Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיל הטוב ביותר לגלאקסי S2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GOLF,תמשיך עם ההצעות בחברות השונות :) כמה שיותר לרדת - יותר טוב ;)

לדעתי בכלל עדיף לך לרכוש מכשיר חיצונית (מחו"ל,שם הוא רק צונח חופשי,או מהארץ,גם יורד אבל בקצב איטי).

ככה תבוא עם ניתוק זיקה,תוריד סכום משמעותי מהחשבונית הכללית ע"י תשלום המכשיר.

חוצמזה,שלא כדאי (לדעתי) לקחת מכשיר ב18תשלומים (או 36) זה לא תמיד טוב ואפילו מעיק,אני הייתי מעדיף לחסל בכמה שפחות תשלומים ולמנוע כמה שיותר "כבילות" לספק סלולר.

היית כבר בפלאפון? או סלכלום? נראה לי שדווקא פלאפון עם כל הפרסום השלילי,ייתנו את ההצעה הכי משתלמת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, עוד לא הייתי בסלקום או פלאפון. אני אנסה למצוא זמן לקפוץ השבוע. אני אמשיך לעדכן לגבי מה שמציעים.

פורסם

זה טעות לקפוץ אליהם. גם מחכים שעות בתור (לפעמים זה באמת שעות) וגם הנציגים שם לא נותנים לך את ההצעות הכי טובות. אתה הרי כבר לקוח שבוי - ישבת וחיכית שעתיים, לא תסגור עסקה?

צריך להתחיל מטלפון לנציגי השירות, ולא להאמין לנציג הראשון שאתה נופל עליו. אצלי זה לקח שלושה נציגים עד שמצאתי מישהי שנתנה לי בדיוק מה שביקשתי.

ואגב, היום כבר לא צריך לפחד מסוכני השטח בחלק מהחברות. לפעמים יש להם מבצעים שלא תשיג בשום מקום אחר, וחברה נורמלית תדאג לוודא איתך שמה שמבוצע בפועל הוא מה שתיאמת עם הסוכן. אני חושב שבפלאפון הם כבר מחייבים את זה (כלומר אם הסוכן עבד עליך ואין כזו חבילה, הם יגידו לך לפני שתחתום).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואגב, היום כבר לא צריך לפחד מסוכני השטח בחלק מהחברות. לפעמים יש להם מבצעים שלא תשיג בשום מקום אחר, וחברה נורמלית תדאג לוודא איתך שמה שמבוצע בפועל הוא מה שתיאמת עם הסוכן. אני חושב שבפלאפון הם כבר מחייבים את זה (כלומר אם הסוכן עבד עליך ואין כזו חבילה, הם יגידו לך לפני שתחתום).

רוני

שומר נפשו ירחק מהחבר'ה השרלטנים האלו...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זה טעות לקפוץ אליהם. גם מחכים שעות בתור (לפעמים זה באמת שעות) וגם הנציגים שם לא נותנים לך את ההצעות הכי טובות. אתה הרי כבר לקוח שבוי - ישבת וחיכית שעתיים, לא תסגור עסקה?

ממש לא,אבל זה רק אני - יש לי סבלנות מפה לירח :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
סלקום 3K דקות 1K סמס.

גלישה ללא הגבלה.

200 ש"ח לחודש אחרי החזר ( מכשיר לא נקנה מסלקום)

אחד הדילים היותר טובים שראיתי בזמן האחרון!

פורסם
אחד הדילים היותר טובים שראיתי בזמן האחרון!

וזה אגב בלי להיות מחויב בעסקת מכשיר לסלקום.

העסקה נובעת מרצון לשמר לקוח וותיק בעל חשבונית גבוהה לאחר שסיים התחייבויות בסלקום.

פורסם

העסקה נובעת מרצון לשמר לקוח וותיק בעל חשבונית גבוהה לאחר שסיים התחייבויות בסלקום.

זו מילת המפתח. כשאתה מדבר הרבה אתה לקוח רווחי. אני למשל לקוח ותיק באורנג (הקו פעיל משנת 99) אבל לא מדבר הרבה, בגלל זה הם לא שמים עלי (וגם אני לא עליהם). פלא שהם לא באים לקראתי עם עסקה משתלמת?

פורסם

גם לקוח וותיק זו מילת מפתח, תשיג הצעה מחברת סלולר אחרת והם יתקפלו כמו גדולים.

גם אני לקוח וותיק שלא מדבר הרבה וכשקניתי סמארט פון לא דרך החברה שלי נתנו הצעה לא טובה לחבילה עם גלישה.

אחרי שבאתי עם הצעה נגדית מחברה אחרת ההצעה המקורית השתנתה פלאים.

פורסם
שומר נפשו ירחק מהחבר'ה השרלטנים האלו...

נכון, אבל כאמור - כיום יש מעקב אחרי מה שהם עושים.

ממש לא,אבל זה רק אני - יש לי סבלנות מפה לירח :)

אתה מתכוון שהזמן שלך לא שווה כסף. מבחינתי זה חשבון פשוט - השעתיים שאני תקוע שם לא שוות את זה, בטח לא כשמכניסים עצבים למשוואה...

מה זה מדבר הרבה? באיזה סכום?

300-400 ש"ח נחשב מדבר הרבה?

היום - זה המון.

שני דברים נוספים:

1. אינטרנט ללא הגבלה - לא חוכמה כשמדובר באינטרנט של סלכלום או אורנג' - איטי משמעותית מזה של פלאפון.

2. מישהו שעובד איתי השיג מפלאפון 400 דקות, 400 סמסים ו-1 ג'יגה ב-100 שקל אחרי החזר על S2 (שיש לו מחנות). למי שלא מדבר כמו סוכן מכירות טלפוני זה דיל טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה מתכוון שהזמן שלך לא שווה כסף. מבחינתי זה חשבון פשוט - השעתיים שאני תקוע שם לא שוות את זה, בטח לא כשמכניסים עצבים למשוואה...

וודאי שהזמן שלי שווה כסף,אבל אם אני הולך לשם כבר,אני יודע מלכתחילה ש"אבלה" שם פרק זמן ארוך,וזה לא בא על חשבון דברים אחרים (כאמור,מתוכנן מראש).

חוצמזה שכל מי שהולך למקום כזה,ונשבר אחרי שעה או שעתיים,או סתם מטורטר מנציג לנציג (יכול להיות גם בודד\ת שלא ממש שמים עליך קצוץ),אין לו סבלנות או לא ממש רוצה דיל טוב :)

יודע מה? אני מוכן לבלות שם אפילו 3-4שעות אבל מראש אני מכין את עצמי ל2 אופציות כשאצא משם.

1) או שיהיה דיל ממש טוב ואז כל הטרחה שווה משהו

2) אם אחרי פרק זמן כזה כלום לא זז,מתחילים "להראות נוכחות",והמבין יבין ;)

בסופו של דבר הכל עניין של רצון התמדה וסבלנות ברזל לא להכנע לכל הצעה שעושים טובה שנותנים לך.

החברות האלה יודעות שאנחנו "שבויים" שלהם ובגלל זה "משקיעים" בלהתיש אנשים (הן טלפונית,והן פיזית במרכז שירות).

צריך לדעת לשחק את המשחק - זה הכל :)

וואוו חפרתי 8)

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...