Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי כבר אז איך ששמעה את זה היא אמרה לי: "150 אלף?! וואוו רוצה להתחתן איתי"?

וכמה שעות אח"כ בערב התחילו ההודעות בפייסבוק. :screwy:

קראתי שוב את ההודעה שרשמת, חייבת להגיד שבדרך לעבודה חשבתי על הקטע הזה של בחורות להימשך למכוניות יוקרה. אין ספק שזה מרשים, וזה מראה שהגבר מבוסס. מבאס אותי לקרוא שבחורות בוחרות את הגבר שלהן קודם כל לפי סוג הרכב שמשקף בהרבה פעמים את מצב המזומנים שלו בבנק, זאת ראייה צרה ושיטחית.

סתם כדי לעשות אותך יותר אופטימי או לגרום לך לחייך קצת, חייבת לשתף אותך שהחבר האחרון שלי בא לאסוף אותי בדייט הראשון עם וולו (מהישנות ממש, שנת 1990 נראה לי) וזה פשוט לא הזיז לי. כמובן שהרכב לא היה שלו אלא של המשפחה אבל עדיין זה פחות עניין אותי.

לא מחפשת להגיד שאני לא כמו כולן, כי ברור לכולם שכל בן אדם וההשקפת עולם שלו, בשורה התחתונה אני רוצה שתבין שמי שפוסלת אותך על דברים שיטחיים כאלו או לחילופין שולחת לך הודעות מתחנפות בפייסבוק - לא שווה את היחס שלך באמת.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מחפשת להגיד שאני לא כמו כולן, כי ברור לכולם שכל בן אדם וההשקפת עולם שלו, בשורה התחתונה אני רוצה שתבין שמי שפוסלת אותך על דברים שיטחיים כאלו או לחילופין שולחת לך הודעות מתחנפות בפייסבוק - לא שווה את היחס שלך באמת.

את לא כמו כולן, את רשומה בקארזפורום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

1. "אני מחפשת רק גבר עם כסף, שיקנה לי שמלות, רכב חדש ובית גדול. בלי כסף זה לא שווה" (בחורה בגובה 1.55 על 90 ק"ג)

2. "נכון שיש לי חבר, אבל אז מה? אני יוצאת בשישי ולא מוצאת גבר חתיך עם כסף. (עונה לאחת אחרת): לא... חוטיני אני שמה רק ביציאות של שישי"

.

בוא אגלה לך את סופן של 2 הבחורות האלה איפשהו בגיל 37:

אז הן מוכנות להתפשר על כל דבר שיש לו...........דופק.

אם יש לו ז*ן זה יתרון כי הן לחוצות לילדים, אבל לא חובה, זו יכולה להיות גם פרטנרית מכוערת שקנתה מבעוד מועד זרע מוקפא.

בית גדול עלק.....

בגיל 45 זה בדיוק הנשים שנוסעות במאזדה 3 ורודפות אחרי בחורים צעירים ב-SLK ובכל רמזור זורקות הצעות מיניות......(סיפור אמיתי בארץ הקודש!)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא יודע מאיפה הקרצתם את השטות הזאת לגבי רכבי יוקרה. זה אולי נכון לפרחות, אבל לי המיאטה לא תרמה בכלום. מצד שני יכול להיות בגלל שלא מדובר ב-SUV יקר ומיותר. בכלל אני לא מבין איך אתם יכול להגיד שיש משיכה לכסף, הרי אתם לא הולכים עם תדפיס חשבון משודך לחולצה נכון?! אני יכול גם לספר שזה שרשמתי בפרופיל שאני מהנדס תוכנה גם לא עזר במיוחד.

קיצר, לא מבין נשים ונמאס לי לנסות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

וואו, שרשור מאלף על מה שיש שם בחוץ.

ולחשוב שהשתחיה שלי התעקשה על הסכם ממון למרות שלכל הדעות היעדרו היה שם אותה בעמדה טובה משמעותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא יודע מאיפה הקרצתם את השטות הזאת לגבי רכבי יוקרה. זה אולי נכון לפרחות, אבל לי המיאטה לא תרמה בכלום. מצד שני יכול להיות בגלל שלא מדובר ב-SUV יקר ומיותר. בכלל אני לא מבין איך אתם יכול להגיד שיש משיכה לכסף, הרי אתם לא הולכים עם תדפיס חשבון משודך לחולצה נכון?! אני יכול גם לספר שזה שרשמתי בפרופיל שאני מהנדס תוכנה גם לא עזר במיוחד.

קיצר, לא מבין נשים ונמאס לי לנסות.

לא בשביל לבאס אבל אין קשר אמיתי בין מיאטה לרכב יוקרה, יש לה גג נפתח וזה רכב מדליק לאללה למי שמבין ברכבים, זה לא רכב יוקרה ונשים (ו\או פרחות) יודעות את הסמל של BMW מרצדס ושאר מותגי יוקרה וכמו שכתבת, SUV זה גם יוקרה מבחינתם אפילו אם יש בחזיתו את הסמל של יונדאי.

לגבי הסיפור עם ה-SLK זה סיפור אמיתי שאני מכיר ממקור ראשון- הוא קרה לי :lol:

זה היה כמה ימים לפני החתונה שלי ואבא שלי קפץ איתי לת"א לאסוף משהו, אני נהגתי, 100 מ' מהבית, יום שבת שמשי, גג פתוח- עוצרים ברמזור לצד מאזדה 3.

מיד חלונות המאזדה נפתחים והנהגת+הנוסעת לצידה+הנוסעת מאחורה מתחילות לפתוח במחרוזת מזרחית ססגונית, אבא שלי מחייך, אני המום, מתחלף לירוק, נוסע ומגיע כעבור עוד 100 מ' לרמזור נוסף. במראה אני רואה את המאזדה מגיעה ונעמדת לצידי שוב.

הבחורות כבר באוירה משוחררת מפזזות בתוך המכונית ומזמינות אותנו להצטרף, אבא שלי צוחק, אני עדיין המום לנוכח גן החיות המתנייד שלצידנו.

מתחלף לירוק, אני נותן פצצת גז בידיעה שיש עוד איזה 500 מ' לרמזור הבא, בשאיפה הוא יהיה ירוק ויחסך לנו המופע האורקולי הנייד הזה.

אני מגיע תוך כמה שניות לרמזור הבא, אדום, כולי נושא תפילה לבורא רמזור שיתחשב ויחליף לירוק, מבט למראה אני הרחק מאחור מאזדה 3 עצבנית מזגזגת בין מכוניות ו......שוב נעצרת לידנו.

בשלב זה הבנות כבר חמות אש ומציעות לנו לעזוב את הסידורים שלנו ולהצטרף לבילוי איתם (המילים המפורשות היו "בואו לבית שלנו").

אבא שלי ממשיך לצחוק, אני צוחק ואומר לאבא שלי "בא לך זיון בוקר?...", שנינו צוחקים, הרמזור מתחלף, פצצת גז וירדנו לאיילון וברוך השם נפתרנו מהכוס מוביל המגעיל הזה.

פורסם

את האמת גם סיטרואן ZX 1.4 96 הביאה בחורות, זה משנה איך אתה מדבר ואיך אתה ניגש, תפגין ביטחון אבל לא מופרז מדי, דבר באסרטיביות, לעומת זאת כל אחת שנסעה איתי בGTI6 חשבה שאני ערס בהונדה, יחי הצנרת של ירון :) עד שיצאתי במכנס אלגנט וחולצה מכופתרת ופתאום השעונים והקונסולה בשילוב עם בגדים יפים ומשקפי ראיה עשו להן "בלבלה" (מילה של אחת הפרחות) אז הוא ערס או אשכנזי.

לא משנה מה אל תזיין ברכב, זה מביא נאחס, ואח"כ דברים יקרים מתחילים להתקלקל, אמונה טפלה שעבדה יפה אצל חברים שלא הקשיבו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
את האמת גם סיטרואן ZX 1.4 96 הביאה בחורות

דיברנו על זה לא? לדרוס אותן לא נחשב.

:-P:wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
את האמת גם סיטרואן ZX 1.4 96 הביאה בחורות, זה משנה איך אתה מדבר ואיך אתה ניגש, תפגין ביטחון אבל לא מופרז מדי, דבר באסרטיביות, .

בקיצור הסיטרואן לא הביאה לך בחורות, הגישה שלך הביאה לך בחורות והן נכנסו לסיטרואן כי זו המכונית שנהגת בה.

לי היתה 106XSI כחולה ויפה, לא, זו לא מכונית שהביאה לי כוסיות, אבל היה תענוג ל***ן בה ונוח לאללה כשמקפלים את 2 המושבים הקדמיים ומשעינים אותם על הדשבורד.

:lol:

עם ה-SLK זו אשכרה המכונית שהביאה בחורות, לא הייתי צריך לדבר וגם לא משנה איך הייתי מדבר או כמה בטחון מפגין או אם הייתי מפגין אסרטיביות ברמות על כמו גדי פישנזון- הרכב שידר כסף ויש נשים (נחותות) שזה כל מה שמעניין אותן.

פורסם

עזבו אותכם שטויות, אתם יודעים איך בנים נדלקים כשהם רואים אותי נוהגת על פולקסווגן קאדי ;)?

ולפני הקאדי היה לנו פורד קונקט ידנית...אז בכלל :lol:

פורסם

זה מזכיר לי שאחותו של חבר לא נהגה במשך שנה+- לאחר הוצאת רשיון, כי היא סרבה לנהוג על קונגו :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עם הגישה הנכונה, אפילו טווינגו היא ממש מגנט לבחורות.

בתקופה של הטווינגו היו ניגשות אלי בחורות יותר איכותיות מאשר עם רכבים אחרים (בלי קשר לאלפא).

אבל בלי קשר למה שהן מחפשות באוטו, יש מצב שחלק גדול מאיתנו מרגיש את הסטטוס של האוטו על עצמו ואנחנו מתנהגים לפעמים בהתאם לאוטו שיש לנו.

כשהיה לי ג'אסטי הרגשתי כמו סטודנט בלי גרוש שנוסע על רכב ישן ומשעמם.

כשהיה לי טווינגו הרגשתי כאילו שאני מקבל חיוכים כל היום והחיים של הפכו ליותר מצחיקים.

כיום יש לי אלפא.

תסיקו מסקנות לבד...

(אגב, אשתי מאוהבת באלפא אבל החברה שלי ממש לא מתעניינת בזה, אז זה מראה שלפעמים זה קשור ולפעמים לא).

פורסם
קונגו זה נחמד, אבל ההלימה (בג'אול) חזקה מדי. גם לחיבה לויברטורים יש גבול.

:roflmao:

רק אחרי שהגבת חיפשתי וראיתי שזה "קנגו".

אני, אגב, תמכתי בהחלטה הזו - אחרי הכל, משפחה דתיה וזה, נהיגה על קנגו פוגעת בסיכויים למצוא שידוך :D

(אגב, אשתי מאוהבת באלפא אבל החברה שלי ממש לא מתעניינת בזה, אז זה מראה שלפעמים זה קשור ולפעמים לא).

wait what

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...