רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,584 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלחו לי את הטקסט הבא בליווי תמונה "סקודות חדשות של משטרת התנועה. מתחת לגריל כל האבזור. הרכב צבע חום, נא להיזהר+מכשיר חדש בתוך הניידות עייני נץ נותן מס רכב מד מהירות כתובת בעל הרכב ושם צבע רכב הכל מהכל המחשב מחובר לרשויות הוצלפ רישוי כביש שש ולכל כלומר בעיה הכי קטנה וניידת אחריכם אין יותר אקדח ממל״ז הכל בתוך הניידת זה מותקן ברכבים מוסבים קחו בחשבון הכל מהכל" מתחבר להוצל"פ? רישוי? יודעים אם אין לי טסט או הרכב מעוקל? כביש שש מה קשור? אמיתי או חרטא?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אין לי מחשב דרך, יש לי OCB וטורק מותקן על המכשיר. אנג'י מציגה צריכת דלק אבל לא בזמן אמת.
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
-
-
- אחראי פורום
- 70 תגובות
- 14 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, בהמשך לשאלה שהעלנו ולהיענות שלכם לנושא, אנחנו שמחים להזמין אתכם ביום שישי, 24.2.2017 בשעה 09:00 בבוקר אלינו לסלון. אנחנו יושבים באיזור התעשיה בשורק, בדיוק איפה שהיה האירוע הקודם. (ליד איקאה בראשון לציון). על הפרק ה MG3 - התרשמות שלכם הן באולם עצמו, והן בנסיעה. הלו"ז: 09:00 - התכנסות וכיבוד קל 09:30 - שיחה עם מר ניר ששון, מנהל מותג MG, ושאלות ותשובות. 10:00 - נסיעות מבחן. יעזור לנו להיערך אם מי שמתכנן להשתתף ירשום אם הוא מגיע, וכמה אנשים. נשמח לראות אתכם אצלנו, צוות לובינסקי
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום ב 7:30 בבוקר אני על 6 צפונה וקצת לפני המנהרה אחרי צומת בן שמן אני מגיע לפקק. בסדר, קורה (אך נדיר, בשנים האחרונות אני עושה את המסלול הזה דיי הרבה ונדיר מאוד כי ישנם עיכובים בשעה כזו.) אז זוחלים קדימה ואחרי היציאה מתגלה לי מחזה שלא ניתקלתי בו בעבר. ניידת משטרת תנועה בנתיב השמאלי וכנראה ואופנוע משטרת תנועה בנתיב הימני מוליכים את כל התנועה בקצב של 20-30 קמ"ש בזמן שהכביש מקדימה פנוי. המשכנו כעשר דקות ללא סימני תאונה או חסימות נתיב כל שהן בכביש ואז פתאום הניידת ירדה לשוליים הימניים והתנועה חזרה לקצב הרגיל שלה. מה הסיפור שלהם? מישהו נתקל בזה כבר?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אולי יש פה מישהו מקרסו שיודע אולי ויכול לגלות לנו אם וכאשר אמרה להגיע לארץ ניסן x trail לאחר מתיחת הפנים? ניתן לראות הדגם כבר בסירטונים ברשת. מדובר על מנוע דיזל גדול יותר בין היתר ושאר שינוים קלים בתוך הרכב ומחוצה לו. השאלה מתי יגיע לכאן? Sent from my SM-N915F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת elush, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתי צפוייה להגיע לארץ והאם תקבל את מערכות הבטיחות החדשות? בפרסומי החוצות לרכב ב-133 אלף שקל - התמונה היא של הגירסא המחודשת. באתר היבואן - חלק מהתמונות אחרי מתיחת הפנים וחלק לפני. המפרט שבאתר הייבואן הוא לרכב שלפני מתיחת הפנים. האם מדובר סתם בבלגאן ובאנשים של הייבואן ששולפים תמונות בלי לבדוק - או שמשהו קורה כאן?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
תקלה ברכב חדש. 1 2
מאת ping-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אהלן, קיבלתי את הרכב לפני כחודש ימים, מתוכם הרכב נמצא במוסך היבואן כבר מעל לשבוע. המוסך לא מכיר את התקלה ומבצע כל מיני ניסויים לאתרה. אין להם כל הערכת זמן מתי התקלה תפתר. כמה זמן לדעתכם סביר שהרכב יהיה במוסך? האם הגיוני שרכב חדש צריך להכנס למוסך ושהם יבצעו עליו כ"כ הרבה ניסויים? בנתיים לא אחשוף מי היבואן או היצרן, אבל גם זה יגיע.... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני גר בירושלים בשכונת ארמון הנציב. זו לא שכונה מרכזית, להפך, שכונת מגורים שנמצאת במזרח העיר. היום הפכו בערך רבע רחוב לאדום לבן. ברחוב יש בעיית חנייה, בימים מסויימים אם מגיעים בשעות הלילה, צריך להחנות כמה מאות מטרים מהבית. חזרתי עכשיו לבית מהעבודה וחניתי רחוק מאוד מהבניין, והשעה 22:00~ מה יהיה ב-01:00? האם יש איך לערער על המהלך? יש איך לדרוש פרטים על המקרה? סיבות לפעולה הזו? סוג של דוח? מי הורה על הפעולה, למה ואיך זה יעזור ולמה? תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
מאזדה 3 המחודשת נוחתת בישראל עם מחיר שיתחיל ב-132,000 שקלים, ללא שינוי ביחס לדגם היוצא. אבל, היא מביאה איתה פנסי לד אדפטיביים, בלימת חירום עד 80 קמ"ש, מערכת מולטימדיה ושאר צגים משופרים, וגם - איך לא - מערכת לניתוב כוח הכבידה. כל הפרטים בכתבה.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לנו כסא גלגלים בגודל בינוני לילד שאני מניח בתא המטען, אני מניח אותו תמיד מעל לכל התכולה בתא ואז קשה מאד הגישה לתכולה (הרבה תיקים וציוד חיוני) וגם זה יוצר מצב של בלאגן. יש לי סקודה ראפיד, ושוקל בשל העיניין גם להחליף לאחר כי קשה לי להרים את הכסא לבד, כי התא מטען גבוה יחסית, (זה כבר לקטגורית יעוץ רכישה) חשבתי בינתיים אולי לקפל כסא אחורי ולהכניס אותו בעמידה מקופל אולי? רציתי לדעת איך למי שיש ניסיון עם דבר דומה מסתדר?
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה שלום ב10.02 בצורה מאוד ספונטנית החלטתי לפתוח קבוצה בפייסבוק "מועדון לקוחות סיאט ישראל" מטרת הקבוצה לאסוף כמות חברים יחד בכדי להתמודד ככוח אחד מגובש בבעיות הפרט מול היבואן בנושאים כגון מימוש אחריות, הרחבת תקופת האחריות, טיפול לקוי במוסכים , טרייד אין ועוד מטרה נוספת היא לחלוק בתובנות , לשתף בבעיות ופתרונן, התייעצות ועוד ספקים , נותני שרות ומוסכים מוזמנים לפרסם ולידע בחידושים , מבצעים ובהטבות לחברי הקבוצה כול בעלי סיאט מוזמנים להצטרף ולהשפיע כל מי שיש בידו הידע המקצועי הרצון לתרום, הכח להשפיעה והקשרים יותר ממוזמן להצטרף לקבוצה וניהולה בברכה מיכאל
הודעה אחרונה מאת micha101, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי. פתחתי לפני חודש נושא דומה פה. קצת רקע - יש לי רישיון אוטומט כבר חודשיים, ואני רוצה להשלים לידני. בנושא הקודם החלטתי לחכות להפרטה של הטסטים בקיץ, אבל מסתמן שהיא לא תצא לפועל עד אז ואני לא יודע מתי היא כן. עכשיו אני מתלבט. המורה שלימד אותי אמר לי לנהוג שנה באוטומט קודם, ומבלי להלאות ביותר מדי פרטים אגיד שהסכמתי להתפשר על האוטומט רק בשביל לקבל רישיון מהר יותר (ונכשלתי שני טסטים בכל זאת). יש לי מורה אחר שאני יכול ללכת אליו אבל אני קצת חושש מעוד טסט. אני עדיין נוהג עם אנשים אחרים כי אין לי מספיק ביטחון, אבל לא נראה לי שזה אמור להשפיע כי ממילא נוהגים זהיר יותר בטסט. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Tanaka, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 671 צפיות
שלום, היום מתקיים יריד\השקה של סיטרואן (הבנתי שלכל הדגמים) http://camp.citroen.co.il/CitroenJumpy/1702TNG/web/?ref=2&rcamp=CMP-01136-L6S5R9&utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=CMP-01136-L6S5R9&gclid=CLfChv2cptICFYM4Gwodg-oC6A זה מתקיים בראשל"צ אולי יש למישהו פרטים על הנחות וכו'. אני מתעניין ב jumpy חדשה כרכב להסעת נכה.
הודעה אחרונה מאת motya, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היום בנסיעה במרכז ירושלים בפקק שגרתי ניצבה לפני מכונית שלא הכרתי. (ואני מכיר כמעט כל מה שיש...) זה היה כבישטח של טויוטה עם מספר לבן שוויצרי ושייך כנראה לצלב האדום הבינ"ל. לפי השם בירכתי הרכב דגם - FORTUNER. יפה אמרתי לעצמי, הרי לא כל דגמי טויוטה מגיעים לארץ וגם לא היה זכור לי שראיתי דבר כזה בארה"ב או באירופה. לאחר זמן קצר מסקרנות פתחתי גוגל לברר במה מדובר. https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Fortuner לפי ויקיפדיה זה כבישטח בינוני שמורכב בתאילנד ואינדונזיה ובעוד מדינות עולם שלישי על פלטפורמת טנדר היילקס. יש לו 3 שורות מושבים והנעה רגילה או כפולה. מה שמוזר שמצויין שדגם זה אינו מוצע למכירה ביפן, אירופה וצפון אמריקה. כיצד ומאיפה אם כן הגיעה לארץ שה…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מניסיונכם ,האם וישרים לרכב,לכל רכב כלשהו, של vision =חברה שבכל חנות מציעים ממנה,הם טובים מספיק,או אולי חשוב מותג ידוע =כמו בוש ?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
השעה - 7:50. המקום - יציאה ממחלף נווה אילן לכביש מס' 1. אני מפעיל את וויז שמודיע לי ש: א. אגיע לעבודה בירושלים אחרי 9 (מעל שעה ורבע ). ב. שולח אותי ל-443 (סיבוב ענק של כמה עשרות ק"מ). אני מסתכל לכביש מס'1 ומחפש את הפקק הנורא אבל רואה שבאופן מפתיע הוא כמעט ריק (מאז פתיחת מנהרות הראל התנועה לכיוון ירושלים בשעות האלו פחות או יותר עומדת). התעלמתי באלגנטיות מוויז וההמלצה המשונה שלו ויצאתי, כרגיל, מזרחה לירושלים. לאורך הדרך וויז מנסה לשלוח אותי חזרה לעיקוף שתכננן לי במחלף עין חמד ואח"כ דרך מבשרת אבל אני עקשן וממשיך כרגיל. על גשר מוצא החדש התגלתה הסיבה לבלגן, בוויז הגשר מסומן ככביש סגור. עכשיו אני מחפש למי להודות על התעלול המשונה הזה (מזמן לא הגעתי כל כך מוקד…
הודעה אחרונה מאת d30DK, -
- 13 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ברשות אבא שלי כרטיס דלק של דור אלון(כמו כרטיס אשראי) שבו בעצם הוא רשאי לתדלק איתו רק בתחנות החברה ו"בתמורה" מקבל הנחה בסוף החודש של מס' אחוזים,להבנתי לא משלם עמלות או דמי ניהול כלשהם וכו',אשמח לדעת אם לדעתכם עניין הכרטיס משתלם(באמת תורם לחיסכון כלשהו בתמורה "להתחייבות" לתדלוק בתחנת דלק ספציפית) ובנוסף אם כן לדעתכם איזה כרטיס מבין מבחר חברות הדלק שיש ברשותנו בארץ,אני מאזור השרון אז חברות מקומיות מהצפון ודרום לא באות בחשבון.
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, אני נהג חדש, וכל הזמן בפניות ימינה אני מפחד לעלות על משהו, להכנס ברכב חונה אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 0 תגובות
- 766 צפיות
אהלן, ביום ראשון האחרון אוטובוס של אגד נכנס בי מאחורה במהירות נמוכה בצומת. הלך הפנס, קמטים רבים באזור הלוחית רישוי ושקע יפה מאוד ליד הפנס בפח. נראה לי גם הפגוש האחורי קצת זז מהמקום. הנהג התנצל והחליף איתי פרטים, וכבר פניתי לשירות של אגד וגם לסוכנת ביטוח שלי (חובה+ג') והיא מחכה שאעדכן אותה מה אגד אומרים (מחר תהיה לי תשובה מההנהלה של מחוז צפון). הסוכנת אמרה לי שלרוב הם מפנים אותי לשמאי רכב. מנסיונכם, אשמח לשמוע עצות וטיפים להתנהלות שכן זוהי לצערי התאונה הראשונה שהייתי מעורב בה. עריכה - כרגע שמתי לב שיש פורום משפטי. אשמח אם תעבירו את ההודעה לשם.
הודעה אחרונה מאת L_B, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4925319,00.html המצלמות לא עצרו את הקטל בכבישים - אנחנו יודעים והכותרת בפנים - כסף, והרבה יותר מ-300 אלף דו"חות מהירות הנפיקה עד היום מערכת המצלמות הדיגיטלית החדשה של המשטרה. מדובר בהכנסה של יותר מ-300 מיליון שקל לקופת המדינה, סכום שכיסה כבר את החוזה ל-10 שנים שחתם המשרד לביטחון פנים עם החברה שזכתה במכרז להקמת מערך המצלמות, "מלם־תים", בסכום של 335 מיליון שקל. איפה יש שר שיקום ושיגרום להעיף את המצלמות הללו לצמתים לצלם מי שעובר באדום ולא להיות הפרה החולבת של הנהגים במדינה.
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי את הסרטון הבא: ורואים שהוא פונה בזווית שהיא חצי דריפט חצי פנייה יש לזה שם מקצועי? ובכללי איך עושים זאת עם רכב רגיל ( שואל מסקרנות ולא מתוך כוונה להתהפך בכיכר)
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז אחרי שעברתי תאונה והרכב שלי אובדן להלכה (לא היה מקיף) והתהליך עם עו'ד יכול לקחת קצת זמן עד שאראה את הכסף מהנהג הפוגע. אני לא רוצה כרגע להוציא סכום שהוא יחסית גדול בשבילי (הרכב הקודם היה שווה כ 22ק), אבל עדיין רוצה רכב, אפילו אם זה לכמה חודשים... השאלה שבכותרת. הנסיעות בעיקר יהיו עירוניות ולמרחקים קצרים... אני יודע שאמינות ובטיחות אני לא אקבל יותר מדי, אבל עדיין. בלי רכב פשוט קשה להתנהל במדינה הזאת :/ אז אם כן, האם יש איזה דגמים או רכבים ספציפיים מסוף שנות ה 90-תחילת אלפיים ששווה להסתכל עליהם? *בכותרת פוספסה המילה להכנס Sent from my SM-J700H using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לקוח בעל רכב Mercedes Benz פנה לאודיוה ארט לצורך החלפת ריפוד לטובת מראה נקי ואסטטי. ריפודים חודשו ונעשה ציפוי ויניל. התוצאה יותר ממשביעת רצון! כתובתנו - שכטרמן 26, נתניה/ מוסכים 27, חיפה. לפרטים ותיאום הגעה חייגו עכשיו - 054-9119223 אתר הבית שלנו - www.odiva-art.co.il
הודעה אחרונה מאת odiva-art, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת odiva-art, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 100 תגובות
- 22.1 אלף צפיות
מסתבר שבסניף פתח תקווה אפשר לרכוש את הלאון קופרה 290 (המתוחה) בכ200,000 שקלים, עד יום שישי. את הגרסה המאובזרת במושבי באקט ומצלמת רוורס אפשר לרכוש בכ213,000, מחיר שמגלם את אותם 11 אחוזי ההנחה שניתנים על גרסת הבסיס... לדעתי במחיר הזה היא לגמרי מבטלת כל תחרות במתחרות הקבועות, בהחלט מחיר מטורף
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
שלום לכולם. היום הגעתי לתחנת דלק של אחת החברות הגדולות באזור מגורי, במיכל נשאר בערך רבע מהכמות ע"פ המד, המד קילומטרז' מראה על מרחק של 494 ק"מ מאז התדלוק האחרון. המחשב רכב אומר שעשיתי 15 ק"מ לליטר וגם אחרי התדלוק האחרון אמרתי לעצמי שאני נוסע רגוע ולא לוחץ הרבה. הרכב הוא פולו 2014 ידני 1.2 TSI עם מיכל של 45 ליטר, אני יודע שיש עוד מקום מעבר ל45 ליטר במיכל אם מנקזים אוויר או פשוט ממשיכים לתדלק לאט. בסוף התדלוק המונה של המשאבה מראה 45.7 ליטר אחרי שהמשאבה קופצת לוחץ עוד קצת משלים ל46, ובחישוב קצר יוצא בערך 10.7 ק"מ לליטר. כל תדלוק אני ממלא מיכל מלא ובודק את הק"מ/לליטר, התוצאות היו בין 17 ל13 בערך כמובן ש13 זה כשנסעתי עם רגל כבדה יותר ועל המיכל הזה נסעתי ממש…
הודעה אחרונה מאת yt09, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סיאט איביזה, שנת 2015, דגם FR, בשווי של כ- 83 א' ש"ח (בערך). קראתי שלקראת סוף השנה הנוכחית (2017) צפויה השקת דגם חדש לחלוטין אחרי 9 שנים שהיה הדגם שאצלי. האם מחירי מכוניות היד-2 יירדו במכה כשהדגם יושק, ולכן אולי כדאי למכור עכשיו? או שזה לא קשור..?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 4 אלף צפיות
מחפש המלצה למתקן חזק, זה מה שמורכב לי היום, תושבת שחורה מצופה עור ועליה מורכב טלפון ישן שאני מתכוון להוריד (להוריד רק את הטלפון ולהשאיר את התושבת השחורה): לאחר מכן, תישאר לי רק התושבת השחורה, עליה אני מתכוון להרכיב מעמד כזה שיתפוס את הטלפון (אייפון) מהצדדים. מאיפה אני משיג מעמד כזה, איכותי, שאוכל להרכיב על התושבת השחורה? הכוונה היא רק למעמד הקפיצי עם הזרועות שמחזיק את הטלפון (בלי התושבת השחורה שכבר מותקנת אצלי). אני לא מעוניין במגנט.. תודה!
הודעה אחרונה מאת בוני03, -
בוקר טוב חברים, אנחנו נמצאים במתחם לובינסקי לרגל השקת סיטרואן ג'מפי החדש. מה אתם רוצים לדעת על הוואן החדש, מה אתם רוצים שנשאל את אנשי היבואנית ולמי אתם רוצים שנמסור ד"ש? השאלות שלכם, התשובות שלהם. יאללה שוט!
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הזמנתי החלק שהגיע לארץ. סך כל החשבונית שמופיעה שם הוא 396 יורו. פנו אליי מעמילות מכס כניראה בזו הלשון: צהריים טובים, משלוח יבוא מס' XXXXXXXXX נשלח עבורך מגרמניה ומצורפים בזאת מסמכי המשלוח. עבור המשך הליך השחרור אנא עדכן באפשרות השחרור הרצויה: שחרור עם UPS – כרוך בתשלום של 285 ₪ עבור עמילות מכס + 75 ₪ או 3% מערך כלל המיסים (הגבוה מביניהם – לפני מע"מ), עבור עמלת שחרור פרטני ובנוסף עלויות מיסים, אישורים, אגרות, אחסנה וכיו"ב. שחרור עם עמיל מכס אחר - כרוך בחיוב של פקודת מסירה בסך 172 ₪ בנוסף לעלויות המסים והשחרור ככל שאלה ישולמו עבורך ע"י עמיל המכס. שחרור עצמאי במידה ותחליט לשחרר עם UPS להמשך שחרור המשלוח נדרש אישור משרד…
הודעה אחרונה מאת goose,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 454 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- הרקוליטו
- BoazB11
- Night Driver
- mottis
- David32
- פונטו1995
- elihershko
- avizaz
- chrono
- yossi126
- yoni2sh