Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נוהג לשלם לחבר'ה האלה 2,000 ש"ח בחודש, בהוראת קבע. הם הבטיחו שכל עוד אמשיך לתרום, אמשיך לנשום, אז אני תורם, ככה רק בשביל שלא יהיה ספק.

על פניו, נראה שזה עובד, אני עדיין נושם.

אתה תורם? אני נשדד על ידם, כלומר מדינת ישראל נשדדת על ידם.

כאשר בפורום מדברים על "מס מהירות" - יש לכל אחד בחירה לנהוג כחוק ולא לשלם מס זה. על מס הכנסה ומע"מ לא יוותרו לך, אבל אותם "צדיקים" שודדים אותם מידי המדינה.

ובגלל מה שנכתב בשרשור מקביל אני חייב להבהיר - אין לי בעיה עם תשלומי מס. יש לי השגות קשות על מה שנעשה בכסף שנגבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר בזריף עסקינן, ממליץ לראות היום בHOT 3 בשעה 22:00 את גולסטאר בכיכובו (כן, בכיכובו!)

ראיתי את שני הפרקים הראשונים והבנאדם פשוט קורע מצחוק (והאמת שעל פניו נראה בחור חביב למדי, לא מאשים אותו לרגע בזה שיש טמבלים שמוכנים לשלם לו על מה שהוא כביכול עושה), אשכרה במשך כל הפרק לא הפסקתי לצחוק מכל קטע שהוא השתתף בו, מומלץ :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו באמת. היית משכנע אנשים מבוגרים חולים להאמין שהשתן שלך ירפא אותם, ומוכר להם אותו ב2700 ש"ח לבקבוק חצי ליטר? כי זה בערך מה שהוא עושה.

לא נחמד ולא בטיח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל, ברור שזה בדיוק כמו כל הרבנים והבאבות למיניהם, זה אותו סוג של עבודת אלילים. אורן זריף קצת יותר מצחיק, זה כל ההבדל.

אבל, פיספסתם נקודה מאוד חשובה, לחלק ניכר מהאנשים זה באמת עוזר. הסיבה כמובן פסיכולוגית נטו, אבל אל תזלזלו בכוחם של הגוף והנפש לרפא את עצמם. הבעיה היא שאם תגידו לאותם אנשים שהוא בעצם לא עושה כלום, והם עוזרים לעצמם - זה לא היה עובד. אז לי זה לא היה עוזר, לרוב האנשים האינטליגנטיים זה לא היה עוזר, אבל למי שמאמין בזה, זה בהחלט יכול לעזור.

אם אנשים מצאו דרך גם להרוויח מזה כסף, אז שיהיה להם בכיף. זה באמת עוזר, לא משנה מה הסיבה.. בדיוק כמו שקונים כדורים נגד כאבים זהים לאחרים, אבל יקרים ונחשבים יותר. הם עוזרים יותר, רק בגלל ששילמנו עליהם יותר ואנחנו חושבים שהם טובים יותר. מי יכול לבוא אל היצרניות בטענות על המחיר?

פורסם

אשכרה הפורום מלא באנשים עויינים וחסרי אמונה - רק לידיעתכם אורן זריף מצא גז, מילא את הכינרת, הוריד את מחיר הקוטג' ואפילו ניצח את שפעת החזירים (כמעט).

רק כאן, אנשים מקנאים ולא יודעים להעריך את הזכות לחיות בתקופתו של גדול הדור - אורן זריף... :-P

לא ככה?

* למתקשים - זה נכתב בציניות, לא להתנפל. :wink:

פורסם

בציניות??? :shock:

אני לא מאמין,עד שחשבתי שסוף סוף מצאתי לי כאן בפורום מישהוא מבין עניין.

אתם עוד תכעיסו את אורן זריף והוא יביא מכה קשה על כולנו.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

קבלתי אנרגיות שליליות מהמקום הזה.

עמוס, נו השרת שלכם, היה קצת חולה. נתתי לו חצי ליטר שתן. הלך עמוס.

אל תתעסקו.

ביי

.....

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...