Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת סיטרואן ג'מפי החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה נראית רע בעיניי והמושבים לא ישתוו בחיים למושבים מקוריים.

יצא לי לנסוע ולנהוג בג'אמפי 2005 בגרסת הנוסעים, המושבים המקוריים פשוט מעולים והרכב נוח מאוד לנסיעה ולנהיגה.

שום התקנה מקומית לא תראה טוב וגם לא תהיה נוחה כמו מושב מקורי, ומעניין שאף אחד לא העלה את סוגיית הבטיחות שאולי קיימת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקום לרגליים דווקא יש, המושבים גבוהים מאוד (כתבתי מקודם שהראש כמעט נוגע בתקרה) כך שהרגליים לא שלוחות קדימה ולכן לא צריך הרבה מקום לפני המושב.

לגבי נוחות ישיבה קשה לי לאמור משהו מהתרשמות סטטית וישיבה של חצי דקה. בגדול נראה בסדר. מה שמפריע זה העדר איבזור ודיפון מינמלי באיזור הנוסעים.

פורסם

נוח זה כן,בטיחותי לא נראה לי. אין כריות אוויר מן הסתם כי הרכב מיועד להובלת סחורה במקור,אבל זה משהו שכל הרכבים בסגנון הזה חולקים.

המושבים עצמם מוחזקים עם ברגים שחודרים את מרכב הרכב,בכמה תאונות שראיתי,כמו התאונה ליד צומת שבע לא מזמן עם 4 הרוגים,המושבים ברכב ההסעות (טראנספורטר) פשוט נעקרו מהמקום. תכלס זה לא מוחזק מי יודע מה-(תמונה מתחת לI800 שלי שממחישה איך המושבים מוחזקים):16901894_1395076700513181_544645598_n.png?oh=a0f326397e55974de2c1c512e31a71d3&oe=58AF4171

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...