Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני כבר שנים קורא את הפורום ואני אשמח לקבל עצה מהמומחים שבניכם

אני נוהג של אופל וקטרה 98, קניתי אותה האמת די במקרה בגלל בעיות תקציב והיום אני מאושר שבחרתי ללכת על הרכב הזה, חווית נהיגה באוטו מנהלים

יש לי ברכב נעילה מרכזית עם אזעקה, והשלט הפסיק לעבוד פתאום, החלפתי בטריה אבל מתברר שזו לא הייתה הבעיה

פתחתי את האוטו עם השלט ונעלתי עם מפתח ידני כך שהאזעקה לא אמורה לעבוד אך למרות זאת הרכב השתגע

אני פותח את הרכב עם המפתח (אחרי שסגרתי אותו עם מפתח לאחר ביטול האזעקה) והאוטו מתחיל לצפצף, אני אשמח לדעת אם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות בכדי לתקן את זה לבד או שאני חייב להגיע לאיש מקצוע שיפתור את זה

תודה מראש על העצות

גיל.

פורסם

איזה סוג אזעקה?

אם אתה לא יודע אפשר להתחיל בתמונה של השלט

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אין לי תמונה שלו אבל מצאתי באתר אינטרט שהוא נקרא שלט ERM

שלט סטנדרטי לא מקורי של אופל, כפתור פתיחה וכפתור נעילה

פורסם

אופל עבדו עם קליפורד בשנים האלה.

אולי האזעקה אצלך הוחלפה. לדעתי רק השלט שוכפל. התקלה שאתה מתאר פשוט אופיינית לקליפורד ישנה שיצאה מאיפוס עקב החלפת מצבר/כניסה עצמאית למצב וולה.

תתכופף מתחת להגה. אם אתה רואה שם מתג קטן, כסוף- תזיז אותו לצד שני, תפתח סוויץ' ותסגור.

תבדוק אם השלט מגיב. אם כן, תניע את האוטו.

לא עזר? אם יש לך עדיין את המפתח הקטן של הסירנה, תסובב בעזרתו את המנעול של הסירנה לצד שני, כשהוא עדיין "נעול" תפתח ותסגור סוויץ' ברכב.

לא עזר? תתחיל לפרק... תמצא את מוח האזעקה או לכל הפחות את תיבת הנתיכים שלה (איפה שהוא מתחת להגה) תנתק את התקע של המוח, או תוציא את הנתיך הראשי של האזעקה לחצי דקה ותחזיר.

כל זה כדי לבצע איפוס לאזעקה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...