Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את הטבליות הקטנות ששמים במיכל שכביכול אמורים לחסוך בדלק?

חבר לא הקשיב לעצתי וקנה והשתמש בהם.

יש לו רכב מאזדה 323 שנת 99, הרכב מושקע באלפי שקלים, כל רכיבי המנוע כמעט ומקוריים והושקע עליהם הרבה מאוד כסף, רכב שמור להפליא.

יום אחד באחת החנויות הציאו לו לקנות את הכדורים האלו, 20 כדורים ב150 שקל והבטיחו לו שזה ישפר משמעותית את צריכת הדלק.

20 דקות אחרי ששם את הכדור הראשון הרכב התחיל לגמגם, מרב בהלה הלך לחנות שקנה שם את הכדורים ונאמר לו על המצב שזה פשוט מנקה את כל הבוצה במערכת הדלק ושזה תקין לחלוטין, חבר שלי בכל זאת לא שמע לי וקיבל יותר התלהבות כששמע שהכדורים כביכול "עובדים".

אחרי הכדור השלישי שהוכנס אחרי בערך שבוע (כשבכל השבוע הרכב גימגם ונסע לא טוב), הרכב נכבה וסירב להניע, בנסיעה למוסך ישר עלו על משאבת דלק הרוסה (שהייתה מקורית בת חצי שנה), עוד כמה רכיבים שקשורים למערכת הדלק נהרסו ויש חשד לכשל במנוע.

ראו כי הוזהרתם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא יצליח להוכיח שקיים קשר ישיר בין הרס החלקים לכדורי ה"פלא" הוא יכול לתבוע את המוסך ולתקן את האוטו על חשבונם.

למרות שהקייס קצת בעייתי עדיין שווה לדבר עם עו"ד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חבל שמלכתחילה יש אנשים שנופלים בפח הזה ואין להם נורות אדומות שמזהירות אותם מחרטות כאלה שלא רק לא מועילות אלא אף גורמות לנזק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא צויין סוג הכדורים - יש כמה סוגים שמסתובבים בשוק, בעיקר בשיטת הפירמידה.

אני כבר שנה וחצי משתמש התוסף נוזלי לדיזל ,MPG BOOST (זהה לכדורים MPG CAP) מחברת FFI.

צריכת דלק זה לא חוסך במיוחד, אבל אצלי הוריד את רמת הפליטה וברכב הקודם עזר לבעית קרטועיים בהילוך ראשון.

המנוע עובד יותר שקט .

יש לי כמה חברים שמשתמשים גם בכדורים, לאף אחד לא היו שום תקלות שאפשר לייחס לכדורים האלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פעם שהייתי עובד בסופר המנהל שלי אמר לי "אנשים קונים הכל, שים להם קקי בזכוכית מקושטת והם יקנו" , מיום ליום אני מבין כמה הוא צודק, וסליחה על הביטוי.

פורסם
אם הוא יצליח להוכיח שקיים קשר ישיר בין הרס החלקים לכדורי ה"פלא" הוא יכול לתבוע את המוסך ולתקן את האוטו על חשבונם.

למרות שהקייס קצת בעייתי עדיין שווה לדבר עם עו"ד.

לתבוע את המוסך? על מה בדיוק?

המוסך הוא לא זה שמכר לו את הכדורים.

ולפותח השרשור: יעזור אם תציין במדויק את שם המוצר או אפילו תצרף תמונה שלו אם יש לך אפשרות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
"אנשים קונים הכל, שים להם קקי בזכוכית מקושטת והם יקנו" , מיום ליום אני מבין כמה הוא צודק, וסליחה על הביטוי.

היפנים אאל"ט עברו פאזה של קקי מוזהב, יענו היו אוכלים עלי זהב כדי שינצנץ להם באסלה, ועדיין גם ניתן לקנות "GOLDEN POO".

צר לי על חברך, פעם הבאה תראה לו את השירשורים פה בפורום, ותזכיר לו את התפילה "זבינאמו ענבים- רק דברים טובים, זבינאמו תות-יש בחנות, זבינאמו אתרוג- גוג ומגוג, וזבינאמו הדס-הכל נהרס".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חבר לא הקשיב לעצתי וקנה והשתמש בהם.

ראו כי הוזהרתם.

אכן, יש כל מיני כדורים שאפשר ליטול, שגורמים לך לשמוע קולות.:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לתבוע את המוסך? על מה בדיוק?

המוסך הוא לא זה שמכר לו את הכדורים.

ולפותח השרשור: יעזור אם תציין במדויק את שם המוצר או אפילו תצרף תמונה שלו אם יש לך אפשרות.

צודק ב100%, עשיתי לעצמי השלמת פערים והחלטתי שמכרו לו את הכדורים במוסך.

הוא יכול לתבוע את החנות ולהעזר במוסך לחוות דעת ממוחה בבית משפט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...