Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אין בעיה להיות חנון.

הבעיה שלי שמה שמגדיר אותי, או אחרים, כחנון, למרחקים, זה שאני יכול להתבטא כראוי.

כלומר, אם אתה לא אנאלפבית -> אז אתה חנון.

משכנתא זה קל

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצד השני של המשוואה אומר שבחור חנון צריך בחורה חנונית בהתאם - כזו שתעריך את יכולת הביטוי שלו.

פורסם
על מה אתה מדבר?!

מישהי אמרה לי "איך רואים שאתה חנון!", למה?, "כי אתה יודע לדבר".

ממש במילים אלו. כנראה מאגניב לדבר עילג. כמובן שדייט שני לא היה, כנראה אני יודע לדבר טוב מדי. :roll:

לא התערבתי כל השרשור, אבל הדלקת לי נורה אדומה.

הודעה זו מופנית גם לגברים שעושים את זה, אבל משום מה זה נפוץ בעיקר אצל בחורות "מאגניבות".

די לכתוב עם 3 נקודות אחרי כל מילה, זה לא רווח!!!!

די! די! די!

כן...היה...ממש נחמד אתמול....ממש נהנתי....ניפגש שוב?......

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העלת פה נושא כבד, היית צריך לפתוח ת'רד חדש.

זה בערך הדבר הכי מעצבן שאפשר לעשות עם השפה העברית, בערך כמו כתב תשבצים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי מעצבן שרושמים עם מקף בין האותיות וגם בין המילים, א-י-ך-א-נ-י-א-מ-ו-ר-ל-ד-ע-ת-א-י-פ-ה-מ-ת-ח-י-ל-ה-מ-י-ל-ה-ו-א-י-פ-ה-ה-י-א-נ-ג-מ-ר-ת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עמית, אתה צודק, אנחנו עוברים פה סוג של טירונות, וכל מי שיצא לו להכיר אירופאית, חווה זאת על בשרו. אז יש צד חיובי לכל הסיפור הזה :)

אני גם מסכים שהיחס של הבנות אלינו הוא מראה שלנו הגברים, זה בדיוק מה שאני טוען, שאנחנו חייבים להשתנות בשביל שהן ישנו את הגישה אלינו. אני מהמר שזה יקח כמה עשרות שנים...

ועם כל הטענות כלפי פסילות אומללות של בנות, אז גם לי מוריד בטירוף (ולעתים אך פוסל) אם בחורה לא מודעת לאותיות אית"ן בגוף ראשון עתיד (ואת זה הודות לדור האסמס מגלים מהר מאוד), או שלא יודעת אנגלית, או חוסר סימטריה קל וכדומה. הרי ג'רי סיינפלד הוא הדוגמה הקלאסית לזה - והוא גבר :-)

172

פורסם

אגב בהקשר לנושא המקורי של התרד, אני ממליץ לצפות במסמך האנושי המזעזע 'טליה.דייט.קום'. חוסר מודעות עצמי כזה מעולם עוד לא חוותי ופגשתי לא מעט הזויות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
על מה אתה מדבר?!

מישהי אמרה לי "איך רואים שאתה חנון!", למה?, "כי אתה יודע לדבר".

ממש במילים אלו. כנראה מאגניב לדבר עילג. כמובן שדייט שני לא היה, כנראה אני יודע לדבר טוב מדי. :roll:

אני יושב במשרד ופשוט צוחק!!

רק שלא החלטתי אם זה מעצב או לא

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני היחיד שכל דף בשרשור הזה מוסיף לו עוד רצון לעוף מהחור הזה (שמבאס בעוד המון המון תחומים ונושאים שלא קשורים לבנות) לאירופה?

חבר טוב פעם אמר לי בהקשר לזה שהבנות בארץ קשות:

"תחשוב שכל אחת שהצלחת איתה בארץ, שווה ל8 בנות מחו"ל"

עניתי לו:

"עדיף אחת מחו"ל על 8 מהארץ"

וכל מי שאוהב הולנדיות בלונדיניות יפיפייות בטח יזדהה איתי..

זה לא שאני בוכה על המצב, אני פשוט לא מתחבר למנטליות הישראלית בשיט, כל האנשים של "מה קורה אח שלי?" אין לי אחים אני בן יחיד.

מצחיק שלאנשים שאני כן מרשה לעצמי להגיד "אחי" לרוב הם אנשים זרים לחלוטין כמו מוכרים בתחנות דלק וכאלה.

כן אני אוהב לדבר רהוט וכן אני אוהב לשמוע מוזיקה נורמלית, מוזיקה מזרחית פשוט עושה לי חרא מצב רוח ורצון עז ללכת הביתה.

ולצערי רוב הבנות כאן בארץ מתחברות לטיפוס שהוא בדיוק ההפך ממני, ככה שאפילו כשיש מישהי מושכת אז רוב הסיכויים שהאופי שלה פשוט יגעיל אותי ולא משנה כמה היא נראית טוב.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אני נורא מתנצלת אבל אתה לא יכול להכנס לשרשור שמדבר על שד עדתי ולומר את המשפט

"עדיף אחת מחו"ל על 8 מהארץ"

וכל מי שאוהב הולנדיות בלונדיניות יפיפייות בטח יזדהה איתי..

בנוסף - אם היית מחפש בחורה נורמלית ולא ערסית מהטיילת בבת ים אולי היית מוצא בחורה רהוטה שלא מקשיבה למוזיקה מזרחית. מה שאתם כנראה מפספסים זה שאתם אלו שמחפשים את הפריחות מהדאנס בארים והפאבים, ולא חושבים לשניה לחפש במקומות אחרים שבהם הן לא נמצאות.

כל ה"אכלו לי שתו לי אין פה בחורות נורמליות" מתחיל טיפה לקבל גוון של "לא חיפשתי מספיק טוב, אז אני לא מוצא בחורה שיודעת לדבר בגוף ראשון עתיד כמו שצריך \ בחורה שמסתכלת על משהו מעבר לכסף"

תעשיית ההיי טק בישראל \ אוניברסיטאות \ מכללות מלאות בנשים חכמות ומקסימות - ואת חלקן הגדול או שאתם כנראה אתם פוסלים על דברים אחרים שאתם לא מוכנים לומר בפורום ציבורי, או שאתם לא מחפשים אותן במקומות הנכונים.

ואני די בטוחה שגם בחורים בשרשור הזה נפרדו מבחורות מקסימות מסיבות הזויות לחלוטין, אז די - אתם רוצים למצוא בחורה שמראש תדעו שהיא נורמלית? תתחילו לצאת עם ידידות של חברים שלכם, או ידידות של חברות של החברים שלכם ותפסיקו להשמיץ את כל הבחורות במדינה שגם הן נפגעות מספיק מההתנהגות של חלק נכבד מהגברים בישראל.

פורסם

לכולם יש סטיגמות כאלה ואחרות כולל לך (״ערסית מהטיילת בבת ים״).

בתור מישהו שראיתי והכרתי לא מעט ישראליות, היו לי מספר חברות ומכיר גם מנטליות אחרת (של בחורות אסיאתיות ובחורות אוסטרליות ובחורות מאירלנד וכו׳) אני יכול לומר שלדעתי כן יש הבדלי מנטליות כאלה ואחרים שלעיתים עושים את העניינים לקלים וחלקים יותר עם בחורות זרות.

חלק מזה טמון בעובדה שגם הן (הבחורות הזרות) רוצות משהו שונה ממה שיש להם בבית ולכן פחות משחקות את המשחק.

יחד עם זאת, הכרתי לא מעט בחורות ישראליות מקסימות, מי יותר ומי פחות אבל ככלל- הן היו נורמליות ובלי פוזות מיותרות.

וחוץ מזה, גם אם יש קצת ״פוזה״, מה אכפת לך? זה נותן קצת אתגר.

את אישתי שתחיה הכרתי במועדון בהונג קונג, לא ידעתי בכלל שהיא ישראלית ולכן פניתי אליה והתחלתי איתה באנגלית, 2 משפטים מאוחר יותר היא אמרה לי ״יאללה, בוא נעבור לעברית״...

יום אחרי שהכרנו יצאנו לסיבוב קצר, במהלך הסיבוב ישבנו לשתות משהו והיא זרקה לי משפט שעד היום אני צוחק עליו\עליה, זה היה משהו בסגנון ״שמע, אתה בחור צעיר (היא גדולה ממני בשנתיים), באת לעיר הגדולה ואתה בטח מחפש לעשות חיים ואני לא הכתובת, לא מתאים לי מישהו צעיר ממני שלא סגור על עצמו״.

צחקתי קצת, ״יישרתי״ אותה ואמרתי לה להרגע, אף אחד לא מצמיד לה אקדח לרקה, היא חופשיה ללכת, המוניות לא רחוקות.

כעבור 5 ימים ראינו סרט בדירה שלה ושוב היא זרקה לי משהו על זה שאני צעיר מדי ולא נראה לה הקטע.

פה כבר עצרתי אותה ואמרתי לה ״תקשיבי, נתעלם מזה שיש לי 4 נכדים בגילך ועוד 2 נינים, אנחנו מכירים רק 6 ימים ואני אומר לך שאת עוד הולכת להתחתן איתי אז תפסיקי לנג׳ס על הגיל״.

היא היתה המומה שפתאום ״יצאתי״ עליה, נקרעה מצחוק על זה שאמרתי שהיא עוד תיהיה אישתי ושאלה מאיפה אני כל כך בטוח.

עניתי לה שאני לא מפספס כשאני רואה משהו טוב אז שתוריד את הפוזה של ״אתה צעיר לי מדי״ ונתקדם הלאה.

כבר ציינתי שהיום היא אישתי?

:lol:

קיצר, תפסיקו להבהל מכאלה שעושות קצת פוזות, הכל בסדר, זה חלק מהמשחק, רק תעשו לעצמכם טובה ותחפשו מישהי עם שכל, ככה יהיה לכם גם על מה לדבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא יודע מאיפה הקרצתם את השטות הזאת לגבי רכבי יוקרה. זה אולי נכון לפרחות, אבל לי המיאטה לא תרמה בכלום. מצד שני יכול להיות בגלל שלא מדובר ב-SUV יקר ומיותר. בכלל אני לא מבין איך אתם יכול להגיד שיש משיכה לכסף, הרי אתם לא הולכים עם תדפיס חשבון משודך לחולצה נכון?! אני יכול גם לספר שזה שרשמתי בפרופיל שאני מהנדס תוכנה גם לא עזר במיוחד.

קיצר, לא מבין נשים ונמאס לי לנסות.

אל תנסה גם. אתה לא תבין.

אבל משהו אחד כן צריך להבין, גבר שמצליח ושיש לו שאיפות ומטרות בד"כ זה מוקרן החוצה אם תרצה או לא (לא מדבר על מראה חיצוני, שזה גם עוזר), את זה נשים אוהבות בעקרון.

מן הסתם שאני מתאר לעצמי שגבר נורמלי גם כן מסתכל על דבר כזה, הרי איזו אישה תרצה גבר שלא חושב על העתיד? ואיזה גבר ירצה בחורה שרק מחפשת לעשות שופינג כל החיים?

אתה רוצה לומר לי שאם אתה יוצא עכשיו עם מישהי לדייט או מתחיל איתה ברחוב, וסתם שואלים אחד את השני במה מו מי עובד, מה ירשים אותה יותר ויעשה אותך רציני יותר..פקח או מהנדס תוכנה?

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת שזו פשוט הסטיגמה שרצה פה מתחילת השרשור על כל הבחורות בישראל. שלא תבין אותי לא נכון - גם אני לא נטולת פוזה. יש לי את הפוזה שלי של בחורה קשוחה, ובעבר היו בחורים שפחדו לגשת אלי בכלל, אבל אלו שניגשו ודיברו איתי כמו לאדם ולא כמו לחתיכת בשר או שקיבלו ממני מספר טלפון, או שקיבלו סירוב מאוד מנומס. זכור לי ספציפית בחור אחד שניסה להתחיל איתי בצורה המקסימה ביותר שראיתי - פשוט ניגש אלי ואמר לי "שלום, את נראית חמודה - רוצה לרקוד איתי?" - וכל זה בלי לגעת בי בלי שום נימה של חוסר כבוד, אז אמרתי לו תודה ושזה מחמיא לי אבל באתי לרקוד לבד. (באותו שבוע יצאתי ממערכת יחסים ארוכה ובאתי רק לפרוק לחצים ולרקוד לבד).

אז מה שאני מנסה לומר זה שצריך גם לחפש במקומות הנכונים ולא רק במקומות ה-"מועדים לפורענות", ומצד שני - אם אתם רוצים בחורה מנומסת וחכמה - צריך גם להתחיל איתה בהתאם.

פורסם

מסכים איתך שיש בחורים אובר אגרסיביים.

גם אני אישית דוגל (יותר נכון דגלתי) ב״שמירת נגיעה״ עם בחורות שעניינו אותי, ההיכרות והדייט הראשון, גם אם היו מוצלחים במיוחד תמיד הסתיימו בנשיקה על הלחי מצידי ותמיד הבחורות אמרו לי שזה ממש עשה להן את זה (כולל אישתי אגב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...