא כ-זה קשה למצוא.

למצוא את הפוטנציאל לחתונה... טוב, זה לוקח זמן. גם מזל. גם התכוונות ונכונות לבנות בכיוון. אבל ככה, סתם, בחורות איכותיות להעברת הזמן ומעבר לזה. יש.

רק צריך להשקיע.

להשקיע זמן, אנרגיה, רגש.

אם אתם כל הזמן בגישת "אכלו לי, שתו לי" או "יאכלו אותי, יישתו את דמי"... לא תגיעו לכלום. אז פעם ב... גם יכול להיות שמישהי תיקח אותכם לסיבוב. תוודאו שאתם נהנים בדרך ואח"כ ממשיכים הלאה. לא מתים מזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לי ספציפית בחור אחד שניסה להתחיל איתי בצורה המקסימה ביותר שראיתי - פשוט ניגש אלי ואמר לי "שלום, את נראית חמודה - רוצה לרקוד איתי?" - וכל זה בלי לגעת בי בלי שום נימה של חוסר כבוד, אז אמרתי לו תודה ושזה מחמיא לי אבל באתי לרקוד לבד. (באותו שבוע יצאתי ממערכת יחסים ארוכה ובאתי רק לפרוק לחצים ולרקוד לבד).

מה, לא כולם מתחילים ככה? כנראה שאני תמים.

מעניין אותי איך מתחילים איתך בדרך כלל? "אז מה כפרה, רוצה להתחכך בי על הרחבה?"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אח/ת שמשתמש/ת במילים "כפרה" בד"כ לא מכיר/ה מילים כמו "להתחכך". אלו מילים שמופיעות בספרים, רחמנא לצלן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חנון!

בטח גם תגיד לה כפרה במלרע

(מחזק את דבריו של SlowRide)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בנוסף - אם היית מחפש בחורה נורמלית ולא ערסית מהטיילת בבת ים אולי היית מוצא בחורה רהוטה שלא מקשיבה למוזיקה מזרחית. מה שאתם כנראה מפספסים זה שאתם אלו שמחפשים את הפריחות מהדאנס בארים והפאבים, ולא חושבים לשניה לחפש במקומות אחרים שבהם הן לא נמצאות.

כל ה"אכלו לי שתו לי אין פה בחורות נורמליות" מתחיל טיפה לקבל גוון של "לא חיפשתי מספיק טוב, אז אני לא מוצא בחורה שיודעת לדבר בגוף ראשון עתיד כמו שצריך \ בחורה שמסתכלת על משהו מעבר לכסף"

תעשיית ההיי טק בישראל \ אוניברסיטאות \ מכללות מלאות בנשים חכמות ומקסימות - ואת חלקן הגדול או שאתם כנראה אתם פוסלים על דברים אחרים שאתם לא מוכנים לומר בפורום ציבורי, או שאתם לא מחפשים אותן במקומות הנכונים.

ואני די בטוחה שגם בחורים בשרשור הזה נפרדו מבחורות מקסימות מסיבות הזויות לחלוטין, אז די - אתם רוצים למצוא בחורה שמראש תדעו שהיא נורמלית? תתחילו לצאת עם ידידות של חברים שלכם, או ידידות של חברות של החברים שלכם ותפסיקו להשמיץ את כל הבחורות במדינה שגם הן נפגעות מספיק מההתנהגות של חלק נכבד מהגברים בישראל.

חלילה לא באתי להשמיץ אף אחת, גם לא התכוונתי להכליל ולהגיד שכל בנות ישראל הן פרחות בהמתיות מגעילות.

יש לי לא מעט ידידות מקסימות והן ישראליות מן הסתם.

פשוט אני מתאר במה לרוב אני נתקל.

את צודקת שצריך לחפש במקומות מתאימים יותר, אבל דווקא הניסיון שלי מתבסס על מקומות כן איכותיים.

לא תראי אותי במועדונים של מזרחית מוקף בפרחות ועוד מתפלא למה אני מוצא רק בנות עם מינוס IQ.

אגב, תסכימי איתי שמראה חיצוני קובע.

את לא תסכימי לצאת עם מישהו שחיצונית נראה זוועה ולא משנה מה האופי שלו, כמו שאני לא אצא עם מישהי שנראית זוועה.

חייב שתהיה משיכה, לא הגיוני להימשך לאופי כשפיזית הבחורה לא מושכת אותך בכלל.

כמובן אני לא אומר שהיא צריכה להיות דוגמנית פלייבוי (למרות שלא הייתי מתנגד כלל לאיזו Brea Bennett..)

אלא שתהיה משיכה בסיסית שתגרום לי לרצות לעטוף אותה בתשוקה (לא מאמין שאני רושם מילים כאלו כאן)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

לדעתי צריך להקים כאן תת-פורום או שרשור דביק בנושא הכירויות לחברי (וחברות) הפורום. :lol:

במידה ותהיה חתונת Carsforum, אחד המנהלים ימונה לרב מקדש.

מה אתם אומרים? :wink:

פורסם
חלילה לא באתי להשמיץ אף אחת, גם לא התכוונתי להכליל ולהגיד שכל בנות ישראל הן פרחות בהמתיות מגעילות.

יש לי לא מעט ידידות מקסימות והן ישראליות מן הסתם.

פשוט אני מתאר במה לרוב אני נתקל.

את צודקת שצריך לחפש במקומות מתאימים יותר, אבל דווקא הניסיון שלי מתבסס על מקומות כן איכותיים.

לא תראי אותי במועדונים של מזרחית מוקף בפרחות ועוד מתפלא למה אני מוצא רק בנות עם מינוס IQ.

אגב, תסכימי איתי שמראה חיצוני קובע.

את לא תסכימי לצאת עם מישהו שחיצונית נראה זוועה ולא משנה מה האופי שלו, כמו שאני לא אצא עם מישהי שנראית זוועה.

חייב שתהיה משיכה, לא הגיוני להימשך לאופי כשפיזית הבחורה לא מושכת אותך בכלל.

כמובן אני לא אומר שהיא צריכה להיות דוגמנית פלייבוי (למרות שלא הייתי מתנגד כלל לאיזו Brea Bennett..)

אלא שתהיה משיכה בסיסית שתגרום לי לרצות לעטוף אותה בתשוקה (לא מאמין שאני רושם מילים כאלו כאן)

חשבת אולי להוציא את הידידות שלך מה-friendzone? לפעמים האנשים הכי איכותיים יושבים לנו מתחת לאף ואנחנו לא שמים לב.

וגם אני דיברתי על מקומות איכותיים - עדיין לא היו חסרות פעמים שרקדתי לבד ומישהו פשוט תפס אותי במותניים וניסה להמשיך לרקוד (אני ממש שונאת שנוגעים בי בלי רשותי)

ואני מסכימה שמראה חיצוני קובע - השאלה מה חשוב לך בו (וכמובן שאצל כל אחד זה משתנה) - חזה \ ישבן \ רגליים \ חיוך יפה \ פנים וואטאבר.

אני אישית מוותרת על קוביות בבטן בשביל חיוך יפה - זה הדבר הכי יפה בעיני אצל גבר (זה וכתפיים \ גב)

פורסם
^ זה מה שניסיתי להגיד לגיא

קח את ההיא שאתה חושד שהיא גולדיגרית ותהנה. :lol:

לא מתחתנים מזה.

היא לא רוצה ליהנות - היא רוצה כסף. בשבילה בילוי זה כשרוכשים עבורה שמלות וכלי איפור בקניון ומסתובבים שם כל היום. מהקניון לבית שלה היא חייבת לנסוע ברכב חדיש ונוצץ, אחרת היא מתביישת לעלות על הרכב.

לא רואה איך אפשר ליהנות עם אחת כזאת... למיטה בטח שלא נגיע (אולי אם הקרש מתחת למזרן יהיה מצופה זהב) :lol:

פורסם
תקשיבו ילדים.

אם אתם לא מצליחים למצוא אנשים שמתאימים לכם, נשים או אחרים, הבעיה אצלכם.

אני לא אומר שקשרים איכותיים נמצאים בכל פינה, אבל דחילק, מישהי נחמדה לדייט, ידידה, יזיזה, פוטנציאל לקשר משמעותי... לא כ-זה קשה למצוא.

למצוא את הפוטנציאל לחתונה... טוב, זה לוקח זמן. גם מזל. גם התכוונות ונכונות לבנות בכיוון. אבל ככה, סתם, בחורות איכותיות להעברת הזמן ומעבר לזה. יש.

רק צריך להשקיע.

להשקיע זמן, אנרגיה, רגש.

אם אתם כל הזמן בגישת "אכלו לי, שתו לי" או "יאכלו אותי, יישתו את דמי"... לא תגיעו לכלום. אז פעם ב... גם יכול להיות שמישהי תיקח אותכם לסיבוב. תוודאו שאתם נהנים בדרך ואח"כ ממשיכים הלאה. לא מתים מזה.

אני שונא אותך ואנשים כמוך. אבל אל תיקח את זה אישי, כי זה לא.

מה שאתה עשית פה זה כמו להגיע לבית לוינשטיין ולהכריז "מה הבעיה ללכת, זה לא כזה קשה".שמע אני עשיתי את החשבון (ונכנסתי לדכאון אח"כ), התחלתי בחיי עד עכשיו עם כ-200 נשים שונות, זה כולל תיכון, צבא, אוניברסיטה, סתם ברכבת\רחוב אבל בעיקר אתרי הכרויות. מכל אלו יצאתי עם אולי 10-15 בחורות שונות, שעם אף אחת זה לא נמשך מיותר 3-4 דייטים. הקטע הכי אבסורד פה זה שאני דווקא נראה טוב, אולי לא גבוה ולא שרירי במיוחד, אבל נראה טוב (1.70מ על 67קג) חכם ומצחיק וכל שאר הדברים שנשים טוענות שהן מחפשות בגבר. אני לא פוסל את האפשרות שזה אולי משהו בי שלא בסדר, אבל אני רואה כל מיני טיפוסים הרבה הרבה יותר דפוקים ממה שאני אי פעם אוכל להיות שאין להם בעיה למצוא חברה, אז זה לא יכול להיות שהבעיה רק בי (או אפילו רובה).

קיצר, כשאני אומר שהתייאשתי כבר, אני מתכוון במובן המילולי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...