Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב,

אולי מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב שמבין או אפילו מעצמיה בשברולטים.

עד היום היה לי מוסכניק טוב שעבדתי איתו 9 שנים

אבל כבר עייפתי ״מהברזים״ שהיה עושה לי

באמת שהיתי מבסוט ממנו, אבל בבדיקה האחרונה הוא אכזב אותי והחלטי בצער רב שמספיק

עכשיו אני מחפש מוסך באיזור פ״ת

מישהו באמת שמבין ושלא ״ יקרע״ לי את הכיס

תודה רבה יום טוב ושבוע מקסים

• ספונסר פורום
פורסם

אמנם לא בפתח-תקווה אלא קצת יותר רחוק משם, מוסך מוטי ניסים הוא מוסך פרטי (לא מורשה היבואן, מורשה משרד התחבורה) שמתמחה בתיקון רכבי שברולט מכל הסוגים.

אופציה טובה נוספת נמצאת קצת יותר קרוב, בתל-אביב. מוסך CMI, שנמצא ברחוב שפע טל, גם הוא מוסך פרטי שמתמחה בטיפול בשברולטים.

כמובן שיש גם מוסכים מורשים טובים מאוד, אם זה יכול לבוא בחשבון מצידך.

פורסם

לי יש נסיון טוב מאד עם מוסך "כפיר" ביהוד. הוא מוסך מורשה UMI - מקצועי וישר. כשהיו לי כלי רכב (אופל שברולט) טיפלתי אצלו לשביעות רצוני המלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מכיר את CMI באופ אישי אבל אבא שלי מתקן שם את השברולט שלו מזה יותר משנה. הוא מאוד מרוצה ממנו וטוען שהשירות הרבה יותר טוב מאשר זה של המוסך המרכזי. הבעיה היחידה היא שהוא לא עובד יותר בימי שישי ולכן הוא מחפש מוסך אחר.

לגבי מוסך מוטי ניסים. יש עוד מישהו שמכיר אותו ויש לו נסיון איתו? הוא עובד בימי שישי?

• תוכן חדש...