Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק כבר זמן רב את הנושא ברמות תקציב שונות.

הגעתי למסקנה שברמת השימוש שלי אין הצדקה לתקציב גדול יותר.

הצרכים:

1. נסיעה של כ- 20 דק' ביום לכל כיוון (לפעמים פעמיים ביום - ממוצע של שעה ביום במצטבר) בכבישים פתוחים (כבישי הצפון) .

2. 4-5 דלתות - חובה.

3. 99% מהזמן נוסע לבד.

התקציב הוא 20K אבל יכול להיות גם קצת יותר או קצת פחות.

היות ואלפא עושה לי משהו בלב, חשבתי על אלפא 146 שנת 96-97.

על מנת שיתמזג גם טוב בתקציב המשפחה חשבתי על הדגם הסולידי של 1.6 ליטר

כמובן שחשוב ליפול על אחת במצב יותר ממצויין ויש לי סבלנות לחפש.

כל ההתעסקות עם אלפא והסטיגמות ידועות לי ואני מוכן לקחת על עצמי את ההרפתקאה אבל אני בכל זאת מבקש קצת חוות דעת נוספת ואולי גם המלצות אחרות.

כרגע אני נוהג על לאנסר 2006 ולפני כן על לאנטיס כך שאני ממש מחפש חווית נהיגה אחרת.

תודה

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

חפש ZX/306 ידנית, עם מנוע 1.6/1.8.

מבחינת התנהגות אלו מכוניות מעולות. ביצועים, מהניסיון שלי עם מנוע ה-1.8, טובים. אלפא, אם תמצא, סביר להניח שתהיה שחוטה, כי התדמית מושכת מתעללים. ZX/306 יש יותר מבחר וסיכוי למצוא רכב שמור. הן גם לא נופלות מהאלפא בכל הקשור לניהוג/התנהגות, אפילו עולות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתקציב הזה גם אני הייתי פוזל לכיוון האיטלקיה.

קשה למצוא אחת במצב טוב אבל זה בהחלט שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קיבלתי כמה הצעות בה"פ מחברי הפורום לגבי ZX.

האמת שיש לי שכן שקנה ZX 2.0 שנת 96 ידנית סתם כי היה צריך עוד רכב לעבודה ליומיום. נראית נורא מבחינה חיצונית, אבל עדיין אני מקנה בו כל בוקר.

אני בהחלט אוהב את הרכב ואת המותג סיטרואן בכלל מפני שהרכב הראשון שלי היה סיטרואן PALAS שנת 79 ידנית שאחותי הרסה לי בתאונה ולאחר מכן היתה לי גם BX באיזשהו שלב - אבל אם להודות בעובדות ה- ZX הוא רכב קצת מכוער.

האם ה- ZX מכילה את כל המנגנונים ההידראולים האופיינים ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
הצעה נוספת: רובר 216.

לגבי יתרונות וחסרונות בצע חיפוש בפורום על רובר.

רעיון נחמד. סבא של אשתי מחזיק אחת כזו יד ראשונה. אני מניח שהוא בקרוב יפסיק לנהוג. אין לו אפילו 100,000

כל היום מכוסה, ואני מניח שמעולם לא עבר את ה- 4000 סל"ד.

אבל אין סבלנות לחכות.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
האם ה- ZX מכילה את כל המנגנונים ההידראולים האופיינים ?

לא.

ה-ZX דומה מאוד מכנית לפיז'ו 306 ואין בה שום דבר "סיטרואני" קלאסי, לא מכנית ולא מבחינת מוזרויות בתא הנוסעים (ובכלל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא.

ה-ZX דומה מאוד מכנית לפיז'ו 306 ואין בה שום דבר "סיטרואני" קלאסי, לא מכנית ולא מבחינת מוזרויות בתא הנוסעים (ובכלל).

אבל יש לה מנגנון היגוי אחורי כמו ל- 306.

אבל גם אני מצטרף להמלצה על הקסארה המתקדמת יותר, למרות שצליל המנוע של אלפא נשמע יותר טוב...

• תוכן חדש...