Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טיגואן 2017 (חדשות רכב)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר זורקים לים?

190 אלף לגרסת 1.4 מאובזרת. שיהיה להם בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בו משהו מהQ7 החדש. יותר נמוך (6 ס"מ), יותר סטיישני, ויש כמה אלמנטים דומים אחרים במיוחד מהצד. אני מאוד אוהב את הכיוון הזה. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ ובאיזו גרסה?

+ 1 לגבי הדמיון ל-q7, הסגנון העיצובי דומה ובעיקר היציבה הנמוכה ובתי הגלגלים הקטנים, אבל אני ממש לא אוהב את הסגנון הזה, שניהם לא נראים כמו ג׳יפונים אלא כמו מיניוואנים/ סטיישנים קרסתניים (ואני ראיתי את הטיגואן החדש גם במציאות באוסטריה כבר בחודש 08/2016).

להבדיל עיצוב מוצלח בהרבה הוא של הסקודה קודיאק החדש, בו בתי הגלגלים גדולים מאד והיציבה גבוהה והמראה ג׳יפוני בהרבה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לי הוא דווקא בעיקר מזכיר את האטקה - לא מחמאה גדולה. מעניין לבדוק איך הוא בנסיעה, אם שם הוא יותר טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הטיגואן לא נועד להיות רב מכר - בשביל זה יש את האטקה והיטי.

משהו חיובי פה - מחיר הגרסה הבסיסית ירד ב-5000 שקלים והרכב מצוייד במערכות בטיחות המקוריות של היצרן ולא דחפו מוביל איי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי הכתבה בקישור שבפוסט מעל, ישווק עם dsg6 ולא עם dsg7.

השינוי הנ"ל יכול להוות כרטיס כניסה משופר למתלבטים.

האם dsg6 אמין יותר מ-dsg7?

אם כן, למה היצרן משווק את מרבית תוצרתו עם ה-7?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם אם זה נכון, הרי התיקונים במסגרת האחריות עולים ליצרן לא מעט כסף, אני לא חושב שהשיקול הוא כלכלי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

כמו בגולף, אותי מעניין הטיגואן פלוס. יותר מעניין האם יגיע רק לארה"ב, האם ישווקו אותו בארץ (באיזה מחיר) והאם הקודיאק תעשה לו "כיפה אדומה" כפי שהסופרב עשתה לפאסאט.

הבחירה ב DSG6 לדגמי הבסיס (טרנדליין): לדעתי מבורכת. מעניין אם המנוע עדיין משתמש בטורבו של IHI.

הבעייה העיקרית כפי שכתבו התמחור : המתחרים נושפים בעורף עם מחיר תחרותי יותר והם לא פחות טובים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הפכו את הסדר, בדרך כלל גיר ה- DSG7 הולך עם מנועי 1.4 וגיר ה- DSG6 עם מנועי 2 ליטר.

אני זוכר שקראתי שגיר ה- DSG7 הוא חדש עם מצמדים רטובים? האם ה- DSG6 הוא הגיר הישן עם המצמדים רטובים? (ולמה שמו אותו כאשר המומנט נמוך במנוע ה- 1.4 ובאטקה שמו לאותו מנוע את גיר ה- DSG7 עם מצמדים יבשים, האם זו הודאה בכשלונו של גיר ה- DSG7 עם המלמדים היבשים? ומה יחשבו רוכשי האטקה?)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

שמע, השקיעו פה מחשבה. יש דרג ויש זרג (ואטקה היא לא הדרג ). כדי לא לעצבן רוכשי טיגואן עם החלפת מצמדים השקיעו כסף כדי לשדך את גיר DSG6 לדגמי הבסיס.דרך אגב: למנועים החזקים יותר של הטיגואן דווקא כן שידכו DSG7 אבל מהסדרה של DQ250 ומעלה שהיא יותר עמידה ממה שמותקן באטקה.

אז משתמשי אטקה קיבלו שנתיים אחריות וגיר בעייתי. מי ששילם יותר וקנה טיגואן קיבל 3 שנות אחריות וגיר טוב.

אחרת מה הטעם בתמחור הגבוה ?

מי שישלם עוד קצת ויעלה לאודי המקבילה יוכל לקבל גיר עוד יותר מתקדם מתוצרת ZF .

• תוכן חדש...