Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיל הטוב ביותר לגלאקסי S2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרחם על מי שמדבר בכמויות כאלה (וגדולות יותר) של מאות על גבי מאות של דקות :roll:

מצד שני,מרוב קרינה וטיגון מוח,אולי כדאי שיחזיק על הראש דברים שהולכים טוב עם אש (תפו"א,בשר..) יחסוך המון כסף! :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל מה שכתבת מגניב אולי לשלושה חודשים ראשונים עם המכשיר, אחרי זה אתה בעיקר עושה שיחות, SMS וגולש ברשת.

אולי אתה. אני משתמש ב-Waze (עוקף פקקים), משתמש בנגן, משתמש בגלריה להראות תמונות, ה-מון אימייל, משחקים כשיש זמן מת, מצלם מסמכים, ועוד.

זה והלפטופ הופכים את החיים שלי להרבה יותר נוחים. בכל מקום אני מחובר ויכול לעבוד. זה גדול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה מתכוון שלכל מקום אתה לוקח איתך את העבודה. זה לא תמיד דבר טוב, אתה יודע...

אצלי בנייד מחובר המייל הפרטי, לא המייל של העבודה. לא צריך לענות לאף אחד כשאני לא במשרד...

אבל אני מסכים שהחיבוריות היא קטע גדול. עדיין, 300 שקלים לחודש זה סכום מופרז בשביל זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, אין לי משרד. הגמישות בשבילי זה חופש. אני שם את הילדה בביצפר, נכנס לבית קפה... והופ, אני בעבודה. לא רוצה "להיות בעבודה" - לא עונה.

ואני אומר שוב, 300 ש"ח לחודש זה לא לקישוריות, זה לקישוריות (כולל אימייל), אפליקציות (מה שאתה לא צריך) ומכשיר שהוא גם מצלמה, נגן מדיה, ארגונית, מכשיר גלישה, GPS.

יחסית לשאר הדברים שאנחנו משלמים עליהם (כבלים/לווין, קישוריות אינטרנט מהבית, אגרת ערוץ הראשון...), זו העסקה הכי משתלמת.

פורסם

יש גם חבילות יותר קטנות (400 דקות) שאפשר במסגרתן לקבל החזר על המכשיר, זה יוצא סה"כ אחרי הניתוק זיקה בסביבות ה 80 ש"ח (לפני הנחות, אם תצליחו לסחוט) ואפילו כולל אינטרנט.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אולי אתה. אני משתמש ב-Waze (עוקף פקקים), משתמש בנגן, משתמש בגלריה להראות תמונות, ה-מון אימייל, משחקים כשיש זמן מת, מצלם מסמכים, ועוד.

זה והלפטופ הופכים את החיים שלי להרבה יותר נוחים. בכל מקום אני מחובר ויכול לעבוד. זה גדול.

כל מה שאתה מתאר פה זה פונקציות של המכשיר עצמו ולא של החבילה שחברת התקשורת נתנה לך (שהמכשיר כלול בתוכה)

את אותו המכשיר אתה יכול לקנות בזול יותר ולקבל את אותה חבילת תקשורת והחזרים מחברת התקשורת.

זה שביחס לשירותי תקשורת אחרים החבילה הזאת נותנת לך הרבה לא אומר שאי אפשר להוזיל אותה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ואני אומר שוב, 300 ש"ח לחודש זה לא לקישוריות, זה לקישוריות (כולל אימייל), אפליקציות (מה שאתה לא צריך) ומכשיר שהוא גם מצלמה, נגן מדיה, ארגונית, מכשיר גלישה, GPS.

יחסית לשאר הדברים שאנחנו משלמים עליהם (כבלים/לווין, קישוריות אינטרנט מהבית, אגרת ערוץ הראשון...), זו העסקה הכי משתלמת.

נו, הגלקסי S2 שלי יודע להפעיל אפליקציות, מצלמה, נגן מדיה, ארגונית ו-GPS גם בלי לשלם שקל. גלישה עם ויפי בחינם. בשביל לקבל את הקישוריות והגלישה ב-3G אני משלם 150 שקל לחודש כולל עלות המכשיר. אני מסכים שזה שימושי פי כמה מכבלים (ולכן אני לא משלם על כבלים) אבל זה עדיין לא חייב לעלות כל כך הרבה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כל מה שאתה מתאר פה זה פונקציות של המכשיר עצמו ולא של החבילה שחברת התקשורת נתנה לך (שהמכשיר כלול בתוכה)

את אותו המכשיר אתה יכול לקנות בזול יותר ולקבל את אותה חבילת תקשורת והחזרים מחברת התקשורת.

קניתי מהחברה זול יותר מאשר חנות.

רוני, אני לא הבנתי מה קיבלת בחבילה שלך ומתי. אני מכיר חבילה של 200 ש"ח עם גלאקסי, אבל דקות השיחה בה לא מספיקות לשימושים שלי.

פורסם
קניתי מהחברה זול יותר מאשר חנות.

רוני, אני לא הבנתי מה קיבלת בחבילה שלך ומתי. אני מכיר חבילה של 200 ש"ח עם גלאקסי, אבל דקות השיחה בה לא מספיקות לשימושים שלי.

אני לא חושב שהחבילה שלי קיימת יותר, וזה כי ההגבלות החדשות על הספקיות גרמו להן למצוא דרכים יצירתיות לגבות מאיתנו יותר כסף. כבר כמעט שאין חבילות "למשתמש הממוצע" ובטח שאין חבילות מותאמות אישית. יש כל מיני חבילות מפוצצות "1000 דקות", "2500 דקות" וכדומה, שזה מתאים אולי לאנשי מכירות (לבלות 80 דקות ביום בטלפונים שאתה חייגת? טירוף).

החבילות האלה עולות הרבה כסף, כמובן, ונשמעות כמו דיל נהדר - אבל כאמור, אף אחד לא באמת מנצל אותן.

החבילה שלי לא כוללת בכלל את המכשיר. אני מקבל החזר של 98 שקלים עליו (ועוד 10 שקלים משום מה) מדי חודש בגלל הניתוק זיקה, ומשלם 160 שקלים בערך על חבילה של 300 דקות + 500 דקות לאורנג' + 200 סמסים + 2.5 ג'יגה. הדבר היחיד שלפעמים נגמר לי הוא הסמסים, אבל עם המעבר לוואטסאפ וחבריו גם זה יורד. בסיכום הכללי מדובר על כ-50-60 שקלים לחודש, ואם אני מוסיף לזה את עלות המכשיר ל-36 חודשים (נקנה בחנות פרטית - 3000 שקלים) אני מקבל פחות מ-150 שקלים לחודש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נו, הגלקסי S2 שלי יודע להפעיל אפליקציות, מצלמה, נגן מדיה, ארגונית ו-GPS גם בלי לשלם שקל. גלישה עם ויפי בחינם. בשביל לקבל את הקישוריות והגלישה ב-3G אני משלם 150 שקל לחודש כולל עלות המכשיר. אני מסכים שזה שימושי פי כמה מכבלים (ולכן אני לא משלם על כבלים) אבל זה עדיין לא חייב לעלות כל כך הרבה...

לא יודע מה אצלך אבל אצלי זה סורק, מיילים בשטח, אינטרנט בשטח ועוד הרבה שימושים שונים שצורכים את חבילת הגלישה.

אתה אולי לא מנצל אותה אבל אני בשלושה ימים בחו"ל חיסלתי 350 MB וזה שעוד חסכתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקיצור, הייתי היום באורנג' וזה מה שהוצע לי במסגרת הסכם של אורנג' עם החברה בה אני עובד:

250 דקות + 250 דקות בין העובדים

250 סמס + 250 סמס בין העובדים

1 ג'יגה גלישה

מכשיר גלאקסי S2

כל זה במחיר של 233 ש"ח בחודש.

שאלתי אם אקח 2 מכשירים (גם החברה רוצה) האם תהיה הנחה?

אמרו לי שתהיה הנחה של 10 ש"ח ל-18 חודשים (180 ש"ח) בזיכוי לאחד הקווים.

אני מאמין שניתן להוציא הנחה טובה יותר אם לוקחים 2 מכשירים, צריך רק להתעקש ולא ממש היה לי זמן או רצון.

מעניין מה יהיה המחיר בשאר החברות. שם אולי אין הסדר עם מקום עבודתי אבל מצד שני אולי הם יעריכו לקוח חדש שלוקח במכה 2 מכשירים.

נמשיך לעדכן.

פורסם

בסלקום בשבוע שעבר 1000 דקות ועוד 1000sms ב 299כולל נביגייטור והגלאקסי יעלה לך 15 שקלים בחודש (תכנית שימור אללחוץ או למצוא חן בעיני הנציגהצריך לח

פורסם
לא יודע מה אצלך אבל אצלי זה סורק, מיילים בשטח, אינטרנט בשטח ועוד הרבה שימושים שונים שצורכים את חבילת הגלישה.

אתה אולי לא מנצל אותה אבל אני בשלושה ימים בחו"ל חיסלתי 350 MB וזה שעוד חסכתי.

קודם כל, בטח שאני מנצל אותה. האמת שאני לא מחובר כמעט בכלל בויפי כי כרגע אין לי בבית ובעבודה הוא די חלש. אבל כמה שאני מתאמץ אני לא מצליח לעבור את ה-500 מגה בחודש.

לחסל 350 מגה בשלושה ימים נשמע לי דימיוני בקצבי הגלישה בארץ. אולי בחו"ל זה שונה, אבל כמובן שזה לא על חבילת הגלישה הסטנדרטית. ואצלך בכלל זה בטח סים מקומי, כי חבילות גלישה של מאות מגה בחו"ל אין, וחבילות שמספיקות ל-350 מגה יעלו אלפי שקלים (שלא לדבר על אם לא קונים חבילה, אז זה יגיע לעשרות אלפי שקלים).

בכלל - על מה חיסלת כל כך הרבה גלישה בחו"ל בשלושה ימים? אתה רואה סרטים מיוטיוב במכשיר?

בקיצור, הייתי היום באורנג' וזה מה שהוצע לי במסגרת הסכם של אורנג' עם החברה בה אני עובד:

250 דקות + 250 דקות בין העובדים

250 סמס + 250 סמס בין העובדים

1 ג'יגה גלישה

מכשיר גלאקסי S2

כל זה במחיר של 233 ש"ח בחודש.

הנה עוד הוכחה שהמחירים לא יורדים אלא להפך. כאמור אני משלם כ-80 שקלים פחות ומקבל משהו די דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בעיקר מיילים. אצלי מייל עם קובץ מצורף של 20 מגה זה לא דבר חריג.

וברור שבחו"ל זה עם סימים מקומיים. בארץ עם חבילה ללא הגבלה.

פורסם

אתם צריכים לזכור דבר אחד חשוב.

כיום אין לחברות הסלולאר עלויות לזמן אויר.

כל דקה שאתם משלמים להם זאת הכנסה נטו. (בלי להחשיב כרגע עלויות סטנדרטיות של עובדים/משכורות וכו')

כל עלויות התשתיות הוחזרו מזמן.

כרגע חברות הסלולאר הן חברות מכירת צריכת מדיה הרבה יותר מאשר חברות תקשורת.

אני עם SIM לא מוגבל ניסיתי לאתגר את עצמי כולל צפיה בסרטים אוןליין ולא עברתי את ה 2 גיגה בחודש.

• תוכן חדש...