Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ווק. המוכרת אמרה שאינו מברזל, לדעתי הוא כן מברזל וגם ראיתי בנקודה אחת על קצוות הווק חלודה מקומית.

כיצד אוכל להוריד חלודה זו - כמ"מ עד שניים גודל.

הצבע שלו אינו שחור כי אם מבריק מתכתי והוא מצוייד בשתי ידיות אחת מכל צד.

בעקרון הבנתי כי עליי לחממו לפני הבישול ולפני השמן ולהשתמש במעט שמן כפי כמות האוכל המבושל.

האם עליי לשמן הווק בסיום הבישול?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בגדול ווק לא שוטפים, את הצבע השחור הוא מקבל מהשמן השרוף שנשמר עליו

אבל אתה לא מבשל בו כל שעה לכן בגמר הבישול שטוף אותו במים ללא סבון

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לא יודע אם בשימוש ביתי יש יתרון פרט לכמות שהוא יכול להכיל, ולזה שהוא יחסית דק מסירים\מחבתות אחרים וכך כנראה מגיע לטמפ' יותר גבוהה.

פורסם

לפני כמה שנים קניתי ווק איכותי , אבל לא מצאתי אותו כנוח או יעיל במיוחד.

הווק נותן טעם מיוחד לאוכל כי הוא מגיע לטמפ' גבוהות ומקרמל את הרטבים, אבל קשה להגיע לטמפ' גבוהות עם גז ביתי (אלא אם עובדים בכמויות קטנות של אוכל).

-

פורסם
לא יודע אם בשימוש ביתי יש יתרון פרט לכמות שהוא יכול להכיל, ולזה שהוא יחסית דק מסירים\מחבתות אחרים וכך כנראה מגיע לטמפ' יותר גבוהה.

הווקים הדקיקים והגמישים שנמכרים בחנויות הם לא ממש טובים. נכון זה מתחמם מהר, אבל זה לא אוגר את החום כמו שצריך ולכן נעלם כל הרעיון.

זה בדיוק כמו ההבדל בין פלטה מברזל עבה יצוק לבין פלטה דקיקה מצופה בטלפון. כמה שזה יותר דק האוכל שלך יותר קרוב ללהבה מה שמביא לחריכה במקום בישול וצליה. אני רואה את זה אצלי בבית עם סיר בעובי של נייר שפשוט שורף את התחתית של האורז באופן קבוע בניגוד לסיר נורמלי שמשאיר תחתית זהה כמו כל שאר האורז שבסיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
. כמה שזה יותר דק האוכל שלך יותר קרוב ללהבה מה שמביא לחריכה במקום בישול וצליה. אני רואה את זה אצלי בבית עם סיר בעובי של נייר שפשוט שורף את התחתית של האורז באופן קבוע בניגוד לסיר נורמלי שמשאיר תחתית זהה כמו כל שאר האורז שבסיר.

אתה צודק בהחלט-סיר עם תחתית דקה לא מעביר את החום בצורה טובה ולכן אתה מקבל חריכה.

(אחרי כמה תבשילים לא מוצלחים, הבנתי שסיר איכותי הוא חשוב ועדיף לקנות סיר בודד (אבל איכותי) במקום 3 סירים פשוטים עם תחתית דקה.

-

פורסם

זה לא רק העובי של התחתית אלא העובי של הסיר כולו.

ככל שהוא יותר עבה הוא ישמור על חום אחיד יותר.

קיבלתי מתנה לחגים שישית סירי זבל שעפו לפח אחרי הבישול הראשון. התחתית נשרפה והאוכל למעלה נשאר כמעט קר.

פורסם

כנ"ל גם ווק.

ההורים שלי קנו לי לא ממזמן ווק איכותי - וזה פשוט תענוג לבשל איתו.

עם שמן - אני כמעט ולא מבשל , ולהכין מוקפץ עם ירקות ונודלס זה קל , מאוד טעים ומהיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...