Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהיום יום הטרוניות הבינלאומי, אז אצטרף למגמה.

בורות אחרי גשמים הם תופעה נפוצה ורגילה אצלנו, תוצאה של העדר תחזוקה מונעת במועד (סדקים צריך להרוג בעודם קטנים). מזכרוני בשנים קודמות, בד"כ בורות כאלה מתוקנים יחסית מהר. אני נוסע הרבה נסיעות ארוכות בכבישים בינעירוניים ברחבי הארץ, בעיקר באזורי הפריפריה (מונח בזוי מעוות אבל זה דיון אחר), והשנה יש לי תחושה שהמצב חמור באופן חריג: המון המון בורות שנפערו לאחר הגשמים ה"עזים" הראשונים לפני יותר מחודשיים, ולא תוקנו מאז. באור יום אפשר איכשהו להתחמק מהם; אך למי שלא מכיר את הכביש ו/או נוסע בלילה - מדובר בסכנת נפשות ממש.

מקבץ קצר ולא ממצה: כביש החוף מחיפה דרומה - בורות ביציאה הדרומית מחיפה. כביש 70 - אזור אליקים בכיוון צפון (חלק תוקנו לאחרונה). כביש 77 - לאורך כל אזור העבודות בין מצפה הושעיה לצומת מחנה שמשון. כביש התענכים - עביר ללנדקרוזרים ומעלה. כביש 806 מצומת עילבון למגדל - בורות ענקיים בשני צידי הכביש לכל האורך.

מה קרה השנה? כולם שם במעצר ואין מי שינהל ויוציא מכרזים? נגמרה הקופה הקטנה לתיקוני בורות? אולי שתו להם את כל התקציב? למי פונים? יש ח"כ שאפשר לעניין אותו בנושא סרקזם>?

חזיר דיזל

פורסם

כביש התענכים זוועתי כל הזמן, לא משנה כמו יסללו ויתקנו הוא פשוט עקום ותמיד בתזוזה. היום דיווחתי אולי על 20 בורות בוויז בנסיעה באיזור הזה.

אם תיכנס לעפולה בכלל תקבל חום, חלקים שלמים מהשכבות העליונות של הכביש פשוט התפוררו ונעלמו, יש שם פתחי ביוב שפשוט שוברים לאוטו את הצורה.

פורסם

לפני כשבוע דיווחתי ל"חברה הלאומית לדרכים" על בורות ענק שנפערו בכביש 60 עפולה-נצרת

באזור מכללת עמק יזראעל וניראה שסידרו את הבורות שהיו שם, אמנם לא 100% אבל הרוב סודר.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כבר עקמתי את הג'אנטים שלי כמה וכמה פעמים בגלל בורות כאלו ואחרים...

יש דרך למגן / יש ג'אנטים עמידים למכות ובורות?

פורסם

כשאני נוסע בכביש 70 וחומק מהבורות נהגים חושבים שאני שיכור - בחושך אני נוסע תמיד עם פנסי ערפל דולקים והם מסייעים לי, אבל עדיין מאוד קשה להבחין בהם.

עד כה (החורף) לא נכנסתי לבור, אולם בעבר פוצצתי 2 צמיגים בגלל אחד כזה (הסתיים בביהמ"ש).

פורסם

מסכים, לפני פחות מחודש קיבלתי פנצ׳ר אחרי שנפלתי בבור ששמתי לב אליו מאוחר מידיי, עם המזל הנאחס שלי הייתי לפני נסיעה ארוכה יחסית (120 ק״מ) לחתום על חוזה דירה, שהאוטו מפוצץ דברים וחברה מבוהלת ברקע.

שבועיים אחר כך עברתי באותו כביש, הבור עדיין היה שם ונראה שהוא גדל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם שברת ג'אנט או התפוצץ לך צמיג בגלל בור בעיר אז העירייה אמורה לפצות.

מכיר אישית שני מקרים שבהם הוחלף גם ג'אנט מקורי מהיבואן באלפי שקלים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כביש 85 ביציאה מעכו לכרמיאל זה כנראה השיא..

קירצפו מה שכבות מהכביש ופשוט השאירו אותו עם בורות ענקיים..

חבר שלי שקשור למע"צ אמר שידוע שבעבר קבלנים קיבלו כסף לדוגמא לשים 5 ס"מ שמו רק 2 ועכשיו הכל מתפרק אבל מאוחר מדי לרדוף אחרי הקבלנים..

פורסם
כביש התענכים זוועתי כל הזמן, לא משנה כמו יסללו ויתקנו הוא פשוט עקום ותמיד בתזוזה. היום דיווחתי אולי על 20 בורות בוויז בנסיעה באיזור הזה.

אם תיכנס לעפולה בכלל תקבל חום, חלקים שלמים מהשכבות העליונות של הכביש פשוט התפוררו ונעלמו, יש שם פתחי ביוב שפשוט שוברים לאוטו את הצורה.

אני צריך להגיע לאזור הגלבוע בערך פעם בחודש. נגמרו לי כבר הרעיונות מאיפה לנסוע. בכביש התענכים אני כבר לא מעז לעבור. הכביש הזה באמת חסר תקנה עד שיעשו מה שעשו בכביש הסרגל, טיפול גיאוטכני יסודי ביותר.

חישוקי פלדה פשוטים בקוטר הקטן ביותר המאושר + צמיגים בחתך הגדול ביותר המאושר. עמיד לחלוטין זה לא, אבל אפשר לתקן עם פטיש 5 קילו (מניסיון). או שתיסע לאט ובדרכים עוקפות עד כמה שאפשר (זה מה שאני עושה).

כשאני נוסע בכביש 70 וחומק מהבורות נהגים חושבים שאני שיכור

אותו כנ"ל, תוך כדי שאני מסובב את הראש כממטרה כדי לוודא שאני לא תופר אף רוכב דו גלגלי. אלה שנוסעים שם ישר בנתיב הימני כנראה נהגי ליסינג.

חזיר דיזל

פורסם

באיזור דבוריה לכיוון דברת (כביש 65) יש לא מעט בורות שם. אני מכיר את הכביש שם, אז אני נזהר. יש קטע שאני נוסע בשוליים מרוב שיש בורות בכביש ואי אפשר "לדלג" מעליהם.

בעיה נוספת שיש, שכבר "מתקנים" את אותם בורות, מע"צ גורמים לבעיה נוספת. במקום לסתום את הבור ולהתאים לכביש הקיים, נראה שמישהו פשוט לקח חופן של אספלט ומילא את הבור. נוצר מצב של בליטה בכביש במקום הבור. אולי הם חושבים קדימה שהכביש ימשיך לשקוע ואז יהיה מאוזן עם הכביש :shock:

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

חישוקי פלדה פשוטים בקוטר הקטן ביותר המאושר + צמיגים בחתך הגדול ביותר המאושר. עמיד לחלוטין זה לא, אבל אפשר לתקן עם פטיש 5 קילו (מניסיון). או שתיסע לאט ובדרכים עוקפות עד כמה שאפשר (זה מה שאני עושה).

אני מתקן בפנצריה... היה חודש שלא היה לזה סוף. 3-4. פעמים עיקומים רציניים בחודש.

עכשיו קצת נרגע...

פורסם (נערך)

אני זוכר איפה יש מרבית הבורות ופשוט עוקף אותם, אם הכביש לחלוטין שבור בנתיב הימני, אז אני נוסע בשמאלי.

אחרי גשם בכלל לא כדאי לנסוע בנתיב הימני, כי תמיד יש בורות חדשים.

בדרך כלל לוקח מספר שבועות עד חודשים עד שעושים את התיקונים. התקיונים אגב, ברמה מאוד נמוכה, במקום בורות יש קטעים ים טלאים עקומים. אי אפשר לנסוע לא על בורות ולא על חלק כדול מהתיקונים.

מה שצריכים לעשות זה לסלול מחדש קטעי כביש סדוקים, מה שאף פעם לא קורה.

למשל כביש 4 מכיוון חיפה לכיוון פורדיס - כל הכביש עקום לחלוטין, וזה למרות שסללו אותו לא מזמן מחדש.

לכבישים שלנו דרוש SUV עם גלגלי בלון או כלי שנוסע על זחל (אין לו סיכוי להזיק לכביש יותר ממה שהוא כבר ניזוק).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברה של מושחתים אני כל הזמן מתלונן על כביש 35 ספרתי 80 בורות וטלאים שדופקים את האוטו וזה לא מעניין אותם הם אומרים לך נציב שילוט אזהרה.... ואז מה? אתה מצפה שכל כמה מאות מטרים נבלום ונאיץ? זה בלתי נסבל מדינה מושחתת ברמות:

אורי ברייטמן כותב

אז ראש עיריית אשקלון מואשם בקבלת שוחד.

ראש עיריית אור יהודה הורשע בעבירות ומין ושחיתות.

ראש עיריית נתניה חשודה בקבלת שוחד.

ראש עיריית צפת הנוכחי חשוד בקבלת שוחד.

ראש עיריית צפת הקודם הורשע בקבלת שוחד ונשלח לכלא.

ראש עיריית ירושלים הורשע בקבלת שוחד.

ראש עיריית רמת גן הורשע בשוחד ונשלח למאסר.

ראש עיריית בת ים הורשע בהפרת אמונים ונשלח למאסר.

מאסר בפועל וקלון לראש עיריית נצרת עילית בעבירת שוחד.

סגן ראש עיריית נשר הורשע בקבלת שוחד.

ראש עיריית רמת השרון הורשע במרמה והפרת אמונים.

ראש עיריית נהריה הורשע בעבירות שחיתות ואיומים.

ראש עיריית טירה הורשע במעשה מגונה ובשוחד.

ראש עיריית קרית שמונה הורשע בשוחד ומירמה.

ראש עיריית בית שמש הורשע בקבלת דבר בתחבולה.

ראש עיריית חדרה הורשע במתן שוחד.

ממלא מקום ראש עיריית חדרה הורשע בבעילה אסורה בהסכמה.

סגן ראש עיריית אילת הורשע בקבלת שוחד.

סגן ראש עיריית ראשל"צ הורשע בעבירות על חוק ניירות ערך.

ראש עיריית קרית גת הורשע בהזרמת ביוב.

ראש עיריית יהוד יועמד לדין בעבירות מירמה והפרת אמונים.

שר האוצר גנב אוצר ונשלח לכלא. שר הפנים היה בפנים. שר רווחה התרווח בתאו. שר הרווחה הנוכחי חשוד בעבירות שימוש במידע-פנים. שר התקשורת הורשע בעבירת בנייה. שר המשפטים הורשע במעשה מגונה. השר לאיכות הסביבה הורשע בעדות שקר. שר הביטחון הורשע במעשים מגונים. שר ביטחון אחר היה חשוד בקבלת שוחד והלבנת הון אך נפטר לפני הגשת כתב אישום. המשנה לראש המל"ל חשוד כעת בקבלת שוחד במליונים, הלבנת הון ומירמה.

הרב הראשי לישראל הורשע בקבלת שוחד במליונים.

נשיא אנס נשלח לכלא. ראש ממשלה לשעבר בכלא בגלל שוחד.

ראש הממשלה ואשתו חשודים בקבלת טובות הנאה ובנסיון קבלת שוחד.

והיועמ"ש לשעבר יהודה ויינשטיין אמר: "מדינת ישראל אינה מושחתת".

Uri Breitman

פורסם

לכבישים שלנו דרוש SUV עם גלגלי בלון או כלי שנוסע על זחל (אין לו סיכוי להזיק לכביש יותר ממה שהוא כבר ניזוק).

אהבתי :lol:

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...