Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לא מבין גדול באודיו אבל יש לי יש מינימלי.

ויש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לאתר.!

כפי שרשמתי כשהמנוע מותע איכות הקול נפגעת בוויליום גבוהה.

ושהמנוע לא מותנע כלומר שאני על סוויץ אני מגביר ואין רעשים (אני קורא לרעשים פליצות ככה זה נשמע לי).

המערכת היא פילוט אפילו לא MP3 משו פשוט ביותר רמקוים של פיונר 100 W 4 אום 4 אינצ'.

מערכת פשוטה לשמיעה ליום ליום לא מפוצצת.

אז רציתי לדעת אם תוכלו לאתר לי את הבעיה למרות שזה קשה מול המחשב כי אני ממש לא רוצה ללכת למתקין שיקח לי כסף על חיבור חוט רופף.

תודה :-) טהר

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

טהר, אם זה זמזומים אולי זה רעשי אלטרנטור

אם זה כמו פיקים כאלו מוזרים באמצע השיר, זה מהרדיו עצמו, כמו קפיצה בדיסק, ידוע בכל המכשירים הסינים שמתיישנים, נסה לבצע ניקוי עינית בעזרת דיסק ניקוי, אצלי זה עוזר (מנקה כל שבוע)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה לא קשור אם זה תומך MP3 או לא ..

לי יש רדיו דיסק Kenwood kdc2020 שזה אולי הרדיו דיסק הכי ענתיקה שיש לקנווד ותאמין לי אני מעדיף אותו מאשר את הדולפינים בלי בעיות מכשיר פשוט קל לתפעול מה אני צריך יותר.

לגבי הבעיה שלך ..

ככל הנראה יש לך איזשהו כבל רופף ברכב אשר ולא מחובר אשר כמו שנראה לי הוא פועל כשהרכב מותנע והוא נוגע באיזשהו כבל שמחוברלרדיו וגורם לרעשים האלה..

אז מה שתעשה זה תוציא את הרדיו מהמקום תראה איזה כבלים יש רופפים תכסה אותם בדבק ה(? איך קוראים לו השחור?) וזהו ותבדוק לכל אורך הרכב אם יש כבלים רופפים ותכסה אותם ואז תחזיר תשובה.

פורסם

או כאשר האוטו מונע

המערכת משדרת יותר הספק לרמקולים והם פשוט לא עומדים בזה

כמובן שהאוטו מונע האלטרנטור מספק 14.4

לעומת 12V שהאוטו מכובה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם תהיה מחר במפגש צפון בנשר (תל חנן) אוכל לשמוע ולומר לך מה בדיוק הבעיה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
או כאשר האוטו מונע

המערכת משדרת יותר הספק לרמקולים והם פשוט לא עומדים בזה

כמובן שהאוטו מונע האלטרנטור מספק 14.4

לעומת 12V שהאוטו מכובה

אתה טועה..

כאשר הרמקולים מחוברים לרדיו דיסק הם מקבלים את ההספק שהוא מוציא שלרוב הוא 22 WRMS וזה לא משתנה כלל וכלל לא כאשר האוטו מונע ולא כאשר הוא לא מונע.

ההספק שניתן לרמקולים נשאר אותו הספק

קשר חשמלי לעיוות רמקולים וקבלת יותר כוח לרמקולים לא יהיה .

פורסם
אתה טועה..

כאשר הרמקולים מחוברים לרדיו דיסק הם מקבלים את ההספק שהוא מוציא שלרוב הוא 22 WRMS וזה לא משתנה כלל וכלל לא כאשר האוטו מונע ולא כאשר הוא לא מונע.

ההספק שניתן לרמקולים נשאר אותו הספק

קשר חשמלי לעיוות רמקולים וקבלת יותר כוח לרמקולים לא יהיה .

לא, אתה טועה.

כל מערכת החשמל "מתחזקת" ברגע שהרכב מונע= משולב האלטרנטור בפעולה.

לרוב זה יהיה 14.4V.

הכי בולט זה יהיה מערכת האורות של הרכב, שמגיבה באופן חזק יותר אפילו שהרכב מונע ומעלים את הסל"ד.

אז חוזק האורות ישתנה עוד יותר אם מדובר על השוואה בין מנוע דומם(12V) מול מנוע מונע (14.4V).

כבל ה+ של הHU גם הוא מוזן ע"י מערכת החשמל של הרכב באופן עקרוני משתנה לו עוצמת ה+ בין 12V ל14.4V כמו כל רכיב.

בגדול זו אמורה להיות הבעיה, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

under construction..

• תוכן חדש...