Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שאתמול התקינו מצלמה כתומה חדשה בפסי הרכבת בשדות לכיוון שפיים.

כנראה הולכת לצלם אנשים הנוסעים באור אדום.

הרבה אנשים נוסעים ישר כשהמחסום מתרומם ועדיין הרמזור אדום.

מה דעתכם? יש למישהו מידע בנושא?

camera-train.jpg

פורסם

יש עמודים מהסוג הישן גם בכביש שבין הרצליה למחלף רבין. לא זוכר את שמו.

לדעתי בעיקר כדי להרתיע.

הרבה אנשים נוסעים ישר כשהמחסום מתרומם ועדיין הרמזור אדום.

י

זו תופעה שבחיים לא אבין. כמו בהמות שפתחו להן את הדלת של הרפת. הזוי.

זה צומת לכל דבר, לכן מחכים לאור ירוק ואז נוסעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה צומת לכל דבר, לכן מחכים לאור ירוק נכנסים בזחילה תוך כדי מבטים לצדדים ואז נוסעים.

תוקן. :-D

חל על הנהג הראשון והשני בטור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עושה את זה בכל צומת ומבחינתי זו המשמעות של כניסה לצומת מעמידה, אבל בכיף ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

חיפשתי את הדיון הישן כמה עמודים אחורה וחיפשתי 'מצלמות' אבל לא מצאתי אותו.

אגב, בנתיב הנגדי ממול, הקו עם הרמזור הוא די רחוק מפסי הרכבת ובצדק. אני תמיד עוצר שם.

פעם אחת משאית מאחוריי מצפצפת לי שאתקדם.. מה יעזור אם אתקדם עד הפס לפני פסי רכבת? אדום, עומדים.

ואתה משאית, לאן יש לך למהר בדיוק...פשוט תרבות הזויה.

אתה ממהר ובסוף נתקע אחרי טרקטור בכביש ללא שוליים ותנועה ערה (קרה לי אתמול :-()

פורסם (נערך)

אגב, בנתיב הנגדי ממול, הקו עם הרמזור הוא די רחוק מפסי הרכבת ובצדק. אני תמיד עוצר שם.

פעם אחת משאית מאחוריי מצפצפת לי שאתקדם.. מה יעזור אם אתקדם עד הפס לפני פסי רכבת? אדום, עומדים.

באמת מוזר.

אני למשל תמיד עוצר מוקדם מאחורי צומת או טור מכוניות עומדות עד שלא נעצרו מאחורי מכונית או שתיים (משאיר לעצמי לאן להימלט מנהג שלא שם לב). מעטים המקרים שהנהג מאחורי צפר לי שאתקדם. הרי מה זה משנה איפה עומדים כל עוד אין מגנט ולא יוצרים חסימה צומת אחד אחורה?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני רוכב שם כל יום. לא ראיתי שהותקנו לולאות דריכה על הכביש, מניח שיבואו בהמשך.

אגב, אני רוכב שם רק כי זה כביש 'מפותל' יחסית. יש פניה אחת סבירה, אבל זה מספיק כדי להתקרב לאספלט ולפתוח את היום עם קצת אדרנלין.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לא ראיתי שהותקנו לולאות דריכה על הכביש, מניח שיבואו בהמשך.

ממה שרואים בתצלום, אני גם לא רואה ארון (חייבים ארון?). יכול להיות שבכלל מדובר בדחליל.

פורסם (נערך)

נכון להיום בבוקר יש ארון. צמוד לרמזור.

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בחמישי הם התקינו גם מצלמה בכיון הנגדי.

camera_train2.jpg

עובדים במרץ מה שנקרא.

אם יש ארון ליד הרמזור זה אומר שהוא מחובר למצלמה בעצם והיא יכולה לצלם אם עוברים באדום?

פורסם

הנה וידאו שצילמתי לפני כחודש (במקרה עברתי על הצילומים היום ונתקלתי בזה)

שרכב נוסע באדום למרות שגם אורות פסי הרכבת מהבהבים באדום הרבה לפני שהרמזור הופך לאדום

ובכל מקרה הרכב נוסע.

פורסם

ג'יזס קרייסט.

זה אנשים שרק הברירה הטבעית יכולה לטפל בהם. מקווה שזו טעות בתום לב [לא נראה כך].

פורסם
הנה וידאו שצילמתי לפני כחודש (במקרה עברתי על הצילומים היום ונתקלתי בזה)

שרכב נוסע באדום למרות שגם אורות פסי הרכבת מהבהבים באדום הרבה לפני שהרמזור הופך לאדום

ובכל מקרה הרכב נוסע.

:shock:

• תוכן חדש...