רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,584 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש לרכוש רכב יד 2 ומהסתכלות ביד 2 אני רואה רכבים עם ק"מ נמוכים ביחס לשנים והממוצע השנתי שרכבים עושים בארצנו. השאלה אם צריכה להידלק לי נורה אדומה או שזה יתכן? האם יכול להיות מצב שאנשים מזייפים ק"מ (תיאורתית אני יודע שאין בעיה לזייף היום ק"מ) דוגמאות לרכבים עם ק"מ נמוכים רכב בן 5~6 שנים יד שניה עם 38 אק"מ ייתכן?
הודעה אחרונה מאת adddiaz, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים לא מזמן יצא לי לדבר עם חבר על האפליקציה המדוברת (קייפסטר). למי שלא מכיר, מדובר במיזם אשר מאפשר לאזרחים לצלם עבירות חניה בוידאו אנונימי העובר לרשויות והן אמורות לייצר דוחות אם הסרטון אכן מספק ראיה טובה. מישהו יכול לאשש שהמיזם אכן מצליח בתכליתו המקורית?
הודעה אחרונה מאת alex2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ניגשתי למבחן רישוי שנתי לרכב אספנות עם גג טרגה מקורי כמובן. הרכב לא עבר את המבחן השנתי בטענה שהגג לא רשום ברישיון. שלחו אותי לעמדה מספר 1 לבצע רישום. האם ניתן להמתין חודש ולגשת למכון אחר ? במקרה שאין מנוס מלגשת לעמדה מספר 1 האם צריך להביא איתי מסמכים נוספים מלבד רישיון הרכב ? באיזה שעה מומלץ להגיע לשם ? מה התהליך ? הטמטום האין סופי והטרטור של האזרח הפשוט .
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 776 צפיות
ערב טוב! בהמשך לשרשור קודם על סיכום שנתיים עם הבראבו הגיעה העת לתת חוו"ד ראשוני על החיים לצד פריוס. בשבוע וחצי שהיא אצלי הרכב עבר קצת מעל 1000 ק"מ 65/35 בבין עירוני/עירוני פקוק. הרכב נע על בסיס יומי מי-ם לאיזור המרכז ובחזרה. נוחות: סבירה בסה"כ,אך מהמורות ומפגעי הכביש המתלים מעבירים הרבה יותר ממה שצריך לתא הנוסעים. מרווח: אומנם לי אין צורך בגודל הזה,אך ללא ספק הרכב גדול משמעותית מהרכב הקודם שהיה לי ובתור רכב משפחתי יעשה את מלאכתו נאמנה. דלק: בנסיעה בין עירונית,עירוני פקוק של מרכז הארץ וירושלים הצריכה עומדת על 1:18.5 מדוד משאבה כאשר מורגש הבדל בין נסיעה במישור החוף לבין תנועה בתוך עיר. עיקר החסכון שבו בא לדי ביטוי בגודש עירוני במישור,במקום עם עליות מר…
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אישתי התקשרה לסוכנות ואמרו לה שכנראה בסביבות יולי ולא ידעו לומר מה יהיה סדר גודל המחירים. יש למישהו במקרה מידע אחר, ואולי גם יותר מהימן (אני חושב שבסוכנות סתם מרחו אותה כי נציג אחר אמר שאין להם מושג מתי..) אני מתלבט אם לקנות את ה-3008 החדשה אך אם ה-5008 החדשה ממש מעבר לפינה אז אני מעדיף להמתין ולראות מה יהיה המחיר שלה. בתנאי שהפרש המחיר יהיה לא גדול מידי (נניח 10K ש"ח) לדעתי היא עדיפה בגלל המושב האחורי שמחולק לשלושה מושבים נפרדים ובגאז' ענק (עם המושבים 6-7 מקופלים). אשמח אם למישהו יש מידע נוסף
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
יש לי רכב של שלמה סיקסט, בעיסקה מסוג נטו לי, דומה לאויס אקספרס. במסגרת העיסקה כל עלויות הצמיגים הם על שלמה, רק תיקוני פנצ'ר הם עלי. העניין הוא שהם נותנים צמיגים סיניים באיכות בינונית מינוס. השבוע לראשונה נאלצתי להחליף צמיג ברכב, ועכשיו יש לי שלושה צמיגי מקוריים (קוריאנים?, קיה סיד סטיישן) ועוד אחד סיני. מיד הרגשתי את ההבדל באחיזה על הכביש, או יותר נכון את חוסר האחיזה. מישהו נתקל בדילמה הזו? איך אני מארגן לעצמי 4 מישלנים, ולא מוסיף את כל ההוצאה הזו על עצמי?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום ראיתי בתחנת דלק סובארו אימפרזה מעט שונה, לדעתי סביב שנת 2010 היה כיתוב מאחורה impreza xv. מסקרן מה מיוחד בדגם? היה יבוא סדיר של הדגם? כמה כאלה נמכרו? תמונה להמחשה Sent from my PRO 6 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני נוסע עוד כחודש לאיטליה, ואני מעוניין לשכור רכב. אך הפעם אני מעוניין ברכב ספיצפי, במקרה הזה אלפא ג'וליה. האם יש דרך לשכור רכב ספיצפי? אשמח להכוונה, קישורים וירקות. תודה תומר Sent from my Pixel XL using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת c1204629, -
מוצר חדש מבקש לשלב את הפעולות שכיום עושים ארבעה מכשירים לאביזר בודד. iRoad Quattro משמש כמצלמת דרך, התראות בטיחות בנהיגה, גלאי מכמונות לייזר וגם התראה מבוססת GPS. הפקדנו את המכשיר לשבועיים בידיו של חבר הפורום רוני שיך המשתמש בארבעת המוצרים בנפרד כדי לייצר חוות דעת על הפתרון. האם יש כאן מוצר שבאמת עושה את מה שהוא מבטיח ומה לגבי המחיר? המסקנות שלו בכתבה כאן
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
שלום לכל החברים... אני עתיד לקבל בתקופה הקרובה רכב מהעבודה, הרכב אמור לשמש אותי בעבודה, כמובן (עבודה כטכנאי שטח במתקני החברה הפזורים ברחבי הארץ) שקבלת הרכב הינה הכרחית לצורך ביצוע העבודה. לאילו עלויות עליי לצפות כאשר אני מקבל רכב מהחברה, באגף כ"א בחברה אמרו שהרכב רק מגולם במס ולא עלות של ליסינג, למה הכוונה? אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעשות לי קצת סדר בדברים. רוב תודות
הודעה אחרונה מאת noknok, -
הרכב הזה מאוד מעניין מבחינתי האישית ומבחינת השוק בכלל. הוא היחיד שיכול לפתוח את שוק הג'יפונים הפורח לתחרות מחודשת. הרי אטקה, 3008 וקדג'ר לא ממש מאיימים על הקוריאניות. המתחרה היפני היחיד, הונדה hrv, מתומחר בצורה מוזרה. הטויוטה יכול לתת תמורה מצויינת בגירסת ה-1200 טורבו וערך מוסף בדגם ההיברידי. ההצהרות הרשמיות של היבואן מדברות על פברואור. מישהו יכול לאמת?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 26.2 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ביבוא רובוט משומש לגיר של פיאט מחו"ל. עלותו קטנה מ-500$. על פי רשות המיסים (http://62.219.95.10/misimmerukht/) בחלקי חילוף לרכב שעלותם 75-500$, המס הוא על פי סוג הפריט המיובא. להלן פירוט המפרט ככל הנראה המיסים בקטגוריה זו: מקור: https://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/yebueshe_guide.aspx#GovXParagraphTitle7 אני מבין שאני לא בקטגוריה של מע"מ בלבד. לכן עלי לצפות למס בסך 48.1 אחוז? אני שואל כי יש לי חבר שייבא מוצר שעלותו הכוללת (כולל משלוח) 630 שקלים, כשמוצר והמשלוח ביחס של 60 אחוז למוצר ו40 למשלוח, ואינו בקטגוריות הנ"ל. הוא שילם 240 שקל בערך מיסים, כשזה מחולק ל-120 שקל מס קנייה והשאר מע"מ. על פי הכתוב במצו…
הודעה אחרונה מאת Dudi910, -
- 3 תגובות
- 7 אלף צפיות
היתה לא מזמן כתבה בטלוויזיה על זה שמוביל איי לא עובד טוב מול שמש. יש כאן מישהו שמכיר את 2 המוצרים ויכול לתת יתרונות וחסרונות של שניהם ? תודה מראש Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lancer_06, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם קניתי לאשתי דייהטסו סיריון 2010 ואני רוצה לשדרג לה את הרמקולים ברכב. אני רואה שיש 2 רמקולים שמותקנים על הדשבורד ועוד 2 בדלתות האחוריים. אני רוצה להזמין מאיביי רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים ואני צריך את המידות שלהם. חיפשתי מלא באינטרנט ולא ראיתי שום התייחסות לנושא הזה. בבקשה צריך את עזרתכם . תודה .
הודעה אחרונה מאת fcjuventus, -
אז איך הכל התחיל? לפני כמה חודשים היה מבצע בבמוו אירלנד של ריבית נמוכה ואמרתי לאישה בואי סתם נלך לעשות נסיעת מבחן על ה330e כי הרכב פשוט סקרן אותי. לא התכוונתי לקנות שום דבר עכשיו אלא יותר לתכנן לעתיד (באותו זמן היתה לנו 318d אוטומטית שנת 2009). נסיעת המבחן ארכה כחצי שעה כשבסופה אמרתי לאיש המכירות תעשה את הבדיקות שלך ותחזור אלי עם הצעה לטרייד אין כי פשוט נדלקתי על יחידת ההנעה עצמה. מפה לשם יצאתי עם הצעת מחיר ואחרי חשבון ומחשבה של כמה ימים הוחלט להזמין את הרכב עכשיו ולא מאוחר יותר בעיקר בגלל הריבית הנמוכה ומאחר והממשלה עוזרת ב 7500 יורו ברכבי PHEV וזה לכמות מוגבלת של רכבים. אז מה עומד מאחורי ההחלטה לרכוש רכב היברידי במדינה שדיזל פופולרי בה כמו הגשם…
הודעה אחרונה מאת hgilad123, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם כמדי שנה אני ומשפחתי יוצאים לחופשה, עוד מעט קיץ ואנחנו יוצאים לכנרת עם רכב פורד אססמקס מלא באנשים (כן כל ה 7 מקומות) עכשיו יש לי בעיה איפה לשים את העגלה של התינוק ועוד מזוודה ותיקים חשבתי על גגון אבל לא רוצה להשקיע על משהו יותר מדי כסף , מה גם שאני לא רוצה משהו קבוע ראיתי שיש גגון מתנפח של handirack שנראה בדיוק מה שאני מחפש ורציתי לשמוע האם יש אנשים שמתשמשים בו או במשהו דומה ויכולים להמליץ תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום, נוסעים בקיץ לשבועיים לצ'כיה, 2 מבוגרים+2 ילדים (כסא תינוק+מושב הגבהה ללא גב). בנוסף, ניקח איתנו מזוודה גדולה אחת+4 טרולי או 2 מזוודות גדולות+2 טרולי. חשוב לנו גיר אוטומטי. האם סקודה פאביה קומבי תספיק לנו או שכדאי לקחת משהו גדול יותר? חלופות נוספות (בפער מחירים משמעותי מאד): סופרב קומבי (פי 2 במחיר), אוקטביה אסטייט, סקודה ראפיד, סקודה ייטי (פי 2.5 במחיר). אם יש לכם המלצות לסוכנויות מקומיות אמינות, אם מישהו מכיר, אשמח - יתכן והמחירים יהיו זולים יותר מאשר דרך האתרים הבינלאומיים. תודה
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כנראה שהיום יום הטרוניות הבינלאומי, אז אצטרף למגמה. בורות אחרי גשמים הם תופעה נפוצה ורגילה אצלנו, תוצאה של העדר תחזוקה מונעת במועד (סדקים צריך להרוג בעודם קטנים). מזכרוני בשנים קודמות, בד"כ בורות כאלה מתוקנים יחסית מהר. אני נוסע הרבה נסיעות ארוכות בכבישים בינעירוניים ברחבי הארץ, בעיקר באזורי הפריפריה (מונח בזוי מעוות אבל זה דיון אחר), והשנה יש לי תחושה שהמצב חמור באופן חריג: המון המון בורות שנפערו לאחר הגשמים ה"עזים" הראשונים לפני יותר מחודשיים, ולא תוקנו מאז. באור יום אפשר איכשהו להתחמק מהם; אך למי שלא מכיר את הכביש ו/או נוסע בלילה - מדובר בסכנת נפשות ממש. מקבץ קצר ולא ממצה: כביש החוף מחיפה דרומה - בורות ביציאה הדרומית מחיפה. כביש 70 - אזור אליקים בכיוון צפון (…
הודעה אחרונה מאת yt09, -
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
עונה 24, או יותר נכון, טופ גיר החדשה בעונתה השניה יוצאת בקרוב. החברים מהבי.בי.סי שיחררו טריילר חדש: על פניו נראה שנלמדו הרבה לקחים כמו הפיטורים של הג'ינג'י המעצבן וקידומו של רורי רייד לקדמת הבמה (אהבתי אותו מאוד בעונה הקודמת). נקווה שהשיפורים האלו לנוסחה יביאו עונה שתתחיל להתקרב באיכות לעונות הטובות של קלרקסון, המונד ומאי.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כרגע עברתי תאונת דרכים די קשה, הרכב נראה לי טוטאלוס, בנס יצאתי אפילו בלי פגיעות יבשות נהג מונית שנכנס בי טוען שאני נסעתי באדום (!) אבל בבירור נסעתי בירוק, ואמרתי מזל שיש מצלמת רכב.עכשיו הגעתי הבעיה שאני בודק את המצלמה והסרטונים האחרונים שם פגומים :/ יכול להיות כזה דבר (ניסיתי לפתוח דרך כל הנגנים האפשריים)? זו ההוכחה היחידה שיש לי. יש דרך לשחזר אותם או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, היום הלכתי לעשות בדיקה ליונדאי I30 עם 54 אלף קילומטר יד ראשונה מאדם פרטי שנת 2011. אחת מתוצאות הבדיקה שיצאה לא תקינה היא: מנוע: סימני דליפה בין ראש מנוע לבלוק (קורוזיה) - המשך תיקון במוסך, רעש אביזרים וגלגלות. מה זה אומר? האם חריג לאוטו עם 54 אלף קילומטר או שזה סתם כסת"ח? האם עלולה להיווצר עם זה בעיה בעתיד? תודה על תשובותכם
הודעה אחרונה מאת electro78, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לדוגמא- תערוכת הרכב השנתית בז׳נבה שמתקיימת במרץ ותערוכת הרכב בפריז (דו שנתית) בהן מוצגים דגשמי רכבים חדשים. כמה זמן עובר מרגע הצגת הדגם בתערוכה עד לתחילת השיווק בישראל? האם יש טווח ממוצע של היבואנים? האם במקביל לשיווק בשאר העולם או שאנחנו צריכים להמתין שנה נוספת?
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, ב10/1/17 בוצעה הזמנה מחברת ליסינג לרכב יד שניה עם 0 ק"מ. ב11/1/17 קבלתי קבלה ואישור על כך שהם קיבלו את מלוא הסכום ובעצם הרכב התחיל בתהליך. הובטחה מסירה של עד 20 יום ותאריך המסירה המשוער ע"פ החוזה הוא 30/1/17 לא הייתי פותח את האשכול אם הרכב היה כבר בידי, אז כמו שאתם מבינים היום כבר 4/2/17 וספק שגם מחר יהיה משהו לכן העיכוב הוא כבר בן שבוע ימים. בחוזה אומנם יש סעיף שבו אני מוותר על כל טענה מצידי לחברת הליסינג במידה והעיכוב נובע מהיבואן בגלל שהתחילו לדבר איתי לא יפה ובמקום להתנצל על זמן לא הגיוני פשוט מנפנפים אותי (ואגב אני לא יכול לדבר עם שירות הלקוחות של חברת הליסינג, זה לא מעניין אותם, הם כל הזמן אומרים לי דבר עם הנציג שסגרת איתו את העסקה) אני…
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- 40 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
לידיעת הקורא Outlander, רכב הפנאי של מיצובישי בגרסת פרימיום מקבל עוד מערכות בטיחות אקטיביות. וכל זה ללא תוספת תשלום. כל הפרטים בכתבה.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4916309,00.html כמו רובכם, גם אני מידי יום רואה עבירות מסוכנות. אני לא חושב שהיה יום שלא ראיתי עבירות כאלה. אי מתן זכות קדימה, ביריונות (אי שמירת מרווח, נהגים שחותכים, מסנוורים), אי ציוד לרמזורים. מצד השני בחלק מהכבישים שאני נוסע אני רואה נוכחות יפה של משארת תנועה. זה אולי היה טוב, אילו הם באמת היו תופסים נהגים מסוכנים ולא רק עבירות מהירות. אני חושב שדרוש אמצעי טכנולוגי לאכיפה של עבירות מסוכנות. מערכת שתתריעה על עבירות מסוכנות ותשלח אוטומטית דו"חות. מערכת כזאת צריכה להיות מותקנת בכל רכבי חברה/ליסינג, אוטובוסים, מוניות וברכבים של נהגים שנתפסו על עבירות מסוכנות (כתנאי במקום שלילה ארוכה מאוד). מה המערכת צריכה…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
הוצג הדור החדש של טיגואן: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2250/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%98%D7%99%D7%92%D7%95%D7%90%D7%9F-2016-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ערב טוב. אני מבוטח מקיף. הרכב שלי נגנב, נמצא והוגדר על ידי שמאי כאובדן להלכה (מעל ל 50% נזק בהצעת תיקון), ולכן חברת הביטוח מחליטה לא לתקן. לפי מה שאני מבין, אני אמור לקבל מחירון +- כל מיני חארטות. הבעיה היא שמאז שהתקבלה ההחטלה כבר עברו ימים ושום דבר לא זז. הסוכן שלי אומר שההצעת תיקון \ הערכה על השמאי היא האסמכתא שלי לכך שהרכב עובר אל חברת הביטוח. השמאי אומר שאני צריך לקבל מכתב מהביטוח שבו יהיה רשום בכמה יפצו אותי. חברת הביטוח אומרת שהנושא בטיפול ועלי ליצור קשר עם הסוכן והשמאי לקבל פרטים נוספים. משרד הרישוי אומר שניתן לקבל החזר על הרישיון אחרי שחברת הביטוח תשלח לי טופס שבעלות עברה עליה. 4 גופים, 4 גרסאות שונות. בקיצור מנפנפים אותי. אני מיואש ולא…
הודעה אחרונה מאת raiden, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 829 צפיות
אני זוכר שהוצאתי רישיון ב2001 היו הרבה אבל הרבה פחות מכוניות על הכביש,איילון היה זורם כמעט בכל שעות היום מלבד 15:00-19:00 ,התנועה בערי השרוו הייתה לרב דלילה כמו כן כביש 4 . כיום אין שעה שאיילון זורם אולי ב1 בלילה ,שאר הזמן הוא נע בין תנועה כבדה לבין עומס ופקק . כנל הדרך מתל אביב לירושלים,אני זוכר שהייתי עולה לפני 5-6 שנים לבירה מתל אביב ויוצא ב6:45 -7:00 והייתי מגיע עד לכניסה ללא עומסים (שרק היו 2 נתיבים ) וכיום כבר ב7:10 יש עומסים בלטרון /שער הגיא ועד הכניסה לעיר . יש תחושה שימי הנהיגה בכביש פתוח הצטמצמו לשעות מעטות בלילה ובשאר הזמן התנועה כבדה גם למישהו כמוני שמשתדל לא לצאת מהבית לפני 11 בבוקר או אחרי 7 . אני תוהה איך הכבישים שלנו יראו בעוד 5-6 שנים למרות הגדלת פיעלו…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב לדברים מוזרים בשקלול . רכב עם מחיר מסוים פתאום קופץ ב 10K בגלל שקלול נסיתי דוגמה : לקחתי מודעה של סוזוקי סוויפט אוקטובר 2013 והקלדתי 200000 ק"מ כלומר רכב כמעט גמור שימו לב לתוצאה - מישהו ביד2 קורא כאן ?
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
- 8 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, בכוונתי לשכור רכב ביוון בקיץ. אני כרגיל מעדיף לשלם מעט יותר לביטוח ולנסוע בראש שקט ביחס להשתתפות העצמית. שוחחתי היום עם כמה חברות ותהיתי כעת האם ההסדרים ביחס להשתתפות עצמית זהים. כי אם אני הבנתי נכון חלק משתמשים במונח "החזר השתתפות עצמית" וחלק במונח "ביטול השתתפות עצמית". האמת תוך כדי השיחות לא שמתי לב להבדל אז לא הייתי עירני. לכן אני תוהה האם מישהו כאן יכול להאיר את עיני. האם מדובר באותו הדבר ויש אי הקפדה בשם או שהחזר משמעו שהביטוח יחזיר לי את כל ההשתתפות העצמית שאשלם בשלב הראשון ואילו הביטול משמעות שכלל לא יגבו ממני דבר.
הודעה אחרונה מאת tinoki,
-
מי מחובר 14 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)