Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם טעינה איטית יותר של האייפון מהמחשב היא בהכרח טובה יותר מטעינה מהירה מהחשמל\אוטו?

האם יש הבדל בין מטען\כבל מזוייף של אייפון למקורי?

תודה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

טעינה איטית מהמחשב היא בגלל שהמחשב לא יודע לספק לאייפון יותר חשמל - לא כי זו "טעינה טובה יותר".

במק לדוגמא זה מזהה את המכשיר וטוען אותו בקצב כפול (זה למה גם מק מטעין אייפד בעוד שאם תחבר אייפד לפיסי הוא יגיד לך שהוא מוכן לסנכרן אבל לא לטעון).

לצערינו הרב - למרות שUSB3 תומך בלתת יותר מתח - אפל לא יישמה את זה במכשירים הישנים יותר שלה. (עד 5 ואייפד 4)

לגבי כבלים - לא אמורה להיות בעיה.

לגבי מטען - אני לא הייתי משתמש במטען מזויף. רובם גם אגב יטעינו לאט (כי המכשיר יזהה אותם כשיקעי USB רגילים).

המטען הכי טוב לאייפון הוא המקורי של האייפד / האייפונים החדשים.

10W , על 1 אמפר - יותר מכפול מUSB רגיל (ומרוב המטענים שהם 5W על 1/2 אמפר).

כמובן שאם אתה רוצה לעשות ניסויים - לך על זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שים לב שסוללה תחיה יותר אם תטעין אותה בצורה איטית יותר.

מצד שני רוב האנשים יחליפו את המכשיר לפני שהסוללה תגיע לסוף חייה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ולמה אתה חושב שזה נכון לגבי אייפון עם מטען מקורי?

הסברתי כרגע בצורה הגיונית למה טכנית מחשבים לא מטעינים מהר יותר - ולא כי הם לא רוצים להטעין מהר יותר.

ועם כל הכבוד גם תן קרדיט לאפל שיודעים דבר או 2 על סוללות (מפתחים את הסוללות שלהם בעצמם ונחשבים לאחת מיצרניות הסוללות המתקדמות בעולם למחשבים ניידים וגאדג'טים) שהם יודעים מה הם עושים.

הסיבה היחידה שהטענה ממחשב היא איטית היא מה שכתבתי. זה כמו שתגיד שאוטו שמתדלקים לאט מתדלקים יותר טוב במקרה הזה.

זה לא כמו להטעין סוללה נטענת במטענים מהירים ב2 שקל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי המחשב נייד מטעין הרבה יותר מהר מהספק של הבית

ניתן לראות זאת בבירור כשמחברים מכשיר שנכבה בגלל שנגמרה הסוללה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
...(זה למה גם מק מטעין אייפד בעוד שאם תחבר אייפד לפיסי הוא יגיד לך שהוא מוכן לסנכרן אבל לא לטעון).

.המטען הכי טוב לאייפון הוא המקורי של האייפד / האייפונים החדשים.

.ליביו

אני חולק על דעתך.

המחשב שלי מטעין ללא קושי אייפד דרך חיבור ה USB

כמו כן אני משתמש רק במטענים לא מקוריים כבר שנים והכל עובד אחלה.

יש לי ליד המיטה 2 מטענים של 4XUSB כל אחד (2.1A) ואני מטעין בממוצע 2-3 מכשירי IpXXX מסוגים שונים בו זמנית דרך כל אחד מהמטענים. שום בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
טעינה איטית מהמחשב היא בגלל שהמחשב לא יודע לספק לאייפון יותר חשמל - לא כי זו "טעינה טובה יותר".

לצערינו הרב - למרות שUSB3 תומך בלתת יותר מתח - אפל לא יישמה את זה במכשירים הישנים יותר שלה. (עד 5 ואייפד 4) - מהירות הטעינה תלוייה בזרם. מתח המוצא של המטען או שקע USB אינו משתנה והוא קבוע 5 וולט.

ליביו

בהצלחה

איזה כייף לי :)

פורסם
בהצלחה

מרק אתה צודק , הטרמינולוגיה שלי חלשה...

סולל - מטעין סבבה - השאלה איזה אייפד ? (ניסית רטינה? או דור ראשון / שני? יש הבדל עצום) ובאיזה מהירות.

יש גם אופציה אם זה מחשב חדש יחסית שזה High Power USB Port ואז האייפד אכן יטען. פשוט לאט יחסית

עדיין High Power Port במחשב לפי התקן הוא 1 אמפר (במקום חצי) , במקבוקים חדשים זה עולה ל2.1

מטעני קיר חדשים של אייפד ד"א הם 2.1 אמפר גם כן , טעות שלי , הישנים היו 1 אמפר.

לגבי הסיכון - עליך.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

שתי אופציות:

1. מטעינים בשיטת ה-"יהיה בסיידר", "עלי" וכו'
  2. מטעינים במטען מסודר שפותח על ידי חברת החומרה הכי גדולה בארצות הברית, שפיתחה קצת יותר מטענים מהסיני שממנו אתם רוכשים בdx.

עכשיו תכלס, ליביו רשם פה קצת לגבי ההטענה מתוך לפטופים, אתם מוזמנים גם לקרוא כאן שלקחו ופרקו את המטען של הiPhone ומסבירים למה הוא כ"כ מיוחד..

תעשו אתם את הבחירה שלכם באיזה מטען ובאיזה אופן אתם מעוניינים להשתמש, אני מעדיף לשלם עוד 25$ ולהיות בראש שקט.

אבי

פורסם

יש לי ליד המיטה, שני אייפונים לפחות (4s ו 5) שני אייפונים דור 2, איפד טאצ, אלפון של htc שנטען דרך USB וטאבלט סיני. זה יהיה מאוד טיפשי לקנות שישה מטענים נפרדים. אני טוען את כולם בו זמנית דרך מטענים של DX ומדי פעם מוסיף גם את האייפון של אחד הילדים או ה NDSI שהם נוטים לשכוח ולא להטעין. הכל נטען מהר בלי שום בעיות מיוחדות. לא מבין את ההגיון לרכוש מטענים יקרים. לא צריך להיות גאון כדי ליצר ספר מיוצב של 5v

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

Liviur בכול מכשירים של אפל (מה שיצא אחרי 3GS ) יש מנגנון שבודק מה חיברתה לשקע, באייפון מדובר על גשר בעל 4 נגדים שמספק מידע דרך הDATA בכבל יו אס בי למכשיר ואומר לו באיזה קצב להטעין.

זה למה מטענים לא יעודיים יתנו הודעה שאביזר לא נתמך.

לוחות אם חדשים כבר מזמן מספקים מידע לטעינה של אייפד דרך יו אס בי, לוחות ישנים לא מספקים את המידע ולכן אתה מקבל הודעה שאין טעינה.

יש בסידיה תוכנה שיכולה לעקוף את מנגנון הבדיקה ואז אפשר להטעין בכול שקע יו אס בי, עדיין בUSB2 זה יקח יותר מלילה ל100%.

אודי A4

דימה.

פורסם

AVE - ואני טרחתי והסברתי לך למה למרות זאת טכנית - שקע USB רגיל או High Power לא יספק 2.1 אמפר.

יש מבין ? טכנית - מק / מטען קיר של אייפד - יטעין משמעותית יותר מהר מכל פיסי בכל מצב.

אבל לבריאות.

סולל - עם כל מכשיר אתה מקבל מטען.

מה שאני אומר - תשתמשו בו אם אתם רוצים להטעין מהר.

לשאר - כבל לUSB של המחשב יהיה איטי אבל סביר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

במק לדוגמא זה מזהה את המכשיר וטוען אותו בקצב כפול (זה למה גם מק מטעין אייפד בעוד שאם תחבר אייפד לפיסי הוא יגיד לך שהוא מוכן לסנכרן אבל לא לטעון).

לצערינו הרב - למרות שUSB3 תומך בלתת יותר מתח - אפל לא יישמה את זה במכשירים הישנים יותר שלה. (עד 5 ואייפד 4)

לגבי כבלים - לא אמורה להיות בעיה.

לגבי מטען - אני לא הייתי משתמש במטען מזויף. רובם גם אגב יטעינו לאט (כי המכשיר יזהה אותם כשיקעי USB רגילים).

המטען הכי טוב לאייפון הוא המקורי של האייפד / האייפונים החדשים.

10W , על 1 אמפר - יותר מכפול מUSB רגיל (ומרוב המטענים שהם 5W על 1/2 אמפר).

כמובן שאם אתה רוצה לעשות ניסויים - לך על זה.

ליביו

תגיד זה לא אתה הבחור שעשה את הבלגן התקשורתי עם באג? שרכשת אייפון מהם שסופק עם מטען לא מקורי?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
AVE -

סולל - עם כל מכשיר אתה מקבל מטען.

מה שאני אומר - תשתמשו בו אם אתם רוצים להטעין מהר.

לשאר - כבל לUSB של המחשב יהיה איטי אבל סביר.

ליביו

לחבר שיש עד שמונה מטענים בחדר שנה הוריס לי את כל הקונספט.

ממראה של בורדל לחמ"ל... לא מתאים! :-D

חוץ מזה שגם לנסיעות (ואנחנו נוסעים הרבה) נוח לקחת מטען אחד או שניים ואני מכוסה להכל.

סתם ככה קבל מושג (מלפני שנתיים שעוד לא היו לי כל מכשירי ה IXXX) איך נראית מערכת ההטענה שלי ברכבת לילה בויאטנם.

DSC_5463.JPG

• תוכן חדש...