Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

G.M.C. ספארי קצר עד 20-25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להשיג?האם משתלם בכלל?מה צריכת הדלק האמיתית שלו בעיר ומחוצה לה?כי שמעתי על 1/5 זה הגיוני?

אם יש הצעות טובות יותר אששמח לשמוע,במגבלת התקציב כמובן

הרכב הוא לאדם שצריך את הרכב גם לבית וגם לעבודה,ולכן הוא צריך להיות בעל מקום רב לאחסון ועם זאת להיות נעים לנסיעות משפחתיות בעיר ומחוץ לעיר ושנראה סביר(לא כמו רכב עבודה)

הרכב חייב להיות אוטו'

תודה רבה מראש

פורסם

היו לי שלוש כאלה לפני 15-18 שנה. וכולן רכשתי חדשות. לכן אולי לא מייצג את המצב היום

בכל אופן צריכת דלק הייתה 7-8 ק"מ לליטר

מבחינת תמורה לשקל מעולות גם נוחות וגם בעלות אפשרות טעינה או הסעת 8 נוסעים בגודל חיצוני ממש לא גדול

אם היה ל GM שכל והיו שמים לה מנוע דיזל . לדעתי הייתה שמה בכיס את כל הברלינגו / קנגו ודומיהן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבנתי..

יש רכבים מומלצים אחרים?איך הספארי בהשוואה לmpv?

מבחינת דלק,טיפולים,אמינות ובכלל?על מה היית ממליץ ולמה?

פורסם

הייתה לי ספארי לפני כמה שנים, מטופלת ומיוחדת מאד מאד.

תתכונן לצריכת דלק שערוריתית, לא פחות ולא יותר! 1/5 זה בהחלט בגדר הסביר. קח בחשבון שמדובר על מנועי 4.3 ל'

שהדבר האחרון שעניין אותם הוא צריכת דלק.

טיפולים שוטפים ואם יש צורך אז גם טיפול בתקלות רציניות אינו זול כלל כי במקרים רבים צריך לעבוד מתוך האוטו ולא מהמכסה מנוע שהוא קטן מאד (לדוגמא אצלי היו צריכים לפרק כסאות נהג ונוסע על מנת לבצע ראש מנוע).

האוטו מאד קופצני כאשר הוא ריק עם נהג, או נהג ונוסע בלבד.

לי היתה שנת 93 , אני מאמין שכל האחרות הן דומות. אם אתה לא רוצה אך ורק ספארי, אני הייתי מחפש גם מאזדה MPV

בתקציבך שנת 95-96 (כמו הספארי) גם היא יחסית מפוארת ועם מנוע V6. לחילופין גם טויוטה פריוויה באה בחשבון אם כי יותר נדירה להשגה ויותר ישנה וגם מנוע 2 ל' רגיל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הייתה לי ספארי לפני כמה שנים, מטופלת ומיוחדת מאד מאד.

תתכונן לצריכת דלק שערוריתית, לא פחות ולא יותר! 1/5 זה בהחלט בגדר הסביר. קח בחשבון שמדובר על מנועי 4.3 ל'

שהדבר האחרון שעניין אותם הוא צריכת דלק.

טיפולים שוטפים ואם יש צורך אז גם טיפול בתקלות רציניות אינו זול כלל כי במקרים רבים צריך לעבוד מתוך האוטו ולא מהמכסה מנוע שהוא קטן מאד (לדוגמא אצלי היו צריכים לפרק כסאות נהג ונוסע על מנת לבצע ראש מנוע).

האוטו מאד קופצני כאשר הוא ריק עם נהג, או נהג ונוסע בלבד.

לי היתה שנת 93 , אני מאמין שכל האחרות הן דומות. אם אתה לא רוצה אך ורק ספארי, אני הייתי מחפש גם מאזדה MPV

בתקציבך שנת 95-96 (כמו הספארי) גם היא יחסית מפוארת ועם מנוע V6. לחילופין גם טויוטה פריוויה באה בחשבון אם כי יותר נדירה להשגה ויותר ישנה וגם מנוע 2 ל' רגיל.

חוץ מצריכת דלק פחות שערוריתית,מה היתרונות של הMPV על הספארי?

כמה באמת המזדה עושה? 1/6-7 במשולב?

עדיף MPV שנת 95 על ספארי שנת 98?(הכי גבוה שנכנס בתקציב)

פורסם
נוחות וגם בעלות אפשרות טעינה או הסעת 8 נוסעים בגודל חיצוני ממש לא גדול

אם היה ל GM שכל והיו שמים לה מנוע דיזל . לדעתי הייתה שמה בכיס את כל הברלינגו / קנגו ודומיהן

אכן יש מקום רב ברכב. אני זוכר איך לאבא של חבר היה רכב כזה והוא היה סוחב טוב. הרכב מאוד נוח.

הספארי לא אמורה להתחרות נגד הברלינגו/קנגו ודמותיהן... היא אמורה להתחרות נגד רכבים בסגנון הג'אמפי (אם לקחת רכב מסיטרואן).

פורסם

האם עדיף MPV שנת 95 על ספארי שנת 98?(הכי גבוה שנכנס בתקציב)

מה היתרונות של הMPV על ספארי חוץ מצריכת הדלק?

וכמה באמת המזדה עושה? 1/6-7 במשולב?

פורסם

אבקש את עזרכתם:

אתמול ראינו mpv שנת 95 עם 180k ק"מ נראית חיצונית ממש שמורה וטובה,היום אנחנו הולכים לבדיקה.

האם יש ממה להירתע מהק"מ?עד כמה ק"מ רכב כזה ששמרו עליו וטיפלו בו יכול להחזיק עד שהמנוע מת?

יש דגש דברים מיוחדים לבדוק בדגם הזה?

• תוכן חדש...