רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
הדירוג האירופי לצמיגים 1 2
מאת שאלה- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם. האם ידוע למישהו על אתר שבו אפשר להשוות את הדירוגים בתקן האירופי עבור צמיגים שאני מתלבט לגביהם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
את המיקרה קניתי מאדם קרוב, כאשר על מד האוץ 9k ק״מ, יד ראשונה, מטופלת ושמורה כחדשה. הקנייה הייתה הזדמנות, עקב חידוש של הבעלים הקודם, והיא נרכשה בסכום של 35k. נכון - מציאה. אז עברנו חודש פחות או יותר, וזה מה שיש לי לומר עליה. נתחיל מהחיצוניות, המכונית נאה. עוד מכונית קטנה ויפנית, לא משהו מעבר. נעבור לפנימיות, שוב פעם, אין משהו מיוחד, מגניב, שימושי. המכונית די מאובזרת, יש לה מערכת עם דיבורית ושלל המולטימדיות, יש לה חימום מושבים, מראות חשמל, שתי חלונות חשמל. שוב פעם. כרגיל. מבחינת אמינות אני לא יודע מה לומר, הרכב אצלי כחודש, כן מגלה אמינות טובה. מה יהיה בעתיד? ימים יגידו. יש שתי נקודות בולטות ברכב. מי שיחשוב עליו כאופציה …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שאנחנו מחפשים להחליף את הפוקוס הישנה של ההורים שלי. אומנם היא עדיין נוסעת יפה, ואני בטוח שהיא תגיע גם ל300 אלף (כרגע 200) אם יטפלו בה, אבל אוטו ישן זה אוטו ישן, ואתה לא יודע מה יכול מחר להתחרבן בו. אמא שלי גם כרגע נכה 100 אחוז (לא משנה כרגע למה), ולא יכולה להתנייד בתחבורה ציבורית, אז היא חייבת שיהיה לה אוטו זמין. התקציב שהוגדר היה באיזור 50-70 אש"ח. הדרישות - אוטומט (לא רובוטי), משפחתי (למרות שאפשר היה להתגמש לכיוון הסופר מיני), עם תנוחת ישיבה גבוהה (כדי שיהיה קל להיכנס ולצאת), אמין (כי אחרת אין טעם להחליף את הפוקוס), לא צרפתי/גרמני/פיאט/פורד/שברולט (כי כמה שאני מקובע על יפני בגלל המרורים שאכלתי מיורוטראש למינהו, אז אצל הוריי בני 50+ זה פי כמה), וחשוב - …
הודעה אחרונה מאת ARKODrama, -
-
מחר בבוקר אנחנו הולכים לפגוש לראשונה את הדור החדש של סובארו אימפרזה. מאז הושקה לפני בדיוק שנה, הספיקה האימפרזה החדשה לקטוף את תואר רכב השנה ביפן. מה אתם רוצים לדעת על האימפרזה, מה אתם רוצים שנשאל את אנשי היבואנית ומה אתם רוצים שנצלם לכם מההשקה? אחרי האימפרזה, אנחנו קופצים להשקה של סיטרואן C3, אבל על זה בואו נדבר בשרשור שלה. כל הפרטים בכתבה המלאה
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמתי לב שהדולר כבר מתחת ל 3.7 והיורו סביב 3.9. מחירי המשפחתיות כידוע לא זזים מילימטר. האם במצב כזה יכול להשתלם יבוא אישי של רכבים ברמת מחיר רשמי של יבואן של 130-150 אלף ש"ח? האם ריאלי להביא כזה רכב בייבוא אישי ב 100-120 אלף למשל, ז"א בכ-30 אלף ש"ח פחות? אולי אפילו בהפרש מחיר גדול יותר? או שההפרש יהיה בכל זאת זניח? לא מבין בתחום והשאלה הזו סיקרנה אותי.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
כמות הנהגים חסרי סובלנות משעשעת אותי בכל פעם מחדש. הם מבצעים בכביש מהלכים מסוכנים ונואשים רק כדי להרוויח עוד כמה מטרים קדימה. זה תמיד מהלכים חסרי היגיון, עצבים, צפירות, הבהובים עם אורות. זה כולל עקיפות דרך נתיבי פניה, נתיבי השתלבות, חיתוך משאיות ואוטובוסים, עקיפות על מעברי חצייה (גם כאשר אנשים חוצים). אני רואה הרבה מקרים כאלה מידי יום. בשביל מה הם עושים את זה? לרוב הם ימתינו יותר זמן ברמזור אדום הבא ובסוף עוד יסעו לאט. אני לא מצדיק, אבל מבין אם מישהו באמת ממהר ועושה מהלכים רציונליים כדי להגיע מהר יותר ליעד. אבל מה עם כל אלה שנוסעים לאט ילא מרוויחים אפילו שניה מהמהלכים המסוכנים וחסרי כל רציונל? מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 899 צפיות
זה לא סוד שמאזדה לוטשת עיניים לכיוון רכבי פרימיום כמו ב.מ.וו, אודי, מרצדס ולקסוס. בדור האחרון של הרכבים שלה, התחילה מאזדה להעלות הילוך (או שניים) בכל מה שקשור לעיצוב הפנימי והחיצוני. במבחן המצורף מאזדה הזמינה עיתונאי רכב לנהוג ב-CX-5 המחודשת לצד ב.מ.וו X1, אודי Q3, לקסוס NX ומרצדס CLA כדי לקבל פידבק לגבי ההבדלים הנתפסים. מנסיון אישי אני יכול להגיד שהפער באמת מצטמצם, וגם אם מאזדה עדיין לא נחשבת למותג פרימיום, לפחות בעייני היא כבר נתפסת כמותג שמגשר על הפער שבין המותגים העממיים (יונדאי, קיה, טויוטה, וכד') ובין מותגי הפרימיום, קצת כמו פולקסווגן. מעניין לראות כמה זמן, אם בכלל, יקח למאזדה למתג את עצמה מחדש כיצרן פרימיום. בכל מקרה, ביחס לחברה כ"כ קטנה המאמ…
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
בשעה טובה נוחתת בארץ הקודש סוזוקי קרוסאובר לאחר מתיחת פנים ומנוע חדש עם שבלול. http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2733/חדשות/טורבו---סוזוקי-קרוסאובר-המחודש-בישראל
הודעה אחרונה מאת niv_lavi, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חבריי הנהגים שבפורום זה. נתגליתי בהתמהמהות מסויימת, כאשר נכנסתי לכתבה הבאה : https://hwzone.co.il/%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%96%D7%99%D7%98-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D/ מה הצעד הבא שיבוצע על ידי החברה ? דיון נעים.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
האמת שלאחרונה קצת ירדתי על סיאט בהקשר של אבזור בטיחות... אז הנה ההזדמנות שלהם לקבל גם בפרגון! בפרסומים בחו"ל, ראיתי שיש מערכת בשם "Seat Drive Profiles", שמאפשרת בחירה בין 4 סגנונות נהיגה: * Normal * Sport * ECO * Individual (התאמה אישית) שמחתי לראות שזה נכלל גם במפרט של הדגם שמיובא לארץ! (FR בלבד) אבל האמת שלא לגמרי הבנתי מה זה כולל, ועד כמה זה משפיע ת'כלס על הנהיגה.. מהאתר של סיאט בחו"ל (ראו תמונה למטה) אני מבין שזה מתייחס ל"תחושת ההיגוי", "התגובה של דוושת התאוצה", ואפילו הסאונד של המנוע (חשוב מאד!!! במיוחד אם היה לך דייט מוצלח הערב.. ) האם מדובר כאן בהתערבות משמעותית גם בכיול של השלדה? בעבר היה לי דגם ספורטיבי נדיר של וולוו - S60R, גם ש…
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
לפני כמה שבועות ראיתי שרשור נחמד, על רכבים חדשים שהגיעו לארץ לתקינה/לפני השקה בניסיון לחפש אותו שוב, לא הצלחתי למצוא. מישהו מוכן לתת קישור?
הודעה אחרונה מאת Gor, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 62 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
טוב.. ראיתי שאף אחד לא פתח שרשור.. הייתי חייב מגזין רכב יפני פרסם הבוקר תמונות ראשונות של הרכב.. כצפוי המבנה שלו דומה לאמפריזה 5 דלתות החדשה, מוגבהה, ומקושט בשלל חצאיות מסביב - בדיוק כמו הדגם הנוכחי. הרכב מיוצר על בסיס הפלטפורמה הגלובלית החדשה של סובארו שאמורה להיות יותר קשיחה ומודילרית. לצערי הדגם ישווק עם יחידות הנעה משופרות שנלקחו היישר מהמדפים של היצרן. מנוע 1.6 שמספק 114 כ"ס ו 2 ליטר עם 154 כ"ס - שניהם משודכים לתיבה רציפה משופרת.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תיקון סוף סוף למושב הנהג של מאזדה 3 שזז קצת בסיבובים לפעמים?
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
שאלה שעלתה לי, ואולי להרבה. לפי מה אתם מחליטים שהנה - הגיע הזמן להחליף את הרכב? כמובן שיש המון תשובות, כגון התיישנות ובלאי, סיום חוזה בליסינג, סתם לא בא לכם על האוטו, התרחבות משפחה. אני למשל, בדעה של להחזיק רכב לשנים רבות. זאת אומרת לקנות רכב חדש, לשמור עליו, לתחזק אותו ולטפל בו, והוא כבר ישמור עליי מנזקים כלכליים, יסע שנים רבות, ואני לא יהיה בדעה של להחליף אותו. ושאני אומר שנים רבות, מבחינתי גם 10/15 שנים. מה גורם לכם להחליט שהנה, אני מחליף את הרכב?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
(מותר סתם לקטר לפעמים?) ביותר מדי תחנות דלק, נקודת הלחץ אויר לא שווה כלום או שתקול, או שנותנת קריאות מוזרות וזה עוד לפני שבכלל בדקתי אם הלחץ שהיא נותנת קרוב בכלל למציאות כל כך קשה להחזיק את נקודת לחץ האויר כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מבחן - במוו 330e 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
על פי כל הפרמטרים, במוו 330e היא פחות או יותר הגרסה הכי "נכונה" של הסדרה 3. יצאנו לבדוק איך היא מחוץ לברושורים. למבחן המלא.
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם, לפני כחודשיים קניתי רכב יד שנייה מפרטי (אני היד השלישית) - יונדאי I20 של שנת 2011 עם כ-103000KM. במהלך החודשיים שהרכב בבעלותי החלפתי 4 צמיגים, החלפתי מגבים והברשתי פנסים (ידעתי שאדרש לכך בטרם קניית הרכב ולכן גם הופחת המחיר). בחודש האחרון לקחתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה של יונדאי לטיפול שנתי. כעת הגיע הרגע לקחת את הרכב למבחן רישוי שנתי. לאחר שביצעתי את כל הדברים האלה, אני מחפש מכון רישוי אמין. האם לאחר שביצעתי את כל אלה, עדיין יכולים למצוא על מה להכשיל אותי? מה עליי לבדוק שוב לפני שאני ניגש לטסט? בנוסף, על איזה מכון אמין תוכלו להמליץ לי באזור המרכז (אני גר באזור ר"ג)? ראיתי ארבעה שנראים לי במרחק סביר - מבדק בפ"ת, מכון הדרום בפ"ת, דינמומטר בת"א, מ.מ…
הודעה אחרונה מאת AlonBZNR, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, אשתף אותכם בדבר שקרה לי. לפני חודשיים הלכתי לקנות רכב ממגרש "ראשון לוי" בראשון לציון, שנמצא בדיוק ליד הקומפיוטסט במזרח העיר. לקחתי את הרכב לבדיקה שבה נאמר לי שהכל תקין, וקניתי את האוטו. היום, אחרי חודשיים סה"כ, ניגשתי לעשות טסט שבו הוחלט כי הצמיגים הקדמיים לקויים. הלכתי למנהל ורבתי איתו המון. היחס שם היה ממש גרוע ושירות מזלזל לחלוטין! הוא דיבר בצורה בוטה ולא קיבל שום דבר שאמרתי. מבחינתם חודשיים זה די והותר כדי שהצמיגים יהרסו (נסעתי בחודשיים האלה 2,000 קילומטר ותאמינו לי שלא שחקתי אותם בשום צורה). האם לדעתכם אני צודק? יש לי מה לעשות בעניין? להתלונן למישהו? אני כרגע רותח מעצבים וצריך ללכת להחליף את 2 הצמיגים הקדמיים.
הודעה אחרונה מאת goose, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 638 צפיות
חברים אני צריך את עזרתכם דחוף!!! המעמד לפלאפון אצלי ברכב היה על השימשה בוואקום ועם הזמן כנראה ניהיה נמס, והיום לגמרי נפל ונשארו שאריות של הוואקום שהם נמסים לגמריי!!! איך אני יוכל להוציא את מה שקרה לי ללא נזק לשימשה??
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברי הפורום היקרים. כבר כמה שנים שאני רואה דיונים בסגנון של "הלכו המצמדים אחרי 9K ק"מ", "איזה טעות עשיתי שנה על הכביש והרכב שבועיים במוסך" וכו'. יש לי שתי שאלות בנושא: (הרכבים שאני מעוניין בהם זה או פולו או פולו גיטיאיי ידנית) 1. האם גם הואגיות הידניות נחשבות לאמינות יותר ביחס לDSG? 2. הבנתי שצפויים להגיע דגמי פולו לאחר מתיחת פנים, האם יש מידע נוסף וצפי מתי זה אמור להגיע לארץ? לא היתי רוצה לרכוש רכב חדש ולאחר כמה חודשים יצא לו שדרוג. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
טויוטה סלקט
מאת katia_lit-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, האם למישהו יש ניסיון כלשהו, טוב או רע עם טויוטה סלקט? אם כן יש סניף מומלץ באזור המרכז? האם מישהו מכר להם רכב? שוקלת למכור להם את הטויוטה שלי. לא ממש יודעת למה לצפות.... תמיד כשאני קונה, אני עושה סקר שוק לפני זה. פה די מתקשה עם הסקר שוק, מבינה רק שהמצב בשוק ממש גרוע, לא מצליחה להעריך עד כמה . כל תובנה, הארה, הערה תתקבל בברכה .תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן חברים, אני אוהב מאוד את תחום האודיו של הרכב וביצעתי לאחרונה איטום רציני של רצפת תא מטען ובנוסף בידוד מאסיבי של הדלתות הקדמיות ( כולל דיפונים ) לצורך האקוסטיקה ברכב ולמנוע רזוננס מהמערכת. חשבתי על כך לאחרונה אם במידה ואמכור את הרכב האם זה משהו שיתריע אנשים לקנות רכב שכזה או שמא יעודד לרכוש רכב שעבר איטום בחומרים טובים והמון אהבה והותקן ע"י מתקין מהטובים בארץ. מרגישים מעט את המשקל של האוטו בביצועים עקב הבידוד ולצורך העניין הדלתות הקדמיות מאסיביות מאוד גם מבחינת משקל מה דעתכם? מרתיע/מעודד? בהנחה שאתם לא מכירים את הבעלים של הרכב. חשוב לציין שהאוטו נקי לחלוטין מתאונות ופיקס מבחינה מכאנית
הודעה אחרונה מאת wowohw, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נהגים חדשים/צעירים או הורים לכאלה, אשמח לייעוץ והכוונה. תודה. נתונים: הילדה בת 19, רישיון יש מגיל 17 וקצת. נהגה עד היום ברכב של אבא עם ביטוח לפי שעות. חסכה מספיק כסף בכדי לקנות רכב משלה ועומדת בפני קניה. מדובר על ביטוח חובה+ג' שאלות: 1. אם הרכב והביטוח יהיו על שם האב והבת תצטרף לביטוח האם זה יהיה יותר זול? 2. יש סוגי ביטוח? 3. מחירים?? 4. האם ניתן לשלם בתשלומים? תודה
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מצאתי את הקישור הבא שסוקר את הדגם החדש של גולף 7 (לאחר מתיחת פנים). הבנתי שצ'מפיון מתכוונים להביא אותו כבר בחודשים הקרובים, אולי כבר בחודש הבא. http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2017-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%E2%80%93-%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D מפורטים בו המון תוספות אבזור, במיוחד שקשורות לבטיחות. אותי הצליחו להרשים ביחס לשוק, בטח ביחס לגולף הנוכחית! השאלה היא מה מכל זה גם יגיע לארץ? ולאלו רמות אבזור או חבילות אבזור אופציונליות? מניסיון של הלאון ה"מתוחה" שנכנסה זה עתה, כנראה שאין סיבה להיות כל כך אופטי…
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רכב יוקרה של כ450 אלף ש"ח סובל מתקלות חשמל מיומו הראשון אצל הלקוח, הרכב היה אצל מוסכי היבואן המון פעמים, דשבורד פורק כמה פעמים על מנת להחליף מחשבי רכב, כתוצאה מכך חלקי פלסטיק הוחלפו וגם הדשבורד כולו כי הוא קיבל עיוותים וסדקים בגלל הפירוקים. כל זה בתקופה של שלושה חודשים שהרכב אצלו. הלקוח כמובן לא מרוצה ומעוניין לבטל את העסקה, כמובן שיבואן לא יסכים בטוב לבו. והבעלים מעוניין לפנות לבית משפט יחד עם עורך דין. לצורך הזה הוא מעוניין לקבל חוות דעת מומחה למערכת החשמל ברכב מגוף\מומחה שיהיה אובייקטיבי. אני הצעתי לו לבדוק בלדיקו(יבואני בוש) על אפשרות כזו. יש לכם המלצה יותר ספציפית? תמנעו לשאול שאלות על סוג הרכב או שם היבואן מפאת המצב הרגיש. תודה רבה על ההבנה…
הודעה אחרונה מאת Au6i, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
לאחרונה קניתי סונטה למיטיד חדשה. היתה לי התלבטות קשה בנושא, האם לקנות חדשה עם הנחת חבר ומימון זול מאוד. או יד שניה בת שנה אחרי ירידת ערך גדולה. החלטתי לקנות חדשה. כשבאתי לסוכנות לרכישה ביקשתי לראות חוברת אחריות , ב2 סוכנויות לא היתה את החוברת. בדיעבד הבנתי מדוע. מסתבר שלרכב יש 5 שנות אחריות על על האוטו והמערכת ההיברידית 7 שנים. אבל...: האחריות הזאת היא רק לקונה הראשון של הרכב. מי שקונה יד שניה או אפס קמ. מקבל רק שנתיים אחריות כלמוביל מגדירים זאת כ24 חודשי אחריות+ התקופה הנוספת בהתאם לסוג המכלולים 3 או 5 שנים נוספות. שנגיד שקנית אפס קמ. קיבלת רק שנתיים אחריות על הרכב, כנראה שאלו החוקים בישראל. אבל אם קנית מהיבואן קיבלת את מלוא האחריות של הרכב. ה…
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מיאטה ND והדגם שמגיע לארץ על ידי דלק מוטורס הוא מקובע ולא ניתן לשינוי. רציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר או מכיר מישהו או חברה אמינה של יבוא אישי שמתעסקת עם מאזדה. הרצונות שלי זה להזמין את הגרסא הכי מפוארת של הגג הרך, מראות בצבע הרכב, מערכת שמע של BOSS ופנים הרכב בצבע חום כמו בגרסת הגג קשיח של ה ND RF. (כל מה שציינתי פה לא מגיע לארץ). בגדול כל הדברים שציינתי גם ניתנים לשינוי על ידי התקנה מקומית בארץ, אבל אני לא רוצה להתעסק עם החלפה מקומית של ריפודי העור השחורים המקוריים, שזה הדבר שהכי קריטי לי שצבע פנים הרכב לא יהיה בצבע שחור. האם זה אפשרי בכלל לבצע הזמנה כזו ממאזדה ביבוא אישי? או שאני סתם תולה תקוות..? תודה לעוזר…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אחרי שהזמנתי קרוסאובר דנדשה לבנה, ביצעתי עליה נסיעת מבחן. טוב, נתחיל מכך שלדעתי הרכב יפה הרבה יותר במציאות מאשר בתמונות. הפרונט החדש עושה רק טוב לרכב. כל מי שבא לראות את הרכב בסוכנות הביע חיוך. הכניסה לרכב נוחה מאוד, אין צורך לכופף את הראש. המושבים מעוטרים התפירה לבנה עדינה ויפה, המושבים חובקים ונוחים מאוד עם תמיכה מצויינת לגב התחתון. איכות חומרי הפנים לא ברמה של האוקטביה, אבל טובה יותר מהקרוסאובר היוצאת לגמלאות. המרווח למושגים מאחור טוב מאוד לרגליים ומצויין לראש. גם מאחור הכניסה והיציאה נוחים מאוד. בנסיעה על כבישים משובשים הנסיעה נוחה, לא רכב ולא נוקשה. בידוד הרעשים טוב מאוד. בזכות השמשה הגדולה וקורות ה Y הצרות, הראייה מצויינת לכל הכיוונים. בני…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חג פורים שמח, ב 14.3 אנחנו משיקים את ה C3 החדשה והמקסימה במסיבת פורים היסטרית עם מרסדס בנד. מסיבת ההשקה, תתקיים אצלנו במתחם, ויהיו בה הרבה הפתעות. נשמח מאוד לארח אתכם, חברי וגולשי קארספורום. החל משעה 18:00, הפעם אנחנו צריכים רישום בלינק המצורף, תבואו, יהיה שמח! צוות לובינסקי
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שמתי לב שאתמול התקינו מצלמה כתומה חדשה בפסי הרכבת בשדות לכיוון שפיים. כנראה הולכת לצלם אנשים הנוסעים באור אדום. הרבה אנשים נוסעים ישר כשהמחסום מתרומם ועדיין הרמזור אדום. מה דעתכם? יש למישהו מידע בנושא?
הודעה אחרונה מאת pasat04,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- Camaro 92
- discoTD5
- shaymolcho
- פינדר
- פריג'י
- Loder
- gpro
- 3n
- Rongaflugen
- לירון .ה.
- outnex