Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחרי מבחן קשה במכללה ופתחתי את הפורום כדי לנקות קצת את הראש (שגם ככה כואב), אבל אגיב בכל זאת:

1. אני בן 26, סטודנט לתואר ראשון (B.A), ומעולם לא עישנתי סיגריות/כל דבר אחר או שתיתי אלכוהול. כן, גם בליל הסדר אני לא שותה יין אלא מיץ ענבים. לא מוכן להכניס את הזבל הזה לגוף שלי.

2. מעולם לא הייתי מעורב במכות/קטטות/מריבות. את המשטרה ובתי המשפט אני מכיר רק מהטלוויזיה.

3. אני לא נראה רע. בדיוק סיימתי דיאטה ממושכת של מעל 20 ק"ג, כך שעכשיו אני נחשב רזה ונראה כמו שצריך.

4. אני מאוד נחמד, בעל חוש הומור, איש שיחה (יכול לדבר בטלפון גם שעתיים רצוף אם יש סיבה לכך), אוהב לטייל בארץ (בעיקר כדי לנהוג...) ואוהב לצאת בעיקר למקומות יותר שקטים כמו בתי קפה ובתי קולנוע - ופחות מקומות רועשים כמו מועדונים. אהה, ויש לי בטחון עצמי ממש לא נמוך.

עדיין: אני טוען בתוקף שהבחורות/בנות בארץ (תקראו לזה איך שאתם רוצים) מחפשות אך ורק כסף ויופי חיצוני.

כשאני כותב "יופי חיצוני" אני מתכוון לריבועים בבטן של הגבר ופרצוף נוסח "איציק" מהסדרה "עספור". זה מה שבנות רוצות.

בנקודה הזאת זה מתחלק לכמה אפשרויות:

1. אם הגבר "חתיך" לפי הקריטריון מעלה אבל בלי כסף - הוא טוב לסטוץ בלבד.

2. אם לגבר יש הרבה כסף אבל הוא לא חתיך - הוא טוב לסטוץ מתמשך בתמורה לתמיכה כלכלית (לא בא לידי ביטוי בכסף, אלא בנסיעות משותפות לבתי מלון ורכישות של דברים כמו בגדים לרבות שמלות יקרות וכלי איפור. הגבר היחיד שמשלם).

3. אם הגבר חתיך + בעל כסף = "אהבה" ממבט מגה ראשון וישר טסים באופן מיידי לחופה (בלי הסכם ממון חלילה).

4. אם האישה עברה את גיל 30 היא תבדוק אפשרות להתפשר, ולהתחתן עם גבר שאינו חתיך אבל אם יש לו כסף.

חברים יקרים, אני כבר התייאשתי. הבנות היום לא מחפשות גבר שידאג להן, יאהב אותן וישמור עליהן עד שהמוות יקטע את החגיגה, הן מחפשות אך ורק מערכת יחסים שמבוססת על אינטרסים ולא על אהבה. מוכנות לצאת עם ערסים מעשנים ומשתכרים למוות, כל עוד יש כסף וריבועים בבטן בתמונה. רמת הדרישות של הבנות פשוט מגוחכת.

אני רשום לשני אתרי הכרויות מלפני חודשיים (ג'יי דייט והחצי השני) אבל לא עשיתי מנוי. בשביל מה? לא חבל על הכסף? גם ככה לא ייצא מזה כלום. גם פייסבוק יש לי, אבל הוא לא נועד להיכרויות.

האמת חשבתי שאני הדפוק... מה שבטוח שאני בסדר גמור :) והנה בחורה ששלחה לי הודעות בפייסבוק, לאחר ששמעה במקרה במכללה שאני מתכוון עוד מעט לרכוש רכב במעל 150K ש"ח ("אהבה" שמבוססת על אינטרסים אני ממש לא רוצה, לא צריך ולא מסמפט). מה עושים איתה אגב...?

היא:

גיאאאאאאאאא

מתגעגע?

אני:

ברור

היא:

יששש

איך אתה מסתדר בלעדיי

אני:

זה באמת קשה..

היא:

אני מרגישה בודדה בלעדייך

אני:

לא נורא, אני בטוח שיעבור לך עוד מעט :)

היא:

לאאא

אתה אהבת חיי

נו, אז הבנתם את זה?

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאיפה לך שדווקא רכישת הרכב היא מה שגרם לה לפנות אליך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כי כבר אז איך ששמעה את זה היא אמרה לי: "150 אלף?! וואוו רוצה להתחתן איתי"?

וכמה שעות אח"כ בערב התחילו ההודעות בפייסבוק. :screwy:

פורסם
עם כל הכבוד, מה שאתה מתאר הוא ממש על הגבול להיות פלורה, לא פאונה.

תגובת החודש!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גיא, תעמיס אותה וזהו.

סתם, לפחות תשמור על הכבוד שלך ושלה, ואל תאמר לה שברור שאתה מתגעגע אליה.

משכנתא זה קל

פורסם

(אני מבקש סליחה מראש ממעיין, ההכללה היא במודע ולמען ההמחשה)

במכללה שלי (המסלול האקדמי בראשון) הבנות יסובבו סביב אותם הסטודנטים שדומים לאיציק מעספור או כאלה שהרגע החנו A1/Cooper S/סדרה 1/ג'יפון אופנתי כלשהו.

זה ממש מצחיק ללכת במכללה ולראות את ההתגודדויות האלה (אני מסלול ערב אז לא באמת מכיר/קשור לאנשים במכללה)

ככה שאני לא בטוח שגם האקדמיה היא פיתרון

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
גיא, תעמיס אותה וזהו.

סתם, לפחות תשמור על הכבוד שלך ושלה, ואל תאמר לה שברור שאתה מתגעגע אליה.

ה"ברור" נכתב במקור עם סמיילי קורץ, אבל זה לא מופיע פה ברגע שהעתקתי. בכל מקרה בכל דבר שארשום אני יכול לצאת לא טוב... אין מה לעשות. אני לא יכול לנפנף בחורה בהודעות טקסט בפייסבוק (לא נעים ולא מכובד), כשאגיע למכללה במבחן הבא אני אסביר לה את המצב במידה והיא תמשיך - עד אז במילא הצ'אט של הפייסבוק על מצב OFF בגלל תקופת המבחנים.

(אני מבקש סליחה מראש ממעיין, ההכללה היא במודע ולמען ההמחשה)

במכללה שלי (המסלול האקדמי בראשון) הבנות יסובבו סביב אותם הסטודנטים שדומים לאיציק מעספור או כאלה שהרגע החנו A1/Cooper S/סדרה 1/ג'יפון אופנתי כלשהו.

זה ממש מצחיק ללכת במכללה ולראות את ההתגודדויות האלה (אני מסלול ערב אז לא באמת מכיר/קשור לאנשים במכללה)

ככה שאני לא בטוח שגם האקדמיה היא פיתרון

גם אצלנו זה בדיוק ככה, ואני לא במסלול ערב אלא במסלול רגיל. אקדמיה היא לא הפתרון. התקהלות של בנות נפוצה גם כשהן רוצות לצלם סיכומים, לאחר שהחומר עובר במכונת צילום הדרך אל הצד השני של הפרוזדור קלה וקרובה... (אינטרסים כבר אמרנו?).

לגבי הבנות בפורום: אומנם אנחנו מכלילים, אבל זה לא אומר לגביכן כלום. יכול להיות שאתן שונות, ואם כן הלוואי כולן היו מתנהגות בצורה דומה.

פורסם
אני אחרי מבחן קשה במכללה ופתחתי את הפורום כדי לנקות קצת את הראש (שגם ככה כואב), אבל אגיב בכל זאת:

1. אני בן 26, סטודנט לתואר ראשון (B.A), ומעולם לא עישנתי סיגריות/כל דבר אחר או שתיתי אלכוהול. כן, גם בליל הסדר אני לא שותה יין אלא מיץ ענבים. לא מוכן להכניס את הזבל הזה לגוף שלי.

2. מעולם לא הייתי מעורב במכות/קטטות/מריבות. את המשטרה ובתי המשפט אני מכיר רק מהטלוויזיה.

3. אני לא נראה רע. בדיוק סיימתי דיאטה ממושכת של מעל 20 ק"ג, כך שעכשיו אני נחשב רזה ונראה כמו שצריך.

4. אני מאוד נחמד, בעל חוש הומור, איש שיחה (יכול לדבר בטלפון גם שעתיים רצוף אם יש סיבה לכך), אוהב לטייל בארץ (בעיקר כדי לנהוג...) ואוהב לצאת בעיקר למקומות יותר שקטים כמו בתי קפה ובתי קולנוע - ופחות מקומות רועשים כמו מועדונים. אהה, ויש לי בטחון עצמי ממש לא נמוך.

עדיין: אני טוען בתוקף שהבחורות/בנות בארץ (תקראו לזה איך שאתם רוצים) מחפשות אך ורק כסף ויופי חיצוני.

כשאני כותב "יופי חיצוני" אני מתכוון לריבועים בבטן של הגבר ופרצוף נוסח "איציק" מהסדרה "עספור". זה מה שבנות רוצות.

בנקודה הזאת זה מתחלק לכמה אפשרויות:

1. אם הגבר "חתיך" לפי הקריטריון מעלה אבל בלי כסף - הוא טוב לסטוץ בלבד.

2. אם לגבר יש הרבה כסף אבל הוא לא חתיך - הוא טוב לסטוץ מתמשך בתמורה לתמיכה כלכלית (לא בא לידי ביטוי בכסף, אלא בנסיעות משותפות לבתי מלון ורכישות של דברים כמו בגדים לרבות שמלות יקרות וכלי איפור. הגבר היחיד שמשלם).

3. אם הגבר חתיך + בעל כסף = "אהבה" ממבט מגה ראשון וישר טסים באופן מיידי לחופה (בלי הסכם ממון חלילה).

4. אם האישה עברה את גיל 30 היא תבדוק אפשרות להתפשר, ולהתחתן עם גבר שאינו חתיך אבל אם יש לו כסף.

חברים יקרים, אני כבר התייאשתי. הבנות היום לא מחפשות גבר שידאג להן, יאהב אותן וישמור עליהן עד שהמוות יקטע את החגיגה, הן מחפשות אך ורק מערכת יחסים שמבוססת על אינטרסים ולא על אהבה. מוכנות לצאת עם ערסים מעשנים ומשתכרים למוות, כל עוד יש כסף וריבועים בבטן בתמונה. רמת הדרישות של הבנות פשוט מגוחכת.

אני רשום לשני אתרי הכרויות מלפני חודשיים (ג'יי דייט והחצי השני) אבל לא עשיתי מנוי. בשביל מה? לא חבל על הכסף? גם ככה לא ייצא מזה כלום. גם פייסבוק יש לי, אבל הוא לא נועד להיכרויות.

אך, גיא, גיא, גיא...

זה לא רק איך שאתה נראה, אלא מה שאתה משדר.

כשאתה סטודנט זה בעייתי כי בעצם אין לך מקצוע ביד ועדיין לא "הוכחת את עצמך". אחרי שאתה מסיים את הלימודים אתה יכול להגדיר את עצמך כבעל מקצוע וגם ככה להציג את עצמך.

אני לא יודע מה אתה לומד אבל אחת הסיבות שאני עצמאי היא שאני יכול להגיד "אני עושה ככה וככה ואני איש מקצוע".

זה מה שאני משדר גם לעצמי וגם לאחרים, שאני מצליח בחיים.

אם הייתי עובד כמו רוב האנשים שלמדו מה שאני למדתי באיזו חברה קטנה ועושה טיפה יותר ממינימום, אף אחת לא הייתה שמה עלי.

מה שאסור להראות אף פעם זה שיש לך בעיות בחיים.

אתה בן אדם מצליח! נקודה!

כשאתה כבר מתחיל לצאת עם מישהי אתה יכול לספר לה על בעיות או תהיות שיש לך אבל כשאתה מנסה להשיג בחורה פשוט אסור.

זה חלק מהקטע של לשדר ש"לא אכפת לי באמת".

אם את רוצה להיות חלק מהחיים שלי, סבבה. אם לא, תגידי ואני אעבור הלאה.

ולא, אני לא גבוה ולא יפה במיוחד.

אני לא מכוער אבל יש לי פנים כמו כדור באולינג ובטן כמו חצי כדור באולינג.

(אבל לפחות גם הפין שלי כמו פין באולינג... 8) )

בחורות נמשכות לגבר מצליח, גם אם אין לו כסף, כי להצליח זו תפיסת עולם, לא כמות מזומנים בחשבון.

פורסם

גיא אתה קצת מגזים

אם אתה לא איזה חתיך שיתחילו איתו בחורות, אז בחורה שומעת שאתה מצליח ומתעניינת, ורואים מי אתה וכנראה שזה מתאים לה.

היא צריכה איזה סיבה.. אף אחת לא תתחיל איתך כי אתה נחמד..

אז אני לא מבין למה אתה שולל בגלל דבר כזה, ונגיד שכל מה שכל מה שהיא רוצה זה סטוץ של תקופה קצרה שיעלה לך קצת, למה לא? בשביל החוויה, נסיון, העובדה שבחורות אחרות יראו, וכו'. אל תשלול סתם.

גם יש לא מעט שסתם זורקות מילים לאוויר בלי לחשוב הרבה, יכול להיות שמעבר יש פה יותר ואתה זה ששולל על שטויות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

וואלה חברים, הגזמתם קצת.

גם אני בן 26, סטודנט, נמצא כשנתיים מחוץ למערכת יחסים וגם דיי בטוח שרובכם יוצאים ליותר דייטים ממני.

ובכל זאת, אני לא מסכים עם כל השחורות (לא אתיופיות) שאתם מספרים על הבחורות הישראליות.

אני מכיר והכרתי מספיק בחורות שמשקל הארנק של הגבר הוא לא הסיבה היחידה לצאת איתו, ואפילו לא הסיבה השלישית. לגבי המראה, כווולנו שמים דגש על המראה בבחירת בני זוג. אין מה לעשות, ככה זה.

תפסקו להסתכל על הדוגמאות הבולטות, שעושות רעש, ותפסיקו להאשים את כל העולם בחוסר ההצלחה שלכם.

חוץ מזה, תורידו לחץ, לא כזה נורא להיות מחוץ לזוגיות, אפילו דיי סבבה לפעמים. תפסיקו לרדוף אחרי הזוגיות כאילו זה חמצן.

את העצבים והמירמור תשאירו לעבודה ולספורט (עוד אליפות למיאמי, סראבק!).

פורסם
וואלה חברים, הגזמתם קצת.

גם אני בן 26, סטודנט, נמצא כשנתיים מחוץ למערכת יחסים וגם דיי בטוח שרובכם יוצאים ליותר דייטים ממני.

ובכל זאת, אני לא מסכים עם כל השחורות (לא אתיופיות) שאתם מספרים על הבחורות הישראליות.

אני מכיר והכרתי מספיק בחורות שמשקל הארנק של הגבר הוא לא הסיבה היחידה לצאת איתו, ואפילו לא הסיבה השלישית. לגבי המראה, כווולנו שמים דגש על המראה בבחירת בני זוג. אין מה לעשות, ככה זה.

תפסקו להסתכל על הדוגמאות הבולטות, שעושות רעש, ותפסיקו להאשים את כל העולם בחוסר ההצלחה שלכם.

חוץ מזה, תורידו לחץ, לא כזה נורא להיות מחוץ לזוגיות, אפילו דיי סבבה לפעמים. תפסיקו לרדוף אחרי הזוגיות כאילו זה חמצן.

את העצבים והמירמור תשאירו לעבודה ולספורט (עוד אליפות למיאמי, סראבק!).

וואו! פשוט הוצאת לי את המילים מהפה...

אני בטוחה שכולם פה מדברים ממקום פגוע, מפצע שנשאר עדיין פתוח או משברון לב אבל זאת לא סיבה להכליל וזאת לא סיבה להתמרמר בצורה כזאת קצת פרופורציות חברים!

לגבי המראה החיצוני - גם אני הייתי תמימה ואמרתי שאסור להסתכל רק על היופי החיצוני אלא גם על הפנימי כשהיה לי חבר. והיום, בתור רווקה שיוצאת פה ושם, כשאני יוצאת עם גבר או כשגבר מתחיל איתי אני רוצה שהוא יראה טוב, ולא אני לא מרגישה שטחית שאני אומרת את זה, אני בטוחה בעצמי ועומדת מאחורי המילים שלי כי אני צריכה להימשך לבחור שאיתו אני יוצאת ואני לא מתביישת בזה, בדיוק כמו שגבר רוצה להימשך לבחורה שהוא יוצא איתה. ובואו נשים את האמת על השולחן: כשבנים מתחילים עם בנות בפאב הם מתחילים איתן נטו בגלל החיצוניות ולא בגלל שהיא לובשת חולצה יפה, נטו בגלל שהיא באה להם טוב בעין.

יותר מזה אני ארחיב ואומר שאם גבר נראה סביר, נניח לא בול הטעם שלי אבל הוא עושה לי את זה בתור בן אדם, אני לא אשלול אותו. וזה שאתם (הממורמרים למיניהם) נפלתם על בחורות ששופטות לפי עדה או לפי מראה חיצוני זה רק מלמד אתכם איך להמשיך הלאה, זה רק סולל לכם את הדרך לבחירת ליבכם.

אז תסתכלו על ה"כשלונות" שלכם עם בחורות בתור דבר חיובי שפתח לכם את העיניים לטובה, שפתח לכם דלת לדרך חדשה.

בהצלחה

פורסם

הרגע סיימתי שיחה עם ידידה שנפרדה מאיזה בחור עתודאי, היא סיכמה את זה: "היה ממש כיף לצאת עם מישהו חכם ולא הערסים שהייתי יוצאת איתם קודם"

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני בגילכם ונמצא לבד שנה+. לא תמיד רע להיות לבד. חוץ מהרגשת הבדידות שיש לפעמים, תחשבו על היתרונות:

היכולת לעשות מה שאתם רוצים בכל זמן בלי להתחשב בצד השני. לצאת עם כמה בנות במקביל כשאף אחד לא מחוייב לשום דבר,

אפשר לטוס לאנשהו סתם ככה בהחלטה של רגע מבלי להודיע (טסתי לניו יורק בהחלטה של 15 דקות).

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
וואו! פשוט הוצאת לי את המילים מהפה...

אני בטוחה שכולם פה מדברים ממקום פגוע, מפצע שנשאר עדיין פתוח או משברון לב אבל זאת לא סיבה להכליל וזאת לא סיבה להתמרמר בצורה כזאת קצת פרופורציות חברים!

לא כולם.

לגבי המראה החיצוני - גם אני הייתי תמימה ואמרתי שאסור להסתכל רק על היופי החיצוני אלא גם על הפנימי כשהיה לי חבר. והיום, בתור רווקה שיוצאת פה ושם, כשאני יוצאת עם גבר או כשגבר מתחיל איתי אני רוצה שהוא יראה טוב, ולא אני לא מרגישה שטחית שאני אומרת את זה, אני בטוחה בעצמי ועומדת מאחורי המילים שלי כי אני צריכה להימשך לבחור שאיתו אני יוצאת ואני לא מתביישת בזה, בדיוק כמו שגבר רוצה להימשך לבחורה שהוא יוצא איתה.

ברור! ובואו נשים את האמת על השולחן: כשבנים מתחילים עם בנות בפאב הם מתחילים איתן נטו בגלל החיצוניות ולא בגלל שהיא לובשת חולצה יפה, נטו בגלל שהיא באה להם טוב בעין. אכן!

יותר מזה אני ארחיב ואומר שאם גבר נראה סביר, נניח לא בול הטעם שלי אבל הוא עושה לי את זה בתור בן אדם, אני לא אשלול אותו. והנה ההבדל בין ילדה לאישה.

וזה שאתם (הממורמרים למיניהם) נפלתם על בחורות ששופטות לפי עדה או לפי מראה חיצוני זה רק מלמד אתכם איך להמשיך הלאה, זה רק סולל לכם את הדרך לבחירת ליבכם.

אז תסתכלו על ה"כשלונות" שלכם עם בחורות בתור דבר חיובי שפתח לכם את העיניים לטובה, שפתח לכם דלת לדרך חדשה.

בהצלחה

ואם אין לכם כוח לשטויות, קנו Fleshlight.

פורסם

אני גם בן 26, עד לא ממזמן הייתי בזוגיות של שנה שנגמרה.

הרווקות היא תקופות, ותקופות לא רעות בכלל אם יודעים איך לשחק את המשחק :-D

לא צריך להתמרמר על כך, רק להנות ופשוט לזרום עם החיים עד שמוצאים משהי איכותית ורצינית, ודבר כזה ממש לא מוצאים במועדונים/בארים.

שורה תחתונה, אין לך מחויבות, תעשה חיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...