Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב, עכשיו אני מתלבט בין הרכבים הבאים:

Audi Q5

BMW X3

Jeep Grand Cherokee

האודי Q5 הבעיה היחידה שלי איתה זה שבשנה הבאה השמועות אומרות שהיא הולכת להחליף צורה.

הBMW X3 מנוע מעפן לעומת הQ5. וגם רמת איבזור לא הכי טובה.

הצ'רוקי הבנתי שאוכלת הרבה יותר דלק מהאודי והבמו, והסוכנות מגזימה על כל תוספת, למשל ריפודי עור 11.5 אלף ש"ח

אם למישהו יש נסיון, אני אשמח לשמוע גם.

מה הייתם ממליצים לי לקחת, גם מבחינת דלק, גם מבחינת מחיר.

תודה על העזרה.

פורסם

האחות של הQ5 מבית פולקסוואגן טיגואן יכולה לתת תמורה גבוהה למחיר והיא זולה מהאחות היוקרתית.

הX3 מאוד יקרה בתמורה למה שהיא נותנת.

מה תקציבך וצרכייך.

וולוו XC60 נראית מעולה ובעלת שלל מנועים,בטיחות,נוחות...

קאדילאק SRX נאה ,מאובזרת אני מאמין שתהיה חסכונית במעט מהגראנד צ'ירוקי אך יקרה ממנו בעת רכישה(כתלות ברמת גימור).

האם רכב יד שנייה בא בחשבון?

תוכל לרכוש Q5 בת שנה או פחות משנה לאחר ירידת ערך ניכרת כשהוא עדיין באחריות וכך גם תפסיד פחות במידה ויוחלף הדגם לחדש.

פורסם

אני חייב שזה יהיה רכב חדש אחרת הייתי קונה ישן זה הרבה יותר משתלם.

טיגואן די קטנה ומעפנה, לא רואים אותה כמעט בכביש.

ההבדל בצריכת דלק של הQ5 וה-X3 הוא די משמעותי לעומת הצ'רוקי?

כן חשבתי על וולוו, נראית לי אופציה די טובה לעומת רוב הרכבים שציינתי.

לשכן שלי יש את הQ5 והוא אמר לי שהוא צורך לו 1 ל-10-11 משהו כזה

הקדילאק עוברת את התקציב שלי שהוא גג 310 אלף.

תודה על העזרה.

פורסם

כך בחשבון את הוולוו XC60 רכב מעולה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הורגים אותי השרשורים האלה של אנשים שמוכנים לאבד 50K ש"ח בשנה ירידת ערך (!!!) , אך לא מוכנים לשלם עוד 200 ש"ח בחודש על דלק. נשגב מבינתי.

פורסם

ואותי הורגים האנשים שנכנסים לכיסים של אנשים אחרים, מה אכפת לך שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, אתה מכיר אותו אישית ?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

צודק, גישה מגעילה שכנראה נובעת מצרות עין.

גם מי שיש לו 300K לשים על אוטו לא אומר שבא לו לשרוף את שאר הכסף שלו על דלק.

לפותח השרשור אתה יכול לבדוק גם את EX של אינפיניטי, עם קצת משא ומתן אני מאמין שאפשר להוציא אותו ב 310K.

מאיפה המידע שהQ5 עומד להיות מוחלף? לפי מה שאני יודע הוא אפילו עדיין לא עבר מתיחת פנים אז לא נראה שיש כבר דגם חדש.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שופטים נכבדים, אני ממש לא צר עין. אני מפרגן לפותח השרשור כמו לכל אחד שיכול להרשות לעצמו רכב במחיר הזה. מצדי שיקנה פורשה או פרארי אם זה מה שהוא רוצה וזה מה שהוא יכול להרשות לעצמו.

כנראה שלא הבנתם את הפואנטה של דבריי. פעמים רבות מאוד בפורום הזה יש איבוד פרופורציה לא רציונאלי לגבי עלויות דלק. בהנחה שמדובר בנסועה ממוצעת פחות או יותר, אזי ההפרשים בעלות הדלק מסתכמים בכמה מאות ש"ח בודדים בחודש - האם לדעתכם זה צריך להוות שיקול כלשהו בבחירת רכב במחיר הזה (שרק ירידת הערך לבדה היא אלפי ש"ח בחודש)?

פורסם

אני שונא צרות עין וחטטנות. אך הפעם זה לא המקרה עם ETAA.

ETAA העלה פה סוגיה מעניינת של הרבה משתמשים שמבקשים יעוץ ברכישת רכבי יוקרה, ובסופו של יום ההחלטה הכמעט מכרעת היא על צריכת דלק.

זה לא פרופורציונאלי להתחשב בכמה שקלים נוספים בכל תדלוק בהשוואה למחיר הקנייה, ביטוח ואיבוד ערך לרכב שכזה.

כשמדובר ברכבים קטנים וחסכוניים, או ברכבי עבודה שהנסועה השנתית שלהם גבוהה בהרבה מהממוצע, לדלק יש משקל כבד ומכריע כחלק מהשיקולים בעסקת רכב, אבל בהחלט לא כשמדובר ברכבי יוקרה לשימוש פרטי.

פרופורציות.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אני שונא צרות עין וחטטנות. אך הפעם זה לא המקרה עם ETAA.

ETAA העלה פה סוגיה מעניינת של הרבה משתמשים שמבקשים יעוץ ברכישת רכבי יוקרה, ובסופו של יום ההחלטה הכמעט מכרעת היא על צריכת דלק.

זה לא פרופורציונאלי להתחשב בכמה שקלים נוספים בכל תדלוק בהשוואה למחיר הקנייה, ביטוח ואיבוד ערך לרכב שכזה.

כשמדובר ברכבים קטנים וחסכוניים, או ברכבי עבודה שהנסועה השנתית שלהם גבוהה בהרבה מהממוצע, לדלק יש משקל כבד ומכריע כחלק מהשיקולים בעסקת רכב, אבל בהחלט לא כשמדובר ברכבי יוקרה לשימוש פרטי.

פרופורציות.

מחזק.

Porsche 944 turbo

פורסם

היה לי העונג לנהוג בכל המכוניות האלו - הרבה יותר מנסיעת התרשמות חפוזה עם איש מכירות לצידי. ובסופו של יום, מנקודות מבט של איכות כוללת, ביצועים ביחס לצריכת דלק, נוחות נסיעה, חלל פנים, אפילו אחריות - ה-X3 החדש משכמו ומעלה.

הורדת המחירים של דלק (הבעלים החדש של ב.מ.וו) הפכה את הכלי לזמין יותר והעלתה את רמות האיבזור של כל גרסה.

הנעלם היחיד מבחינתי הוא עלויות הטיפולים.

בהצלחה

פורסם

במבחר הרכבים הנ"ל, לא הגיע הזמן להעלות את סוגיית היבוא האישי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טיגואן די קטנה ומעפנה, לא רואים אותה כמעט בכביש.

כבעל נסיון לא מועט עם כל הרכבים שציינת תכננתי לענות לך בצורה מפורטת, אבל אחרי המשפט הזה מצטער אבל לא...

מה שמעניין אותך זה להצטרף לעדר, לא באמת לרכוש את הרכב הכי מתאים.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...