Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 330e - חשמל בנזין ומה שבינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי תודה על הסקירה,כתיבה יפה.

רציתי לדעתם אם אין לי חנייה פרטית ואין לי איך להטעין אותה, האם אני יכול להשתמש בה כ״היברידית רגילה״(שהיא תיטען כמו הפריוס לדוגמא)?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנסיעה במוד אוטומטי, כל עוד יש טעינה, הרכב מונע בחשמל בלבד עד 80 קמ”ש

רגע, מה שאתה אומר בעצם, שבהשקה בארץ הם שיקרו?

מצרף תמונה מהשירשור ההוא:

330.jpg

פורסם

למה ללא טעינה הוא צורך יותר דלק בתוך העיר,מאשר מחוץ לעיר?

בדרך כלל בהיברידי החיסכון הוא בעיר? הרי גם ללא טעינה עדיין המנוע חשמלי עובד

פורסם

סקירה מהנה מאוד לקריאה.

במצב העניינים הנוכחי בארץ מדובר בקנייה מאוד משתלמת.

אנא צרף מעט תמונות מסקרן לראות צבע חוץ ופנים.

פורסם (נערך)
רגע, מה שאתה אומר בעצם, שבהשקה בארץ הם שיקרו?

מצרף תמונה מהשירשור ההוא:

[ATTACH=CONFIG]476044[/ATTACH]

לא שיקרו, אם תשים את הרכב במוד חשמלי בלבד אז תשיג את מה שהם מציגים (מהירות, לא טווח).

עריכה אחרונה על ידי hgilad123

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מנועי בעירה פנימית הכי לא יעילים בתנועה בעיר (עצירה-תאוצה כל הזמן). אם הסוללה לא טעונה אז המנוע יפעל במקום. גם יש להפריד בין הייבריד רגיל לPHEV ולכך במקרה של BMW הם הלכו על הנעה הייברידית ללא פגיעה בביצועים, וכדי שזה יקרה צריך להטעין את הסוללה או שתשלם על זה בדלק. כשיש טעינה מנוע הבנזין פשוט לא פועל בכלל בעיר אז אין צריכה של דלק.

תזכור שמדובר במנוע בנזין עם טורבו ו180 וקצת כוחות סוס. זה לא מה שיש נגיד בפריוס. בנוסף הרכב כבד ולא נולד כהייברידי ולכן דברים כמו מקדם גרר וכו פחות נלקחו בחשבון לעומת רכבים שנולדו היברידים.

בזמנו חשבתי על הלקסוס אבל יחידת ההנעה הורידה אותה מהשולחן (בעיקר הגיר הרציף).

פורסם

דפקו אותך.... מכרו לך רכב עם הגה בצד הלא נכון.

תתחדש...

מהממת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יפיפייה ..

לשלי התלבטתי ארוכות בין הלבן והשחור ואני מאוד שמח בבחירה בלבן.

גם אצלך היו הרהורי צבע או שזה היה פשוט?

פורסם

תודה לכל המאחלים.

האמת שזה היה סוג של קל, שחור ולבן הם הצבעים היחידים ללא תוספת מחיר והעדפתי לשים את הכסף על תוספות אחרות מאשר צבע.

פה הצבעים הכהים שולטים לרוב ושחור יש פה מלא אז שיהיה לבן :), את המראות הזמנתי בשחור שיהיה קצת יותר ניגוד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בעמידה המנוע כבוי (אלא אם אתה במצב ספורט) ככה שלא מורגש.

אחרי נסיעת מבחן (בעצם שתיים...), נראה שהרעשי ״דיזל״ שהיום אני סובל מהם בסדרה 3 בנזין שלי באמת לא רלוונטיים פה משתי סיבות.

א. כמו שאמרת המנוע כבוי ברמזור (ב330e אין אפשרות לבטל כיבוי מנוע).

ב. ב330e מותקן מנוע B48 החדש, ולא הN20 שיש אצלי ולכן הוא שקט יותר ובעל בידוד אקוסטי טוב יותר.

פורסם

דרך אגב האם יש הבדל מכאני בין גרסאות b48 כפי שהיה ב n20 או שזה רק תוכנה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מבחן השוואתי באוטוקאר בין 330e והמתחרות המחושמלות מבית VW, Audi וVolvo.

מבחן מצוין, למרות שיש כאלה שטוענים שהם פרסומון של פולקסווגן, אבל הפלא ופלא הב.מ.וו קטפה את הכתר.

הכתב אפילו חושב שזו הסדרה 3 הכי טובה שיצא לו לנהוג בה.

למען האמת מהניסיון המועט שלי עם רכב המבחן (24 שעות פלוס שעה פה ושם), אני מסכים לחלוטין שאין פה ממש פשרות בניהוג שמישהו ירגיש אותם בנהיגה יומיומית, גם אם זו נהיגה מאתגרת יותר מנסיעה מנהלתית בהשוואה לגרסה הרגילה, למרות הבטריה ותוספת המשקל.

אולי בסלאלום...

http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/bmw-330e-plug-hybrid-faces-audi-vw-and-volvo-100mpg-rivals?page=2

• תוכן חדש...