Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכשיר אין תמיכה בQC3 אלא בPD3, שהוא תקן יותר אוניברסלי של USB ולא של קוואלקום.

בכל מקרה זה לא מצדיק טעינה בקצב כל כך איטי שהמכשיר לא נטען. אם אותו שילוב של כבל+מטען עובד טוב עם מכשירים אחרים אולי יש איזה תקלה.

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/how-to-use-and-charge-galaxy-s21-series/

תעקוב אחרי ההוראות פה ותוודא שגם fast charging דלוק (QC2, שבו כן יש תמיכה).

פורסם
לפני 12 שעות, Gavrik כתב:

אבל במצב שהשוק נמצא בו היום אין ממש אופציות למכשיר קטן ולא יקר חוץ סמסונג  או פיקסל

יקר או לא זה עניין אישי, אבל מרקוס ממליץ בחום על ה-Zenfone 10:

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 14 דקות, Gavrik כתב:

הכל מאופשר 

Screenshot_20240128-121212_Device care.jpg

Qc3 כבר לא ממש נתמך. עדיף לטעון במטען רגיל איטי מאשר ב qc3 שהטלפון לא יודע לדבר איתו. 

פורסם

מניסיון, מכשיר של סמסונג צורך המון סוללה ברגע שאין קליטה סלולרית טובה. נסה אולי להגביל אותו ל-4G/3G, בהתאמה לאיזה אנטנה יש בסמיכות לאיפה שאתה גר.

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

ממש רואים בגרף של הסוללה איך במשך כל הלילה המכשיר היה בטעינה ובקושי עלה והיום אפילו נפילות תוך כדי טעינה למרות שהגלקסי חובר למטען QC3.0 - אחרי זה נסיעה ברכבת ו20 דקות של שימוש רואים איך הסוללה מתרוקנת.

בתור התחלה, לא מעניין איך הסוללה נטענת, מעניין מה מרוקן אותה וכמה מהר.

אני לא מכיר סמסונג, אבל יש איך לראות אילו אפליקציות צורכות אנרגיה וגם אילו מערכות (CPU, GPS, WiFi וכו׳)? (בפיקסל אפשר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שים לב ששמת הגנה על הסוללה, זה אומר שאתה מגיע עד 85%.

בסלולרי אני משתדל להתפעיל את זה כשהמכשיר חדש.

בטאבלט הפעלתי את זה ואז הוא אמר שהוא מעביר את עצמו ל100% , כלומר 85% זה ה100% החדש. אולי זה תלוי מכשיר או מערכת הפעלה.

פורסם
לפני שעה, Gavrik כתב:

תקרא את ההודעה ההתחלתית שלי - לא מדובר במטען אחד אלא ב5 מטענים שונים שעובדים תקין עם כל מכשיר סלולרי אחר שהוא לא סמסונג (שיומי/פוקו/מייזו/אייפון)

אני חושב שזה משהו שעשו בכוונה כדי שאנשים יצתרכו לקנות מטענים מקוריים של סמסונג 

הקונספירציה לא מחזיקה מים..
אני אישתי וההורים שלי כולם עם מכשירים של סמסונג כבר יותר מחצי עשור, החל מnote4, דרך S8, A52, S22, S22 ultra
כמעט ואין שימוש במטען מקורי של סמסונג, אף פעם לא היו בעיות טעינה..

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 2 דקות, Igalz כתב:

הקונספירציה לא מחזיקה מים..
אני אישתי וההורים שלי כולם עם מכשירים של סמסונג כבר יותר מחצי עשור, החל מnote4, דרך S8, A52, S22, S22 ultra
כמעט ואין שימוש במטען מקורי של סמסונג, אף פעם לא היו בעיות טעינה..

אני יכול להראות לך 3 מכשירים עכשיו שיש להם את הבעיה הזאת.

שלי הA34 של אמא שלי ומסתבר שמישהי שיושבת איתי במשרד יש לה S21 עם אותה בעיה.

פורסם

אתה צודק. כל המכשירים של סמסונג דפוקים. הם עושים את זה בכוונה כדי שייקנו את המטענים שלהם וכל העולם אוכל את זה.

זה לא אומר שאתה צריך!

לסלולרי שלך אין תקומה, תמכור אותו.

פורסם

שאלתי את הראש צוות שלי בעבודה, יש לו s21fe כבר שנה, מטעין במטענים מכל הבא ליד, לא נתקל בבעיות טעינה

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, Igalz כתב:

שאלתי את הראש צוות שלי בעבודה, יש לו s21fe כבר שנה, מטעין במטענים מכל הבא ליד, לא נתקל בבעיות טעינה

זה אחד מתוך 258 מיליון מכשירי סמסונג שנמכרו. זה לא מייצג! 

• מצחיק 1

פורסם

QC זה תקן של קוואלקום, וגרסאות 2 ו-3 שלו הן מאמצע העשור הקודם. האקסינוס לא מדבר איתן.

אם המכשיר שלך הגיע בלי מטען קנה מטען מקורי של סמסונג (הטוב ביותר), או מטען תומך PD, תמצא מבחר עצום בעליאקספרס, כולל ממותגים סיניים מוכרים כמו יוגרין ואנקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...