Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי התקשרה לסוכנות ואמרו לה שכנראה בסביבות יולי ולא ידעו לומר מה יהיה סדר גודל המחירים.

יש למישהו במקרה מידע אחר, ואולי גם יותר מהימן (אני חושב שבסוכנות סתם מרחו אותה כי נציג אחר אמר שאין להם מושג מתי..)

אני מתלבט אם לקנות את ה-3008 החדשה אך אם ה-5008 החדשה ממש מעבר לפינה אז אני מעדיף להמתין ולראות מה יהיה המחיר שלה.

בתנאי שהפרש המחיר יהיה לא גדול מידי (נניח 10K ש"ח) לדעתי היא עדיפה בגלל המושב האחורי שמחולק לשלושה מושבים נפרדים ובגאז' ענק (עם המושבים 6-7 מקופלים).

אשמח אם למישהו יש מידע נוסף

פורסם

המידע שקיבלת בסוכנות מדוייק, מחירון של 160-170 אלף ש"ח הוא הגיוני בהתחשב במתחרות בסגמנט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקשר בין שתיהן זה ששתיהן מכוניות מצוינות מבית פיגו ומציעות חבילה מאוד טובה.

עם זאת מאיזשהי סיבה לא כל כך ברורה לי, אנשים לא מוכנים לשלם הרבה כסף על פיזו יד שניה.

האם זאת תגובה לא רלוונטית?

תבדוק את ההיסטוריה של רכבי פיגו בסביבת מחיר הזן בשנים האחרונות ותבחן זאת בשנית. לי בכל אופן קשה להפסיד 70 אלף שח בשנתיים.

פורסם

אם אתה לא צריך 7 מושבים למה לך לחכות ל-5008.

למיטב הבנתי ה-5008 הוא גרסת 7 מושבים ל-3008 ותו לא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אחרי מה שקרה ל508 בשוק היד שניה הייתי חושב פעמיים על לקנות 5008 חדשה.

תקציר: צניחה חופשית ללא מצנח במחירון.

המחירון של ה 508 לא צונח באופן חריג לקטגוריה הזו (משפחתית בגודל מלא).

סתם מתוך עיניין בדקתי ומצאתי ש-508 שנת 2011 עולה כמעט אותו הדבר כמו אוונסיס מאותו שנתון.

אומנם מחיר המחירון של ה 508 כביכול גבוה יותר מאוונסיס, אבל מי קונה פיז׳ו במחיר מחירון, כל יומיים יש להם מבצע אחר ואם אני לא טועה לאחרונה היא נמכרה במחירים נמוכים מאוונסיס.

יחד עם זאת אני מניח שיהיה הרבה יותר קל למכור אוונסיס במחיר מחירון מאשר 508 והאמת בתור בעלים של קאמרי אני חושב שיש בזה צדק.

אם אתה לא צריך 7 מושבים למה לך לחכות ל-5008.

למיטב הבנתי ה-5008 הוא גרסת 7 מושבים ל-3008 ותו לא.

לא בדיוק, אומנם מקדימה היא בדיוק אותו הדבר וגם נעיצוב דיי דומה, אבל השורה השניה מורכבת משלושה מושבים נפרדים ותא המטען גדול משמעותית (למרות שגם ב 3008 הוא גדול מאוד).

בכל מקרה אם המחיר לא יהיה גבוה משמעותית אז היא כדאית יותר לדעתי (יש לי שלושה ילדים בכסאות בטיחות כך שהרבה יותר נוח להסתדר עם שלושה מושבים נפרדים)

זה רכב גדול יותר , לא סתם.

כמו שה3008 מקביל לספורטאז', ה5008 מקביל לסורנטו.

ה 5008 לא מקבילה לסורנטו, ממש לא!

הסורנטו רחבה יותר וארוכה יותר ולפיז׳ו אין מתחרה בקטגוריה.

ה 5008 מתחרה באאוטלנדר 7 מקומות או אפילו בפיקאסו.

אלו עולים באזור ה-160 אלף, שזה בערף 10,000₪ יותר מ 3008.

אם לובינסקי יבחרו לתמחר ברמת המחירים של הסורנטו אז הם יעשו טעות גדולה (לא נראה לי שזה יקרה)

• תוכן חדש...