Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחזק את דברי הסוכן - אתה בחור צעיר, take your time.

סיכוי טוב שתפגוש עוד עשרות ואף מאות בנות, עם 95% אפילו לא תסיים את כוס הקפה הראשונה לפני שתבין שזה לא זה. בסופו של דבר תמצא את הכימיה הנכונה. רק אל תתייאש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין, אני רוסי גוי ובחיים לא נתקלתי בבעיה בגלל הנושא.

בזמנו הייתי יוצא המון כך שיש לי מדגם דיי רחב. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ההפסד כולו שלהן.

לי היה קל מאד מבחינה זו - ייקה בהיר עור ועוד כמה נתונים מצודדים כנקודת פתיחה. אבל הרי גם עלי היה לסנן את הדייטים, המוצא מעולם לא היה קריטריון (ובסופו של דבר גם התחתנתי עם בת ליוצאי מרוקו).

באת לברך אבל יצא לך הפוך. מי קבע שיקה בהיר עור זה נתון מצודד?:|

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כפי שכתבתי - רציתי ניגוד לתלונות של פות"ש על היחס אליו בעקבות מוצאו.

אני לא באמת בהיר והתכונה שלילית, למשל, מבחינת חוסר עמידות לשמש. מובן שמראה חיצוני הוא לגמרי עניין של טעם אישי, והיופי הוא בעין המתבונן. יש לא מעט יתרונות בלהיות בעל אופי ייקי, אבל מצד שני, להסתדר בארץ בלי מרפקים זו בעיה רצינית, ואני נטול מרפקים בצורה די קיצונית (גם זו חלק מהייקיות).

הנתונים המצודדים האחרים קשורים להשכלה ועבודה.

בקיצור - אני חוזר ואומר לפות"ש: לכל סיר יש מכסה, גם אם לוקח זמן למצוא אותו. אבל מי שפוסלת אותו בלי לדעת עליו דבר חוץ מארץ לידת הוריו (או הורי הוריו) לא חכמה. אבל מה - עדיף לא להסתבך עם מישהי בעלת דעות קדומות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להלן משפטים ששמעתי בחצי אוזן בין בנות שדיברו בניהן בתחום מוסד אקדמי (כלומר - הן סטודנטיות). שימו לב, מדובר בבחורות שונות:

1. "אני מחפשת רק גבר עם כסף, שיקנה לי שמלות, רכב חדש ובית גדול. בלי כסף זה לא שווה" (בחורה בגובה 1.55 על 90 ק"ג)

2. "נכון שיש לי חבר, אבל אז מה? אני יוצאת בשישי ולא מוצאת גבר חתיך עם כסף. (עונה לאחת אחרת): לא... חוטיני אני שמה רק ביציאות של שישי"

3. "אני מאמינה במערכת יחסים פתוחה. עכשיו התחלתי עם מישהו בספריה! אז מה? חבר שלי לא יודע, אבל גם אם הוא ישכב עם מישהי אחרת זה לא יפריע לי"

4. "המרצה הזה פשוט חתיך! אני חושבת שהוא גרוש. ראית במקרה עם איזה רכב הוא מגיע?"

אני בן 26 ואין לי כרגע חברה. עדיף להישאר כרגע רווק ולא להיכנס למערכת יחסים שמבוססת על אינטרסים. איך אני אומר לחברים ששואלים? לא רע לי לבד, אבל יותר טוב ביחד (עם מישהי) - אבל מישהי איכותית, אחרת זה לא שווה.

פורסם
sperial, אין לך מרפקים?? איך זה עובד??

יש לי. אבל הם מונחים על השולחן ואיני יודע איך להשתמש בהם כדי לפלס את דרכי בסולם התפקידים או להתמודד עם בריונים (לא במובן הפיזי). נשאר עובד מהשורה ולא הופך למנהל.

פורסם

הנה - ידידנו ערן הקטר הביא קישור (בתגובה 26) שבו תמצא את יתרונות המראה הבהיר.

פורסם
שלום לכולם

כאמור אני בן 26.5, בתהליך של היכרות לאחר פרידה שהייתה מאוד קשה אך הכרחית.

התחלתי לצאת לדייטים אבל אני נתקל בתופעה- בנות מסתכלות על עדה עוד לפני שהן פוגשות את הבן אדם ואני אתן דוגמה קטנה:

1) שבוע שער הכרתי מישהי, כבר בשיחה הראשונה היא אמרה לי "אני קשורה לעדה שלי, למנהגים שלי, למנטליות של העדה שלי ואני מחפשת מישהו שיתנהג כמו העדה שלי".

2) הכרתי עוד אחת דרך חבר, שוחחנו בטלפון והיה ממש כייף, צחקנו המון. לאחר השיחה היא שוחחה עם החבר ואמרה "רגע, אבל הוא חצי פרסי וחצי הודי, אני לא רוצה הודי" (יש לציין שגם היא מעדות המזרח).

ואני שואל את עצמי ראבאק, לא עברנו את השלב הזה כבר? אנחנו בארץ ישראל או שאנחנו בתוניס/פולין/אלג'יר/תימן/איראן?

אגב סתם לצורך העניין, אני מבחינתי ישראלי לכל דבר, ההורים שלי נולדו בארץ ואני לא רוצה צורך להמשיך את מה שהיה בחו"ל.

בוא ואספר לך סוד קטן. זה נהיה רק יותר גרוע יותר ויותר עם הגיל. תנסה לצאת עם מישהי בת 34 פלוס, פשוט חבל לך על הזמן. זה נטו ביזנס. הן בוחנות אותך מכף רגל ועד ראש. הן לוקחות בחשבון באיזה אוטו אתה בא, איך אתה לבוש, איזה עבודה יש לך, כמה אתה מרוויח, האם יש לך דירה או אתה משכיר ועוד כהנה וכהנה. ככל שהגיל עולה הן הופכות סופר בררניות. יש את המסכנות האלה שחושבות שאם עד גיל 34 הוא לא הגיע אז כנראה משהו טוב צריך להגיע בהמשך הדרך והן ממשיכות לחכות תוך כדי שהן פוסלות מועמדים טובים. בסופו של דבר הן גומרות כרווקות בתולות ועושות ילד מתרומת זרע. לא כולן כאלה כמובן אבל הרבה מהן ככה. אני לא מבין מדוע הישראליות מרימות את האף. האמריקאיות זורמות יותר חלק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מה לא מובן? ידוע שלהודים יש בולבול קטן. אם היית אפריקאי התמונה הייתה שונה...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קליפת מוח זה כל מי שלא ישראלית, אני יכול להעיד שרוב ההצלחות שלי עם המין היו עם נשים שמוצאן אינו בישראל אלא באיטליה, נורבגיה וארה"ב תלוי בעונה שבה אני הולך למסיבה.

הצלחות הכי טובות זה הבחורות העולות מארה"ב מבחינת קשר רציני, המבטא והבגרות שלהן זה דברים שגומרים גברים.

ישראליות חיות בסרט בכל גיל וזה לא משנה אם היא בת 18 או בת 40, האף שלהן כ"כ למעלה, שתסביר לי איך אמריקאית שיכולה להיות דוגמנית שמה עליי ויוצאת איתי, ולעומת זאת תימניה קבבית בת 24 עושה לי פרצופים, עזוב את השבדיות בלי שמץ של ציניות שהן מתורבתות בקטע שבא לך לבכות, ואת מקבל בלונדינית שזופה עם עיניים כחולות שמדברת איתך בגובה העיניים ומסתכלת קצת מעבר לאם אתה עם משקפיים ולא אומרת על GTI6 בזמנו אה זה סתם עגלה ישנה, אלא אומרת לך קלאסיקות.

כרגע יש לי חברה ישראלית 10 חודשים, ואני יכול להגיד לך שלקח לי הרבה מאוד זמן עד שהתייצבתי איתה, לפניה היו בעיקר תיירות וסטוץ אחד קבוע.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...