Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שאחרי שקראתי את כל השירשור לא נותרו מילים להוסיף...

אני בטוח שתמצא שימוש לארגז האחורי......מעניין כמה אופנועים תוכל להעמיס שם..

אל תשכח בנוסף לרישיו ג' רצוי גם בעלות / שותפות בתחנת דלק .

אני מקווה שמרוב התלהבות לא תשכח בטעות ש-

1. אין ברקסים

2. אין טסט

3.אין רישיון מתאים

4.אין ברקסים

5.איו ברקסים

אפרופו ברקסים....הפיאט מחכה לך (-:

פיאט 128 SL קופה

פורסם

לפי מספרי הרישוי המשאית הזאת לא עברה טסט לפחות משנת 1989 כי בשנת 90 החליפו כבר את הלוחיות

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

זה לא משנה- "אספנות", שכחת?

אבי, המלצה חמה- אם אתה מתכוון לעלות על הגרר בנסיעה- תבקש, שיתנו לך "בטחון" עם הכננת במקביל- אתה לא רוצה שההילוך יקפוץ לך באמצע, או המנוע ייתכבה- ואתה בלי בלמים לעצור את ההתדרדות לאחורה!:evil: (מניסיון- רק שלי היה מאקסי, שהספקתי למשוך, אחרת לא רוצה לחשוב אפילו...).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עמדה 19 שנה ללא שום תזוזה

המשאית נוסעת ויצאה מבין העצים בכוחות עצמה.

כל הכבוד, פשוט כל הכבוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פשוט גדול.

רעיון לא מחייב: תוריד את המחסן שמאחורי הכבינה . עשה ארגז טקסס יפה.

המון בהצלחה

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

שתי דקות (שבוע?) אני לא מציץ בפורום ותראו מה קורה!!!

כל הכבוד אבי, אני מסיר בפניך את הכובע שאין לי - על הרצון ודבקות במטרה, על הסבלנות המכונאית וההשקעה (שרק מתחילה).

אכן הגיע הזמן שמישהו ישים יד על D300 - אלו היו מאוד נפוצות כאן בשנות השישים והשבעים, והדגם הזה הוא מהיותר יפים בסדרה.

מאחל לך הצלחה עם כל הלב, ומזמין אותך, עם השרשור המרתק ומחמם הלב הזה לשרשור המשאיות כאן בקארספורום ("משאיות, משאיות...")!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אוף.

אני לא יכול לשלא לקבל "קוצים" כשאני קורא את השרשור הזה.

ישר אני מקבל הרגשה שאני פשוט חייב לשבת בקבינה הזו בעצמי !

פשוט מרגש והדרך שבה אתה בונה יפה את הסיפור ועוצר בנקודות המותחות !

אני לא יכול כבר !!!

פורסם
אוף.

אני לא יכול לשלא לקבל "קוצים" כשאני קורא את השרשור הזה.

ישר אני מקבל הרגשה שאני פשוט חייב לשבת בקבינה הזו בעצמי !

פשוט מרגש והדרך שבה אתה בונה יפה את הסיפור ועוצר בנקודות המותחות !

אני לא יכול כבר !!!

אני לא מכיר אותך(או שכן).

יש לך קוצים כמו שלי יש.

מבטיח לך ישיבה בקבינה בקרוב.

אבי

פורסם

אני חושב על היהודי המבוגר הזה, ש"שמר" על המשאית כל ימיו, ואני מקווה העביר אותך אליך אבי, ברצון (ללא קשר לתמורה) - לפי הבנתי לאנשים האלה, הבודדים והספורים שבזכותם אנחנו יכולים למצוא מדי פעם פנינים יקרות ערך ב ש ל מ ו ת ן, מגיע להם גם חברות כבוד במועדון החמש, וגם איזכור מתמשך לכל אורך ימי חיי המשאית.

מה דעתכם?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...