Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיל הטוב ביותר לגלאקסי S2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה של הגלקסי הם באמת הגדילו לעשות עם מחיר כפול מאשר בחנויות וזה מפתיע כי ידוע שהמכשירים של סמסונג יותר זולים למפעילות עצמן.

במקרה של האייפון 4 ,אורנג' למשל (כשהמחיר היה בשיאו) מכרו יותר זול מאשר בחנויות: נמכר ב3500 לעומת 3999 בIDIGITAL.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זהו, הלך האייפון ולא שווה לתקן (עובר להיות iPod). אני שלמתי על גלאקסי עכשיו פחות מהמחיר בחנויות (אבל בדיל של עסק, עם כמה מספרים).

תתמקחו. תסבירו שאתם יודעים שאפשר לקנות בחוץ. אם כבר יש לכם חשבון, כל מה שממש מעניין אותם זה להגדיל קצת את החיוב החודשי (כי הרי על הסטוק של הגלאקסי הם כבר שילמו...). תקבלו הצעה. חכו. תנו להם לחזור אליכם. תהיו קשים לשגה (לא יודע, רוצה לקנות בחנות בלי אפליקציות של המפעיל וכו') וכמובן, לעשות שופינג בין החברות ולהביא הצעות נוגדות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נשמע שאתה די מאושר:lol:

הוא עדיין יכול לשמש כ-iPod, אז מה איכפת לי. נשאל מעבדה חיצונית כמה הם רוצים על התיקון. מקסימום יהיה לי גם וגם.

פורסם

מישהו מהעבודה שלי בדיוק מחפש דיל לגלקסי 2 שלו (שנקנה מ-clove). כרגע הדילים אצל הספקיות הגדולות גרועים מאוד.

מדובר בכל מיני דילים של זיליון דקות שיחה (בלי הגזמה - 2500 דקות ועוד 2500 דקות לפלאפון ועוד כל מיני קשקושים) בעלויות של 250 שקלים ומעלה. הוא בכלל רוצה משהו זול, 200 דקות שיחה ואינטרנט חופשי (או נניח ג'יגה-שניים). אבל פשוט אין. הדילים הנורמליים היחידים לא מאפשרים החזר על המכשיר, ככה שהוא גם שילם עליו 2500 שקל וגם ישלם לספקית עוד 150 שקל בחודש לפחות.

אני מקווה שהשחקנים החדשים יפתחו את השוק לתחרות, כי כרגע החברות פשוט מוצאות כל מיני דרכים מגעילות לחייב אותנו בסכומים מופרכים (מי באמת צריך 2500 דקות בחודש, חוץ מסוכן מכירות?)

לי יש תוכנית של 160 שקל בחודש עם החזר של 110, כך שאני משלם 50. אבל נראה שכבר קשה למצוא כאלה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מישהו יכול לפרט יותר כיצד מתבצע כל העניין של קנית המכשיר בחנות מסויימת ועדיין קבלת החזרים מהמפעילה הסלולרית? ואיך אפשר (כאשר יש לי מכשיר דרך המפעילה הסלולרית) לעשות זאת לאחר מעשה (או שלא)? :roll: אודה מאוד לעוזרים. כי 300 ש"ח בחודש למשך 36 חודשים זו גניבה, אני יודע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מישהו יכול לפרט יותר כיצד מתבצע כל העניין של קנית המכשיר בחנות מסויימת ועדיין קבלת החזרים מהמפעילה הסלולרית? ואיך אפשר (כאשר יש לי מכשיר דרך המפעילה הסלולרית) לעשות זאת לאחר מעשה (או שלא)? :roll: אודה מאוד לעוזרים. כי 300 ש"ח בחודש למשך 36 חודשים זו גניבה, אני יודע.

למה זו גניבה?!

אתה מקבל שירותי מידע בלתי מוגבלים (אני בחיים לא מגיע למגבלה) בנייד בכסף הזה. מדבר כמה שרוצה, מסמס כמה שרוצה, אינטרנט כמה שרוצה, שירותי תוכן, שירות GPS, משחקים... מה שלא תרצה, במכשיר שהוא גם וידאו, גם מצלמה, גם נגן מדיה, גם ארגונית, גם... אני לא יודע מה.

לא יודע מה איתך, ה-300 ש"ח הזה מסדרים לי את החיים הרבה יותר ממה שאני משלם עבור שירותי תוכן בטלוויזיה, שאני צורך אולי, אולי, שעתיים ביום, וזה ביום טוב.

נ.ב. נסה לבדוק כמה זה עולה בחו"ל...

פורסם
למה זו גניבה?!

אתה מקבל שירותי מידע בלתי מוגבלים (אני בחיים לא מגיע למגבלה) בנייד בכסף הזה. מדבר כמה שרוצה, מסמס כמה שרוצה, אינטרנט כמה שרוצה, שירותי תוכן, שירות GPS, משחקים... מה שלא תרצה, במכשיר שהוא גם וידאו, גם מצלמה, גם נגן מדיה, גם ארגונית, גם... אני לא יודע מה.

לא יודע מה איתך, ה-300 ש"ח הזה מסדרים לי את החיים הרבה יותר ממה שאני משלם עבור שירותי תוכן בטלוויזיה, שאני צורך אולי, אולי, שעתיים ביום, וזה ביום טוב.

נ.ב. נסה לבדוק כמה זה עולה בחו"ל...

כל מה שכתבת מגניב אולי לשלושה חודשים ראשונים עם המכשיר, אחרי זה אתה בעיקר עושה שיחות, SMS וגולש ברשת.

GPS? יש הרבה תוכנות בחינם או בתשלום נמוך מאוד (למשל, sygic. על waze אני לא ממליץ כי אני חושב שזו תוכנה לא טובה)

משחקים? יש כמו זבל להוריד בחינם מהמרקט או ממקומות אחרים.

שירותי תוכן? כמה חדשות ו-TV נראה לך שתצרוך דרך המכשיר כשיש לך גישה לכך אחר באמצעות דפדפן טוב (Dolphin HD)

לי יש חבילת 2.5GB ואין שום סיכוי שאני מגיע לניצול שלה.

כמה דקות ו- SMS קיבלת? לחברות הסלולר יש היום נטיה לסנוור לקוחות בכמות דקות פסיכית שאין סיכוי שינצלו.

אגב, יש סיכוי שהיית מקבל את אותו דיל מחברת הסלולר גם אם היית מביא מכשיר "מבחוץ" וכך היית משלם פחות על המכשיר ומקבל החזרים גבוהים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מישהו מהעבודה שלי בדיוק מחפש דיל לגלקסי 2 שלו (שנקנה מ-clove). כרגע הדילים אצל הספקיות הגדולות גרועים מאוד.

מדובר בכל מיני דילים של זיליון דקות שיחה (בלי הגזמה - 2500 דקות ועוד 2500 דקות לפלאפון ועוד כל מיני קשקושים) בעלויות של 250 שקלים ומעלה. הוא בכלל רוצה משהו זול, 200 דקות שיחה ואינטרנט חופשי (או נניח ג'יגה-שניים). אבל פשוט אין. הדילים הנורמליים היחידים לא מאפשרים החזר על המכשיר, ככה שהוא גם שילם עליו 2500 שקל וגם ישלם לספקית עוד 150 שקל בחודש לפחות.

אני מקווה שהשחקנים החדשים יפתחו את השוק לתחרות, כי כרגע החברות פשוט מוצאות כל מיני דרכים מגעילות לחייב אותנו בסכומים מופרכים (מי באמת צריך 2500 דקות בחודש, חוץ מסוכן מכירות?)

לי יש תוכנית של 160 שקל בחודש עם החזר של 110, כך שאני משלם 50. אבל נראה שכבר קשה למצוא כאלה...

רוני

בטח שהחבילות גרועות,משרד התקשורת הרשע חתך לספקיות סלולר את הרווחים,וההם רוצים להחזיר את ההפסדים ע"י ניפוח חשבונות אצלנו :)

לא נורא,בסוף ייפול להם האסימון (או שלא)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
למה זו גניבה?!

זה גניבה פשוט כי על אותו הדבר אני משלם 150 לחודש כולל הכל (וכולל המכשיר). אה, נכון, אצלי יש מגבלה של איזה 800 דקות שיחה ו-2.5 ג'יגה באינטרנט. כאילו שאני אי פעם אגיע לזה עם קצבי האינטרנט האיטיים שאורנג' מספקת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...