Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,לפני מספר ימים החלפתי אורות חניה בפנסים הקדמיים,שמתי לב שירד גשם והיום ששטפתי את הרכב שיש אדים בפנסים מקדימה,בדקתי יותר מפעם אחת אם המיכסים סגורים ואטומים ואכן הכל תקין.

מה יכולה להיות עוד סיבה לכך? או שזה בסדר,פשוט לא זוכר גשם שעבר אם היה או לא.

הרכב הוא איביזה 07.ראיתי שיש עוד הודעה בנושא אולם שאלתי היא ספציפית לרכב שלי ומה יכולה להיות הסיבה או שוב זה נורמאלי? לא נראה לי פשוט שזה אמור להיות

בתודה לעוזרים,בן.

Got To love It

פורסם

עקוב אחרי השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183789

ואם אתה אומר שבדקת שהפנס אטום מכל הכיוונים, נסה אולי לבדוק היכן שנכנסת הנורה עצמה לתוך הפנס.

יכול להיות ששם ישנה כניסת מים לתוך הפנס.

ירון מאיר

פורסם

ראיתי את השרשור,לבחור יש חור.

לי אין כלום,החלפתי אורות חניה , בדקתי את האטימות של הפנסים איפה שהמיכסים של הנורות,גם חניה גם דרך+מעבר.

אם מישהו מכיר את הרכב וחושב שיש עוד מקום שיש לבדוק אני אשמח לדעת או איך יש דרך לדעת מאיפה נכנס המים.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

חשבתי על רעיון

לקחת בלון לחתוך את התחתית שלו (זטומרת חור מכל צד)

לחבר צד אחד לחבר צד אחד לפתח המנורה בפנס באמצעות סילוטף או משהו שיחזיק את זה אטום בפנסי לחץ(כמובן להוציא את המנורה) ואז אם לחץ אוויר מהצד השני למלות אוויר עד שהבלון עצמו יתנפח,להוציא הת צינורת מלוי האוויר ולהחזיק את צידו השני של הבלון(שישאר מנופח ולא יברח אוויר כמובן)

אם הבלון מתרוקן זה סימן שיש חור

ואם הפנס כן אטום ,אז כנראה שניכנסו לך מים מתי שהו וכעת אתה צריך להוציא אותם (אין לי מושג איך חוץ מפתיחת הבקלית או אולי עם פן מהחור של המנורה)

מקווה שעזרתי,זאת סתם שיטה שעלתה לי בראש,אני יודע שיש פנסים שיש בהם חורים מהחברה ככה שפה העצה שלי כבר לא תעזור,או שתסתום אותם עם פלסטלינה רק בשביל הנסוי

פורסם

הרכב באחריות?

מים לא יחדרו מהחלפת נורה, אני מאמין שאתה לא טיפטפת מים פנימה נכון?

כבר ראיתי שני איביזות/קורדובה שהיה להם מים והחליפו להם פנסים ראשיים

לך לסוכנות, קצת צעקות .... ויחליפו לך מניסיון.

פורסם

מן הסתם אני לא רוצה לגרום לעצמי נזק!

איביזות חדשות? או יותר ישנות?

קצת בעיה שאתה כל השבוע בצבא,נראה לי מחר בבוקר אני ילך ובאמת יצעק קצת

Got To love It

פורסם

העניין היחיד שמדאיג אותי הוא,הם יגידו לי "החלפת נורות" בעיה שלך ואם אתה רוצה פנסים חדשים אתה צריך לשלם".

במקרה כזה אין לי כל כך מה להגיד להם.

Got To love It

פורסם

מה קשור?

החלפת נורות זה משהו שבעל רכב אמור וצריך לעשות.

לא על כל שטות רצים למוסך. אם היה אסור לו להחליף נורות לא היה רשום לו בספר רכב איך לעשות את זה , אלא לגשת למוסך.

יש גבול לכל תעלול (גם לצ'מפיון....שיחנקו)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה אומר שהם לא יכולים להשתמש בדבר כתרוץ?

אני יגש מחר על הבוקר ויגיד להם על הדבר,נראה מה הפיתרון שלהם אם הם אומרים שאין מה לעשות אני נכנס למנהל ומתחיל לצעוק,לא אכפת לי העיקר שיפתרו את זה ומהר כי עוד כמה גשמים ויהיה לי ארוע רציני.

תודה!

Got To love It

פורסם

בטח שזה לא תירוץ.

מה יהיה הדבר הבא? כניסה למוסך בשביל למלא מים בוישרים?

תיכנס אליהם, ואז תכנס באמאמא שלהם. שמת את מיטב כספך על רכב חדש , מגיעה לך התמורה המלאה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אחריות כן,אבל פנסים חדשים זה עסק לא זול המוסך בטוח ינסה להתנער מאחריות ולהאשים אותי שאני לא סגרתי טוב את המכסים אחרי שהחלפתי נורות.

נקווה שיהיה בסדר,מחר נסע למוסך,כבר נמאס לי מכל הביקורים האלה ומהבעיות שהאוטו עושה.

Got To love It

פורסם

תן להם לדאוג למחיר. הם מחליפים גם גיר כשצריך במסגרת האחריות.

אל תזכיר שהחלפת נורות. בדו שהכל סגור ובמקום כמו שצריך וסע אליהם.

בכלל, אני בספק רב אם נכנסו מים מבית הנורה , אחרת זה היה עושה קצר/שורף מנורה או פיוז, משהו שהיית מרגיש בו.

• תוכן חדש...