Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי של מאזדה MX5 ND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מעוניין לרכוש מיאטה ND והדגם שמגיע לארץ על ידי דלק מוטורס הוא מקובע ולא ניתן לשינוי.

רציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר או מכיר מישהו או חברה אמינה של יבוא אישי שמתעסקת עם מאזדה.

הרצונות שלי זה להזמין את הגרסא הכי מפוארת של הגג הרך, מראות בצבע הרכב, מערכת שמע של BOSS ופנים הרכב בצבע חום כמו בגרסת הגג קשיח של ה ND RF. (כל מה שציינתי פה לא מגיע לארץ).

בגדול כל הדברים שציינתי גם ניתנים לשינוי על ידי התקנה מקומית בארץ, אבל אני לא רוצה להתעסק עם החלפה מקומית של ריפודי העור השחורים המקוריים, שזה הדבר שהכי קריטי לי שצבע פנים הרכב לא יהיה בצבע שחור.

האם זה אפשרי בכלל לבצע הזמנה כזו ממאזדה ביבוא אישי? או שאני סתם תולה תקוות..?

תודה לעוזרים..

פנים הרכב של ה ND RF.

2017-mazda-mx-5-rf-features-fake-quarter-glass-and-redish-brown-leather_17.jpg

פורסם

לא הבנתי אם הגעת לסוכנות דלק מוטורס וביקשת להזמין יבוא אישי בשבילך של מאזדה מיאטה ספציפית עם רשימת הדברים שאתה רוצה, או שהגעת וביקשת לרכוש מיאטה ברמת איבזור שלא נמכרת בארץ ופשוט ענו לך- שהיא לא נמכרת בארץ.

ההבדל קטן אבל קיים.

בנוסף, את ההזמנה אתה לא עושה ממאזדה, אתה רוכש את הרכב בערך כמו שאתה רוכש רכב בארץ- יד 2/סוכנות/וכו'.. בתנאי שהוא בן פחות מ3 שנים

כמובן שיש את עניין התקינה של הרכב , ככה שלא מכל מדינה אתה יכול לקנות..

אם עדיין לא הייתי בסוכנות של דלק, הייתי מציע קודם בדיקת יבוא אישי דרכם, אם הם לא יכולים לעזור להתחיל תהליך של יבוא

פורסם

מותר להביא רכב עד שנתיים מתאריך ייצורו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חידוד קל:

אפשר לשחרר רכב מהמכס בתנאי שלא עברו 24 חודשים מיום יצורו (ביום השחרור).

כלומר, צריך לדאוג שיגיע לארץ כשהוא בן 21 חודשים מקסימום (עדיף ללכת על בטוח מאשר להצטער).

פורסם
לא הבנתי אם הגעת לסוכנות דלק מוטורס וביקשת להזמין יבוא אישי בשבילך של מאזדה מיאטה ספציפית עם רשימת הדברים שאתה רוצה, או שהגעת וביקשת לרכוש מיאטה ברמת איבזור שלא נמכרת בארץ ופשוט ענו לך- שהיא לא נמכרת בארץ.

ההבדל קטן אבל קיים.

בנוסף, את ההזמנה אתה לא עושה ממאזדה, אתה רוכש את הרכב בערך כמו שאתה רוכש רכב בארץ- יד 2/סוכנות/וכו'.. בתנאי שהוא בן פחות מ3 שנים

כמובן שיש את עניין התקינה של הרכב , ככה שלא מכל מדינה אתה יכול לקנות..

אם עדיין לא הייתי בסוכנות של דלק, הייתי מציע קודם בדיקת יבוא אישי דרכם, אם הם לא יכולים לעזור להתחיל תהליך של יבוא

לא הבנת אותי בכלל, הייתי בסוכנות דלק מוטורס. אין אפשרות להזמין דרכם את המפרט שאני רוצה. יש דגם אחד שמגיע לארץ וגם ברגע שאתה בוחר צבע חיצוני ספציפי לרכב זה יכול לקחת כמעט חצי שנה עד להגעת המשלוח לארץ..

אז השאלה שלי לגבי מאזדה יפן אם קיימת אופציה לעשות יבוא אישי מהמפעל של מאזדה יפן בהזמנה אישית או לא בהזמנה אישית אבל יבוא אישי ?

ואפילו נראה לי שהמשלוח יגיע יותר מהר ביבוא אישי, תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

קודם תודה למי שתיקן אותי.

עכשיו הבנתי אותך, ולדעתי אין לך דרך להזמין רכב ישירות ממאזדה כיצרנית- לא כלקוח פשוט ולא vip לפחות.

לכן הדרך היחידה שלך לייבא היא לחפש רכב שעונה על הקריטריונים לייבוא באירופה/ארה"ב.

יד 2/איביי/דילר.

פורסם

אני זוכר שהיה בחור ממועדון הרודסטרים שייבא מיאטה NC מסיבות דומות לשלך.

הוא ייבא מארה"ב דרך סוכנות ייבוא אישי פה בארץ.

בסופו של דבר יצא לו אותו מחיר כמו בחברה אאל"ט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אם אתה מתכוון לייבא מארה"ב נכון לעכשיו לא תוכל לרכוש משם רכב חדש גרסה עם פנים חום/שחור. רק באיביי (גרסאת Launch Edition שכבר לא נמכרת כרכב חדש).

למעשה המושבים החומים (חום כהה, לא כמו ה-Tan) נמכרו רק בגרסאת ה-RF וגם במהודרה המיוחדת.

http://www.ebay.com/itm/2016-Mazda-MX-5-Miata-Grand-Touring-/142299906663?hash=item2121bc4267:g:~yQAAOSw4DJYm7IR&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נשמע מסובך ומבולגן, אגב אולי כדאי לבדוק עם סמל''ת האבארט 124 שלהם (מיאטה אירופאית ומפוארת..) מגיעה מאובזרת למדי, אולי תוכל לרכוש\להזמין אפילו מחו''ל את מושבי העור הכהים שלהם, מגיע עם רמקולים של BOSE במשענת הראש וכד...

מה תעשה עם אלו שברכב?, אולי תמכור הלאה לבעל מיאטה NC שירצה להשתדרג.

פורסם

קודם כל בוא נעשה סדר: אתה לא יכול לקנות רכב ממאזדה יפן. מה שנקרא פה בארץ "יבוא אישי" הוא יבוא של רכב שנמכר אצל דילר של מאזדה בחו"ל או רכב משומש. במדינות מתוקנות יש הרבה דילרים ולא יבואן אחד בודד כך שיש תחרות אמיתית בשוק.

אתה צריך לאתר את הרכב שאתה רוצה לקנות אצל דילר בחו"ל, ואז לשלוח אותו לארץ. הדבר גורר בירוקרטיה אינסופית ולכן קמו בארץ חברות יבוא אישי שעוזרות לאנשים לייבא רכבים לארץ, ב99% מהמקרים עדיף לך להשתמש בשירותיהם ולא להתעסק עם כל הבירוקרטיה הזאת ולכן הייתי מתחיל ופונה לכמה מהחברות הללו לבדוק עלויות.

עכשיו לגבי הרכב שאתה רוצה לייבא: בנוסף למה ששמוליק אמר לגבי המושבים, אני יכול לספר לך ממקור ראשון שמושבי עור + גג נפתח בארץ זה סיוט! הם פשוט רותחים בקיץ ואם אתה לא דואג לכסות את הרכב באופן קבוע אתה תסבול מהם. הייתי ממליץ על מושבי בד למיאטה למרות שהם נראים פחות יפים.

אני ממליץ לך לשאול את השאלות שלך גם בפורום רודסטרים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רק לשם התחושה.

אצל דילרים של מאזדה בארה"ב אין הנחות גדולות על המיאטה.

מיאטה חדשה הבסיסית ביותר, זו עם ריפודי הבד ועם המסך הקטן, תעלה לכל הפחות 24.5K דולרים.

המחיר הסופי יסתכם לכדי 225K-230K שקלים. לגרסה עירומה בהרבה מהגרסה הישראלית, ובאותו מחיר.

פורסם (נערך)
נשמע מסובך ומבולגן, אגב אולי כדאי לבדוק עם סמל''ת האבארט 124 שלהם (מיאטה אירופאית ומפוארת..) מגיעה מאובזרת למדי, אולי תוכל לרכוש\להזמין אפילו מחו''ל את מושבי העור הכהים שלהם, מגיע עם רמקולים של BOSE במשענת הראש וכד...

מה תעשה עם אלו שברכב?, אולי תמכור הלאה לבעל מיאטה NC שירצה להשתדרג.

אז אולי באמת עדיף לי כבר לקנות מדלק מוטורוס ולהזמין בנפרד מחו"ל את פנים הרכב שבצבע חום ולבצע את ההתקנה בארץ..?

אם זה אפשרי להזמין דבר כזה בנפרד בכלל?

ואם כן אז מאיפה?

עריכה אחרונה על ידי shayll5
פורסם

אתה יודע כמה יעלה לך הפנים בהזמנה ? אל תשכח שזה לא רק מושבים, זה גם דיפונים וגם דש-בורד דו-גווני.

האופציה הכי נכונה היא לעשות את זה בארץ. יש לא מעט רפדיות מקצועיות שיעשו בשבילך הכל בשביל לא מעט כסף. המלצה שלי ? תקנה קודם את האוטו, תהנה ממנו, אחר-כך תחשוב על שינויים.

תאמין לי, שמרוב הנאה אתה מהר מאוד תשכח משינויים בטווח הקצר.

אם אתה מתכוון לרכוש ואתה רציני, דבר איתי (שלח לי ה"פ).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עכשיו לגבי הרכב שאתה רוצה לייבא: בנוסף למה ששמוליק אמר לגבי המושבים, אני יכול לספר לך ממקור ראשון שמושבי עור + גג נפתח בארץ זה סיוט! הם פשוט רותחים בקיץ ואם אתה לא דואג לכסות את הרכב באופן קבוע אתה תסבול מהם. הייתי ממליץ על מושבי בד למיאטה למרות שהם נראים פחות יפים.

מסכים לחלוטין לגבי המושבי עור, זה אולי נראה יותר טוב (סובייקטיבית), אבל זה גם הרבה פחות פרקטי בישראל (אובייקטיבית) מהסיבות הנ"ל.

אם הייתי במקומך, ללא ספק הייתי קונה מהיבואן בארץ ואח"כ חושב על שיפורים. את המיאטה שלי קניתי סטוק ומאז ב-4.5 שנים שהיא אצלי עשיתי בה אינספור שינויים. רק בשביל צבע מושבים לא שווה לדעתי את כל הבלאן של יבוא אישי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...