רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,584 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
צריך לעכשיו, החלפתי לרזרבי הזמני, ואני מעדיף לתקן עכשיו במקום לחכות למחר בבוקר.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
צהריים טובים, היום אחרי נהיגה רצופה של כשעתיים הרגשתי חוסר נוחות שהתבטא במושב קצר במקצת וחוסר תמיכת הכרית בשריר האחורי לפני הברכיים. אילו שינוים במושב עשויים לשפר את המצב. אציין שכרית הגב מאוד נוחה. לפני רכישת הקורולה כמובן ביצעתי נסיעת מבחן אך היא הייתה קצרה למדי, כחצי שעה בלבד. אודה לכל המלצה בנושא. לא נוח שהשריר האחורי ללא תמיכה. ברור לי שלא ניתן לקבל תמיכה מלאה אך הייתי שמח עם תוספת תמיכה של כמה סנטימטרים מצד כרית המושב.
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 4 תגובות
- 823 צפיות
כמו שזה נראה לי מהמבחן , רנו הולכים אחורה עם הסניק, שהיתה ממציאת הקטגוריה, והופכים להיות נגררים בקטגוריה שגם כך מתכווצת. נראה שהסניק החדשה לא מחליטה אם היא ג'יפון או מיניואן, ולא ממש מצליחה לחדש כלום באף אחת מהקטגוריות - בולטות, בין היתר, הדוגמאות של הקונסולה המרכזית הזזה, גימיק שהם מתעקשים עליו לאורך הדורות אבל פשוט לא עובד (שיקחו דוגמה מסיטרואן לאיך עושים קונסולה מרכזית), של ידית ההילוכים המגושמת שדופקת את המרווח במושבים הקדמיים, ושל השורה השניה שהפכה להיות 40:60 במקום סידור שלושת המושבים הנפרדים הנוח מאוד (שוב, קחו דוגמה מסיטרואן, או אפילו מדורות קודמים של הסניק עצמה). מעניין יהיה להשוות אותה ראש בראש לפיקאסו על כבישי ישראל, יש לי תחושה שאני יודע איך זה יגמר…
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
[video=youtube;EVWeUmGLI-U] לטעמי העיצוב נראה הרבה יותר טוב (נלקח קצת מהסטינגר של קיה).
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
פיאט יצאה בפרסום על ימי מכירה "HAPPY DAYS" ב - 15-17 למרץ. http://mca.fiat.co.il/FIAT_HAPPY_DAYS/?utm_campaign=Fiat_Sales_2017&utm_medium=search&utm_source=google&utm_content=desktop&utm_term=general_brand&AttrValue=342&gclid=Cj0KEQiA9P7FBRCtoO33_LGUtPQBEiQAU_tBgIVBF8iJ1tjnUfcCUmLHPgPj0jQNnZwleehsoXw-kQ0aAkNI8P8HAQ עושה רושם שרוב המבצעים אינם אטרקטיביים. - פיאט טיפו ידני 89,990, נטען שזה הנחה של 5K. לדעתי, זה היה תמיד המחיר... - פיאט 500X דגם POP X אוטומטי הנחה של 7K - במחיר 125 במקום 132. הנחה של 6% בשוק צפוף לדגם די ערום לא נראית כ"כ אטקרטיבית. - פיאט 500 POP ידני - 67,900. פה ההנחה הכי משמעותית - שקלית 14,000 לעומת ה…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
העיצוב צפוי, אבל אהבתי, ואם היא נוסעת כמו אחותה הגדולה מדובר בלהיט. אביזרי הבטיחות האדפטיביים/אקטיביים הופכים אותה אולי למכונית הבטוחה על הכביש.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
את הקורולה נשוא הפוסט רכשתי עבור אשתי לפני קצת יותר משלוש שנים. היה זה אחרי שהיא עיצבה מחדש את הפרונט של השברולט אופטרה 2010 שהיתה לה קודם - שהוגדרה כאובדן להלכה. נאמן לשיטה שרכב משומש יש לחפש בסביבה הקרובה, התבייתתי על טויוטה קורולה של דוד שעמדה בחניה בביתו כמה חודשים כאבן שאין לה הופכין. סוכם על מחיר שהיה קצת מתחת למחיר השוק (כ-30000 ש"ח) ולאחר מילוי דלק (שהתאדה) והחלפת מצבר (שהתרוקן, היה עדיין באחריות) נסעתי לדרכי. הרכב הובא אחר כבוד למוסכניק המקומי בישוב בו אני גר שבדק את הרכב ופסק שאין צורך ביותר מטיפול קטן, אך מכיוון שמדובר בקורולה עדיף להשתמש בשמן ומסנן שמן מקוריים כדי למנוע את בעיית הבוצה. מכיוון שהדוד שלי מפורסם בחורניות שלו בכל הקשור לאחזקת הרכב ב…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. אבא שלי קיבל אתמול יונדאי I30 ובמערכת המולטימדיה שמגיעה עם הרכב צריך להכניס קובץ לאלפיקציית הניווט. כרגע אין קובץ וזה לא מנווט מן הסתם וגם כל פעם עובר למסך של הכנסת הקובץ מפות. מהיכן מורדים את הקובץ ואיך מעבירים למערכת? או היכן רוכשים סים שכולל בתוכו מפות?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אחי חובבי הרכב. אספר לכם סיפור שאני חווה כרגע על האבסורד הישראלי. כידוע לכם בישראל קיימת קומבינת מוביל איי. היינו התקנתו נחשבת למערכת בטיחות אקטיבית כמו ABS וESP ומזכה בהנחה בביטוח חובה. ההפרש הוא מוחשי. מאות שקלים. השבוע הייתי צריך לחדש ביטוח ושמתי לב שהעלו לי ביטוח חובה משמעותי. בויכוח עם הסוכן נזרק לאויר: "מה אתה רוצה? אין לך מוביל איי." - סליחה? - עניתי אני - מה זאת אומרת? יש לי מוביל איי ועוד איך. 3500 שקלים חדשים נקיים ממס ושאר חבויות שילמתי עליו. לא דחפו לי בחינם! קניתי! - תביא אישור. כאן מתחיל הסיפור המעניין. מתקשר לאדי מערכות - מתקינים רשמיים של היבואן שאצלהם התקנתי את המכשיר כדי שלא תפגע לי אחריות על הרכב ומקבל אישור. מעביר את …
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
מאזדה משיקה את ה-CX3 במחיר שמתחיל ב-134 אלף שקלים. על פניו, נראה כמו אחלה חבילה, אבל אחרי שכבר התרגלנו ממאזדה לקבל הרבה תמורת מחירי פחות. הוא איכשהו מצליח פחות לרגש אותנו. כל הפרטים בידיעה המלאה. מסכימים? לא? ספרו לנו מה אתם חושבים.
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קראתי שב24 למרץ מתעדכן הענישה בנושא ומעתה עבירות מהירות של בין 41-50 קמ"ש בשטח בין עירוני, עונשן זה קנס ולא משפט כמו עכשיו. מישהו שמע על זה?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במידות 215/50/17 95W הצמיגים המקוריים היו מישלין PRIMACY. דרוש צמיג איכותי, עם אורך חיים ארוך. לא מחפש את הזול ביותר. מעדיף לקנות באילת בזמן הקרוב, אם יש המלצות לאנשים על בית עסק שם. החלופות: מישלן PRIMACY 3XL פאלקן ZE914 ניטו NT830 טויו PROXES T1 יש נסיון לא מוצלח עם קלבר. אשמח לתגובות עם נסיון מוכח.
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
הוא מוכר אותם ב 35000 וזה כולל מצלמת רוורס ומאוורר....בירושלים.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תערכות הרכב החשובה של השנה פתחה את שעריה למאות עיתונאים מגופי מדיה מכל רחבי העולם. אלה המכוניות שמוצגות שם. נתקלתם בעוד מכונית מעניינת שנחשפה בז'נבה? ספרו לנו בשרשור.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
חברים, שוחחתי השבוע עם עו"ד גיל אהרוני שתבע וזכה בנושא הקלאצ'ים מול צמפיון לפני כמה שנים ורובכם קיבל כמה גרושים או אחריות מורחבת. בקיצור ע"פ מה שקרה לי עם המנוע אוכל השמן CDA, יש כנראה בסיס לתביעה ייצוגית (תהליך ארוך ברור אבל שווה). שמונת החברים הראשונים שיפנו אליי, בתנאי כמובן שיש בידם פרטים (כמו האם הוצע להם לעשות אוברול ע"ח חלקי או מלא של צ'מפיון, כאלה שאולצו לחתום על טופס "אי תביעה", או שיש בידם מידע מוצק בעניין. מוזמנים לפנות אליי מיידית ונוסיף אותם לרשימת התובעים (אני מקווה). ניתן להשאיר לי כאן הודעה ואחזור אליכם. או לשלוח הודעת וואטאפ או להתקשר: 050-9699392 נשתמע!
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
שלום לכולם יש לי חולשה לצמיגים כניראה, תמיד אני הולך ומסתכל על צמיגים של רכבים שלי של אחרים סתם ככה... מוצא ברגים לרוב ושאר דברים היום ראיתי את זה. איך לקרוא לזה? רשלנות קמצנות חוסר איכפתיות? לא מבין איך מגיעים למצב כזה ועוד הרכב נוסע. פשוט לא מבין... מי שלא מזהה מדובר בצמיג של וולו s 80 שנות ה 2005 בערך. Sent from my SM-N915F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת omar87, -
סיאט אטקה-רעשי רוח. 1 2
מאת nakניק-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
בכל המבחנים שראיתי עד כה לא הייתה התייחסות לסעיף זה. האם רעשי רוח בולטים באטקה או לא. בהנחה שזו ליאון מוגבהת אז המצב לא טוב, מאידך אולי העניין שופר כעת.... אשמח לתשובה ממי שיודע...
הודעה אחרונה מאת v.michael, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 830 צפיות
איזה חברות ביטוח אתם ממליצים לבטח רכב ספורט מסוג איביזה FR 2007-2008 או לאון בשנים האלה. נהג בן 22 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 49 תגובות
- 19.4 אלף צפיות
שבוע טוב, ביום חמישי האחרון קיבלתי את האיוניק לבחינה עבור החברה בה אני עובד. בשעות הבוקר הגיע הרכב (חדש לחלוטין,בצבע שחור,רמת אבזור נמוכה) הסבר קצר מטעם נציג היבואן ומסירת מפתח,עד כאן הכול ברור. בישיבה ראשונית ברכב מתבלבלים קצת,לוח המחוונים נראה כמו גרסה משופרת של GAMEBOY,מישהו עשה המון מאמצים בכדי להקנות תחושת חלליות,הצליח לו. הרכב מרגיש כמו נלקח מסרט עתידני(מחסור במד סל"ד מורגש) התנעה(לא באמת התנעה,רכב חשמלי)והרכב מקבל אותך במנגינת "ברוכים הבאים אליי"(גם בכיבוי נפרדים עם מנגינה עצובה) מערכות בידור ותפעול - לרכב מסך מגע ענק עם שלל אפליקציות (בינינו-פשוט קיבעו טאבלט אנדרואיד בדש) אהבתי - רדיו אינט',וויז גדול וברור,חייגן פשוט ונגיש פחות אהבתי - איכ…
הודעה אחרונה מאת Sergey83, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום כולם. מזה זמן רב אני חושש שבנהיגת לילה אני מסתנוור מאורות הרכבים הבאים ממול יותר מכל אחד. ראיתי נהג אוטובוס שהרכיב על המשקפיים שלו קליפס עם עדשות בגוון צהוב. האם זה אמור לפתור את הבעיה? מי מכיר, מי יודע?
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 638 צפיות
http://lp.renault.co.il/hmarch/
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
מובילאיי חדש
מאת inon007- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לברר האם כאשר קונים כיום רכב חדש עם מובילאיי, מקבלים את הדגם החדש? או את הישן?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 2 תגובות
- 923 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4931716,00.html עושה רושם שתביעות יצוגיות ולא משנה באיזה תחום או נושא, הפכו להיות האקזיט של עורכי דין. מי שמרוויחים מהמשפטים האלה הם רק עורכי הדין שגוזרים את הקופון השמן שלהם על חשבון הלקוחות. לא מזמן רשת שיווק גדולה הפסידה בתביעה ייצוגית על כך שהעלו מחירים ללא הודעה. סכום התביעה שנפסק נגד הרשת היה 50 מיליון שקלים. עוד משרד עורכי דין התעשר, לציבור הקונים שהם אלה (כולנו) שרומו, לא הגיע בחזרה שקל. הונדה עושה לדעתי בשכל שהיא מנסה להגיע להסדר ישיר מול הלקוחות, כי להם מגיע הפיצוי ולא לאיזה עורך דין שלא קשור לזה.
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
ערב טוב, אולי השאלה שלי ממש ממש תמימה ונאיבית. האם יש דרך למכור רכב משומש לסוחר גם תמורת מחיר הוגן וגם עם העברת בעלות? הבנתי שיש דרך להעביר בעלות לסוחר וזה לא יחשב עוד יד, יש סוחרים שמוכנים לכך? יש לי יאריס ידנית 2010 ,בסך הכול אחלה רכב, עוד לא פירסמתי כי רק בשישי סגרנו רכב חדש בגלל שלמשפחה עם שני ילדים מאוד צפוף ביאיריס. אשמח לשמוע כל דעה / ניסיון. האם זה ריאלי לצפות שיורידו לך 10% מהמחירון או דומה ויעבירו בעלות ואם כן איפה . אשמח לשמוע כל תובנה. אני עובדת מאוד קשה ורצה ישר לאסוף ילדים. לא ממש יודעת מתי להתעסק במכירה. תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
http://www.reuters.com/article/us-opel-m-a-psa-idUSKBN16B07N GM ו PSA יערכו מסיבת עיתונאים משותפת בשני בבוקר וצפוי שזה יהיה הנושא.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ביום שני האחרון קאדילק השיקה את ספינת הדגל החדשה שלה בישראל. ביום רביעי טל אבן, שליחנו למשימות יוקרה מיוחדות, כבר שם עליה את הידיים ויצא לסיבוב ראשון. זה מה שהוא חשב עליה.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני טס באמצע אפריל לניו יורק וקונטיקט. יש לי כמה ימים שם שלא מתוכנן בהם יותר מדי. מישהו היה שם באיזה יום מסלול באחד מהמסלולים באזור ויכול להמליץ? ראיתי את זה בינתיים: http://www.limerockclub.com/testdrive/drive-your-car נראה די יקר (לפי מה שאני מבין 1150$ אם אתה בא עם רכב משלך. סביר שעולה יותר עם רכב שלהם, למרות שלא מצאתי הסבר על זה). מקומות אחרים אולי? תודה...
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
מבחן - טויוטה C-HR 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
עם עיצוב שנראה כאילו נגנב מהכספת הסודית של הונדה, מנוע שנשלף ישירות מהפריוס וכניסה ראשונה לקטגוריית ה"ג'יפונים קטנים-אבל-גדולים-זולים-יחסית-וממש-מאובזרים-בטיחותית", טויוטה C-HR רוצה להיות מכונית שתקנו כי אתם רוצים, ולאו דווקא כי אתם צריכים. למבחן המלא.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מתחילת שנות ה50 ועד היום עברו בארץ הרבה מאוד רכבים. לכל עשור יש את הרכב שהיה הכי נפוץ באותה התקופה. אני זוכר שבשנות ה80 הסובארו ליאונה הייתה כמעט כל רכב שני על הכביש . מהם הרכבים שהיו הכי נפוצים בארץ מאז הקמת המדינה?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi,
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 406 אורחים (הצג רשימה מלאה)