Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיל הטוב ביותר לגלאקסי S2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצקץ,

הייתי בפלאפון - הבחורה הקישה בכפתורים והציעה:

400 דקות

400 SMS

גלישה של 500 מגה

מכשיר גלאקסי S2

ב-279 ש"ח וזיכוי של 20 ש"ח על ניוד - משמע 259 ש"ח בחודש.

שאלתי אם אפשר להוזיל עוד. היא הביאה איתה סוג של אחראית שדיברה בכעס וחוצפה (כאילו באתי לגנוב מהם מכשיר) ואמרה ש"על איכות משלמים". אמרתי לה שהגלישה הסופר מהירה שלכם היא לא פקטור, כסף כן. היא שוב בכעס ענתה שזה מה יש. שאלתי מה המחיר אם אני לוקח 2 מכשירים? ענתה "לא משתנה כלום". קמתי והלכתי. מילא המחיר, אבל היחס מגעיל ורק בגלל זה רגלי לא תדרוך יותר בפלאפון.

הלכתי לסלקום,

ניגשתי לנציגה נחמדה שהיתה קשובה וניסתה לעזור. זו ההצעה:

500 דקות

500 SMS

גלישה ללא הגבלה

מכשיר גלאקסי S2

ב-229 ש"ח לחודש אחרי כל הזיכויים. אם אני לוקח 2 מכשירים אז אחד מהם יהיה ב-219 ש"ח לחודש.

אמרתי שאני אחשוב על זה, והיא אמרה שזו הצעה התקפה להיום בלבד. אמרתי שאקח את הסיכון, אחשוב על זה, ומקסימום אחזור בעוד יום-יומיים. קשה לי להאמין שלא אפגוש בהצעה הזו שוב.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל הנה טופיק עם הצעה מסלקום שנתקלתי בו היום

אהלן רציתי לדעת אם העסקה שעשיתי בשימור לקוחות בסלקום משתלמת.

קיבלתי 1000 דקות, 1000 הודעות, 3500 דקות בתוך סלקום, וגלישה חופשית של 1 מ"ב, כאשר הבאתי Galaxy S2 מחנות פרטית ועשיתי ניתוק זיקה, ככה שלסלקום אני משלם כל חודש 120 ש"ח.

משתלם?

האם בפלאפון יכולים להביא לי חבילה זהה רק עם אינטרנט 7 מ"ב?

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=287880

רק לידע כללי אין דבר כזה אינטרנט ללא הגבלה. אחרי 2GB המהירות צונחת באופן מאוד משמעותי ומורגש.

פורסם

גולף - את הפראמטר החשוב ביותר לא ראיתי (אולי פספסתי בהודעה קודמת) מה הצריכה שלך? האם החבילות מתאימות לצמרכיך?

כמוכן - מדובר בחבילות דקות - מה עלות חריגה מהחבילה?

השבוע הציעו לי להתחבר לתוכנית חיילים של פלאפון עם זיכוי משמעותי (לא זוכר את הסכום המדוייק) כנגד ה-BB שעלה לי לפני 10 חודשים כ-2,000 ש"ח, מה שהיה מוריד את החשבונית שלי ב-20 ש"ח לחודש ומשפר את מהירות הגלישה (לא כל כך קריטי). הבעיה שלי היא שה-BB לא תוך ב-3G850 - אבל ממילא אני כמעט לא מגיע לנגב, ואם כן - יש כיסוי עם הקוים של אשתי או הילדים.

אישית אני מהמר על המתנה להופעת ה-MVNO's, ואם באמת יש סבלנות - לעליה של מירס לאויר עם רשת ה-HSPA החדשה (והנדידה על רשת פלאפון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וודאי שהזמן שלי שווה כסף,אבל אם אני הולך לשם כבר,אני יודע מלכתחילה ש"אבלה" שם פרק זמן ארוך,וזה לא בא על חשבון דברים אחרים (כאמור,מתוכנן מראש).

חוצמזה שכל מי שהולך למקום כזה,ונשבר אחרי שעה או שעתיים,או סתם מטורטר מנציג לנציג (יכול להיות גם בודד\ת שלא ממש שמים עליך קצוץ),אין לו סבלנות או לא ממש רוצה דיל טוב :)

יודע מה? אני מוכן לבלות שם אפילו 3-4שעות אבל מראש אני מכין את עצמי ל2 אופציות כשאצא משם.

1) או שיהיה דיל ממש טוב ואז כל הטרחה שווה משהו

2) אם אחרי פרק זמן כזה כלום לא זז,מתחילים "להראות נוכחות",והמבין יבין ;)

בסופו של דבר הכל עניין של רצון התמדה וסבלנות ברזל לא להכנע לכל הצעה שעושים טובה שנותנים לך.

החברות האלה יודעות שאנחנו "שבויים" שלהם ובגלל זה "משקיעים" בלהתיש אנשים (הן טלפונית,והן פיזית במרכז שירות).

צריך לדעת לשחק את המשחק - זה הכל :)

וואוו חפרתי 8)

גם אם זה לא בא על חשבון דברים אחרים, זה בא על חשבון מנוחה. לנוח, תאמין לי, לא תזכה שם.

בנוגע לאופציות:

1. הסיכוי שיהיה דיל ממש טוב הוא אפסי. דיל כזה אין אצל נציגי השירות במקום. יש אצלם רק את החבילות הסטנדרטיות עם בונוסים קטנים.

2. "להראות נוכחות" לא עובד בגרוש. פעם אחרונה שביקרתי באורנג' (שעתיים המתנה) לא מעט אנשים "הראו נוכחות" ובסוף יצאו עם הזנב בין הרגליים וכשהם מותשים. כמו שאמרתי - לא שווה את העצבים. הם לא חייבים אותך בתור לקוח.

לדעתי תקבל אופציה שלישית:

3. הצעה דומה למה שהיית מקבל אצל נציג טלפוני בשיחה ראשונית, או מקסימום אצל ה"מנהל" שלו - כלומר מינוס 10-20 שקל חודשי.

בקיצקץ,

400 דקות

400 SMS

גלישה של 500 מגה

מכשיר גלאקסי S2

שאלתי אם אפשר להוזיל עוד. היא הביאה איתה סוג של אחראית שדיברה בכעס וחוצפה (כאילו באתי לגנוב מהם מכשיר) ואמרה ש"על איכות משלמים". אמרתי לה שהגלישה הסופר מהירה שלכם היא לא פקטור, כסף כן. היא שוב בכעס ענתה שזה מה יש. שאלתי מה המחיר אם אני לוקח 2 מכשירים? ענתה "לא משתנה כלום". קמתי והלכתי. מילא המחיר, אבל היחס מגעיל ורק בגלל זה רגלי לא תדרוך יותר בפלאפון.

כאמור, מישהו אצלי מהעבודה השיג דיל דומה, רק עם גלישה ללא הגבלה (ודווקא לא 1 ג'יגה כמו שאמרתי קודם), ב-80 שקל לחודש (ולא 100) אחרי החזרי ניתוק זיקה. אני אעדכן אם זה מה שהוא הצליח לסגור בסוף. שים לב שהוא קנה את המכשיר בחוץ, שזה 2500 שקל כיום, מה שצריך להוסיף ל-36 חודשים כלומר זה בעצם עלה לו 70 שקל יותר לחודש ובסה"כ 150. לך תשווה את זה ל-260 שהציעו לך, ואפילו ל-230 שבסלקום (עם אינטרנט איטי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בקיצקץ,

400 דקות

400 SMS

גלישה של 500 מגה

מכשיר גלאקסי S2

חרטא. גדולה. מאוד.

אני ברשת פלאפון

350 דקות

350 הודעות

גלישה ללא הגבלה(בעצם כן, אחרי 2 גיגה המהירות צונחת דרסטית)

מוטורולה דפיי שהבאתי מסלקום(עליו אני מקבל החזר מלא)

עריכה: מסתבר שטעיתי בחישוב. אני משלם 40 שקל לחודש ולא 65 כמו שכתבתי מקודם.

שלא יבלבלו לך את המוח כול החברות האלה. אם לי הם הורידו את המחיר ככה, אז לכולם הם יכולים להוריד אותו. אבל ברגע שאתה בא אליהם ואתה רוצה מכשיר, הם יודעים טוב מאוד שזה מכרה זהב של עושק מבחינתם. כי ככה או ככה הם מרוויחים עלייך.

תחשוב טוב טוב, לפני שאתה נכנס בזמן כזה(לפני שהחברות החדשות נכנסות) להתחייבות חדשה עם חברת סלולר.

פורסם
גולף - את הפראמטר החשוב ביותר לא ראיתי (אולי פספסתי בהודעה קודמת) מה הצריכה שלך? האם החבילות מתאימות לצמרכיך?

כמוכן - מדובר בחבילות דקות - מה עלות חריגה מהחבילה?

הממצוע שלי כיום עומד על כ-280 דקות בחודש, כך ש-500 דקות זה מעל ומעבר בשבילי ולא ממש מעניין אותי מחיר דקת שיחה לאחר מכן.

רוני, מה זה "אינטרנט איטי"? אינטרנט איטי יותר מפלאפון? נראה לי שאחיה עם זה. איטי כמו גלישה ב-56K :) ? אני בספק. בתור מישהו שהולך לגלוש ב-wireless רוב הזמן, זה לא פקטור בשבילי כאמור. הפרש של 30 ש"ח בחודש בשביל אינטרנט מהיר?! אני לא קונה את זה. הבחורה אמרה לי "על איכות משלמים". האינטרנט יכול להיות הכי מהיר שבעולם, אבל זה לא יפצה על יחס מגעיל בו נתקלתי, והאמת, שאני לא רוצה לקחת את הסיכון בלהיתקל ביחס מגעיל בהמשך כלקוח פוטנציאלי של פלאפון.

פורסם

בפלאפון הרשת יותר מהירה - גלישה ב-7 מ"ב, בעוד באורנג' וסלקום תשמח אם תקבל רבע מזה. בפועל, קורה לי הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט זוחל. אם אתה רוב הזמן בויפי אז אין בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פלאפון מתהדרים בתואר "הרשת המהירה בעולם" למרות שמאז אותו סקר עלו לאויר העולם הגדול אי אילו רשתות LTE, שלפחות תאורטית יותר מהירות מה-HSPA המוכר לנו.

הנסיון שלי עם אורנג' לאחרונה הוא גלישה סביב 2-3 מס"ש באיזור חיפה, כאשר הייתי בסוכות באזור ים המלח זה היה סביב 1.5 מס"ש. המכשיר שלי תומך עד 3.6 מס"ש כך שבכל מקרה אני לא יכול לצפות ליותר. מדובר בבדיקה על ידי speedtest ב-tethering מול שרתים ישראליים.

לשני בנים שלי יש חבילות 384 קס"ש בסלקום (עולות 25 ש"ח בחודש ללא מגבלת נפח) ואין להם יותר מדי תלונות, למרות שהבכור מעיר מדי פעם שוא היה מעדיף מהירות יותר גבוהה. כוחו של הרגל - בבית יש NGN (עם 10 מס"ש אמיתי, מתחלק בין 4-5 מחשבים).

והערה קטנה ל-GOLF: עד כמה שראיתי הכוונה במונח wireless היא בד"כ לאינטרנט סלולרי, למרות שגם ה-WiFi הוא אלחוטי - אבל בד"כ מכונה WiFi או WLAN.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק כתבתי לחיוב על הדיל שלי באורנג', והנה הם מנסים עלי שיטת מצליח.

החשבונית החדשה הגיעה והפלא ופלא - במקום 50 שקלים אני משלם 150. מה קרה? הניתוק זיקה, בסך 98 שקלים, לא ירד.

טלפון זריז לשירות הלקוחות (ענו תוך שתי דקות - יפה) והנציגה מיד בודקת. אחרי דקה היא חוזרת ומודה שקרתה טעות ושאני אזוכה בהתאם בחודש הבא. המקרה גם הועבר ל"סמכות מקצועית" שתדע לגרום לכך שזה לא יקרה שוב. את זה אני כבר לא קונה, אבל ניתן להם ליהנות מהספק. בכל מקרה זה רק מחזק את החשיבות של בדיקת החשבוניות מדי חודש - כי מי יודע מתי ינסו לעבוד עליך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני,

אתה לא לבד.

לא מעט אנשים באורנג שקנו את הטלפון בקבוצת הרכישה דאז מדווחים כי יש לא מעט נסיונות של "טעויות" בחשבונית והשמטת ה-98 שקל.

באופן אישי לי לקח כמעט חודשיים לקבל את ה98 שקל בגין ניתוק הזיקה, והיו להם אחלה תירוצים.....

פורסם

ברשותי s2 שנקנה בחנות פרטית ב2400 שח לפני חודש, היום כבר יש ב2300,כנס לזאפ ורק תבחר. מבחינת חברת סלולר שתיתן לך חווית גלישה שתמצה את המכשיר,זה פלאפון. הרשת שלהם מהירה ויש לה כיסוי מעולה. אני אישית בתוכנית חבר 600 (קיים גם בפלאפון וגם באורנג'). 125 ש"ח ותוריד מזה 50 שקל של ניתוק זיקה, זה מה שאני משלם. אם יש שאלות אני ישמח לענות.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תודה על התגובה והרצון לעזור.

מבחינת פלאפון, עם יחס מגעיל עוד לפני שאני בכלל לקוח שלהם, אני מפחד מה יהיה היחס כשאני כבר אהיה לקוח שלהם. הם יכולים להתנשא עד מחר, אני אחיה גם עם מהירות גלישה של כל ספק אחר.

פורסם

אני תרמתי את דעתי,זכותך לבחור מה שאתה רואה לנכון. מבחינתי אני אף פעם לא נמצא בחברת הסלולר לאף תקלה(במיוחד שכשאתה קונה בחברה חיצונית הם לא אחראים על המכשיר שלך),אז חוץ מלעשות תוכנית ולנצל את הרשת שלהם אין לך יותר אינטרקציה איתם.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
תודה על התגובה והרצון לעזור.

מבחינת פלאפון, עם יחס מגעיל עוד לפני שאני בכלל לקוח שלהם, אני מפחד מה יהיה היחס כשאני כבר אהיה לקוח שלהם. הם יכולים להתנשא עד מחר, אני אחיה גם עם מהירות גלישה של כל ספק אחר.

צודק ב 100%. גם אני מוכן לשלם קצת יותר כדי לקבל שירות טוב. אני רוצה ספקים שאני לא צריך לריב איתם כדי לקבל את מה שהבטיחו לי גם אם זה עולה טיפה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...