Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה התדנדנויות אתה מדבר?

במהירויות עד 130-140 קמ"ש הוא יציב לחלוטין. אני מדבר על דגם 2016.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו אפשר לעכל את הפרונט שלו, הדגם היצא היה נוראי, לדעתי האישית!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

על טעם ועל ריח....

בעיני הפרונט ה-״מעודכן״ עושה לי אסוציאציה למכונית סינית או קוריאנית בת 20.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
על איזה התדנדנויות אתה מדבר?

במהירויות עד 130-140 קמ"ש הוא יציב לחלוטין. אני מדבר על דגם 2016.

התחןשה בספורטאג׳ החדשה הרבה יותר יציב מאשר בקרוסאובר , אני חש יותר יותר בכיף בקטע הזה בספורטאג׳

פורסם
על טעם ועל ריח....

בעיני הפרונט ה-״מעודכן״ עושה לי אסוציאציה למכונית סינית או קוריאנית בת 20.

אם תשים לב, לא רק סוזוקי משתמשת בפרונט הזה.

מזראטי לבנטה, ג'יפ גראנד צ'ירוקי, מרצדס AMG GT.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הספורטאג' גם עולה כמה עשרות אלפי ש"ח יותר מהסוזוקי. כאשר בחרתי בסוזוקי הוא עלה 20K פחות ממרבית המשפחתיות המקבילות, כולל ספורטאג'. זה היה נכון גם ב-2010, כאשר רכשתי את ה-SX4 שמשרתת כעת את בני.

כיון שאני לא צריך להפגין לעולם ש"לי יש יותר גדול", אלא רק להוביל את עצמי, ומדי פעם את כל המשפחה. הקרוסאובר עושה את העבודה היטב. ומתוך היכרות רבת שנים את נציגות סוזוקי בסגמנט - באלנו, ליאנה, SX4 וכעת הקרוסאובר - הן עושות זאת היטב, באמינות גבוהה ובמחיר הרבה יותר נוח ממרבית המתחרות. אמנם מכוניות "משעממות", אבל משעממות גם את המוסכניקים, ובשבילי זה החשוב ביותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם תשים לב, לא רק סוזוקי משתמשת בפרונט הזה.

מזראטי לבנטה, ג'יפ גראנד צ'ירוקי, מרצדס AMG GT.

ומה זה אומר? העיצוב של הסוזוקי לא הרמוני, נראה כאילו הדביקו את הפרונט הדוחה הזה במנותק מהעיצוב של שאר המכונית (שגם הוא לא מרנין במיוחד).

בעיני עיצוב עגום.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא רואה סיבה לרכוש רכב חדש שמגיע ללא אביזרי בטיחות אקטיביים מקוריים, מה עשינו כאן? איפה ההתקדמות? (אז יחידת ההנעה טובה יותר מהקודמת הפושרת, אבל המשמעות של פרמטר זה נמוכה כמעט ללא חשיבות- הלקוחות שינו את הטעם, אם בעבר ביצועים מכרו, היום פרמטר זה נדחק הרחק לאחור וראו ההצלחה של הספורטג והטוסון ע מנועי 1.6 אטמוספריים).

במקום הקרוסאובר הייתי בוחר ללא בדל של התלבטות את הקיה נירו, הוא בעל מבנה דומה, מגיע מאובזר במערכות בטיחות מתקדמות, הרבה יותר חסכוני לאור מערכת היברידית, יותר מרווח (בסיס גלגלים ארוך ב- 10 ס״מ), חומרי פנים ומראה פנימי עדיפים ולדעתי גם מראה חיצוני עדיף, רכב חדש לחלוטין, יותר יקר באופן לא משמעותי והחיסכון בדלק יקזז את ההפרש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

העלאת המחיר תפקע במכירות הסוזוקי, בסופו של דבר שום רכב משפחתי של היצרן לא הצטיין בשום דבר - אלא ב-VFM. כאשר המחיר עולה הוא מאבד מכך.

לגבי מערכות הבטיחות החסרות - אכן נראה כמדיניות בעייתית של היבואן, זה נכון גם לדגמים הקטנים יותר (בעקר הבאלנו).

ועדיין הפרש של למעלה מ-10K בין הקרוסאובר לנירו יהיה משמעותי ללא מעט קונים.

פורסם
העלאת המחיר תפקע במכירות הסוזוקי, בסופו של דבר שום רכב משפחתי של היצרן לא הצטיין בשום דבר - אלא ב-VFM. כאשר המחיר עולה הוא מאבד מכך.

לגבי מערכות הבטיחות החסרות - אכן נראה כמדיניות בעייתית של היבואן, זה נכון גם לדגמים הקטנים יותר (בעקר הבאלנו).

מחזק...

הקיה נירו מתחילה ממחיר של 137k ועל הכביש 140k - 14k זהו ההפרש לסוזוקי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
לא רואה סיבה לרכוש רכב חדש שמגיע ללא אביזרי בטיחות אקטיביים מקוריים, מה עשינו כאן? איפה ההתקדמות?

...

...

...

אנחנו פה בקארספורום לא ממש מהווים איזשהו מדד ללקוח הישראלי הממוצע שבא לרכוש רכב. אתם שוכחים שרוב הציבור לא ממש מתעניין האם מערכות הבטיחות מקוריות או לא.

היום אנשים למדו להכנס לסוכנות ולשאול "יש לו מובילאיי?", וזהו.* מהבחינה הזו דווקא היבואן מיישר קו עם שאר היבואנים, שרובם מתקינים מובילאיי "כסטנדרט", ודווקא קולעים לרצונו של הלקוח הממוצע.

* ויש פה התקדמות, שלא לומר התבגרות מסויימת של הציבור הישראלי, שלפחות למד לתת איזושהי חשיבות למערכות בטיחות. גם זה משהו.

פורסם

העלאת המחיר תפdע במכירות הסוזוקי, בסופו של דבר שום רכב משפחתי של היצרן לא הצטיין בשום דבר - אלא ב-VFM. כאשר המחיר עולה הוא מאבד מכך.

• תוכן חדש...