Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא הובן נכון - אני לא נגד עמדות טעינה. גם כאלו יש מאוד איכותיות וגם חלקן גם מאושרות על ידי אפל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עדיין בUSB2 זה יקח יותר מלילה ל100%.

גם מהקירי וגם מהמחשב usb2 ממצב כבוי ריק לגמרי ועד 100% סביב שעתיים

ממצב דלוק 30-50% סביב השעה עד 100%

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Liviur אתה מתבסס על סטנדרט ולא על המציאות, הסטנדרת קובע שבUSB הצריכה לא תעלה על 500MA, בפועל אתה יכול למשוך 1.5A מהשקע ובחלק מהלוחות(בדרך כלל זולים) אתה יכול למשוך גם יותר, ועוד לא דיברתי על לוחום אם חיבור טעינה יעודי.

לגבי הUSB3 הסטנדרט עומד על 1A ועדיין אפשרי למשוך גם 5A מאותו החיבור.

אז טכנית אין הבדל בין מק לחיבור לUSB3.

מעבר לזה נתון הצריכה שגוי, 2.1A זה צריכה בעומס מלא זאת אומרת 3G + סאונד + וידאו + בהירות מקסימלית, בפועל אם מסך מכובה ודגם WIFI הצריכה סביבות 1.5A.

אודי A4

דימה.

פורסם
Liviur בכול מכשירים של אפל (מה שיצא אחרי 3GS ) יש מנגנון שבודק מה חיברתה לשקע, באייפון מדובר על גשר בעל 4 נגדים שמספק מידע דרך הDATA בכבל יו אס בי למכשיר ואומר לו באיזה קצב להטעין.

לא מדוייק.

מחלק המתח הבנוי מ-4 נגדים 'אומר' לאייפון מהו קצב או הזרם המקסימלי שהאייפון יכול לצרוך מהשקע (קיר או USB או סוללה חיצונית). קצב וזרם הטעינה או במילים אחרות אלגוריתם הטעינה נקבע על-ידי הבקר הפנימי של האייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני קורא מידי פעם שטעינה של סלולרי ליד המיטה חושפת את מי שישן שם לרמת קרינה גבוהה יותר, כי ככה המכשירים מתנהגים.

אז כל מי שמטעין לכל השכונה/ילדים - כדי לעשות זאת בחדר אחר.

דוגמה ועם התקדמות המטכנולוגיה המכשירים פולטים יותר.

אישית אני מעדיף שינה טובה ומתוקה ללא שום טלפון בסביבה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם כבר כל החנונים התכנסו במקום אחד, הרשו לי להוסיף קצת שמן למדורה: קניתי גלאקסי טאב 10.1 אופן בוקס שהגיע עם מטען 2A לא מקורי (אני מניח, מאחר ולא כתוב סמסונג בשום מקום) כשאני מחבר את הטאבלט לקיר הוא נטען יופי, אבל כשאני מחבר אותו לשקע usb (יעודי לטעינה מהירה של אסוס n76) הוא מראה שיש חיבור חשמל אבל עם איקס אדום, כלומר לא מטעין. מאחר וזה הטאבלט הראשון שאיתו אני מתעסק אין לי מושג למה זה ככה, כל שאר המכשירים נטענים מצויין מהשקע הזה.

רעיונות? האם גם השקע הזה, למרות היותו ייעודי להטענה לא נותן מספיק זרם?

*הייתה אותה "תקלה" כשחיברתי את הטאבלט למטען קיר 1A

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...