Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 330e - חשמל בנזין ומה שבינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנוע ה- B48 קיים גם ב- 330 הלא היברידית. וגם שם תיקתוקי הדיזל הושתקו כמעט לגמרי.

אני פוזל לעבר ה- 330E בעוד כשנה, נחכה לראות שאין פגמים מולדים שצריך לסדר.

לצערי הנחת הרכב הירוק הולכת ומצטמצת ואם לא היתה להיברידית צריכת דלק טובה פי 2.5 ויותר מהבנזין, אני לא בטוח שהייתי מכוון להיברידית.

פות"ש - אשמח לשמוע מה צריכת הדלק שלך בנסיעה משולבת על תקופה ארוכה.

תודה

פורסם

[quote=Laurence;5337504.

לצערי הנחת הרכב הירוק הולכת ומצטמצת ואם לא היתה להיברידית צריכת דלק טובה פי 2.5 ויותר מהבנזין, אני לא בטוח שהייתי מכוון להיברידית.

למרות ששום דבר עוד לא ממש ברור, עדיין נראה שהטבת המס תישאר במקומה לרכבים מתחת ל300k, כך שה330e עדיין תהנה מזה.

פורסם

ה- 330E גבולית מבחינת ההנחה, היא 290K אחרי ההנחה, לפניה אני מניח שהיא מעל 300K. ה - 330I עולה 330K (מחירון) ועל פניו ה- 330E בלי הנחה אמורה לעלות יותר.

פורסם
ה- 330E גבולית מבחינת ההנחה, היא 290K אחרי ההנחה, לפניה אני מניח שהיא מעל 300K. ה - 330I עולה 330K (מחירון) ועל פניו ה- 330E בלי הנחה אמורה לעלות יותר.

כן, זה שיתמחרו אותה קרוב ל300 זה היה ברור, ואני מניח שבגלל זה גם איבזרו אותה עד הגג פה בארץ כי אחרת המחיר שלה היה כמו 318...

מחירון 330i לקצ׳ורי הוא 375k (לפני הנחות...) והוא משמעותית פחות מאובזר מ330e.

פורסם (נערך)
כרגע הממוצע שלי עומד על 23 ק״מ לליטר. מדובר על נסיעה משולבת של בערך 60 אחוז עירוני ובערך 30 ק״מ ביום (חשוב לציין כי אני לא מטעין בעבודה).

תודה גלעד על נתוני צריכת הדלק. אני עומד כיום על 1:10 בקושי עם START/STOP מבוטל קבוע.

לצריכת הדלק צריך להוסיף את עלות ההטענה, לפחות לגבי הפריוס פלאג אין למיטב זכרוני עלות ההטענה היתה בישראל שוות ערך לצריכת דלק של בערך 40 ק״מ לליטר. כמו כן ברכב פלאג אין ישנה משמעות גדולה לאופי הנסיעה, כלומר ככל שנוסעים בעיקר בעיר בנסיעות עד מספר הקילומטרים שמספקת הטעינה החשמלית, הדבר ממקסם את החסכון וההיפך ככל שנוסעים נסיעות ארוכות יותר. לכן יכולה להיות שונות גדולה מאד בעלויות.

בנסיעה של 30 ק״מ ליום צריכת דלק של 23 ק״מ לליטר לא מרשימה, זה אומר שהטווח החשמלי קצר ומנוע הבנזין נאלץ לפעול. מה הטווח בפועל של הנסיעה על חשמל בלבד אצלך?

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

23 קמ לליטר זה ממוצע לאורך 3700 ק״מ

חשמלי בלבד אפשר להגיע לטווח של 27 ק״מ רק שיש לי רגל לא הכי רגועה ואני עולה על כביש מהיר כך שמעל 80 קמ״ש מנוע הבנזין נכנס לפעולה.

תוסיף לזה המתנה של 10-20 דקות עם מזגן פועל כל יום.

בכל מקרה אני מאוד מרוצה לקבל צריכה כזאת עם עלות החשמל על רכב של כמעט 250 כ״ס.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אתה מדבר עלי או על פותח השירשור? ומה הקשר לשעון?

אתה התחדשת? אם כן אז גם לך, אבל פניתי לפות"ש ושאלת השעון צריכה להיות מובנת לו.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...