רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,583 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 707 צפיות
אהלן לפני הטסט השנתי כמובן להוסיף תוסף לעבור אותו בשלום... איפה אפשר לקנות תוסף באיזור אלוף שדה רמת גן? ואיזה כדאי? תודה
הודעה אחרונה מאת Dada, -
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
549,900 ש"ח. V6 3.6 עם 335 כ"ס, 8 הילוכים ו-AWD. אורך של 518 ס"מ מאתגרי חנייה ורשימת אבזור ארוכה לא פחות. גודי'ס כלולים במחיר, רשימה ממש חלקית: התראות שטח מת בצדדים (גם בנסיעה לאחור) וסטייה מנתיב, מערכת BOSE, תאורת LED חיצונית מלאה, ריפוד ודיפון מעדר שלם, חימום ואיוורור מושביים, מצלמות 360 היקפיות, גג פנורמי, חישוקי "19, keyless, חנייה עצמאית, חיישנים מכל הסוגים והחשמול הצפוי לכל מה שזז... לא כלול: חניון פרטי לאפסון המפלצת.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 תגובות
- 777 צפיות
ככה - כידוע היום התקנות מאפשרות להושיב גם ילדים במושב הקדמי - אם זה תינוק עד גיל שנה בסלקל, 1-3 בכסא סטיחו, 3-8 בבוסטר ומעל 8 רגיל. עכשיו - מה לגבי נטרול כרית האוויר? בסלקל נגד כיוון הנסיעה צריך לנטרל. מה לגבי ילד עד גיל 3 בכסא בטיחות או מגיל 3-8 עם בוסטר? האם צריך אז לנתק כרית אוויר?
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 771 צפיות
יש מקום בו ניתן למצוא סטטיסטיקת גנבות ביחס לאזור\דגם?
הודעה אחרונה מאת gershonl, -
מבחן - שברולט טראקס LT 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שברולט טראקס עבר מתיחת פנים. אבל כשחושבים על זה, מה זו בכלל מתיחת פנים? מה זה שברולט טראקס? מי אני? מה? מ? כל התהיות הקיומיות במבחן המלא.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 1 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם יש ברשותי סקודה פאביה שנת 2012 אני מעוניין להחליף את המנורת של הרוורס למנורה חזקה יותר, כנראה למנורה מסוג לד שתאיר תאורה חזקה יותר בחושך, (בגלל מצלמת רוורס לא רואים הכי טוב בחושך, ביום רואים מצוין). יש לי כמה שאלות: מה סוג המנורה (החיבור) שעלי לחפש אני קונה ברשת? והאם יש חברה מומלצת לא רוצה משהוא סיני שיהרס אחרי כמה חודשים. הבנתי שבגלל שאני שם מנורת לד יהיה לי התראה בלוח שעונים על מנורה שרופה איזה סוג עלי לחפש כדי שלא תהיה ההתראה? לדעתי מחובר לכבל המפעיל את המנורת רוורס גם המצלמה וגם החישנים האם החלפת המנורה יכולה להשפיע על הפעילות שלהם? תודה לכולם מראש.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 626 צפיות
שלום לכולם יש לי רכב שעמד יותר מחצי שנה. יונדאי I30 שנת 2008. החלטתי למכור את הרכב ועשיתי לו טיפול לכל מה שצריך על מנת שיהיה תקין לחלוטין. עכשיו אני רוצה להעביר אותו טסט כדי למכור אותו . אין לו מן הסתם ביטוח בתוקף . איך אני עושה את זה ? מה התהליך שאני צריך לעבור ? חייב לעשות ביטוח בשביל להעביר טסט ? אשמח לתשובה. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
בקצרה.. נער נכנס בנהג רכב פרטי,הנהג לקח פרטים ונסע משם,לאחר מספר חודשים חברת הביטוח תבעה את הנער על הנזק לרכב והשופט הכריע לטובתה,הנער או ההורים יאלצו לשלם את סכום התיקון של הנזק"... http://www.mako.co.il/home-family-kids/no-electric-bike/Article-f0ef51868214a51006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326 מה לדעתכם? לדעתי צעד מבורך,נמאס מילדים שעושים מה שבא להם מבלי לקחת אחריות!
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
היי חברים, רציתי לשאול מה ההיגיון מאחורי גיר 4 הילוכים ? היה לי בפוקוס שלי 2007 גיר 4 הילוכים וזה נוראי !! זה רועש במהירויות הגבוהות. אשמח להסבר
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אאודי חושפת את ה-RS3 ספורטבק. עם 400 כ"ס וזמן ל-100 קמ"ש קצר יותר משל אלפא רומיאו 8C, במוו M6, מרצדס C63 (שלושתן דור קודם) ואסטון DBS) אנחנו לא יכולים שלא לתהות מתי "הרבה" הופך ל"הרבה מדי". שניה אחרי זה אנחנו קולטים שאף פעם.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 874 צפיות
שווה קנייה ? https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00MC3ZBQQ/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1487577817&sr=8-2&refinements=p_85%3A2470955011&rps=1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=BlackVue+DR650GW-2CH&dpPl=1&dpID=41iMl3SO1SL&ref=plSrch איפה הכי כדאי לקנות אותה ? למישהו יש ניסיון איתה ?
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- 2 תגובות
- 740 צפיות
רכשתי מהחנות בחולון לפניי בערך חודשיים שמן גיר בבקבוקים של ליטר ונשאר לי בקבוק בודד אחד מיותר חדש שלא נפתח מעולם,כמובן שיש לי חשבונית ,האם ניתן להחזיר להם את השמן שברשותי ולקבל עליו זיכוי ולעשות במקום קנייה נוספת? זה מקובל אצלם?מישהו החזיר פעם מוצר וקיבל עליו זיכוי לקנייה הבאה?
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היתקלות ראשונה שלי עם רכב ניסוי. היה נראה כאילו הם משחקים עם הפתעות בפקקים- הרכב השחור מקדימה בולם בפתאומיות, אחד אחר שהיה מאחור מתקרב במהירות וכו', או שהם סתם השתעממו מהנסיעה הארוכה... מדובר ב A8 חדשה? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
מחיר ביטוח הגיוני? 1 2
מאת Smiley96-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום נגמר לי תוקף הביטוח והגיע הזמן לחדש, נגמר לי נהג צעיר כבר (בן 24) והציעו לי 1960 על חובה ו1500 על צד ג', זה הרבה? שלמתי ככה אותו דבר לפני שנה, מאזדה 3 ,2004 תודה אני בעל 6 שנות רישיון
הודעה אחרונה מאת mpol, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מחפש מתקין מוסמך להתקנת המצלמת דרך ישרות ללוח הפיוזים, יש ל כבר את החלקים הרלוונטים רק צריך מתקין. ממליצים על מקום?
הודעה אחרונה מאת Dirty, -
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
משהו שתהיתי לגביו בתקופה האחרונה זה למה איכות של רכבים עולה בקנה מידה עם הגודל שלהם. אם, למשל, אתה רווק, נשוי ללא ילדים, או בעל ילד אחד, שלא צריך רכב גדול, ולא רוצה את כאב הראש של להחנות ספינה ליד מדרכה עירונית או בחניון מקורה, אבל עדיין רוצה רכב עם ביצועים טובים ואבזור מפנק, אתה בבעיה. רכבי מיני וסופר מיני סטנדרטיים מציעים ללא יוצא מן הכלל (לפחות מסקירותיי) אבזור דל יותר ו/או ביצועים נחותים לעומת מקבילותיהן המשפחתיות. גם אם אתה רוצה לשים אקסטרה על רכב קטן איכותי יותר, הברירה היחידה שלך היא לקנות רכב קטן "פרימיום" (דוגמת אאודי A1, אלפא רומיאו מיטו, מיני קופר) או סופר מיני ספורטיבי (דוגמת 208 GTI, פולו GTI) שיקרים מסופר מיני אחרים בעשרות אחוזים, ומגיעים לרמות מחי…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 2 עוקבים
- 43 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
"לפני תשעה חודשים נקנתה הגברת, קצת יפה קצת מכוערת, גיר רגיר עם חמישה הילוכים, אחד אחורה וחמישה לפנים, הגברת הזקנה ממשיכה להפתיע, כשצריכת דלק הינה גולת הכותרת.." עד כאן החרוזים, הרי לא נכנסתם פנימה כדי לקרוא את כישורי הכתיבה שלי, אלא הגעתם בגלל הגברת. לפני הגברת, הייתה ברשותי טויוטה יאריס TS שנהרגה במפתיע כאשר קרסו הבלמים והיאריס החליטה להמעך לתוך טויוטה קורולה. עלו המון שאלות, האם להשבית את הרכב, אולי לטפל ולבקש מהשמאי לעגל פינות על מנת שהרכב לא יירד מהכביש, אולי בכלל לחזור לרכב על אופנוע (כן כן, זה היה גם.. אגב, זו אהבה גדולה שנשארה עד היום). לבסוף, אחרי דין ודברים הוחלט לרכוש רכב חדש. תחילה לא ידעתי במה לבחור והייתי מוגבל בזמן. מהעבודה קיבלתי לי…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
הונדה ג'אז 2016 1 2 3
מאת EMPTY-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
הונדה ג'אז 2016 רמת איבזור קמפורט גילוי נאות זאת חוות דעתי הבילתי מלומדת נטו של הנהג הישראלי הממוצע פלוס(ובעל דיסלקציה קלה אז תסלחו על השגיאות כתיב ). אז הדגם הזה נקנה ביולי 2016 במחיר של 107 אלף, ברמת איבזור קמפורט. גרסה מאובזת יחסית בעלת מסך מולטימדיה מגע, חיישני רוורס קידמים ואחורים ,מרימי שמשות , מוביל איי , חישני אור (אוט'-גבוה ונמוך) ועוד בקטנה ... המטרה היתה להחליף את המיצובישי ספייס וואגון בציר 01 לרכב חדש,אמין,חיסכוני,וקטן יותר ועדין יחסית שימושי ואני חושב שזאת היתה אחלה בחירה. מאז עברתי כמעט 10 אלף בקילומטרז . מרחב פנים והנדסת אנוש אז ככה, הג'אז רכב באמת קטן מבחוץ וגדול מבפנים באופן כזה שאפילו כאשר הייתי בסוכנות וישבתי בסיוויק הרג…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
לאחר כשנה וחצי עם 307XSI וכמה שינויים דרסטיים בחיים, החלטתי שזה הזמן המתאים לשנות כיוון ולנסות משהו אחר. התכנון המקורי היה למשוך עוד כשנה עם 307 ואז לרכוש רכב ספורטיבי חדיש. משהו בסגנון של 208GTI בת שלוש. אבל אז בעצם הבנתי שעוד שנה עם הנוכחית זה משעמם, ושבדיוק חורף והכל עכשיו ירוק, אז למה בעצם לא לרכוש ג'יפ ולהתחיל לעשות הרבה טיולים בכל סופש? אז התחלתי לחרוש פורומים, כתבות, סירטוני יוטוב ומבחני רכב בכל שלושת השפות שאני דובר. בהתחלה חשבתי על ג'ימני - הבחירה הסטנדרטית של כל מתחיל בתחום. אבל אחרי שעברתי ליד אחד כזה בשכונה שלי, הבנתי שאין מצב. זה לא הכיוון בכלל: הוא קטן מדי, במיוחד בגזרת הבגאז' שאמור להכיל כלב בגודל בינוני+. אחר כך התחלתי לפזול לכיוון האחיו הגדול - גרנ…
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מעוניין להזמין רפידות כאלו לברקסים הקדמיים של לאון קופרה מודל 2011, הדגם הדרוש הוא LD7200 אשמח לקבל המלצות מהיכן ניתן להזמין במחיר טוב וגם לשמוע האם זה עובר חלק את המכס וכדומה או שעושים בעיות ודורשים כל מיני אישורים וכדומה בגלל שאולי אין לזה תקינה או משהו כזה שבארץ שלנו לצערנו אלופים בלסבך את הכל. תודה!
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחלה ערב ושבוע טוב, איזה מנוע 1.6 אטמוספרי מורכב בפיג׳ו 2008? האם זה ep6 הידוע לשמצה או מנוע אחר? האם בשנת 2013 שנת השקה של הדגם כבר טופלו בעיות הלידה במנוע זה?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעניין אותי לדעת למה בארהב וקנדה אין מותגים בכלל אבל בכלל כמו סיאט ונגיד רנו וסיטרואן ? מה הסיבה שהם לא מגיעים ?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
עכשיו ראיתי בכתבה שפרארי יצרה תרכב הכי חזק שלה בייצוג סדרתי (800 כוח סוס) אטמפוספרי. רציתי לשאול אטמוספרי ולא טורבו?
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
היי לכולם, מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן להגדיר את הפונצקיה ברכב הזה? יש על ההגה 3 כפתורים, שניהם איכשהו קשורים לזה והשלישי מצויר עליו עיגול.. לצערי, אין לי ספר רכב בו הייתי יכול לקרוא על השימוש בפונקציה. אשמח לקבל הסבר.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
ערב טוב חברים. אחרי חצי שנה עם הרכב החלטתי לשתף אותכם. הרכב עלה לכביש ב11/08/16 בדיוק חצי שנה. הסיפור התחיל מחודש אוקטובר 2015, אז ביום אחד יצא לי לעשות נסיעת מבחן על פיג'ו 308 לא מפואר, אלא פשוט, כי לא היה להם רכב הדגמה פרימיום. אחרי זה בדקתי מאזדה 3 ספיריט ו לאון 1.8 טורבו. המאזדה היתה בסדר אבל לא תפס את לי. לאון היה טוב אבל יקר ושנתיים אחריות לא מספיק. אז הפיגו עלה 149900 שח. אחרי הורדת מחירים על פיג'ו הוא ירד ל139900. ואז החלטתי לרכוש אותו. טוב עד עכשיו נסעתי עליו כ8000 קמ. הרכב מתנהג יפה מאוד וגם לוקח פניות במהירות! אפילו שגודל גלגלים יחסית גדול 225/17/45, הוא מאוד נוח בעיר ומחוצה. דרך אגב בדקתי תאוצה של הרכב וקיבלתי 9.1 שניות למאה קמש. לעומת נתונים…
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. ניתן לעשות בדיקת תקינות המכשירים הנ"ל באזור המרכז לכל המצויידים בגלאי מהירות הבדיקה כרוכה בתשלום של 50 ש"ח לפני מעמ מחיר הבדיקה הינו לרכב עם גלאי. הבדיקה נעשית בעזרת ממל"ז באיזור המרכז כמו כן מותנה בלפחות 5 משתתפים למעוניינים צרו קשר נסיעה בטוחה לכולם ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שאלה קצת מביכה אבל עדיף לצאת טיפש לרגע מאשר להישאר כזה לכל החיים... האם זה ההבדל בביצועים ואם כן, איזה בדיוק? האם יש עוד הבדלים? האם זה כולל גם איבזור של הרכב? סתם דוגמה שראיתי עכשיו, יש נגיד איביזה רפרנס ואיביזה ספורט, אותו נפח מנוע ואותם כוחות סוס, חוץ מהדלתות (5 מול 3) נראה אותו דבר, אז עניין אותי ההבדל ביניהן.
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קניתי רכב יד 4 ממגרש ואני רוצה לדעת בבעלות מי היה הרכב לפני... ברשיונות כתוב שם המגרש
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מצלמת A118C הבעיה. כשאני מחבר אותה ל USB במצת ברכב, המצלמה נדלקת ולאחר כמה שניות ניכבת החלפתי למחבר וכבל איכותי, התקלה קיימת המצלמה חדשה ( קניתי אותה לפני כמה חודשים, אולם רק לפני כמה ימים פתחתי והרכבתי). חיברתי למחשב בבית, אותה בעיה יש למישהו רעיון מה התקלה תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בזמן האחרון אנחנו מחפשים יורשת לספיריט דור 2 האגדית שלנו (שאין באמת סיבה להחליף אותה חוץ מזה שבא להתחדש). עוד אנו מתלבטים בין ה 3 ל CX5 המעודכנים, ופתאום זה מגיע: http://campaigns.mazda.co.il/CX3_Pre_Launch/?ref=mazda.co.il
הודעה אחרונה מאת בוני03, -
-
מי מחובר 64 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 569 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Shon Levi sound tuning
- Ash1
- Monopusto
- שי
- pasat04
- Ghost93
- DubelBoom
- ronrobin
- מחכה
- amosbmw
- נירו72
- גולד1