Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מספיק עם תאוריות הקונספירציה?

לפי השיער הוא יכול להיות לא פחות משמשון הגיבור. אל תשוו אותו לצ'אק נוריס :wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש רק פתרון אחד לעתידה של מדינת ישראל :

אורן זריף יביא שלום: הממשלה צריכה אותי אנרגטית.

למה נראה לי שהוא יהיה יותר יעיל למדינה ולעם מאלה שכבר יושבים בכנסת, ואלה שרצים לכנסת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שהיום היתה הפעם הראשונה שראיתי את השרשור הזה, כמו גם הפעם הראשונה שבה נכנסתי לאתר של אורן זריף.

על כל פנים, לגבי המקרה הזה: http://www.orenzarif.co.il/?CategoryID=160&ArticleID=132

לפני משהו כמו שנתיים, אולי טיפה פחות, יצא לי להיפגש באופן אישי עם הדר' קינן הזה במסגרת העבודה. אינני יודע עד כמה הדברים שכתובים באתר הם אכן ציטוט מדויק של דבריו, אבל לפחות אני יכול לומר שהאיש הוא אמיתי לחלוטין ואכן עוסק ברפואה אורטופדית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אבל האם הוא יכול כמו צ'אק נוריס, לעצור בידיים חשופות מסור שרשרת ???

רק פרמיטיבים משתמשים בכח הידיים, הילרים משתמשים בכח המחשבה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

אלעד, בזמנו ראיתי איזו כתבה ששאלו רופאים ופרופסורים שמופיעים באתר של מר זריף "איך דמות מכובדת כמוך מאשרת את כוחותיו של זריף?".

הם השיבו שהוא סתם ככה קפץ עליהם, הצתלם, ברח ןאז כתב שטויות באתר שלו ליד התמונה המדוברת.

אני מקווה שהוא יעזור לי למצוא gti mkv 06 עם dsg.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בזמנו, היו לי שתי משאלות. אחת , לבקר באיטליה בקוליסאום.

שתיים, לראות קרב כמו שצריך בין לוחמים ברמה, נגיד צק נוריס וברוס לי. בא זריף והגשים לי חלום, חלום כפול.

מישו, תוכל בבקשה לשים קישור לקרב המדהים הזה שאורגן לי על ידי זריף, בבקשה.

פורסם

יש מישהוא שלא מסכים איתי שאורן זריף זה התמונת שער הכי יפה שניתן לשים על מקומון?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תצחקו כמה שאתם רוצים, אבל הבדיחה על חשבוננו.

ראיתי את זריף לפני כשנה, נוהג ביגואר חדשה.

עכשיו, אני לא יודע להסביר את זה, אבל כנראה שהוא יודע לשכנע אנשים.

פורסם

על חשבון אנשים פתאטים שמוכנים לאכול כל לוקש שיקח מהם את הכסף ויגיד להם מה שהם רוצים לשמוע, בטח לא על חשבוני.

אבי

פורסם

העץ הזה קיים משנת 2006 ואורן זריף עדיין עובד על אנשים :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבן אדם פשוט גאון, עם המון אומץ ובלי יותר מדי מצפון. בטח לעצמו הוא חושב בדיוק אותו דבר כמונו: כמה מטומטמים יכולים להיות האנשים שמאמינים לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...