Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
6) כסף, אם יש לך כסף, כול הסעיפים בטלים.

לא ממש נכון, אבל אם אין לך גרוש על התחת, הם אכן בטלים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה נכון שהולכת פה סוג של התבכיינות על המצב

אבל עובדתית ובהשוואה לא רק למדינה אחת, הבנות בארץ הרבה יותר 'קשות'

מעיין צד נשי יתרום פה בהחלט לדיון

אתה צודק שהבנות בארץ קשות, אני לרגע לא יוצאת נגד ואומרת שלא. יותר מזה, אני יוצאת להמון פאבים ורואה איך בנות מתייחסות בסנוביות לגבר שמנסה ליצור איתן שיחה.

יש לי המון מכרים שטיילו בחו"ל (דרום אמריקה בעיקר) וסיפרו לי שרק שם הם הבינו כמה בנות ישראל משחקות יותר מידי משחקים, כי שם הרבה יותר קל, הבנות הרבה יותר "זורמות" (זורמות גם בשיחות ולא רק בהקשר מיני).

עם זאת, כמו שציינתי בהודעה הקודמת, גם לבנים יש צד בעניין.

גם בנים משחקים משחקים, גם בנים בלתי ניתנים להבנה לפעמים, מראים שהם רוצים משהו אחד ומתנהגים אחרת לחלוטין, לא קל לסמוך עליהם...והרשימה עוד ארוכה.

אני רחוקה מלהיות ממורמרת בנושא כי בתאכלס לא חוויתי כל כך הרבה דייטים כדי להסיק מסקנות, אני בתהליכי למידה ועולם הדייטים הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש, אז מבחינתי הכל באווירה קלילה בינתיים. מבטיחה לעלות שרשור בנושא כשאהיה 100% שלמה לגבי מסקנותיי.

שורה תחתונה: לא טוב היות האדם לבדו ובכדי להגיע לאחד/ אחת צריך לאכול הרבה חרא, דייטים טובים ודייטים טובים פחות, קצת בכי ובעיקר אומץ, צריך להקשיב ללב (כמה קלישאתי ככה נכון 1) ולזרום על הזמן שתמיד עושה את שלו (כמה קלישאתי ככה נכון 2).

פורסם

נשות ישראל נהיו כאלה לא מעצמן אלא כתוצאה מגברברי ישראל.

גברברי ישראל שחושבים את עצמם קצת יותר מדי, חושבים שהם יכולים להתנהג לנשים כמו חרא ושהן ימשיכו להיות מתוקות וחמודות.

ברור לי שלא כולם כאלו - אבל תסתכלו קצת על העמכם \ החברים שלכם - אתם לא חושבים שגם אצלכם יש בעיה?

אני אישית נמצאת בחלק של נשות ישראל שלא משחקות משחקים ואין להן כוח לזה - אבל תחשבו לעצמכם כמה פעמים קרה שאחרי דייט ראשון שהלך סבבה, חשבתם לעצמכם "אני לא אתקשר אליה עכשיו, אני אחכה עם זה"

פורסם

אחרי שקראתי חלק מהשירשור (אין לי הפנאי לקרוא את כולו, לצערי), מצרף קישור לפרק של "דייט בחשיכה", שיתן מענה להרבה תהיות שהועלו כאן.

http://www.youtube.com/watch?v=ToLyZVWk-P0

חייב לציין, התימנים משתמרים מצויין!!!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כאשר הגאווה הלאומית היא תכונות אופי מגעילות של "אנחנו ישירים, אנחנו בוטים, אנחנו קומבינטורים, אנחנו עם קוצים מבחוץ" לא פלא שכל עולם הדייטינג נראה כמו מישהוא שהסתבך קצת עמוק מידי במטע סברס.

כשדרך ארץ ונועם הליכות הוא הסטנדרט, גם עולם הדייטינג נראה ככה ולכן, במקרה של אירופה (לדוגמא), הדשא של השכן באמת יותר ירוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האישה היא הראי של הגבר, על כל מה שמשתמע מכך.

קחו את הכונפות המדוברות כאן ותעתיקו אותן לאירופה

פלוס שידוך לאירופאי קלאסי ותראו מצעד של ליידיות שלא תבינו מהיכן באו.

סליחה שאני זורק הצהרה דמגוגית לאוויר, אך הן מתנהגות כך נטו בגלל הגבר הישראלי.

Gn'f'R

פורסם

התראת תקליט שבור וטרחן:

כמו שאני אומר תמיד, שורש הבעיה ביחסי נשים גברים, נהגים נדרסים, פקידים לקוחות הוא בחוסר כבוד לזולת. כבוד במובן של courtesy, respect וכדומה.

ללא מרכיבים כאלה אין אפשרות לבנות סיביל סוסייטי כמו שכולנו היינו רוצים לחוות ביומיום.

למי שכתבה על "זורמת", בואי אגלה לך סוד - על כל 10 זורמות מינית שפגשתי, פגשתי אחת שידעה לזרום בשיחה מבחינת סקרנות, רהיטות, ידע וכדומה. לזרום מינית זה קל ולא דורש מיומנות כלשהי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה קטע של ביצה ותרנגולת, מה בא לפני מה.

והתשובה לכך תלויה בהשקפת העולם של אותו אדם.

אני דווקא חושב שזה בידיוק כך:

ציטוט:

@Teo_Galvan

נשים רוצות בחור נחמד> בחור נחמד ניגש> נדחה> דושבג ניגש> מזיין אותה בשרותים> בחור נחמד מבין> הופך לדושבג> נשים בוכות על זה שאין בחורים נחמדים

וזה תקף לשני המינים.

כולם באיזה שהוא שלב בחיים נכוו ואז הם משליכים את זה על הבאים בתור מתוך מחשבה שזה יעזור.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אותי משהי שאלה, אחרי שיחה של 10 דקות בצ'ט של אתר הכירות, אם אני נימול...

TrueStoryBlackTextSS.png&h=500&w=500&zc=2&q=100&a=c&s=&f=&cc=&ct=

עזבו, אני התייאשתי, השלמתי עם המצב. בהצלחה לכל מי שעדיין נשאר לו תקווה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיקרון גם אני התייאשתי מזמן. כבר התחלתי לחשוב שזה אני הדפוק.

אבל עובדתית ובהשוואה לא רק למדינה אחת, הבנות בארץ הרבה יותר 'קשות'

גם המים בארץ נחשבים למים קשים, אולי מי ששותה רק מים מינרלים תזרום יותר :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שכן, ניתן בוודאות להגיד שאיכות הספסימנט שעליו מבוצעת עבודת המחקר עומד ביחס ישיר לפאונה שבו הוא נתפס.

אם האקזמפלר הספציפי נמצא שיכור תחת ב 3 בבוקר ב TLV תוך כדי שהיא רצה יחפה עם הסטילטו ביד וצועקת על 2 החברות שלה (אורטל ומורטל) שיחכו לה עם המונית ל(פה כל אחד יכניס את עיר הסטראוטיפ שמתאימה לו) , סיכוי סביר שהרמה הכללית תהיה נחותה מאקזמפלר שנקלט בקפיטריה של הפקולטה לרפואה באוניברסיטה העיברית.

אני באופן אישי, כל בחורה שאני פוגש עם שפתיים מנופחות (שפתיים בפה יא סוטים, בפה ותרימו את המבט שלכם מלמטה), אני אוטומטית רואה אותה כבחורה מטומטמת, ברור לי שזה לא תמיד נכון אבל זאת האסוציאציה הראשונה שזה יוצר לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוי פרנקוס הרגת אותי אם הסרטון!

ענק פשוט ענק!

יש אחד שאני מכיר שמתוך יאוש שהלך לאחד "הקורסים" הללו, כל כך עצוב !

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...