Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בארץ יש גם את העניין שיש כאן יותר גברים מנשים (במיוחד בפריפריה), אז בחורה כאן, לא משנה כמה היא שמנה, טיפשה, מכוערת, ולא מטופחת, עדיין יהיו כאלה שיחזרו אחריה, יחד עם כל הג'וקים שהכניסו לה לראש המשפחה והחברות הפוסטמות שלה. היא עדיין תמצא מישהו שייקח אותה, ויתחתן איתה באירוע שזרקו עליו מחיר של מכונית משפחתית חדשה, כדי שגם היא תוכל להשוויץ בחתונה מצועצעת מול החברות הדבות שלה.

שורה תחתונה, אם היא לא צריכה להשקיע בעצמה, ועדיין יכולה להיות בררנית, אז למה לה לטרוח?

זה לא מה שהלמ'ס פירסם בתחילת השנה.:wink:

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסכם את כל זה בזה

כשאת בת 22, סיימת את הצבא, החיים פתוחים לפנייך, מחפשת את האביר על הסוס הלבן.

כשאת בת 23, התחלת אוניברסיטה, יש פה ושם בחורים צעירים, קיווית שאחד מהם מספיק מושלם בשבילך. קצת אלכוהול, קצת סמים. שטויות, למה צריך לחשוב הרבה?

כשאת בת 24, גילית שכל אותם בחורים צעירים עדיין ילדותיים ושאת צריכה מישהו מבוגר ממך.

כשאת בת 25, מצאת מישהו מבוגר ממך אבל הוא כבר רצה להשכיב אותך אחרי דייט שלישי.

כשאת בת 26, סיימת אוניברסיטה, מצאת מישהו בגיל המתאים, הוא לא מנסה להשכיב אותך אבל את לא נמשכת אליו.

כשאת בת 27, את כבר יציבה בעבודה שלך, מצאת מישהו בגיל המתאים, יש לו אופי מקסים, הוא נראה טוב ואת נמשכת אליו, הבאת אותו להורים שלך אבל מסתבר שאתם קצת רחוקים בקריירה ואת מעדיפה לחפש את האביר על הסוס הלבן.

כשאת בת 28, מצאת מישהו שיש לו קריירה עשירה, הוא 3 שנים מבוגר ממך, יש לו אופי טוב אבל מרוב שהוא הולך בדרך ישרה, הוא ככה גם משעמם.

כשאת בת 29, חלום החתונה בגיל צעיר נמוג, את עם מישהו חתיך, עשיר, מעניין ואופי טוב אבל את מגלה שהייתה לו ילדות נורא קשה שמשפיע עליו עד היום ככה שמבחינתו אין רק בחורה אחת אלא מותר לו לבגוד.

כשאת בת 30, אמא לוחצת, את עדיין מחפשת את האביר שלך, את יוצאת עם מישהו שנראה לא רע, קרייריסט כמו בסרטים, בלי תסביכים יותר מדי ואז רק לפני שהכל נראה לך מושלם הוא מודיע לך שזה כנראה לא זה כי את לא המושלמת שהוא מחפש.

בגיל 31, כל החלומות על חתונה בגיל צעיר נמוגו, את יודעת שאולי את תתחתני בשנה הבאה או אולי עוד שנתיים ויהיה בסדר אבל האביר על הסוס הלבן, זה שכולן מחפשות, כבר תפס לו את הנסיכה בארמון.

בגיל 32, את עדיין לא יכולה לקנות בית וממשיכה לגור עם שותפים ולקוות לחתונה המיוחלת כשאת רואה על הדרך את כל החברות מתחתנות.

הבחורים שאת יוצאת איתם נרתעים קצת ושואלים את עצמם איך זה שאת עדיין רווקה. את נזכרת באותו אחד שגרם לך פעם אושר עילאי. אותו אחד שלא היה מושלם עד הסוף אבל קמת עם חיוך איתו בבוקר והוא היה זה שהגיע אלייך עם תה חם באמצע הלילה כשהיית חולה.

אבל אותו אחד כבר התחתן כי הוא מצא לעצמו את הנסיכה בארמון. אותה נסיכה שהיא אולי לא בלונדינית ואולי לא דוגמנית ואולי קצת שטחית ואולי לא מכניסה ערימות של זהב לארמון. אבל אותה הנסיכה ידעה לראות מעבר לבעיות ולהסתכל 20 שנה קדימה. אותה נסיכה נשארה לה מאושרת עם הנסיך שהיא קמה איתו כל בוקר עם חיוך

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
בארץ יש גם את העניין שיש כאן יותר גברים מנשים (במיוחד בפריפריה), אז בחורה כאן, לא משנה כמה היא שמנה, טיפשה, מכוערת, ולא מטופחת, עדיין יהיו כאלה שיחזרו אחריה, יחד עם כל הג'וקים שהכניסו לה לראש המשפחה והחברות הפוסטמות שלה. היא עדיין תמצא מישהו שייקח אותה, ויתחתן איתה באירוע שזרקו עליו מחיר של מכונית משפחתית חדשה, כדי שגם היא תוכל להשוויץ בחתונה מצועצעת מול החברות הדבות שלה.

שורה תחתונה, אם היא לא צריכה להשקיע בעצמה, ועדיין יכולה להיות בררנית, אז למה לה לטרוח?

צודק לחלוטין. תראה מה הולך במזרח אירופה ששם יחס הגברים-נשים הוא הרבה יותר לטובת הנשים. זה גורם לכל אישה לטפח עצמה, ולגברים להיות יותר בררנים. כי כבר כמו שאמרתי, זה סוג של שוק, והכל נקבע על פי ביקוש והיצע.

172

פורסם

כל הקטע של להזרים בחורות פה די קשה. כי כל עוד הן בצבא, שהן חוזרות הביתה הן לרוב לא בקטע של סטוצים אלא אם כן זה קשר של יזיזות. אבל יש פה האשמה אחרת - מדינה קטנה פה, רוב המקומות שאתה יוצא אתה מכיר אנשים, כולם פה גרים עם ההורים.. בעיה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
צודק לחלוטין. תראה מה הולך במזרח אירופה ששם יחס הגברים-נשים הוא הרבה יותר לטובת הנשים. זה גורם לכל אישה לטפח עצמה, ולגברים להיות יותר בררנים. כי כבר כמו שאמרתי, זה סוג של שוק, והכל נקבע על פי ביקוש והיצע.

המצב הזה במזרח אירופה כי רוב הגברים שם שיכורים\מובטלים\נרקומנים.

בגלל זה כשהבחורות רואות מישהו נורמאלי הן קופצות עליו בזרועות פתוחות.

פורסם

גם רוב הגברים פה הוא לא להיט. אבל כאן אתה צודק - למשל ברוסיה, גבר יהודי זה גבר נחשק משתי סיבות - לא שותה ולא מרביץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז איך אמרת שמוציאים דרכון רוסי?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז איך אמרת שמוציאים דרכון רוסי?

פשוט תיסע לאוקראינה לטייל, תראה שיש לך קצת מרשרשים, ברגע שהבחורות ידעו שאתה מחו''ל. כולן שלך.

קטנות, גדולות, צעירות ומבוגרות...

רובן מחפש לעוף משם כמה שיותר מהר יותר טוב.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם מדברים על מחסור בנשים לעומת גברים אז בהודו המצב חמור ביותר. אם אין לך בת זוג משידוך עוד מיימי הגן רוב הסיכויים שלא תמצא בחורה כל כך מהר. ההודים נוטים להרוג את הבנות שלהם או לעשות הפלה כאשר הם מגלים שיש להם בת. הסיבה היא שאצלם כמו בעדה החרדית אצלנו נהוג שהבת מביאה את הנדוניה של הזוג הצעיר.

למרות שיש חוק (אם אינני טועה) שאוסר על רופא לומר להורים את מין היילוד בזמן ההיריון ההודים מצאו קומבינה לכך. תעשיית מכוני האולטרסאונד פורחת שם כמו פטריות אחרי הגשם. הם ניגשים כביכול לבדיקת מערכות ושההריון תקין "ואיכשהו" נודע להם על הדרך אם מדובר בבן או בבת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קליפה - אני חושב שאתה מבלבל בין הודו לבין סין, ואני לא יודע אם המנהג עדייןם נפוץ כיום.

לבן - במה עדיפה אוקראינית שמחפשת כסף על פני ישראלית שמחפשת כסף? עם הישראלית לפחות יש לך איזה רקע ושפה משותפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו מוזר לגבי בנות.

שניסיתי להכיר בחורות לקשר רציני, הרבה פעמים זה לא הלך לי ותמיד מצאתי את עצמי מבואס.

אחרי שאני וחברה שלי החלטנו רשמית להיות ביחד, קלטתי שהיו 3 בחורות שהיה לי איתן קשר רק של שלום-שלום התחילו לקנא בי.

ככה זה, בחורה פה תידלק עליך משום מה רק אם לא תנסה לשדר לה שאתה רוצה אותה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המצב ממש מסובך.

אני קזאחי עם שורשים אוקראינים ומראה ומבטא דרום אמריקאי. חברה שלי ב6 שנים האחרונות היא חצי תימניה חצי תוניסאית ממשפחה דתיה.

עם הזמן ההורים שלה למדו לקבל אותי אבל הדודים שלה ממש מעצנים אותי ומתעקשים לקרוא לי אלכס ולדבר איתי רוסית (למען הסר ספק, לא קוראים לי אלכס/אלכסיי/אלכסנדר/אלכסווטאבר).

תחשוב שיש אנשים שפשוט גדלים לזה. ככה זה עדיין בבית, פשוט לוותר ולהמשיך הלאה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
משהו מוזר לגבי בנות.

שניסיתי להכיר בחורות לקשר רציני, הרבה פעמים זה לא הלך לי ותמיד מצאתי את עצמי מבואס.

אחרי שאני וחברה שלי החלטנו רשמית להיות ביחד, קלטתי שהיו 3 בחורות שהיה לי איתן קשר רק של שלום-שלום התחילו לקנא בי.

ככה זה, בחורה פה תידלק עליך משום מה רק אם לא תנסה לשדר לה שאתה רוצה אותה.

חכה שתתחתן ותשים טבעת על האצבע..בוא נגיד ככה. אם לפני בחורה אחת בשבוע זרמה עלייך, אחרי הטבעת זה יכפיל את עצמו פי כמה.:wink:

sperial- האוקראינית לרוב תהיה יותר יפה,פחות מוזנחת,תתמוך בך בתור גבר וכל יום תודה על מה שנתת לה.:wink:

Keyser- בוא נגיד שהיום ברוסיה (מוסקבה סנט פטרסבורג) בחורה לא תסתכל עלייך\עליי אם לא תצא מאיזה בנטלי\מזרטי.

באוקראינה המצב שונה,אתה מגיע למועדון מוציא מהכיס דולר, ויש לך כמה בחורות שמקרקרות סביבך.:lol:

פורסם
חכה שתתחתן ותשים טבעת על האצבע..בוא נגיד ככה. אם לפני בחורה אחת בשבוע זרמה עלייך, אחרי הטבעת זה יכפיל את עצמו פי כמה.:wink:

sperial- האוקראינית לרוב תהיה יותר יפה,פחות מוזנחת,תתמוך בך בתור גבר וכל יום תודה על מה שנתת לה.:wink:

Keyser- בוא נגיד שהיום ברוסיה (מוסקבה סנט פטרסבורג) בחורה לא תסתכל עלייך\עליי אם לא תצא מאיזה בנטלי\מזרטי.

באוקראינה המצב שונה,אתה מגיע למועדון מוציא מהכיס דולר, ויש לך כמה בחורות שמקרקרות סביבך.:lol:

ועם בחורה כזו אתה מציע לו לבנות זוגיות ?

מה יקרה כשבישראל היא תפגוש גבר שיוציא מהכיס 2 דולר ?

פורסם
קליפה - אני חושב שאתה מבלבל בין הודו לבין סין, ואני לא יודע אם המנהג עדייןם נפוץ כיום.

לבן - במה עדיפה אוקראינית שמחפשת כסף על פני ישראלית שמחפשת כסף? עם הישראלית לפחות יש לך איזה רקע ושפה משותפים.

בסין היה מותר או אולי גם היום מותר לך להביא רק ילד אחד לעולם לכן הם מעדיפים שזה יהיה בן.

בהודו לעומת זאת האישה מביאה את הנדוניה לכן הורים מפילים או הורגים בנות. כמו כן, ישנם לא מעט מצבים בהם הבעל מנסה לרצוח את האשה על מנת להתחתן שוב ולקבל שוב פעם כסף. זאת הסיבה מדוע רואים נשים ברחוב שהגוף שלהן הושחת. זאת "תאונת עבודה" של הבעל שלא הצליחה. מה שגרוע עוד יותר בחברה ההודית החולנית זה שלא רק שאותה אישה נחשבת לסוג ז' אלא היא מושפלת ונלעגת. במקום להעניש את הטורף מענישים את הקורבן. חברה חולנית כבר אמרתי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...